You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.263
- Πόντοι
- 5.006
εγω παντως τους καταλαβαινω τους βαζελους...γκρεμιστηκε ολη η κοσμοθεωρια τους με την κατακτηση του μιλκο καπ....
τοσα χρονια ειχανε φτιαξει τα πραγματα ετσι στο μυαλο τους, ωστε να ηταν ολα υπερ τους.....ελεγαν :
μετρανε οι τιτλοι...αρα δεν με νοιαζει που εσυ εχεις καμια 15αρια φαιναλ φορ στο μπασκετ...αφου εγω εχω περισσοτερες ευρωλιγκες, ειμαι απο πανω σου...γιατι πρωτα μετρανε οι τιτλοι και μετα οι πορειες....
και στο ποδοσφαιρο, αφου δεν εχει κανενας τιτλο, τοτε μετρανε μονο οι πορειες...και αφου εχω περισσοτερες πορειες, ειμαι και εκει ανωτερος...
ωραια η λογικη τους..εβγαιναν τα νουμερα και δεν μπορουσες να τους πεις και τιποτα...
ελα ομως που ο γαμημενος τιτλος του μιλκο καπ στο ποδοσφαιρο τους γαμησε ολη την κοσμοθεωρια τους...απο εκει που λεγανε "πρωτα οι τιτλοι και μετα οι πορειες", τωρα το αλλαξανε σε "αναλογως οι τιτλοι και αναλογως οι πορειες"....
δεν πα να πας και σε 200 φαιναλ φορ στο μπασκετ, εκει μετρανε οι τιτλοι...εχω περισσοτερες ευρωλιγκες, αρα ειμαι καλυτερος....
στο ποδοσφαιρο ομως δεν μετρανε οι τιτλοι, μετρανε οι πορειες...δεν πα να παρεις 100 μιλκο καπ και γιουροπα λινγκ....εγω εχω πορειες στο τσουλου και αυτο μετραει...
τοσα χρονια ειχανε φτιαξει τα πραγματα ετσι στο μυαλο τους, ωστε να ηταν ολα υπερ τους.....ελεγαν :
μετρανε οι τιτλοι...αρα δεν με νοιαζει που εσυ εχεις καμια 15αρια φαιναλ φορ στο μπασκετ...αφου εγω εχω περισσοτερες ευρωλιγκες, ειμαι απο πανω σου...γιατι πρωτα μετρανε οι τιτλοι και μετα οι πορειες....
και στο ποδοσφαιρο, αφου δεν εχει κανενας τιτλο, τοτε μετρανε μονο οι πορειες...και αφου εχω περισσοτερες πορειες, ειμαι και εκει ανωτερος...
ωραια η λογικη τους..εβγαιναν τα νουμερα και δεν μπορουσες να τους πεις και τιποτα...
ελα ομως που ο γαμημενος τιτλος του μιλκο καπ στο ποδοσφαιρο τους γαμησε ολη την κοσμοθεωρια τους...απο εκει που λεγανε "πρωτα οι τιτλοι και μετα οι πορειες", τωρα το αλλαξανε σε "αναλογως οι τιτλοι και αναλογως οι πορειες"....
δεν πα να πας και σε 200 φαιναλ φορ στο μπασκετ, εκει μετρανε οι τιτλοι...εχω περισσοτερες ευρωλιγκες, αρα ειμαι καλυτερος....
στο ποδοσφαιρο ομως δεν μετρανε οι τιτλοι, μετρανε οι πορειες...δεν πα να παρεις 100 μιλκο καπ και γιουροπα λινγκ....εγω εχω πορειες στο τσουλου και αυτο μετραει...
ποιός σου είπε βρε σκράπα πως αν γράφεις σεντόνια χαζογκεμπελισμού έχει βαρύτητα ο λόγος σου ?παρανοια κανονικη...τα εχει φτιαξει στο μυαλο τους οπως το βολευει...πραγματικα ευτυχισμενος ανθρωπος...
στο μπασκετ μπορει να με κοροιδεψει επειδη παιρνει ευρωπαικους τιτλους...
στο ποδοσφαιρο μπορει να με κοροιδεψει επειδη κανει πορειες...
αρα εγω ποτέ δεν μπορω να τον κοροιδεψω ποτε...
υγ : τα εβαλε στο ζυγι και εβγαλε τους 8 του τσουλου ανωτερο απο τον τιτλο του κοφερενς...ποιος το λεει αυτο? ο ιδιος...αφου ετσι τον βολευει...αν του χρονου παρω το γιουροπα, θα πει οτι οι 4 του τσουλου ειναι ανωτεροι απο τον τιτλο του γιουροπα...ποιος το λεει αυτο? ο ιδιος...αφου ετσι τον βολευει...
και 10 μιλκο καπ να παρω, θα βγει να πει οτι οι 8 του τσουλου ειναι ανωτερο επιτευγμα...αφου ετσι τον βολευει...θα βγαλει και τιμοκαταλο :
1 φορα στους 16 του τσουλου = 12 τιτλοι μιλκο καπ = 4,5 τιτλοι γιουροπα
κτλ κτλ
εάν βρε τούβλο το κόρατς ζυγίζει περισσότερο από τα πλέιοφ κ το φάιναλ4,
παίξε στη θέση του Προμηθέα να σηκώνεις κάθε χρόνο μίλκο κ στο μπάσκετ
Έτσι κι αλλιώς όλοι σε φυστικώνουν στα φ4 ,λούζερ
το κατάλαβες ή ακόμη ?
