You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.305
- Πόντοι
- 5.006
εκτος απο τα αφιερωματα των αρδακιων εδω που ταιζουν ψεμματα τα προβατα, υπαρχουν και τα αφιερωματα στο εξωτερικο...να εδω μια καποια Marca :
In the end, the final would come against an unexpected rival in the form of Greek side Panathinaikos, having beaten Red Star Belgrade in the semi-finals after going 4-1 down in the first leg, leading to later accusations that Greek president Giorgos Papadopoulos had bribed some involved ahead of the return leg.
στο εξωτερικο τους δουλευουν και αυτοι κανουν αφιερωματα για πορειες γραμμενες σε χαρτόνι....
The 50 best games in history: Ajax 2-0 Panathinaikos, European Cup 1971
The start of the decade of the 1970s had one team and one player which stood out above all others and that was Ajax and Johan Cruyff.The Dutch side...
www.marca.com
στο εξωτερικο τους δουλευουν και αυτοι κανουν αφιερωματα για πορειες γραμμενες σε χαρτόνι....
τάκαρε αξίζει το σανό για το εικοσάρι σου ?που ταιζουν ψεμματα τα προβατα
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Στα αρχίδια μας θείο.Αποσυρω τη στηριξη και τα συγχαρητηρια μου στη πιο σιχαμενη ομαδα που εβγαλε το μπασκετ, τον ελλεινο εξασφυριχτρο.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Καλημέρα.Κάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
Να σας χαιρόμαστε τύποι γαύροι, παντού το ίδιο στυλάκι
@baros @Zebu @raopau @Hellraiser4Ever @barock @ΑΝΤΖΕΛΟ @DayStalker @troubakhs @Υπουργάρα και όποιον άλλον ξέχασα...
Μάλλον μοντ στην έκανε...
Κανένας από όσους έγραψες δεν είναι μουνόπανο ή μαλάκας.
Από όσο ξέρω δηλαδή....
Καλά Άντζελο εγγυώμαι εγώ οτι δεν το έκανε.
Έχει και άλλους εκεί μουλωχτους αρουραίους....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Παπαριές...εκτος απο τα αφιερωματα των αρδακιων εδω που ταιζουν ψεμματα τα προβατα, υπαρχουν και τα αφιερωματα στο εξωτερικο...να εδω μια καποια Marca :
In the end, the final would come against an unexpected rival in the form of Greek side Panathinaikos, having beaten Red Star Belgrade in the semi-finals after going 4-1 down in the first leg, leading to later accusations that Greek president Giorgos Papadopoulos had bribed some involved ahead of the return leg.The 50 best games in history: Ajax 2-0 Panathinaikos, European Cup 1971
The start of the decade of the 1970s had one team and one player which stood out above all others and that was Ajax and Johan Cruyff.The Dutch side...www.marca.com
Προπαγάνδα των ερυθροπουτάνων...
Όλα πεντακάθαρα ήτο....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.942
- Πόντοι
- 6.256
Εισαι τοσο τερμα μαλακας που δεν σου περναει καν απο τη κουραδα που εχεις στο κεφαλι και αποκαλεις μυαλο οτι δεν σε ρουφιανεψε κανεις απο ολους αυτους και οτι μονος του ο Αντισθενης σε μπαναρε γιατι εσπαγες αρχιδια.....εγω αναφορες βαραω μονο σε γαμωμανες και αμα.Κάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
Να σας χαιρόμαστε τύποι γαύροι, παντού το ίδιο στυλάκι
@baros @Zebu @raopau @Hellraiser4Ever @barock @ΑΝΤΖΕΛΟ @DayStalker @troubakhs @Υπουργάρα και όποιον άλλον ξέχασα...
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
Άντε γαμήσου ρε σούργελοΕισαι τοσο τερμα μαλακας που δεν σου περναει καν απο τη κουραδα που εχεις στο κεφαλι και αποκαλεις μυαλο οτι δεν σε ρουφιανεψε κανεις απο ολους αυτους και οτι μονος του ο Αντισθενης σε μπαναρε γιατι εσπαγες αρχιδια.....εγω αναφορες βαραω μονο σε γαμωμανες και αμα.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.942
- Πόντοι
- 6.256
Μαζεψου πουσταρα γιατι θα σε μπαναρουμε και απο ολοκληρο το φορουμ και θα φτιαχνεις νεο κλωνο με ονομα Rebirthed Kouradous Omofilofilous....Άντε γαμήσου ρε σούργελο
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
Τράβα ρε γαμήσου που θα με απειλήσεις με μπανάρισμα σκατό.Μαζεψου πουσταρα γιατι θα σε μπαναρουμε και απο ολοκληρο το φορουμ και θα φτιαχνεις νεο κλωνο με ονομα Rebirthed Kouradous Omofilofilous....
Στ 'αρχίδια μου σε γράφω
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.942
- Πόντοι
- 6.256
Εφαγες αναφορα....αχαχαχαχαχαχα!!!!Τράβα ρε γαμήσου που θα με απειλήσεις με μπανάρισμα σκατό.
Στ 'αρχίδια μου σε γράφω
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
Εφαγες αναφορα....αχαχαχαχαχαχα!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σιγά το περίεργο τέτοιος παπάρας που είσαι...
Κάνε κι άλλη τώρα
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.942
- Πόντοι
- 6.256
Μετρημενα τα ψωμια σου κλωνε....ετοιμασου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σιγά το περίεργο τέτοιος παπάρας που είσαι...
Κάνε κι άλλη τώρα
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.684
- Πόντοι
- 22.886
Καλημέρα.
Μάλλον μοντ στην έκανε...
Κανένας από όσους έγραψες δεν είναι μουνόπανο ή μαλάκας.
Από όσο ξέρω δηλαδή....
Καλά Άντζελο εγγυώμαι εγώ οτι δεν το έκανε.
Έχει και άλλους εκεί μουλωχτους αρουραίους....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
O Brignoli θα υπογράψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι 3ετές με 900κ το χρόνο...
Ο ΠΑΟ του έδινε 750κ.
Η ΑΕΚ ρώτησε τον ατζέντη του παίκτη πρώτη φορά στις 22 Δεκεμβρίου.
Τα περί στησίματος του παίκτη είναι μαλακίες από την ΠΑΕ ΠΑΟ ,της οχιάς δηλαδή. Ο παίκτης ήθελε να μείνει...
Ήταν όμως στο μπλόκ Γιοβάνοβιτς....
Η ανακοίνωση στον Γιοβάνοβιτς να φύγει,έγινε 10 μέρες πριν το κομβικό ματς με την Μακάμπι...
Ποιά σόφρωνα διοίκηση θα το έκανε αυτό,πριν από το σημαντικότερο(μέχρι τότε) ματς της χρονιάς?
Γτχ,γτπνγ,γτα....
Τώρα που ανοίγουν στόματα θα ακούσουμε και άλλα όμορφα....
Ο ΠΑΟ του έδινε 750κ.
Η ΑΕΚ ρώτησε τον ατζέντη του παίκτη πρώτη φορά στις 22 Δεκεμβρίου.
Τα περί στησίματος του παίκτη είναι μαλακίες από την ΠΑΕ ΠΑΟ ,της οχιάς δηλαδή. Ο παίκτης ήθελε να μείνει...
Ήταν όμως στο μπλόκ Γιοβάνοβιτς....
Η ανακοίνωση στον Γιοβάνοβιτς να φύγει,έγινε 10 μέρες πριν το κομβικό ματς με την Μακάμπι...
Ποιά σόφρωνα διοίκηση θα το έκανε αυτό,πριν από το σημαντικότερο(μέχρι τότε) ματς της χρονιάς?
Γτχ,γτπνγ,γτα....
Τώρα που ανοίγουν στόματα θα ακούσουμε και άλλα όμορφα....
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
Δεν το συμμερίζομαι, αλλά για να δουν πόσο λίγοι είναι...
Όταν ο Τάκης Τσουκαλάς έλεγε ότι το Conference είναι διοργάνωση για... ομαδούλες! | Όταν ο Τάκης Τσουκαλάς έλεγε ότι το Conference είναι διοργάνωση για... ομαδούλες! | By SDNAFacebook
Όταν ο Τάκης Τσουκαλάς έλεγε ότι το Conference είναι διοργάνωση για... ομαδούλες!
www.facebook.com
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
«Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Μότλεϊ»
Για συμφωνία του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Τζόναθαν Μότλεϊ κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο twitter ο Τούρκος ρεπόρτερ, Οζγκούρ Γιουκσέλ.
www.sport-fm.gr
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K