Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.625
Πόντοι
12.756
Ρε μουνόπανο δεν είπαμε για σένα κάτι.
Μόνο για το μπάσκετ μιλάμε,που μας είχατε πρήξει τα παπάρια.
Πίστεψε με,κανένας πόνος δεν υπάρχει....
Μα κανένας...
Εγώ έβγαλα κάποιους μισθούς μισθωτού με την κατάκτηση από τον ΟΣΦΠ...
:coffee:

Εσύ πέρα από την καύλα δεν νομίζω να κέρδισες κάτι...
χασουρα ειχε...παντοφλιες και μανουρες απο πεθερα:coffee:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.892
Πόντοι
5.006
Ρε μουνόπανο δεν είπαμε για σένα κάτι.
Μόνο για το μπάσκετ μιλάμε,που μας είχατε πρήξει τα παπάρια.
Πίστεψε με,κανένας πόνος δεν υπάρχει....
Μα κανένας...
Εγώ έβγαλα κάποιους μισθούς μισθωτού με την κατάκτηση από τον ΟΣΦΠ...

Εσύ πέρα από την καύλα δεν νομίζω να κέρδισες κάτι...
Βαρνάβα αυλη κτλ :tooth:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.234
Πόντοι
6.536
και αντε πες, ο ρομπ ειναι γνωστος αυτιστικος...δεν χαμπαριαζει τιποτα...καθε χρονο ονειρευεται πρωταθληματα με τον αλαφουζο και τιτλους στον ερασιτεχνη...μνημειωδη τα καλοκαιρινα του ποστ...ολο το σαιτ γελαει με την πάρτη του...
Ο Ρομπ,πρώτος από όλους έβριζε τον Αλαφούζο.
Δεν είμαι ο δικηγόρος του,απλά το αναφέρω....
Απλα είναι Παναθηναικό σκοτάδι και δεν δέχεται κουβέντα.
:wanker:

Και επίσης είμαστε από αυτούς που πιστεύουμε ότι ένας σύλλογος είναι μεγάλος από τις επιτυχίες στον ερασιτέχνη σε πολλά σπόρ.
Εδώ έχεις το απόλυτο δίκιο.
Αντε πάμε να δούμε Ντόρτμουντ....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.234
Πόντοι
6.536
νομίζω πως επειδή είναι έξυπνος ,άσχετα αν ντοπάρει με μλκίες τα γαυροκαπή του νήματος του,
μόλις ακούσει το στρατιωτικό τζιπάκι και σε δεί να κατεβαίνεις με τη τανάλια θα έχει πέσει στα γόνατα και θα ζητάει έλεος
Εννοείται θα συγχωρεθεί και προτείνω να του δίνουμε ένα νταμπλ ανά τετραετία , αν συμφωνεί κ ο αθηναίος
Για να έχουμε πλήρη ομοφωνία σαν συνέλληνες :coffee:
Μια χαρά τύπος είναι, απλά θέλει να μας τρολάρει και δεν του βγαίνει....

Α,ρε πούστη ράφλα,οχιά.....

:undecided:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.758
Πόντοι
5.006
Ο Ρομπ,πρώτος από όλους έβριζε τον Αλαφούζο.
Δεν είμαι ο δικηγόρος του,απλά το αναφέρω....

ο ρομπ βριζει τον αλαφουζο οταν χανει..εκει γυρω στον απριλιο δηλαδη...
γιατι οταν πηγαινατε τρενο με τα πεναλντι του αιτορ και τις 12/12 νικες, μας ειχε τρελανει στην καζουρα οταν τον λεγαμε "χρησιμο ηλιθιο"....

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.357
Πόντοι
6.056
τυπε τις τελευταιες μερες, εχω κανει καμια 200αρια ποστ στα αθλητικα νηματα...
πουθενα δεν αναφερθηκα σε αλλη ομαδα...απλα εκανα πανηγυρικα ποστ για το μοναδικο επιτευγμα ελληνικης ομαδας στο ποδοσφαιρο.....

αν δεν ησασταν αυτιστικα, θα μπορουσατε να το βουλωσετε...οπως το βουλωσαμε και εμεις οταν πηρατε την ευρωλιγκα...
απλα ο πονος σας ειναι αδιανοητος...δεν παλευεται με τιποτα...και γι αυτο ξεφτυλιζεστε περισσοτερο με τις πιπες που γραφετε...
και αντε πες, ο ρομπ ειναι γνωστος αυτιστικος...δεν χαμπαριαζει τιποτα...καθε χρονο ονειρευεται πρωταθληματα με τον αλαφουζο και τιτλους στον ερασιτεχνη...μνημειωδη τα καλοκαιρινα του ποστ...ολο το σαιτ γελαει με την πάρτη του...
δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το τρολάρισμα από την σοβαρότητα ...
Πες μας για τις 3 ενδεκάδες του θρήνου να γελάσουν όλοι οι γαύροι του Αιγαίου :2funny:
Πες μας για τον "πουτάνας γιό πρεζέμπορα " που πόσταρες τα υβριστικά (δίκαια) τραγουδάκια:2funny:
Πες μας για τον Μπαρτζώκα , το μίλκο καπ και δεκάδες άλλες μλκίες που έλεγες σούρας ή ξυλοτακουνιασμένος από τη πεθερούλα:2funny:
Μην το παίζεις εδώ ζωηρούλης ...μη κοιτάς που ψιλοβαριόμαστε να ασχολούμαστε συνέχεια με χαζομάρες...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.234
Πόντοι
6.536
γιατι οταν πηγαινατε τρενο με τα πεναλντι του αιτορ και τις 12/12 νικες, μας ειχε τρελανει στην καζουρα οταν τον λεγαμε "χρησιμο ηλιθιο"....
Τρόλαρε ρε μαλάκα.
Ξεκόλλα....

Μαλάκα δεν έχεις γνωρίσει πουλί....
:confused::confused::confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.256
Πόντοι
28.246
Κρατήστε αυτά τα λόγια....

Θεωρησε τα λογια που κρατησες του Τακη και δικά μου λογια.
Και συμπληρωνω. Καλως κραζετε τους Αγγελοπουλους για τα λαβαρα των χαμενων τελικων στηνευρβλιγκα κρεμασμενα στο ταβανι του ΣΕΦ.
Οι Κουπες μετρανε. Τρεις Ευρωπαικες εχουμε μεχρι τωρα στο μπασκετ και αυτες εχουμε καμαρι!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.234
Πόντοι
6.536
Θεωρησε τα λογια που κρατησες του Τακη και δικά μου λογια.
Και συμπληρωνω. Καλως κραζετε τους Αγγελοπουλους για τα λαβαρα των χαμενων τελικων στηνευρβλιγκα κρεμασμενα στο ταβανι του ΣΕΦ.
Οι Κουπες μετρανε. Τρεις Ευρωπαικες εχουμε μεχρι τωρα στο μπασκετ και αυτες εχουμε καμαρι!
Τι έγινε ρε μαλάκα τώρα?
Γίνατε αντικειμενικοί?
Μεθύσατε από την κούπα?

Το λές και εξέλιξη....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.357
Πόντοι
6.056
εννοείται πως σας τρόλαρα με τον αλαφούζο

___ ακόμη να καταλάβεις ότι το "χρήσιμος ηλίθιος" του Καραπαπάρα ήταν μιά παπαριά ?
ποιός πήρε φέτος το πρωτάθλημα ? Η ΑΕΚ ?:confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.758
Πόντοι
5.006
δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το τρολάρισμα από την σοβαρότητα ...
Πες μας για τις 3 ενδεκάδες του θρήνου να γελάσουν όλοι οι γαύροι του Αιγαίου :2funny:
Πες μας για τον "πουτάνας γιό πρεζέμπορα " που πόσταρες τα υβριστικά (δίκαια) τραγουδάκια:2funny:
Πες μας για τον Μπαρτζώκα , το μίλκο καπ και δεκάδες άλλες μλκίες που έλεγες σούρας ή ξυλοτακουνιασμένος από τη πεθερούλα:2funny:
Μην το παίζεις εδώ ζωηρούλης ...μη κοιτάς που ψιλοβαριόμαστε να ασχολούμαστε συνέχεια με χαζομάρες...

ρε τυπε, εισαι με τα καλα σου???
γραφεις 3 πραγματα που δικαιωθηκα και στα 3!!!!!!

1ον) οι 3 ενδεκαδες του θρυλου δικαιωθηκαν...ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΗΡΑΜΕ....κερδισαμε την 4η ομαδα της αγγλιας, την φιορεντινα και την φενερ με ιμπορα και κινι βασικους!!!!που ειχαν να παιξουν ματς απο τον αυγουστο και τους βριζανε ολοι.....
2ον) τον χοντρο τον εβριζα γιατι εδωσε το πρωταθλημα...δεν αλλαξε κατι σε αυτο...αφησε την ομαδα να την γαμαει ο μελισσανιδης, ενω επρεπε να την προστατευσει...και τελικα εχασε το πρωταθλημα....στο εντος με την αεκ μας ακυρωσαν γκολ και δεν μας δωσανε πεναλντι..αν ειχα παρει αυτο, μεσα στην τουμπα θα πηγαινε για 2 αποτελεσματα και οχι μονο για νικη...
3ον) στο μιλκο καπ, πριν απο λιγο εβαλες ενα ποστ μου που με δικαιωνει απολυτα!!!!απλα εισαι τοσο αυτιστικος που δεν το καταλαβαινεις...:2funny:
ελεγα δηλαδη οτι στο μιλκο καπ δεν υπαρχουν πορειες...αλλιως θα γινουμε σαν τους αλλούς που κερδιζανε μια ομαδα απο την ουγγαρια και μια απο το λουξεμβουργο, φτανανε στους 8 και λεγανε ειμαι 8αδα....
στο μιλκο καπ υπαρχει μονο το τροπαιο....ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ!!!!! γιατι για να παρεις το τροπαιο πρεπει να αποκλεισεις αγγλους, ιταλους, γαλλους κτλ...
ενω για να φτασεις στην 8αδα, μπορει να παιξεις με σλοβακους και βελγους...γι αυτο και δεν ασχολειται κανεις...τι να μας πει ο μπαοκ δηλαδη? κερδισα αμπερντιν, ελσινκι και ντιναμο ζαγκρεμπ και εφτασα 8αδα???γελαει ο κοσμος...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.758
Πόντοι
5.006
εννοείται πως σας τρόλαρα με τον αλαφούζο

___ ακόμη να καταλάβεις ότι το "χρήσιμος ηλίθιος" του Καραπαπάρα ήταν μιά παπαριά ?
ποιός πήρε φέτος το πρωτάθλημα ? Η ΑΕΚ ?:confused:
ναι...η αεκ το πηρε...
περυσι σας λεγαμε "χρησιμους ηλιθιους" που πανηγυριζατε το 12/12 νικες, ενω ολοι ξεραμε οτι οποτε ηθελε ο μελισσανιδης σας εκοβε τα ποδια...μονο εσεις νομιζατε οτι θα παρετε πρωταθλημα με τον γιοβανοβιτς και τον αιτορ...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.625
Πόντοι
12.756

1ον) οι 3 ενδεκαδες του θρυλου δικαιωθηκαν...ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΗΡΑΜΕ....κερδισαμε την 4η ομαδα της αγγλιας, την φιορεντινα και την φενερ με ιμπορα και κινι βασικους!!!!που ειχαν να παιξουν ματς απο τον αυγουστο και τους βριζανε ολοι.....
2ον) τον χοντρο τον εβριζα γιατι εδωσε το πρωταθλημα...δεν αλλαξε κατι σε αυτο...αφησε την ομαδα να την γαμαει ο μελισσανιδης, ενω επρεπε να την προστατευσει...και τελικα εχασε το πρωταθλημα....στο εντος με την αεκ μας ακυρωσαν γκολ και δεν μας δωσανε πεναλντι..αν ειχα παρει αυτο, μεσα στην τουμπα θα πηγαινε για 2 αποτελεσματα και οχι μονο για νικη...
3ον) στο μιλκο καπ, πριν απο λιγο εβαλες ενα ποστ μου που με δικαιωνει απολυτα!!!!απλα εισαι τοσο αυτιστικος που δεν το καταλαβαινεις...:2funny:
ελεγα δηλαδη οτι στο μιλκο καπ δεν υπαρχουν πορειες...αλλιως θα γινουμε σαν τους αλλούς που κερδιζανε μια ομαδα απο την ουγγαρια και μια απο το λουξεμβουργο, φτανανε στους 8 και λεγανε ειμαι 8αδα....
στο μιλκο καπ υπαρχει μονο το τροπαιο....ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ!!!!! γιατι για να παρεις το τροπαιο πρεπει να αποκλεισεις αγγλους, ιταλους, γαλλους κτλ...
ενω για να φτασεις στην 8αδα, μπορει να παιξεις με σλοβακους και βελγους...γι αυτο και δεν ασχολειται κανεις...τι να μας πει ο μπαοκ δηλαδη? κερδισα αμπερντιν, ελσινκι και ντιναμο ζαγκρεμπ και εφτασα 8αδα???γελαει ο κοσμος...
εισαι πιο γραφικος απο το ηλιοβασιλεμα της Σαντορινης

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.256
Πόντοι
28.246
Τι έγινε ρε μαλάκα τώρα?
Γίνατε αντικειμενικοί?
Μεθύσατε από την κούπα?

Το λές και εξέλιξη....

Δεν ξερω για αλλους. Εδω μεσα δεν εχω δει κανεναν να μιλαει για πορειες στο μπασκετ. Αν εχεις δει εσυ καποιον, μαλακας ειναι.

Μην επικαλεστεις που εχω γραψει εγω οτι ο μπασκετικος ολυμπιακος ειναι ανωτερη δυναμη απο τον αντίστοιχο παναθηναικο. Ζητησα, να διαλέξουν με τι θα μιλησουμε. Πορειες θελανε με πορειες μιλησα. Κουπες θελετε; Με κούπες θα μιλαμε. Μονα ζυγα των βαζελων, δεν εχει!

Εμενα μου αρεσει με κουπες το μετρημα.

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.357
Πόντοι
6.056
χασουρα ειχε...παντοφλιες και μανουρες απο πεθερα:coffee:
και εκεί που πάω να του δώσω συγχωροχάρτι αρχινά την πεντοβολιά :2funny:

που δικαιώθηκες ρε μουρλαμένε ?
είχες πέρυσι 3 ενδεκάδες ? τότε ,γιατί πήρες άλλη μιά ενδεκάδα νέα ?
και κλαίς για επο κ πιπες ...ο παοκ χωρίς 3 ενδεκάδες πως πήρε το πρωτάθλημα ?

αν παραμείνει ως έχει το μίλκο , του χρόνου θα είναι πάλι στους 8 αεκ παοκ κ συ , ίσως κάποια ελληνική ομάδα το σηκώσει...
μη μου πείς πως η αεκ κ ο παοκ έχουν χειρότερη ομάδα από τη φιορεντίνα έτσι ?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.357
Πόντοι
6.056
ναι...η αεκ το πηρε...
περυσι σας λεγαμε "χρησιμους ηλιθιους" που πανηγυριζατε το 12/12 νικες, ενω ολοι ξεραμε οτι οποτε ηθελε ο μελισσανιδης σας εκοβε τα ποδια...μονο εσεις νομιζατε οτι θα παρετε πρωταθλημα με τον γιοβανοβιτς και τον αιτορ...
μη γίνεσαι Μπόμπος του δημοτικού σχολειού....
και φέτος τις ίδιες λαλακίες λέγατε , ορκιζόσαστε πως η αεκ θα το πάρει...επειδή σας το είπε ο καραπαπάρας και ο κούγιας :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.786
Πόντοι
26.141

ROB. C

Ανώτερος