Υποψηφιότητα για Όσκαρ υπάρχει? Αν είναι να στρώσω το κόκκινο χαλί
δε ξέρω , κάνε προτάσεις, ρίξε ιδέες ..
η αγνή του Λιμανιού ίσως ?
Υποψηφιότητα για Όσκαρ υπάρχει? Αν είναι να στρώσω το κόκκινο χαλί
Στην αρχή δεν είδα καλά την φωτογραφία και νόμιζα ότι έβαλες διαφήμιση από κότεςδε ξέρω , κάνε προτάσεις, ρίξε ιδέες ..
η αγνή του Λιμανιού ίσως ?
έχει κολυνος πάνω στο περίπτεροΣτην αρχή δεν είδα καλά την φωτογραφία και νόμιζα ότι έβαλες διαφήμιση από κότες
Σας έχω ξεσκίσει στο γαμησι πουτανες ολυμπιακοί, τέτοια πουτσα θέλατε πουστρακια, μιλκοπρωταθλητες. Στο κωλο σας τα χυσια μου και το μιλκομπουκαλο για να γουστάρετε λουγκρες.Τι να κανεις μορη φτερού πήγαινε να σε γαμησουν στα σινεμά τα πακια κωλομπαρα
Σε φτύνω και σε χύνω στο κωλο μ@λακα Ολυμπιακέ. Τέτοιο γαμησι θες κάθε μέρα από τον παναθηναικο. Και δώρο το μιλκομπουκαλο στη σουφρα σου την ξεσκισμενη.φτυστα χυσια ρε μαλακα πρωτα...κωλοβλαχε
Κι εμενα το ίδιο τύπε, τους έχουμε πονέσει πολύ τους πουστρογαυρους και δεν άντεξε άλλο ο κωλος τους το ξύλο και το γαμησι στο κωλο θρεντ τους.Κάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
Να σας χαιρόμαστε τύποι γαύροι, παντού το ίδιο στυλάκι
@baros @Zebu @raopau @Hellraiser4Ever @barock @ΑΝΤΖΕΛΟ @DayStalker @troubakhs @Υπουργάρα και όποιον άλλον ξέχασα...
αν και δε μου πέφτει ιδιαίτερος λόγος, η λίστα που παρέθεσε ο Τάκης θα χρειαστεί αναθεώρηση...
Κάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
@baros @Zebu @raopau @Hellraiser4Ever @barock @ΑΝΤΖΕΛΟ @DayStalker @troubakhs @Υπουργάρα και όποιον άλλον ξέχασα...
Κάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
εφυγες για νανιεγραψες κατι υβριστικο για τον κυρ σαββα?
ΣΚΑΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ.εφυγες για νανι
δεν σε βλεπω μπαρουλη ελα πιο κονταΣΚΑΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ.
δεν σε βλεπω μπαρουλη ελα πιο κοντα
Δεν ηταν η χρονια των κιτρινων θειο φετο.Με πανό του Άρη οι οργανωμένοι φίλοι της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League
Καλά ρε καταραμένοι μπουθεναδες τι σας έφταιξαν τα γερμανακια κ τους μολυνατε με ατιτλιαση
Εγω τι εκανα ρε θειο;Κάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.