You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.250
- Πόντοι
- 5.006
Έλα μορη κουνήστρα πουστρα στη κινετα είσαι, σε γαμανε τα πακια κολοπουσταΒεντούζα σ έχω πάει σκατοπουστρ@, όπου σε βρίσκω σε γαμαω και σε χύνω Ευρωπαία ψωλου, δεν το χορτανεις το γαμησι του Παναθηναϊκού. Κουνά κι άλλο την βρωμοκωλαρα σου μ@λακα θα την ξεπατωνω κάθε μέρα.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Ναι μωρη πουστρ@ γαμαω κάτι ολυμπιακούς στην Κινέτα, έλα να πάρεις σειρά.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.250
- Πόντοι
- 5.006
Τι να κανεις μορη φτερού πήγαινε να σε γαμησουν στα σινεμά τα πακια κωλομπαραΝαι μωρη πουστρ@ γαμαω κάτι ολυμπιακούς στην Κινέτα, έλα να πάρεις σειρά.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
φτυστα χυσια ρε μαλακα πρωτα...κωλοβλαχεΝαι μωρη πουστρ@ γαμαω κάτι ολυμπιακούς στην Κινέτα, έλα να πάρεις σειρά.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
ζητα απο αλαφουζο να σας βαλει το χουεμπλει εχετε γενεθλια 53χρονια τυχαια τα κανετε σημερα οχι πριν 3 χρονια.Βάλτε Μέγκα έχει επανάληψη τον τελικό....όλο το καλοκαίρι θα το έχει επανάληψη
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
για να καταλαβεις τι τουβλο ειναι ο ρομπ, χθες ταχα για να μας πικαρει ελεγε οτι θα παρει το κονφερενς και η αεκ και ο παοκ!
Εντωμεταξυ μακαρι να το παρουν! Ετσι ο βαζελος θα μεινει η μοναδικη ελληνικη ομαδα χωρις ευρωπαικο τιτλο! Θα ξεφτυλιστουν ακομα περισσοτερο οι οπαδοι των πορειων του ΠΑΜΕ...
Αλλα που να το καταλαβει το τουβλο...ο πονος ειναι αβασταχτος....
ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΤΡΑΒΑ ΚΙΝΕΤΤΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.637
- Πόντοι
- 12.056
Μιας και είναι καλοκαίρι θα μας βάλει σε επανάληψη την ομάδα με τον καραβίδα και τον κάβουρα και τον Χουάν Ραμόν καρότσα....ζητα απο αλαφουζο να σας βαλει το χουεμπλει εχετε γενεθλια 53χρονια τυχαια τα κανετε σημερα οχι πριν 3 χρονια.
αχαχαχαχαχα έχεις σαλέψει Τάκαρε ,σας αγαπαμε ρε!!!!
του χρονου φερτε μας το 8ο!!!!!!!!!!!!!
από Σεπτέμβρη θα σκούζεις πάλι πως η ΕΠΟ δίνει το πρωτάθλημα στον παοκ , στην αεκ και τα πέναλτυ του Αιτόρ
Είμαι έξω , θα σε ξαναγλεντήσω όπως χτες μα τον θεό τονΣΛΟΥΚΑ τον αρχηγό
Μη ξεχνάς πόσο σε αγαπάμε,προπερσι που ο χοντρός σου έλεγε πως η κυβέρνηση σε αδικά αχαχα επειδή δεν πήρε τη μπίζνα στο σχιστό ήσουνα έτοιμος για μπανασταση κ σε σαπορτάραμε οι βάζελοι αχαχαχαχα αδικημένε μου φίλε
Τελευταία τροποποίηση:
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.637
- Πόντοι
- 12.056
Μην τον ζοριζεις πάλι ρε και κάνει καμία πρόβλεψη ότι ο τελικός θα είναι Ολυμπιακός με τους Τούρκουςαχαχαχαχαχα έχεις σαλέψει Τάκαρε ,
από Σεπτέμβρη θα σκούζεις πάλι πως η ΕΠΟ δίνει το πρωτάθλημα στον παοκ , στην αεκ και τα πέναλτυ του Αιτόρ
τα πεναλτυ του αιτορ αχαχαχαχαπλα δ
το βράδι να ετοιμασεις σεντονια πόνου για βαζελους παοκους αεκτζηδες ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΑΧΑΧΑΧ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΗ ΞΕΧΝΆς ΤΟΥ ΑΙΤΟΡ , η επο τα στημένα ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ ΑΑΑΑΑΧΑΧΑ
κάτω η χούντα του κουλη τάκαρε Ο λαος του θρυλου θα μπαναστατησει αααχαχαχα
τραγουδακι φιλενάδα
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Που νομιζει οτι ειναι ικανος και να γηροκομησει. Που ουτε να παει να πιει ενα ποτηρι νερο μονος του δεν ειναι ικανος..γιατι αν συμβιβαστεις με την πραγματικοτητα, εισαι ευτυχισμενος και πετυχημενος....αλλιως γινεσαι ρομπ.....
Μαλακα οσο του δινεις σημασια αυτουνου τοσο πιο βλακας και διασκεδαστικος γινεται. Αλλοι παιρνουν αξια, αυτος γινεται πιο βλακας.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.932
- Πόντοι
- 1.406
Αποσυρω τη στηριξη και τα συγχαρητηρια μου στη πιο σιχαμενη ομαδα που εβγαλε το μπασκετ, τον ελλεινο εξασφυριχτρο.
Με πανό του Άρη οι οργανωμένοι φίλοι της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League
Καλά ρε καταραμένοι μπουθεναδες τι σας έφταιξαν τα γερμανακια κ τους μολυνατε με ατιτλιαση
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Κάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
Να σας χαιρόμαστε τύποι γαύροι, παντού το ίδιο στυλάκι
@baros @Zebu @raopau @Hellraiser4Ever @barock @ΑΝΤΖΕΛΟ @DayStalker @troubakhs @Υπουργάρα και όποιον άλλον ξέχασα...
@baros @Zebu @raopau @Hellraiser4Ever @barock @ΑΝΤΖΕΛΟ @DayStalker @troubakhs @Υπουργάρα και όποιον άλλον ξέχασα...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.250
- Πόντοι
- 5.006
Βλακα από 2012 που εγώ γραφτεί ποτέ δεν εχω κάνει αναφορα αντε γαμησου τώραΚάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Να παςΒλακα από 2012 που εγώ γραφτεί ποτέ δεν εχω κάνει αναφορα αντε γαμησου τώρα
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
μαλιστα για θυμησε μου τι εγραφες?Κάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
οσο μπορω να πω κανεις απο οσους εγραψες δεν το εκανεΚάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.250
- Πόντοι
- 5.006
Βρε τραβά γαμησου μην γράφεις για μένα βλακα,αν δε ξέρεις καραγκιοζηΝα πας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62