Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Για πόσο θα το έχει πρέπει να λες....ελέγχονται και έρχονται τρελές ειδήσεις για συνδιαλλαγες πονηρές με αποτέλεσμα την αφαίρεση του μιλκοκυπελλου....να το θυμάσαι αυτό που σου λέω....
Είναι που δεν έχει αξία. Ονειρεύεστε ΜΠΑΣ ΚΑΙ.... το αφαιρέσουν.

Ωραία. Θα ξεκινήσουν ότι τα ανάλογα δημοσιεύματα από την προπαγανδα των πράσινων σαητ και του σανοdna.

ΤΣΟΥΖΕΙΙΙΙΙΙΙ
ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΥΠΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΞΙΝΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Αντικειμενικά είναι μεγάλη επιτυχία του οσφπ το κόνφερενς και μπράβο του. Μακάρι να το κάνουμε και εμείς. Βέβαια, με το ανθρωπάκι που διοικεί δεν προσδοκώ τίποτα. Το κωλο καναλι του χτες διέκοψε το πρόγραμμα, την Κυριακή όμως survivor έδειχνε.
η δική μας στόχευση θα πρέπει να είναι ο ένδοξος δρόμος από παλιά , αυτή είναι η πυξίδα ,πορεία στο τσάμπιονς λιγκ ή έστω ουεφα καπ
Να το πω διαφορετικά , καλύτερα να πηγαίνουμε κάθε χρόνο φάιναλ φορ στο μπάσκετ παρά να παίρνουμε γιουροκάπ-κόρατς που έπαιζε φέτος το Περιστέρι

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.265
Πόντοι
5.006
Οξω ρε σκατοπουστρ@ από εδώ μέσα :birdman::birdman::birdman::birdman::birdman::zfuck::zfuck::zfuck::zfuck:, εδώ μόνο θα σε γ@μαμε και θα προσκυνάς. Ευρωπαίοι Ευρωπαίοι που σας αρέσουνε τα πράσινα τα πέη :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::zfuck::zfuck::zfuck::zfuck::zfuck::zfuck::zfuck:
Φύγε μορη πουστρα σιχαμένη, πήγαινε να σε γαμησουν τα πακια στο σινεμά,και στο παλασκα όλο το ναυτικό

roque5000

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
81
Ζητω η ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΑ παναθηναικος με τις πορεις. Κανε μου τη χαρη να μου τις ξανα αραδιασεις τις πορειες μια στιγμη. Μην ξεχασεις να μου πεις και ποσες φορες με απεκλεισαν και ποιοι, τσολιαδακι. Τοσο δα παρακατιανο τσολιαδακι.

Δεν μου λες. Κανενα τσιμπουκι κανεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχεις κωλο; Εχω ετοιμο ενα καβλι μαυρισιο. Ελα να κατσεις.
φαινεται απο αυτα που γραφεις απογονε της τρουμπας ποσο μαλακας εισαι.
απλα δεν ειχα καταλαβει οτι χθες ηταν παγκοσμια ημερα αυνανισμου και γι αυτο
το τερματισες το μαλακομετρο!!!:jerking:
:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:
επαναλαμβανεις τις ιδιες μαλακιες ....κουρασες τζουλια....

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

roque5000

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
81
κουρασες. σε διωξαν απο τον μπειραια και τελειωσαν τα πανηγυρια? τοσο ανεπιθυμητος πια απο τους ομοιδεατες σου?
τον εχουμε καταλαβει φιλε μου....ο τσοπανης δεν καταλαβαινει οτι κουραζει...

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.652
Πόντοι
2.306
Μην είστε κομπλεξικοί ρε. Εμεις πάντα δινουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τις επιτυχίες του.

E4OX_PPWEAM1Hz9

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
φαινεται απο αυτα που γραφεις απογονε της τρουμπας ποσο μαλακας εισαι.
απλα δεν ειχα καταλαβει οτι χθες ηταν παγκοσμια ημερα αυνανισμου και γι αυτο
το τερματισες το μαλακομετρο!!!:jerking:
:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:
επαναλαμβανεις τις ιδιες μαλακιες ....κουρασες τζουλια....
Δεν μου ειπες για τις πορειες του Παναθηναικου οπως μου ελεγες τις αλλες φορες που καναμε ανταλλαγή παραθεσεων.

Για ξεκινα, ρε συ. Μια χαρα κελαηδαγες τοτε.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.362
Πόντοι
2.836
Ρε παιδιά ξέρει κανείς πού είναι η επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ; Μέσα στο κλειστό;

roque5000

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
81
Δεν μου ειπες για τις πορειες του Παναθηναικου οπως μου ελεγες τις αλλες φορες που καναμε ανταλλαγή παραθεσεων.

Για ξεκινα, ρε συ. Μια χαρα κελαηδαγες τοτε.
ρε μαλακα οτι το κυπελλο που πηρες ειναι ευρωπαικο και ειναι επιτυχια δεν το αμφισβητει καποιος με μυαλο.
απλα ο ιδιος ο αντιπροεδρος σας το υποβιβαζει τελειως οταν το χαρακτηριζει μιλκο καπ...
3 χρονια θεσμος που φτιαχτηκε για να μπορουν να παιρνουν κατι και οι κουλοι αφου ολες οι ομαδες ειναι πολυ μικροτερης
δυναμικοτητας απο τα αλλα 2 ευρωπαικα κυπελλα. π.χ. η πλζεν απο την τσεχια φετος παραλιγο να παει τελικο με μπατζετ
αρη θεσσαλονικης...
το οτι εχω παιξει ημιτελικο τσαμπιονς λιγκ εχει την ιδια δυσκολια ρε οργιο με το να παιξεις τελικο με την 9η ομαδα της ιταλιας?
εσενα ας πουμε τι σου κανει καλυτερο, να πηγαινεις 3 χρονια φ4 ευρωλιγκας η να παρεις τον τελικο του φιμπα καπ με αντιπαλο την βουρσμπουργκ?γιατι φετος εγω ειδα μεχρι το γιουροπα που επαιζες που ειναι σοβαρο κυπελλο σε γλενταγαν με κατι 5-0 και 3-0 .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
το οτι εχω παιξει ημιτελικο τσαμπιονς λιγκ
Μπραβο. Αυτη ειναι η θεση ενος βαζελου σαν του λογου σου μπροστα σε ενα πρωταθλητη Ευρωπης, Γαυρο. ΔΟΥΛΟΣ!
βγαλε κι αλλα για τις πορειες σας, ρε δουλικο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Μπραβο. Αυτη ειναι η θεση ενος βαζελου σαν του λογου σου μπροστα σε ενα πρωταθλητη Ευρωπης, Γαυρο. ΔΟΥΛΟΣ!
βγαλε κι αλλα για τις πορειες σας, ρε δουλικο.
οτι κανει ο βαζελος ειναι παντα ανωτερο και καθαροτερο γι'αυτο τους λεμε παντα ναι.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
οτι κανει ο βαζελος ειναι παντα ανωτερο και καθαροτερο γι'αυτο τους λεμε παντα ναι.
Του ζηταω να μου βγαλει κι αλλα.
Ειναι καλο δουλικο, θα τα βγαλει πιστευω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom