You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.256
- Πόντοι
- 5.006
Ναι μουνοπαναΉρεμα μαν....
Σήμερα είμαστε με Ντόρτμουντ κάργα ε?
Κωλομπαράδες πούστρες οι άλλοι...
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
ΣΛΟΥΚΑ γερά πάρτους τα λεφτά
τελικα τους τα πηρε ο Φαλ
στον ημιτελικό γνώμη μου ότι τους σπρώξανε ...Ήρεμα μαν....
Σήμερα είμαστε με Ντόρτμουντ κάργα ε?
Κωλομπαράδες πούστρες οι άλλοι...
Δεν νομίζω ότι θα χαλάσουν τον τελικό για τη ρεάλ
Ένας ακόμη λόγος να είμαστε με Ντόρτμουντ είναι το εξωπραγματικό 5 στο στοίχημα , τρελή απόδοση για τελικό
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.646
- Πόντοι
- 2.306
Καμία έκπληξη πως θα ερχόταν πρόταση για τον Φώταρο....
Οπως καμία έκπληξη πως τα χρήματα της μεταγραφής -όσα και αν θα είναι αυτά- ΔΕΝ θα πάνε πουθενά προς όφελος του ομήρου, αλλά στην τσέπη του απαγωγέα...
Φιλική συμβουλή για το καλό της ψυχικής σας υγείας: Όσο αυτός ο μπροστινός κρατάει τον σύλλογο υπό ομηρία, μην περιμένετε τίποτα. Μην αρρωσταίνετε τσάμπα, ξέρουμε όλοι καλά πως δεν έχει ρεαλιστικά νόημα να έχουμε ελπίδες. Δύσκολο πολύ, αλλά πρέπει να προστατευτείτε.
Υ.Γ. Ίσως να είναι και καλύτερα για το παιδί, να μην χαραμίσει μια πιθανώς λαμπρή καριέρα σε ένα στημένο τσίρκο ως ινδικό χοιρίδιο στη βιτρίνα των σαδιστικών σκουπιδιών. Αν αγαπάς κάποιον άστον να φύγει για το καλό του. Σύγχυση συναισθημάτων. Μακάρι να έμενε σε έναν υγιή και λέφτερο Παναθηναϊκό και να έγραφε τη δική του ιστορία ως άλλος Μήτσος γαμιάς.
Υ.Γ.2. Αλαφούζο ΦΥΓΕ στέρεψαν τα λόγια.
Υ.Γ.3. Οικογένεια μακάρι να τρώτε από τα πεζοδρόμια όλοι σας.
Το πήρα από καλό φίλο και μου άρεσε....
Γιατί ρε τύπε ; Εδώ διαβάζουμε για Σάρι με 4,5 το χρονο , Ντιμπάλα , Ικαρντι και δε συμμαζεύεται. Εγω στη θεση σας θα εκλεινα απο τωρα αεροπορικα για το Μπιλμπαο τωρα που ειναι φτηνα ακομα.
το αυτονόητοτυποι διορισμενοι το να παιζετε 20+χρονια τσουλου και να ειστε παιδια της φαπας, να γελαμε για ΧΡΟΝΙΑ για το ποτε θα κανετε το πρωτο σας ΔΙΠΛΟ και σημερα να μουκανετε πανηγυρια για το κονφερενς συγνωμη δε μπορω να το παρω κατι παραπανω απο ΞΕΠΕΣΜΟ... ειχατε και τον καρεμπε που εκανε ονειρα για τσουλου... μετα συμβιβαστηκε με γιουροπα. ευτυχως που φτιαχτηκε αυτος ο θεσμος και τον πηρες ως μεγαθηριο μιας και προηρθες απο το γιουροπα... κατι πενταρες που σου ξεκινησε η χρονια τις ξεχασες ηδη! ευρωπαικοτατας!!!!
στη συγκεκριμενη περιπτωση τον πιο απαξιωμενο θεσμο πηρατε και βγαλατε ολα τα κομπλεξ σας...
κανεις δεν ειπε οτι δε τον πηρατε αξια η οτι τον κλεψατε (αν και για το γκολ στο 116 εχω επιφυλαξεις ειναι η αληθεια)
απλα ηταν τοσο φοβερος θεσμος που η αστον βιλλα προτιμησε να μη ρισκαρει τη συμμετοχη της στο τσουλου για ενα καρο λεφτα απο το να παρει το σουρωτυρι για κατι 15 ψωρομυρια! ενω εσενα ηταν ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ η κουπα της γαμμα εθνικης της ευρωπης! καταλαβες ευρωανυπαρκτε???
η αταλαντα μπροστα σου ειναι μεικτη κοσμου!
και η συμμετοχη σε κυπελλο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ειτε εγινε το 1972 ειτε το 2024 ειναι απειρως σημαντικοτερη απο το να παρεις το κυπελλο των ατιτλουχων!
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
Ρεαλ απλα και δημοκρατικαστον ημιτελικό γνώμη μου ότι τους σπρώξανε ...
Δεν νομίζω ότι θα χαλάσουν τον τελικό για τη ρεάλ
Ένας ακόμη λόγος να είμαστε με Ντόρτμουντ είναι το εξωπραγματικό 5 στο στοίχημα , τρελή απόδοση για τελικό
χειλ Φρανκο
ρίξε λίγα, 40 ευρώ να πάρεις 200 και μετά ναί αρίμπα τζενεράλεΡεαλ απλα και δημοκρατικα
χειλ Φρανκο
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
στους εσχατους καιρους που θα ερθουν πρεπει να κανουμε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ομας κρουσης..ρίξε λίγα, 40 ευρώ να πάρεις 200 και μετά ναί αρίμπα τζενεράλε
σκεφτομαι....
εσυ,εγω,Μαξι που εχουμε και καποιες γνωσεις απο αυγα πχ..
γνωμη σου
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
θα ερθω και εγωστους εσχατους καιρους που θα ερθουν πρεπει να κανουμε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ομας κρουσης..
σκεφτομαι....
γνωμη σου
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Athletic Club Bilbaoστους εσχατους καιρους που θα ερθουν πρεπει να κανουμε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ομας κρουσης..
σκεφτομαι....
γνωμη σου
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
η οργανωσις μας θα λεγεται ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣAthletic Club Bilbao
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Η οργάνωσις μας θα λέγεται "Ερυθραί Ταξιαρχίαι"....η οργανωσις μας θα λεγεται ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
θα εχουμε 2 σηματα το πουλι με τον φανταρο και τον πυρσοΗ οργάνωσις μας θα λέγεται "Ερυθραί Ταξιαρχίαι"....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K