τους άνοιξε τις ραφές ο ριμπερθ@raopau τακαρε ειδες που στα λεγα παραπανω; μεχρι και ο τυπαρας ριμπερθ με τη πορσε που ειναι κυριλέ ηρεμοσ τυπος γραμματιζούμενος, μπούκαρε νήμα για να ξεφορτωσει τονους σκουπιδια για πάρτη σου. εχεις σηκωσει πολυ φορτιο σημερα οποίος μπαινει νήμα κολλαει ένσημο με το καλημερα
αλλά δεν χορταίνουν ράμματα οι μπαγάσηδες
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.263
- Πόντοι
- 5.006
Έτσι κι αλλιώς όλοι σε φυστικώνουν στα τσουλου ,λούζερ (εχεις παρει κανενα και μου διαφευγει?)Έτσι κι αλλιώς όλοι σε φυστικώνουν στα φ4 ,λούζερ
το κατάλαβες ή ακόμη ?
το κατάλαβες ή ακόμη ?
υγ : ειναι τοσο αυτιστικα, που αλλαζεις μια λεξη στην προταση τους και τους ξεφτυλιζεις...
τι να ξεφτιλίσεις μωρή Τζούλια ? πασίγνωστη φτηνή τραβιόλα σε όλη την ευρώπη είσαι...Έτσι κι αλλιώς όλοι σε φυστικώνουν στα τσουλου ,λούζερ (εχεις παρει κανενα και μου διαφευγει?)
το κατάλαβες ή ακόμη ?
υγ : ειναι τοσο αυτιστικα, που αλλαζεις μια λεξη στην προταση τους και τους ξεφτυλιζεις...
πήρες ένα ιντερτότο , διοργάνωση για απορριπτέους τσολού-ουέφα κ νομίζεις πως έγινες cg...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.263
- Πόντοι
- 5.006
τυπε εχεις καταλαβει οτι σε απεκλεισε η 2η ομαδα του ισραηλ και δεν μπορεσες να μπεις στην διοργανωση των απορριπτεων?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι να ξεφτιλίσεις μωρή Τζούλια ? πασίγνωστη φτηνή τραβιόλα σε όλη την ευρώπη είσαι...
πήρες ένα ιντερτότο , διοργάνωση για απορριπτέους τσολού-ουέφα κ νομίζεις πως έγινες cg...
οχι να την παρεις, ουτε να μπεις δεν μπορεσες!!!!!!!!!!!!!!!!
ο φουκαρας απορριφθηκε απο τους απορριπτεους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειμαι λουζερ στο μπασκετ γιατι κανω μονο πορειες...
δεν ειμαι λουζερ στο ποδοσφαιρο γιατι κανω μονο πορειες....
ρε μλάκα εσύ είσαι ?ο ολυμπιακος πηρε τον τιτλο στους απορριπτεους
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.263
- Πόντοι
- 5.006
και οταν βρισκει τα δυσκολα, το γυρναει στο μπασκετ...
το μοναδικο αθλημα που θα δουν ευρωπαικο τιτλο μεχρι να πεθανουν!!!!!!!!!!!
υγ : αν ζορισουν και αλλο τα πραγματα, θα ακολουθησουν αναλυσεις για το ποσο ανωτερο αθλημα ειναι το μπασκετ, οτι ολος ο κοσμος βλεπει μπασκετ και οτι η ουεφα ειναι διεφθαρμενη και σιγα τις διοργανωσεις να πουμε....
υγ : αν ζορισουν και αλλο τα πραγματα, θα ακολουθησουν αναλυσεις για το ποσο ανωτερο αθλημα ειναι το μπασκετ, οτι ολος ο κοσμος βλεπει μπασκετ και οτι η ουεφα ειναι διεφθαρμενη και σιγα τις διοργανωσεις να πουμε....
τι δουλειά έχεις εσύ με το μπάσκετ ?και οταν βρισκει τα δυσκολα, το γυρναει στο μπασκετ...
ό,τι παίζεται με τα χέρια είναι λαλακία αφού
φάγαμε γκολ άχρηστε
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Σου αραδιασε τις κουπεςντου ενος, τις κουπες και του αλλου.Ο Αυτισμός είναι αναπτυξιακή διαταραχή, που χαρακτηρίζεται από μειωμένη κοινωνική αλληλεπίδραση και επικοινωνία, καθώς και από περιορισμένη, επαναλαμβανόμενη και στερεότυπη συμπεριφoρα. Στη διαταραχή του αυτισμού εμπλέκονται διάφορες εγκεφαλικές δομές με τρόπο που δεν έχει διασαφηνιστεί επαρκώς
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.318
- Πόντοι
- 22.266
Κρίμα ...διότι συνέφερε τον όσο να το πάρει η Ντόρτμουνττι δουλειά έχεις εσύ με το μπάσκετ ?
ό,τι παίζεται με τα χέρια είναι λαλακία αφού
φάγαμε γκολ άχρηστε
γιατί ?Κρίμα ...διότι συνέφερε τον όσο να το πάρει η Ντόρτμουντ
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.263
- Πόντοι
- 5.006
τυπε θα βγαλουν τιμοκαταλογο :Σπυ αραδιασε τις κουπεςντου ενος, τις κουπες και του αλλου.
8αδα τσουλου = 10 μιλκο καπ = 4,5 γιουροπα
1 ευρωλιγκα = 10 ευρωπαικα πολο
φαιναλ φορ ευρωλιγκα = 5 ευρωπαικα βολευ ανδρων = 45 ευρωπαικα βολευ γυναικων
παλι απο κατω ειμαστε ρε πουστη μου...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.318
- Πόντοι
- 22.266
Αν το πάρει η Ντόρτμουντ κ με συνδιασμό με την πρωταθλήτρια Νορβηγίας ,πας ομιλουςγιατί ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K