Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.794
Πόντοι
1.196
Σα να μίκρυνε το Κόνφερενς δε νομίζετε;
Έξαλλη η ΟΥΕΦΑ...
Διότι το μέγεθος του νικητή δίνει αξία στον θεσμό.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
@raopau τακαρε ειδες που στα λεγα παραπανω; μεχρι και ο τυπαρας ριμπερθ με τη πορσε που ειναι κυριλέ ηρεμοσ τυπος γραμματιζούμενος, μπούκαρε νήμα για να ξεφορτωσει τονους σκουπιδια για πάρτη σου. εχεις σηκωσει πολυ φορτιο σημερα :tooth::tooth::tooth: οποίος μπαινει νήμα κολλαει ένσημο με το καλημερα

jawohl GIF

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
εγω παντως τους καταλαβαινω τους βαζελους...γκρεμιστηκε ολη η κοσμοθεωρια τους με την κατακτηση του μιλκο καπ....
τοσα χρονια ειχανε φτιαξει τα πραγματα ετσι στο μυαλο τους, ωστε να ηταν ολα υπερ τους.....ελεγαν :
μετρανε οι τιτλοι...αρα δεν με νοιαζει που εσυ εχεις καμια 15αρια φαιναλ φορ στο μπασκετ...αφου εγω εχω περισσοτερες ευρωλιγκες, ειμαι απο πανω σου...γιατι πρωτα μετρανε οι τιτλοι και μετα οι πορειες....
και στο ποδοσφαιρο, αφου δεν εχει κανενας τιτλο, τοτε μετρανε μονο οι πορειες...και αφου εχω περισσοτερες πορειες, ειμαι και εκει ανωτερος...

ωραια η λογικη τους..εβγαιναν τα νουμερα και δεν μπορουσες να τους πεις και τιποτα...
ελα ομως που ο γαμημενος τιτλος του μιλκο καπ στο ποδοσφαιρο τους γαμησε ολη την κοσμοθεωρια τους...απο εκει που λεγανε "πρωτα οι τιτλοι και μετα οι πορειες", τωρα το αλλαξανε σε "αναλογως οι τιτλοι και αναλογως οι πορειες"....

δεν πα να πας και σε 200 φαιναλ φορ στο μπασκετ, εκει μετρανε οι τιτλοι...εχω περισσοτερες ευρωλιγκες, αρα ειμαι καλυτερος....
στο ποδοσφαιρο ομως δεν μετρανε οι τιτλοι, μετρανε οι πορειες...δεν πα να παρεις 100 μιλκο καπ και γιουροπα λινγκ....εγω εχω πορειες στο τσουλου και αυτο μετραει...
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

• Like
Αντιδράσεις: txar

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.255
Πόντοι
6.056
παρανοια κανονικη...τα εχει φτιαξει στο μυαλο τους οπως το βολευει...πραγματικα ευτυχισμενος ανθρωπος...:2funny:
στο μπασκετ μπορει να με κοροιδεψει επειδη παιρνει ευρωπαικους τιτλους...
στο ποδοσφαιρο μπορει να με κοροιδεψει επειδη κανει πορειες...
αρα εγω ποτέ δεν μπορω να τον κοροιδεψω ποτε...
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

υγ : τα εβαλε στο ζυγι και εβγαλε τους 8 του τσουλου ανωτερο απο τον τιτλο του κοφερενς...ποιος το λεει αυτο? ο ιδιος...αφου ετσι τον βολευει...αν του χρονου παρω το γιουροπα, θα πει οτι οι 4 του τσουλου ειναι ανωτεροι απο τον τιτλο του γιουροπα...ποιος το λεει αυτο? ο ιδιος...αφου ετσι τον βολευει...
και 10 μιλκο καπ να παρω, θα βγει να πει οτι οι 8 του τσουλου ειναι ανωτερο επιτευγμα...αφου ετσι τον βολευει...θα βγαλει και τιμοκαταλο :
1 φορα στους 16 του τσουλου = 12 τιτλοι μιλκο καπ = 4,5 τιτλοι γιουροπα
κτλ κτλ
:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
ποιός σου είπε βρε σκράπα πως αν γράφεις σεντόνια χαζογκεμπελισμού έχει βαρύτητα ο λόγος σου ?

εάν βρε τούβλο το κόρατς ζυγίζει περισσότερο από τα πλέιοφ κ το φάιναλ4,
παίξε στη θέση του Προμηθέα να σηκώνεις κάθε χρόνο μίλκο κ στο μπάσκετ :2funny:
Έτσι κι αλλιώς όλοι σε φυστικώνουν στα φ4 ,λούζερ :2funny:
το κατάλαβες ή ακόμη ?:undecided-old:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.255
Πόντοι
6.056
@raopau τακαρε ειδες που στα λεγα παραπανω; μεχρι και ο τυπαρας ριμπερθ με τη πορσε που ειναι κυριλέ ηρεμοσ τυπος γραμματιζούμενος, μπούκαρε νήμα για να ξεφορτωσει τονους σκουπιδια για πάρτη σου. εχεις σηκωσει πολυ φορτιο σημερα :tooth::tooth::tooth: οποίος μπαινει νήμα κολλαει ένσημο με το καλημερα

jawohl GIF
τους άνοιξε τις ραφές ο ριμπερθ
αλλά δεν χορταίνουν ράμματα οι μπαγάσηδες :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
Έτσι κι αλλιώς όλοι σε φυστικώνουν στα φ4 ,λούζερ :2funny:
το κατάλαβες ή ακόμη ?:undecided-old:
Έτσι κι αλλιώς όλοι σε φυστικώνουν στα τσουλου ,λούζερ (εχεις παρει κανενα και μου διαφευγει?)
το κατάλαβες ή ακόμη ?

υγ : ειναι τοσο αυτιστικα, που αλλαζεις μια λεξη στην προταση τους και τους ξεφτυλιζεις...:2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
ειμαι λουζερ στο μπασκετ γιατι κανω μονο πορειες...
δεν ειμαι λουζερ στο ποδοσφαιρο γιατι κανω μονο πορειες....
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.255
Πόντοι
6.056
Έτσι κι αλλιώς όλοι σε φυστικώνουν στα τσουλου ,λούζερ (εχεις παρει κανενα και μου διαφευγει?)
το κατάλαβες ή ακόμη ?

υγ : ειναι τοσο αυτιστικα, που αλλαζεις μια λεξη στην προταση τους και τους ξεφτυλιζεις...:2funny:
τι να ξεφτιλίσεις μωρή Τζούλια ? πασίγνωστη φτηνή τραβιόλα σε όλη την ευρώπη είσαι...:2funny:
πήρες ένα ιντερτότο , διοργάνωση για απορριπτέους τσολού-ουέφα κ νομίζεις πως έγινες cg...:2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
τι να ξεφτιλίσεις μωρή Τζούλια ? πασίγνωστη φτηνή τραβιόλα σε όλη την ευρώπη είσαι...:2funny:
πήρες ένα ιντερτότο , διοργάνωση για απορριπτέους τσολού-ουέφα κ νομίζεις πως έγινες cg...:2funny:
τυπε εχεις καταλαβει οτι σε απεκλεισε η 2η ομαδα του ισραηλ και δεν μπορεσες να μπεις στην διοργανωση των απορριπτεων?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οχι να την παρεις, ουτε να μπεις δεν μπορεσες!!!!!!!!!!!!!!!!
ο φουκαρας απορριφθηκε απο τους απορριπτεους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
ο ολυμπιακος πηρε τον τιτλο στους απορριπτεους παιζοντας με αυτην :
GPA0mBDXsAA38h0

εντωμεταξυ στον τελικο του τσουλου :
GPA0mBJXwAAVLFg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
και οταν βρισκει τα δυσκολα, το γυρναει στο μπασκετ...
το μοναδικο αθλημα που θα δουν ευρωπαικο τιτλο μεχρι να πεθανουν!!!!!!!!!!!
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

υγ : αν ζορισουν και αλλο τα πραγματα, θα ακολουθησουν αναλυσεις για το ποσο ανωτερο αθλημα ειναι το μπασκετ, οτι ολος ο κοσμος βλεπει μπασκετ και οτι η ουεφα ειναι διεφθαρμενη και σιγα τις διοργανωσεις να πουμε....
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.255
Πόντοι
6.056
και οταν βρισκει τα δυσκολα, το γυρναει στο μπασκετ...
το μοναδικο αθλημα που θα δουν ευρωπαικο τιτλο μεχρι να πεθανουν!!!!!!!!!!!
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

υγ : αν ζορισουν και αλλο τα πραγματα, θα ακολουθησουν αναλυσεις για το ποσο ανωτερο αθλημα ειναι το μπασκετ, οτι ολος ο κοσμος βλεπει μπασκετ και οτι η ουεφα ειναι διεφθαρμενη και σιγα τις διοργανωσεις να πουμε....
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
τι δουλειά έχεις εσύ με το μπάσκετ ?
ό,τι παίζεται με τα χέρια είναι λαλακία αφού :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
φάγαμε γκολ άχρηστε :sad2:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Ο Αυτισμός είναι αναπτυξιακή διαταραχή, που χαρακτηρίζεται από μειωμένη κοινωνική αλληλεπίδραση και επικοινωνία, καθώς και από περιορισμένη, επαναλαμβανόμενη και στερεότυπη συμπεριφoρα. Στη διαταραχή του αυτισμού εμπλέκονται διάφορες εγκεφαλικές δομές με τρόπο που δεν έχει διασαφηνιστεί επαρκώς
Σου αραδιασε τις κουπεςντου ενος, τις κουπες και του αλλου.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.318
Πόντοι
22.266
τι δουλειά έχεις εσύ με το μπάσκετ ?
ό,τι παίζεται με τα χέρια είναι λαλακία αφού :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
φάγαμε γκολ άχρηστε :sad2:
Κρίμα ...διότι συνέφερε τον όσο να το πάρει η Ντόρτμουντ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
Σπυ αραδιασε τις κουπεςντου ενος, τις κουπες και του αλλου.
τυπε θα βγαλουν τιμοκαταλογο :
8αδα τσουλου = 10 μιλκο καπ = 4,5 γιουροπα
1 ευρωλιγκα = 10 ευρωπαικα πολο
φαιναλ φορ ευρωλιγκα = 5 ευρωπαικα βολευ ανδρων = 45 ευρωπαικα βολευ γυναικων

παλι απο κατω ειμαστε ρε πουστη μου...:cry:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom