Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ ποδοσφαίρου και μπάσκετ,η διαφορά είναι εκατομμύρια έτη φωτός,με 30 εκατ ευρώ μπάτζετ παίρνεις ευρωλίγκα στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις ούτε πρωτάθλημα ελλάδας, τσάμπιονς λιγκ και γιουρόπα ξέρεις σίγουρα οτι δεν πρόκειται να σηκώσει ποτέ των ποτών ελληνική ομάδα γιατί συμμετεχουν ομάδες δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ την ευρωλίγκ στο μπάσκετ την έχουν πάρει πολλάκις ελληνικές ομάδες και τούρκικες που στον ποδοσαφαιρικό χάρτη δεν υπάρχουν, ενώ αντίστοιχα το μεγαλύτερο και ακριβότερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο είναι το αγγλικό που οι άγγλοι δεν ασχολούνται καν με το μπάσκετ. ο ολυμπιακός έκανε τεράστια υπέρβαση παίρνοντας το παλιό ουεφα, την τρίτη ευρωπαική διοργανωση ποδοσφαίρου, το παλιό ουεφα,είναι η μεγαλύτερη επιτυχία ελληνικής ομάδας σε όλα τα αθλήματα με βάση τον ανταγωνισμό και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.
ποιον ανταγωνισμο; εγω ως παναθηναικος εχω μαθει αλλιως. δλδ εσενα δεν σου αρεσε οταν επαιζες cl με θηρια; συρικνωθηκες οπως και εγω, και εφτασες να εισαι ικανοποιημενος νικωντας κατι μακαμπι (που ξεφτιλα απεκλεισε εμενα), αστον βιλα και τωρα φιορεντινα. ποιες ειναι αυτες στα δικα τους πρωταθληματα; οι αντιστοιχες αρης κτλ. χαρα μεγαλη να κερδιζεις μια ευρ.κουπα αυτο ειναι λογικο, αλλα ΠΟΥ ησουν και που εισαι (οπως και εγω) τωρα. το "καταντια" παει στο οτι συλλογικα στην μπαλα μεγαλυτερη στιγμη πια ειναι το τριτο τη ταξη κυπελλο....δεν εισαι ουτε ηρακλης ουτε μπαοκ ουτε καν αεκ, εισαι ολυμπιακος και εχεις τις παραστασεις απο το σεντονι, και οσο ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ (δεν ειπε κανεις να μην πανηγυριζεις) χαιρεσαι ειναι αυτοϋποτιμηση του συλλογου σου. εγω θα ζω με το ονειρο του cl, οσο και ουτοπια να ακουγεται. το μιλκο καπ δεν το ανταλλαζω με καμια μεγαλη μου νικη απεναντι σε γιγαντες οπως ιντερ, γιουβε, αγιαξ,
ρεαλ, μπαρτσα κτλ. ετσι με εμαθε η ομαδα μου ετσι με μεγαλωσε, και αυτο δεν το ξεχνω και με αυτο το ονειρο πορευομαι που μαλλον ποτε δεν θα το πιασω. δεν συμβιβαζομαι ως Παναθηναικος με τιποτα λιγοτερο και μικροτερο.

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Επισης για κατι so called βαζελους εδω μεσα. Πριν τον αγωνα του μιλκο να λενε "μαζι με την ελληνικη ομαδα" κτλ. Ενα το κρατουμενο. Μετα απο Σεπτεμβρη οι ιδιοι θα φωναζουν στο γηπεδο "γαμω τον ολυμπιακο" κτλ. Δυο τα κρατουμενα. Η εξισωση βγαζει σχιζοφρενεια και διπολικο αυτισμο. Ρε πατε καλα; Θα ξεχασω εγω οσα μου εκανε ως φιλαθλο η ομαδα του σωκρατη; η χουντα του; ο καθε τσουκαλας που ποτιζει την βια εκει εξω; ολα τα στησιματα και σφαγες μεσα και εξω απο το χορταρι; ολο το τουπε του καθε κοκκινου οργανου σε επο κτλ; και ποσα αλλα. θα τα ξεχασω ολα αυτα για 90+ λεπτα επειδη ειναι ελληνικη ομαδα; να αλλαξω ομαδα καλυτερα και να βγαλω τα παντελονια να φορεσω κλαρωτη φουστα. γιαλατζι αγαπη για την παναθα εχουν μερικοι! ουστ εξω απο την ομαδα!!!! για πιαστε το τραγουδακι απο κατω, αφιερωμενο σε κατι "βαζελους"...δωστε βαση στους στιχους, το τσιμπησατε ηδη το δολωμα

• Like
Αντιδράσεις: koskam

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.052
Πόντοι
456
ποιον ανταγωνισμο; εγω ως παναθηναικος εχω μαθει αλλιως. δλδ εσενα δεν σου αρεσε οταν επαιζες cl με θηρια; συρικνωθηκες οπως και εγω, και εφτασες να εισαι ικανοποιημενος νικωντας κατι μακαμπι (που ξεφτιλα απεκλεισε εμενα), αστον βιλα και τωρα φιορεντινα. ποιες ειναι αυτες στα δικα τους πρωταθληματα; οι αντιστοιχες αρης κτλ. χαρα μεγαλη να κερδιζεις μια ευρ.κουπα αυτο ειναι λογικο, αλλα ΠΟΥ ησουν και που εισαι (οπως και εγω) τωρα. το "καταντια" παει στο οτι συλλογικα στην μπαλα μεγαλυτερη στιγμη πια ειναι το τριτο τη ταξη κυπελλο....δεν εισαι ουτε ηρακλης ουτε μπαοκ ουτε καν αεκ, εισαι ολυμπιακος και εχεις τις παραστασεις απο το σεντονι, και οσο ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ (δεν ειπε κανεις να μην πανηγυριζεις) χαιρεσαι ειναι αυτοϋποτιμηση του συλλογου σου. εγω θα ζω με το ονειρο του cl, οσο και ουτοπια να ακουγεται. το μιλκο καπ δεν το ανταλλαζω με καμια μεγαλη μου νικη απεναντι σε γιγαντες οπως ιντερ, γιουβε, αγιαξ,
ρεαλ, μπαρτσα κτλ. ετσι με εμαθε η ομαδα μου ετσι με μεγαλωσε, και αυτο δεν το ξεχνω και με αυτο το ονειρο πορευομαι που μαλλον ποτε δεν θα το πιασω. δεν συμβιβαζομαι ως Παναθηναικος με τιποτα λιγοτερο και μικροτερο.
τι θα πει σε έμαθε η ομάδα σου? αυτά έχουν μια συνέχεια, κέρδισες κάποτε την μια φορά την ιντερ, τον αγιξ κλπ και 15 χρόνια τώρα ούτε πρωτάθλημα στην ελλάδα δεν μπορείς να πάρεις και στην ευρώπη εισαι πολύ μικρή ομάδα, αυτά τα χρόνια δεν μετράνε για σένα στη σούμα? σαν κάτι οπαδούς του άρη που θυμούνται που κέρδισαν εκτός έδρας μια φορά την ατλέτικο και 20 χρόνια βολοδέρνουν μεταξύ 1ης και 2ης εθνικής.
Το ποδόσφαιρο γιγαντώθηκε με διασεκατομμύρια ευρώ,σαουδάραβες αγόρασαν ομάδες κι κολοσοί, αυτά είναι απλησίασατ πλέον για ελληνικές ομάδες και όχι μόνο,χώρες που είχαν ταλέντο, γιουγκοσλαβία, ρουμανία - η στεάουα είχε πάρει το πρωταθλητριών πριν 30 χρόνια, είναι δυνατό να πάρει τώρα ρουμάνικη ομάδα το τσάμπιονς λιγκ?δες το μπάτζετ της μαντσεστερ σίτι, όσο κάνει όλη η ρουμάνία σαν χώρα είναι. Το μπασκετ είναι άλλη φάση, δεν ασχολούνται σαουδάραβες ή κολοσοί είναι πολύ μικρότερης δημοφιλίας στην ευρώπη, σε μεγάλες χώρες μετά το ποδόσφαιρο ασχολούνται με άλλα αθλήματα, ποδηλασία κλπ γι αυτό βλέπεις ελληνικές και τουρκικές ομάδες να μετράνε ευρωλίγκες.

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
τι θα πει σε έμαθε η ομάδα σου? αυτά έχουν μια συνέχεια, κέρδισες κάποτε την μια φορά την ιντερ, τον αγιξ κλπ και 15 χρόνια τώρα ούτε πρωτάθλημα στην ελλάδα δεν μπορείς να πάρεις και στην ευρώπη εισαι πολύ μικρή ομάδα, αυτά τα χρόνια δεν μετράνε για σένα στη σούμα? σαν κάτι οπαδούς του άρη που θυμούνται που κέρδισαν εκτός έδρας μια φορά την ατλέτικο και 20 χρόνια βολοδέρνουν μεταξύ 1ης και 2ης εθνικής.
Το ποδόσφαιρο γιγαντώθηκε με διασεκατομμύρια ευρώ,σαουδάραβες αγόρασαν ομάδες κι κολοσοί, αυτά είναι απλησίασατ πλέον για ελληνικές ομάδες και όχι μόνο,χώρες που είχαν ταλέντο, γιουγκοσλαβία, ρουμανία - η στεάουα είχε πάρει το πρωταθλητριών πριν 30 χρόνια, είναι δυνατό να πάρει τώρα ρουμάνικη ομάδα το τσάμπιονς λιγκ?δες το μπάτζετ της μαντσεστερ σίτι, όσο κάνει όλη η ρουμάνία σαν χώρα είναι. Το μπασκετ είναι άλλη φάση, δεν ασχολούνται σαουδάραβες ή κολοσοί είναι πολύ μικρότερης δημοφιλίας στην ευρώπη, σε μεγάλες χώρες μετά το ποδόσφαιρο ασχολούνται με άλλα αθλήματα, ποδηλασία κλπ γι αυτό βλέπεις ελληνικές και τουρκικές ομάδες να μετράνε ευρωλίγκες.
καταρχας δεν λεμε κατι διαφορετικο. εγραψα την λεξη "ουτοπια". δευτερον, εγω την "βρισκω" με τα γκολ που καρφωσα ως αουτσαιντερ στο παρελθον με θηρια απεναντι μου. εσυ την βρισκεις αλλιως και λογος δεν μου πεφτει. εγω ΔΕΝ μπορω να φτιαχτω κερδιζοντας ενα κυπελλακι σαν και αυτο προχθες. δεν μου βγαινει σορυ. οσον αφορα το μπασκετ, δεν εισαι ενημερος. μπαινουν οι καμηλιεριδες στην euroleague απο του χρονου με την Παρι, και θα κανουν οτι και στην μπαλα. αυτα τα ξερει ο Γιαννακοπουλος, γιαυτο εθεσε μεγαλεπιβολα σχεδια για τον ΠΑΟ απο το προηγουμενο καλοκαιρι, να προλαβει και να μπορει να τους ανταγωνιστει σε καθε βαθμο (κορμο ομαδας, κοουτς, γηπεδο, μαρκετινγκ) διοτι αυτοι ως γνωστον θα φερουν τον καθε αντιστοιχο εμπαπε νειμαρ ροναλντο κτλ του μπασκετ (βλεπε λεμπρον κτλ) και οπως και στην μπαλα θα γινει κωλος η euroleague.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.311
Πόντοι
28.246
καταρχας δεν λεμε κατι διαφορετικο. εγραψα την λεξη "ουτοπια". δευτερον, εγω την "βρισκω" με τα γκολ που καρφωσα ως αουτσαιντερ στο παρελθον με θηρια απεναντι μου. εσυ την βρισκεις αλλιως και λογος δεν μου πεφτει. εγω ΔΕΝ μπορω να φτιαχτω κερδιζοντας ενα κυπελλακι σαν και αυτο προχθες. δεν μου βγαινει σορυ. Βεβαια αν το έπαιρνα μια χαρά θα φταιχνομουνα αλλα λέω μαλακίες επειδή το πήρε άλλος εκτός από εμένα. και αυτός ο άλλος έχει και εγώ δεν έχω. οσον αφορα το μπασκετ, δεν εισαι ενημερος. μπαινουν οι καμηλιεριδες στην euroleague απο του χρονου με την Παρι, και θα κανουν οτι και στην μπαλα. αυτα τα ξερει ο Γιαννακοπουλος, γιαυτο εθεσε μεγαλεπιβολα σχεδια για τον ΠΑΟ απο το προηγουμενο καλοκαιρι, να προλαβει και να μπορει να τους ανταγωνιστει σε καθε βαθμο (κορμο ομαδας, κοουτς, γηπεδο, μαρκετινγκ) διοτι αυτοι ως γνωστον θα φερουν τον καθε αντιστοιχο εμπαπε νειμαρ ροναλντο κτλ του μπασκετ (βλεπε λεμπρον κτλ) και οπως και στην μπαλα θα γινει κωλος η euroleague.
Το εσιαξα λίγο.

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
220px-Fingers_and_thumb_in_circle_downward_motion.jpg

• Like
Αντιδράσεις: koskam

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Πηγαινε στο νημμα της ομαδας σου που εχετε ακομα παρτυ. Το σκεφτικο "μας ζηλευουν γιαυτο μας απαξιωνουν" δεν θα δωσει ποτέ μεγαλυτερη αξια στο κυπελλακι σου οσο και να χτυπιεσαι. τακτικες φασιστικες lgbt, "με μισεις αρα θες να γινεις σαν και μενα και δεν το παραδεχεσαι". ΟΥΣΤ

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Λύσε μου μια απορία.
Όταν γεννιοσασταν με κωλοτουμπες βγαίνατε;

Επίσης. Εκτός από φωτο βίντεο μπορείς να απαντήσεις με λέξεις;

Δύο απορίες. :confused:
Απαντησα ηδη, στραβωμαρα. Μια εικανα χιλιες λεξεις, να κανουμε και οικονομια

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.311
Πόντοι
28.246
Εσεις οταν γεννιοσασταν (αφου το πηγες εκει) βγαινατε οφσαιντ απο την μητρα αλλα ο γιατρος ηταν μιλημενος ηδη;
Δεν ξέρω.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο πατέρας μας, δεν μας έπιασε με μαλακια όπως εσένα.

p133

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
254
Πόντοι
20
Oνειροβατεις.
Μεγαλύτερη επιτυχία είναι το κεπελλοο που πήρε ο Αλαφούζος το Σάββατο
Είδες πως τον σήκωναν ψηλά ..ενώ τον Μαρινάκι καθόλου
Πας καλά???? Ούτε με γερανό δεν μπορούν να τον σηκώσουν τον χοντρό!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ ποδοσφαίρου και μπάσκετ,η διαφορά είναι εκατομμύρια έτη φωτός,με 30 εκατ ευρώ μπάτζετ παίρνεις ευρωλίγκα στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις ούτε πρωτάθλημα ελλάδας, τσάμπιονς λιγκ και γιουρόπα ξέρεις σίγουρα οτι δεν πρόκειται να σηκώσει ποτέ των ποτών ελληνική ομάδα γιατί συμμετεχουν ομάδες δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ την ευρωλίγκ στο μπάσκετ την έχουν πάρει πολλάκις ελληνικές ομάδες και τούρκικες που στον ποδοσαφαιρικό χάρτη δεν υπάρχουν, ενώ αντίστοιχα το μεγαλύτερο και ακριβότερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο είναι το αγγλικό που οι άγγλοι δεν ασχολούνται καν με το μπάσκετ. ο ολυμπιακός έκανε τεράστια υπέρβαση παίρνοντας το παλιό ουεφα, την τρίτη ευρωπαική διοργανωση ποδοσφαίρου, το παλιό ουεφα,είναι η μεγαλύτερη επιτυχία ελληνικής ομάδας σε όλα τα αθλήματα με βάση τον ανταγωνισμό και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.

Oνειροβατεις.
Μεγαλύτερη επιτυχία είναι το κεπελλοο που πήρε ο Αλαφούζος το Σάββατο
Είδες πως τον σήκωναν ψηλά ..ενώ τον Μαρινάκι καθόλου
Μας είχατε πρήξει τον πάπαρο με τον σκακιστη,τα 17-1,μέχρι τέλους,Σλούκα πάρτους τα λεφτα κτλ....

Ε,λοιπόν πάρτε το στον πάτο σας...

αρχείο λήψης (6).jpeg

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.371
Πόντοι
5.006

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Θα μας πρηζουν καιρο τα ουμπαλα με την κατακτηση του κορατς του ποδοσφαιρου και με το δικιο τους, αυτοι το βλεπουν ως champion league. Πρωτοι στο χωριο τελευταιοι στην πολη. Το μιλκο καπ εβγαλε στην επιφανεια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις αξιες τους και προσδοκιες τους. Γιαυτο κυριοι οποτε παιζανε σε ομιλους του cl τρωγανε 4αρες και 5αρες και ηταν ο περιγελος της ηπειρου και οχι μονο. Ποτέ το dna τους δεν ανηκε εκει. Να το θεσω και bou-ριστικα: Επι χρονια με "δανεικα λεφτα" (βλεπε παραγκα) βγαζανε εξω τις καλυτερες γκομενες και ΠΑΝΤΑ γινοντουσαν καληνυχτακηδες, κανα μπουτακι πιανανε και μετα σπιτι αυνανισμο, η γκομενα με αλλον. Τωρα τους εκατσε μια κοντη κουτση και με ενα ματι και διατρανωνουν παντου οτι την πηδηξαν, την βγαζουν και σουλατσο μαλιστα με καμαρι να δειξουν...συντομα θα διαπιστωσουν οτι πιασανε ΤΑΒΑΝΙ.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.371
Πόντοι
5.006
Ήρεμοι είμαστε.....πηγαίνετε από κει να πείτε δημοκρατικά τις απόψεις σας μεταξυ σας γιατι τους υπολοιπους τους αποκλείετε γιατι σας λενε την αλήθεια...απόγονοι του 6ου στόλου....ουστ απ δω...
Υγ.....τσίμπα ένα..
Ρε κλώνε μόνος του τα λες μόνος τα ακους κάνε μας τη χάρη πετάγεσαι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.908
Πόντοι
3.656
εγω θα ζω με το ονειρο του cl, οσο και ουτοπια να ακουγεται. το μιλκο καπ δεν το ανταλλαζω με καμια μεγαλη μου νικη απεναντι σε γιγαντες οπως ιντερ, γιουβε, αγιαξ,

Έτσι τύπε,η πανάθα είναι μονο για τσουλου,για μένα δεν πρέπει να δηλώνει καν συμμετοχή στο γιουροπα και το κονφερενς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom