koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.301
- Πόντοι
- 3.446
τοσοι ειναι ρε συ αυτοι που αγαπανε το μπασκετικο γαυρο, αντε και 2-3.000 ακομα, οι αλλοι ειναι μονο στα πανηγυρια
τοσοι ειναι ρε συ αυτοι που αγαπανε το μπασκετικο γαυρο, αντε και 2-3.000 ακομα, οι αλλοι ειναι μονο στα πανηγυρια
τσουζει το τσιροτο?Μαλάκας είσαι....
Το κλώνος πάει μετά....
Γτχ σου.
ναι καναν εκκαθαριση οσων τους χαλουσαν τη συνταγη....Μέλη παναθηναικοι μην μιλάτε σε αυτό το νήμα σε μιλκοκυπελλουχους....αφαίρεσαν δικαίωμα ποσταρισματος στο νήμα τους για να μην έχουν αντίλογο....οπότε πετάξτε τον κάθε χυδαίο από δω πολύ απλά....μην του δίνετε σημασία....
μην εισαι κοτα! γραφε τα ολοκληρα!Ποιός θα μου βάλει σίγαση?
Εσύ η πουτάνα γτχ και γτπν σου.
πλεον απο του χρονου καθε διοργανωση θα την παιρνει οποιος συμμετεχει αποκλειστικα σε αυτη... ουτε απο τσαμπιονς λιγκ θα πηγαινεις ουεφα να το παρεις ουτε απο γιουροπα θα πηγαινεις να κλεβεις τα κονφερενς απο αλλους....ρε μαλακα οτι το κυπελλο που πηρες ειναι ευρωπαικο και ειναι επιτυχια δεν το αμφισβητει καποιος με μυαλο.
απλα ο ιδιος ο αντιπροεδρος σας το υποβιβαζει τελειως οταν το χαρακτηριζει μιλκο καπ...
3 χρονια θεσμος που φτιαχτηκε για να μπορουν να παιρνουν κατι και οι κουλοι αφου ολες οι ομαδες ειναι πολυ μικροτερης
δυναμικοτητας απο τα αλλα 2 ευρωπαικα κυπελλα. π.χ. η πλζεν απο την τσεχια φετος παραλιγο να παει τελικο με μπατζετ
αρη θεσσαλονικης...
το οτι εχω παιξει ημιτελικο τσαμπιονς λιγκ εχει την ιδια δυσκολια ρε οργιο με το να παιξεις τελικο με την 9η ομαδα της ιταλιας?
εσενα ας πουμε τι σου κανει καλυτερο, να πηγαινεις 3 χρονια φ4 ευρωλιγκας η να παρεις τον τελικο του φιμπα καπ με αντιπαλο την βουρσμπουργκ?γιατι φετος εγω ειδα μεχρι το γιουροπα που επαιζες που ειναι σοβαρο κυπελλο σε γλενταγαν με κατι 5-0 και 3-0 .
ειπαμε γαυροι ειναι οι διαχειριστες του σαη! αλλα εσυ εισαι χειροτεροςΕντάξει γτπ τελείως....
Παίρνει ο Παναθηναϊκός Ευρωπαϊκό και είναι απλά βράδυ Κυριακής...
Παίρνει ο γαύρος κούπα και μπαίνει κασκολάκι...
Πόσο κόμπλεξ κουβαλάτε?
Καλύτερα να στα πώ από κοντά μήπως δεν καταλάβεις από εδώ....μην εισαι κοτα! γραφε τα ολοκληρα!
Ασε τα πούστικα που ξέρεις κρυφοπουτανίτσα...ειπαμε γαυροι ειναι οι διαχειριστες του σαη! αλλα εσυ εισαι χειροτερος
δε δινω ραντεβου θανατου με φλωρους του διαδικτυου!Καλύτερα να στα πώ από κοντά μήπως δεν καταλάβεις από εδώ....
Τι ραντεβού να δώσεις ρε στραπατσαρισμένε....δε δινω ραντεβου θανατου με φλωρους του διαδικτυου!
Θυμάσαι την κουβέντα που κάναμε εδώ πριν λίγο καιρό?τοσοι ειναι ρε συ αυτοι που αγαπανε το μπασκετικο γαυρο, αντε και 2-3.000 ακομα, οι αλλοι ειναι μονο στα πανηγυρια
εσυ τρωγεσαι και προκαλεις! εφιαλτες μαζι μου βλεπεις πονεμενε?Τι ραντεβού να δώσεις ρε στραπατσαρισμένε....
Αν δείρω έναν αυτιστικό θα με πούνε και μαλάκα....
Εσύ σέρνεις εδώ το κουφάρι σου...εσυ τρωγεσαι και προκαλεις! εφιαλτες μαζι μου βλεπεις πονεμενε?
τραβα δειρε κανα γαυρο να σου φυγει!
να βαλετε διαχειριστη κανενα βαζελο να κανει mute στους αλλους τοτε! αφου θελετε να γινετε ιδιοι με τους γαυρους! μη σας ξεφυγει κατι και δε θελετε να μοιασετεΕσύ σέρνεις εδώ το κουφάρι σου...
Πούλο στο μεζουρονήμα...
Δεν θέλουμε να κάνουμε mute σε κανέναν.να βαλετε διαχειριστη κανενα βαζελο να κανει mute στους αλλους τοτε! αφου θελετε να γινετε ιδιοι με τους γαυρους! μη σας ξεφυγει κατι και δε θελετε να μοιασετε
Οπότε θα ζορίσει πιο πολύ...πλεον απο του χρονου καθε διοργανωση θα την παιρνει οποιος συμμετεχει αποκλειστικα σε αυτη... ουτε απο τσαμπιονς λιγκ θα πηγαινεις ουεφα να το παρεις ουτε απο γιουροπα θα πηγαινεις να κλεβεις τα κονφερενς απο αλλους....
Έλα σοβαρέψου πάλι πιτα εισαι,στους τελικούς θα δεις αν έχουμε κόψει το μπασκετ
Χαίρω πολύ ρε παπάρα....Έλα σοβαρέψου πάλι πιτα εισαι,στους τελικούς θα δεις αν έχουμε κόψει το μπασκετ
Ενώ εσείς τόσα χρόνια κάνατε ρεκόρ προσέλευσης,για δες λίγο και πες μου στο πρωτάθλημα και στην ΕυρώπηΧαίρω πολύ ρε παπάρα....
Επιβεβαιώνεις οτι ειπα....
Μόνο στους τελικούς...
Με έσοδα-έξοδα,χωρίς καμμία προοπτική μια χαρά είμασταν....Ενώ εσείς τόσα χρόνια κάνατε ρεκόρ προσέλευσης,για δες λίγο και πες μου στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη