Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Άνθος αραβοσίτου....ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ
Άνθος αραβοσίτου....ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ
Μάξι θα δουλεύει εθνοσωτήρια τανάλια αν και νομίζω πως δεν θα χρειασθείστους εσχατους καιρους που θα ερθουν πρεπει να κανουμε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ομας κρουσης..
σκεφτομαι....
εσυ,εγω,Μαξι που εχουμε και καποιες γνωσεις απο αυγα πχ..
γνωμη σου
το πουλι το εχετε ηδη...συγγνωμη και αποχωρωθα εχουμε 2 σηματα το πουλι με τον φανταρο και τον πυρσο
το πουλι το εχετε ηδη...συγγνωμη και αποχωρω
θα ερθω....αλλα της κυριακες θα πηγαινω καραισκακη στο λεω απο τωραΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΤΑΞΙΣ ΜΑΣ
να πληρωνεις,εχει συνδρομητικο...αντε φτωχε ζελαΡε συς δν προλαβα παλι τον Τακη να διαβασω τι αλλες λαλακιες θα πει!!!!
Πως θα μπορω να εχω ειδοποιησεις οταν γραφει εδω???
Ποσα??να πληρωνεις,εχει συνδρομητικο...αντε φτωχε ζελα
Τάκαρος πιστεύει το 1/10 από όσα λέει .... τα λέει για να "φιάχνει" τους πληβείους...Ρε συς δν προλαβα παλι τον Τακη να διαβασω τι αλλες λαλακιες θα πει!!!!
Πως θα μπορω να εχω ειδοποιησεις οταν γραφει εδω???
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΧΟΛΙΟ...ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ......Στην φανέλα μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία θα βάλουν πια την Πούλια με όλα τα άστρα...
Τι πουλι ειναι ρε αδερφε; Κοτα;το πουλι το εχετε ηδη...συγγνωμη και αποχωρω
Τι πουλι ειναι ρε αδερφε; Κοτα;
αδερφε το ξερεις οτι 250.000 ζελες -δεμν υπαρχουν παραπανω- σκεφτονται το καυλι του μεντιλιμπαρ? ρε ειναι νεα παιδια (10.000) κιολαςΤι πουλι ειναι ρε αδερφε; Κοτα;
Εγω σκεφτομαι το ποσό μεγαλη καυλα ειναι να φωτογραφίζεται στο υψηλοτερο σκαλι της Ευρωπης.αδερφε το ξερεις οτι 250.000 ζελες -δεμν υπαρχουν παραπανω- σκεφτονται το καυλι του μεντιλιμπαρ? ρε ειναι νεα παιδια (10.000) κιολας
μπα ....παπαρια ειναι.....απλα απο ιουλιο θα παλευον μπας και μπουν.....δπηραμε ευρωπαικο αδερφε.....τα μουνακια εδω απλα τα ξεφτιλισαμε......χωρις σαλιο,σε ασχημη σεζονΕγω σκεφτομαι το ποσό μεγαλη καυλα ειναι να φωτογραφίζεται στο υψηλοτερο σκαλι της Ευρωπης.
Σε βλέπουν οι αλλοι και σκανε!