Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.190
Πόντοι
2.356
:2funny:μεθυσμένε στόκε αφήνεις μπόχα κουράδας σε όποιο νήμα ξεσπάς τα ψυχολογικά σου , τα βάζεις με όλους τους οπαδούς στα αντίπαλα νήματα ,
σου φταίνε όλοι κ όλες οι ομάδες εσχατόγερε:2funny:
Απευθύνσου σε κάποια δημόσια δομή ,έστω στην εκκλησία να σε περιθάλψουν αν και κεί οι άνθρωποι μάλλον θα αηδιάσουν και θα σε παρατήσουν :sad2:
γαυροι. ο καρκινος του αθληματος σε ολα τα επιπεδα... απο τον τελευταιο οπαδο μεχρι τον προεδρο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
:2funny:μεθυσμένε στόκε αφήνεις μπόχα κουράδας σε όποιο νήμα ξεσπάς τα ψυχολογικά σου , τα βάζεις με όλους τους οπαδούς στα αντίπαλα νήματα ,
Απευθύνσου σε κάποια δημόσια δομή ,έστω στην εκκλησία να σε περιθάλψουν αν και κεί οι άνθρωποι μάλλον θα αηδιάσουν και θα σε παρατήσουν :sad2:
Προσταρησε μου ρε συ το βίντεο με την εφταρα της Γιούβε. Ή οποίο θέλεις εσύ.
Ή κάνε μου μια σούμα τις πορείες του Παναθηναϊκού. Τι σου ζητάω ρε;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Φύγε μορη ρουφοκαυλετα πουστρα ξεφωνημενη :2on1::2on1::2on1::2on1::2on1::2on1::2on1::2on1::2on1::2on1::2on1::2on1::2on1::2on1::2on1:
Οξω ρε σκατοπουστρ@ από εδώ μέσα :birdman::birdman::birdman::birdman::birdman::zfuck::zfuck::zfuck::zfuck:, εδώ μόνο θα σε γ@μαμε και θα προσκυνάς. Ευρωπαίοι Ευρωπαίοι που σας αρέσουνε τα πράσινα τα πέη :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::zfuck::zfuck::zfuck::zfuck::zfuck::zfuck::zfuck:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Ώπα μαν...
Έχουμε νέο beef?

:coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
γαυροι. ο καρκινος του αθληματος σε ολα τα επιπεδα... απο τον τελευταιο οπαδο μεχρι τον προεδρο
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ και των τριών σας το σήκωσε. Αυτό θα σας πονάει για όλη σας τη ζωή. Η πρώτη ελληνική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο που το σήκωσε πρώτη είναι και ο μεγαλύτερος σας εχθρός. Αυτό είναι που καυλωνει περισσότερο έναν γαύρο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
νταξ μην κρίνεις από εδώ μέσα , αν κ εδώ υπάρχουν νοήμονες γαύροι που αντιλαμβάνονται κάποια πράματα..
Προσταρησε μου ρε συ το βίντεο με την εφταρα της Γιούβε. Ή οποίο θέλεις εσύ.
Ή κάνε μου μια σούμα τις πορείες του Παναθηναϊκού. Τι σου ζητάω ρε;

τα φάρμακα σου να ζητήσεις από τον γιατρό κ κάποιον συγγενή γείτονα παπά να σε κοιτάξουν :sad2:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Ενώ εσείς είστε ο ανθός του φίλαθλου πνεύματος και το ανφάν γκατέ του αθλητισμού....

:confused::confused::confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
τα φάρμακα σου να ζητήσεις από τον γιατρό κ κάποιον συγγενή γείτονα παπά να σε κοιτάξουν :sad2:
Δεν μου λες ρε ανθρωπακι. Τι να λέει άραγε τι μυθικό πουλί που γλύφεις τις κουτσουλιές του; Για δες τι λέει και ελα να μας πεις.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Δεν μου λες ρε ανθρωπακι. Τι να λέει άραγε τι μυθικό πουλί που γλύφεις τις κουτσουλιές του; Για δες τι λέει και ελα να μας πεις.
κι άλλα ψυχολογικά ?
από πέσιμο ή χέσιμο θα πας και θα σε βρούνε κακιασμένο σαν βρυκόλακα :confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.190
Πόντοι
2.356
νταξ μην κρίνεις από εδώ μέσα , αν κ εδώ υπάρχουν νοήμονες γαύροι που αντιλαμβάνονται κάποια πράματα..

συγχαρητηρια εχω δωσει μονο σε νοημονες γαυρους τυπε...

τους αλλους που ντεμεκ κανουν καζουρα αλλα απλα δειχνουν τα απειρα κομπλεξ κατω απο το χαλακι που κρυβουν ισως και τα στραπατσα της ζωης τους περα απο την κωλοομαδα τους δε τους χαριζω ουτε τον πυρετο μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ενώ εσείς είστε ο ανθός του φίλαθλου πνεύματος και το ανφάν γκατέ του αθλητισμού....

μια χαρα καλυτεροι ειμαστε απο τους περισσοτερους σε αυτο το μπουρδελακι...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
κι άλλα ψυχολογικά ?
από πέσιμο ή χέσιμο θα πας και θα σε βρούνε κακιασμένο σαν βρυκόλακα :confused:
Καλά. Ας το γυρίσουμε στο τι τσιμπήσες.

Σκάσε από το κακό σου τώρα.

Τι τσιμπήσες; Εκτός από Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ μας.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
συγχαρητηρια εχω δωσει μονο σε νοημονες γαυρους τυπε...

τους αλλους που ντεμεκ κανουν καζουρα αλλα απλα δειχνουν τα απειρα κομπλεξ κατω απο το χαλακι που κρυβουν ισως και τα στραπατσα της ζωης τους περα απο την κωλοομαδα τους δε τους χαριζω ουτε τον πυρετο μου.
ε ναί κάπως έτσι είναι !!
Τι άλλο να είναι όταν κάποιος επιζητεί κουβέντα ,μιλάει νορμάλ σαν άνθρωπος
και ξαφνικά επειδή η ομάδα του νίκησε ,μεταμορφώνεται σε είρωνα κ τσι(α)μπουκά που ψάχνεται ?
ή ψυχικά ασθενής ή κομπλεξικός ή έχει πιεί ξύδια .... ή όλα μαζί :2funny:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.190
Πόντοι
2.356
και ξαφνικά επειδή η ομάδα του νίκησε ,μεταμορφώνεται σε είρωνα κ τσι(α)μπουκά που ψάχνεται ?
ανθρωπακια ειναι που επειδη δεν εχουν επιτυχιες στη ζωη τους ψαχνουν την "χαρα" αλλα μονο χαρα δεν ειναι αυτο.

ο ανθρωπος που χαιρεται ειναι ευτυχισμενος και δε μοιραζει μισος οπου σταθει και οπου βρεθει ειδικα την μερα που του χαριστηκε αυτη η χαρα...

ειναι σαν να γεννησες παιδι και να αρχισεις να λες σε ολους ΧΑ δεν εκανες αγορι ΧΑ δεν εκανες παιδι ΧΑ το παιδι μου ειναι πιο ομορφο απο το δικο σου και ολα αυτα μολις την ημερα που γεννηθηκε...

τοσο μαλακες...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
μια χαρα καλυτεροι ειμαστε απο τους περισσοτερους σε αυτο το μπουρδελακι...
Εγω κατάλαβα ότι τόσα χρόνια που κλαιγόσασταν,το κάνατε γιατί δεν είσασταν ΕΣΕΙΣ στην θέση του γαύρου,όχι επειδή υπήρχε αδικία...
Αντί να είστε ταπεινοί,που φεσώσατε κόσμο και κοσμάκη και την βγάλατε στο τσαμπέ αφρό,το παίζετε και καμπόσοι....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
ανθρωπακια ειναι που επειδη δεν εχουν επιτυχιες στη ζωη τους ψαχνουν την "χαρα" αλλα μονο χαρα δεν ειναι αυτο.

ο ανθρωπος που χαιρεται ειναι ευτυχισμενος και δε μοιραζει μισος οπου σταθει και οπου βρεθει ειδικα την μερα που του χαριστηκε αυτη η χαρα...

ειναι σαν να γεννησες παιδι και να αρχισεις να λες σε ολους ΧΑ δεν εκανες αγορι ΧΑ δεν εκανες παιδι ΧΑ το παιδι μου ειναι πιο ομορφο απο το δικο σου και ολα αυτα μολις την ημερα που γεννηθηκε...

τοσο μαλακες...
το εμβαθύνεις σωστά , το πας σε πανεπιστημιακό επίπεδο , δεν χρειάζεται ...
Απλά πράματα , η έλλειψη παιδείας-αγωγής όταν συνοδεύεται με φανατισμό δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα , το λέμε "ταλιμπάν"
Ιδού στη φωτό ένας ταλιμπάν κοντοκούραδος :2funny:

υπάνθρωπος.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Εγω κατάλαβα ότι τόσα χρόνια που κλαιγόσασταν,το κάνατε γιατί δεν είσασταν ΕΣΕΙΣ στην θέση του γαύρου,όχι επειδή υπήρχε αδικία...
Αντί να είστε ταπεινοί,που φεσώσατε κόσμο και κοσμάκη και την βγάλατε στο τσαμπέ αφρό,το παίζετε και καμπόσοι....
τύπε τι ομάδα είσαι?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Προτιμάς Μάρκο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom