Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
ποιον ανταγωνισμο; εγω ως παναθηναικος εχω μαθει αλλιως. δλδ εσενα δεν σου αρεσε οταν επαιζες cl με θηρια; συρικνωθηκες οπως και εγω, και εφτασες να εισαι ικανοποιημενος νικωντας κατι μακαμπι (που ξεφτιλα απεκλεισε εμενα), αστον βιλα και τωρα φιορεντινα. ποιες ειναι αυτες στα δικα τους πρωταθληματα; οι αντιστοιχες αρης κτλ. χαρα μεγαλη να κερδιζεις μια ευρ.κουπα αυτο ειναι λογικο, αλλα ΠΟΥ ησουν και που εισαι (οπως και εγω) τωρα. το "καταντια" παει στο οτι συλλογικα στην μπαλα μεγαλυτερη στιγμη πια ειναι το τριτο τη ταξη κυπελλο....δεν εισαι ουτε ηρακλης ουτε μπαοκ ουτε καν αεκ, εισαι ολυμπιακος και εχεις τις παραστασεις απο το σεντονι, και οσο ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ (δεν ειπε κανεις να μην πανηγυριζεις) χαιρεσαι ειναι αυτοϋποτιμηση του συλλογου σου. εγω θα ζω με το ονειρο του cl, οσο και ουτοπια να ακουγεται. το μιλκο καπ δεν το ανταλλαζω με καμια μεγαλη μου νικη απεναντι σε γιγαντες οπως ιντερ, γιουβε, αγιαξ,δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ ποδοσφαίρου και μπάσκετ,η διαφορά είναι εκατομμύρια έτη φωτός,με 30 εκατ ευρώ μπάτζετ παίρνεις ευρωλίγκα στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις ούτε πρωτάθλημα ελλάδας, τσάμπιονς λιγκ και γιουρόπα ξέρεις σίγουρα οτι δεν πρόκειται να σηκώσει ποτέ των ποτών ελληνική ομάδα γιατί συμμετεχουν ομάδες δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ την ευρωλίγκ στο μπάσκετ την έχουν πάρει πολλάκις ελληνικές ομάδες και τούρκικες που στον ποδοσαφαιρικό χάρτη δεν υπάρχουν, ενώ αντίστοιχα το μεγαλύτερο και ακριβότερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο είναι το αγγλικό που οι άγγλοι δεν ασχολούνται καν με το μπάσκετ. ο ολυμπιακός έκανε τεράστια υπέρβαση παίρνοντας το παλιό ουεφα, την τρίτη ευρωπαική διοργανωση ποδοσφαίρου, το παλιό ουεφα,είναι η μεγαλύτερη επιτυχία ελληνικής ομάδας σε όλα τα αθλήματα με βάση τον ανταγωνισμό και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.
ρεαλ, μπαρτσα κτλ. ετσι με εμαθε η ομαδα μου ετσι με μεγαλωσε, και αυτο δεν το ξεχνω και με αυτο το ονειρο πορευομαι που μαλλον ποτε δεν θα το πιασω. δεν συμβιβαζομαι ως Παναθηναικος με τιποτα λιγοτερο και μικροτερο.