Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.250
Πόντοι
5.006
Βεντούζα σ έχω πάει σκατοπουστρ@, όπου σε βρίσκω σε γαμαω και σε χύνω Ευρωπαία ψωλου, δεν το χορτανεις το γαμησι του Παναθηναϊκού. Κουνά κι άλλο την βρωμοκωλαρα σου μ@λακα θα την ξεπατωνω κάθε μέρα.
Έλα μορη κουνήστρα πουστρα στη κινετα είσαι, σε γαμανε τα πακια κολοπουστα :2funny::2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Ναι μωρη πουστρ@ γαμαω κάτι ολυμπιακούς στην Κινέτα, έλα να πάρεις σειρά.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Βάλτε Μέγκα έχει επανάληψη τον τελικό....όλο το καλοκαίρι θα το έχει επανάληψη
ζητα απο αλαφουζο να σας βαλει το χουεμπλει εχετε γενεθλια 53χρονια τυχαια τα κανετε σημερα οχι πριν 3 χρονια. :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
για να καταλαβεις τι τουβλο ειναι ο ρομπ, χθες ταχα για να μας πικαρει ελεγε οτι θα παρει το κονφερενς και η αεκ και ο παοκ!

Εντωμεταξυ μακαρι να το παρουν! Ετσι ο βαζελος θα μεινει η μοναδικη ελληνικη ομαδα χωρις ευρωπαικο τιτλο! Θα ξεφτυλιστουν ακομα περισσοτερο οι οπαδοι των πορειων του ΠΑΜΕ...
Αλλα που να το καταλαβει το τουβλο...ο πονος ειναι αβασταχτος....

ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΤΡΑΒΑ ΚΙΝΕΤΤΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ​

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
ζητα απο αλαφουζο να σας βαλει το χουεμπλει εχετε γενεθλια 53χρονια τυχαια τα κανετε σημερα οχι πριν 3 χρονια. :coffee:
Μιας και είναι καλοκαίρι θα μας βάλει σε επανάληψη την ομάδα με τον καραβίδα και τον κάβουρα και τον Χουάν Ραμόν καρότσα....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
σας αγαπαμε ρε!!!!
του χρονου φερτε μας το 8ο!!!!!!!!!!!!!
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
αχαχαχαχαχα έχεις σαλέψει Τάκαρε ,
από Σεπτέμβρη θα σκούζεις πάλι πως η ΕΠΟ δίνει το πρωτάθλημα στον παοκ , στην αεκ και τα πέναλτυ του Αιτόρ:2funny:
Είμαι έξω , θα σε ξαναγλεντήσω όπως χτες μα τον θεό τονΣΛΟΥΚΑ τον αρχηγό:2funny:
Μη ξεχνάς πόσο σε αγαπάμε,προπερσι που ο χοντρός σου έλεγε πως η κυβέρνηση σε αδικά αχαχα επειδή δεν πήρε τη μπίζνα στο σχιστό ήσουνα έτοιμος για μπανασταση κ σε σαπορτάραμε οι βάζελοι αχαχαχαχα αδικημένε μου φίλε :smiling-face-with-heart-eyes::grouphug:

raopao mode7.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
αχαχαχαχαχα έχεις σαλέψει Τάκαρε ,
από Σεπτέμβρη θα σκούζεις πάλι πως η ΕΠΟ δίνει το πρωτάθλημα στον παοκ , στην αεκ και τα πέναλτυ του Αιτόρ
Μην τον ζοριζεις πάλι ρε και κάνει καμία πρόβλεψη ότι ο τελικός θα είναι Ολυμπιακός με τους Τούρκους

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
τα πεναλτυ του αιτορ αχαχαχαχ
το βράδι να ετοιμασεις σεντονια πόνου για βαζελους παοκους αεκτζηδες ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΑΧΑΧΑΧ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΗ ΞΕΧΝΆς ΤΟΥ ΑΙΤΟΡ , η επο τα στημένα ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ ΑΑΑΑΑΧΑΧΑ
κάτω η χούντα του κουλη τάκαρε Ο λαος του θρυλου θα μπαναστατησει αααχαχαχα
τραγουδακι φιλενάδα :kiss-mark:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.161
Πόντοι
5.506
Αποσυρω τη στηριξη και τα συγχαρητηρια μου στη πιο σιχαμενη ομαδα που εβγαλε το μπασκετ, τον ελλεινο εξασφυριχτρο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
.γιατι αν συμβιβαστεις με την πραγματικοτητα, εισαι ευτυχισμενος και πετυχημενος....αλλιως γινεσαι ρομπ.....
Που νομιζει οτι ειναι ικανος και να γηροκομησει. Που ουτε να παει να πιει ενα ποτηρι νερο μονος του δεν ειναι ικανος.

Μαλακα οσο του δινεις σημασια αυτουνου τοσο πιο βλακας και διασκεδαστικος γινεται. Αλλοι παιρνουν αξια, αυτος γινεται πιο βλακας.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Αποσυρω τη στηριξη και τα συγχαρητηρια μου στη πιο σιχαμενη ομαδα που εβγαλε το μπασκετ, τον ελλεινο εξασφυριχτρο.

Με πανό του Άρη οι οργανωμένοι φίλοι της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League​

Καλά ρε καταραμένοι μπουθεναδες τι σας έφταιξαν τα γερμανακια κ τους μολυνατε με ατιτλιαση:confused:

Συνημμένα

• untitled_222932.jpg
    untitled_222932.jpg
    84 KB · Εμφανίσεις: 13
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Κάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
Να σας χαιρόμαστε τύποι γαύροι, παντού το ίδιο στυλάκι:jerking2::jerking2::jerking2:

@baros @Zebu @raopau @Hellraiser4Ever @barock @ΑΝΤΖΕΛΟ @DayStalker @troubakhs @Υπουργάρα και όποιον άλλον ξέχασα...
:alivedick::alivedick::alivedick:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.250
Πόντοι
5.006
Κάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
Να σας χαιρόμαστε τύποι γαύροι, παντού το ίδιο στυλάκι:jerking2::jerking2::jerking2:

@baros @Zebu @raopau @Hellraiser4Ever @barock @ΑΝΤΖΕΛΟ @DayStalker @troubakhs @Υπουργάρα και όποιον άλλον ξέχασα...
Βλακα από 2012 που εγώ γραφτεί ποτέ δεν εχω κάνει αναφορα αντε γαμησου τώρα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097

:think: μαλιστα για θυμησε μου τι εγραφες?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506

οσο μπορω να πω κανεις απο οσους εγραψες δεν το εκανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom