Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ τώρα φίλοι μου αγαπημένοι,πολυαγαπημένα μου βαζελάκια & λαγουδάκια,ΞΕΘΑΒΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. :knuppel:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βαζελάκια,τον θυμάστε τον Α' γύρο;;ΠΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΜΟΥ.

ΕΛΑ,ΕΛΑ,ΕΛΑ,ΕΛΑ....
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

[move]:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:[/move]

Στων βάζελων τον κώλο μπαινοβγαίνει η ψωλή του Μαλαδένη(άσχετο,αλλά μου αρέσει)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλημέρα βαζέλια.Είμαστε εμείς ,αλλά είστε κ εσείς αδερφάκι μου.Για τον π.....καβάλα.Την κριτική μου την έγραψα χθες το βράδυ.Από σήμερα είμαστε σε πόλεμο. :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak:

[move] :uzi: :ak: :uzi: :ak:[/move]
Κ τώρα φίλοι μου αγαπημένοι,πολυαγαπημένα μου βαζελάκια & λαγουδάκια,ΞΕΘΑΒΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. :knuppel:

χωρις τον μονιμο δεν υπαρχει πολεμος, μονο θλιψη....

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Εχε χαρη που ειμαι πεθαμενος (ψυχολογικα) απ τη χθεσινη κηδεια... αλλιως...  :cussing:  :tickedoff:
λειπει  και ο μονιμο...

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Τηρουμένων πάντα των αναλογιών (σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, αντίπαλος, κλπ) κάναμε αρκετά καλό παιχνίδι...

Στο 2ο γκολ σίγουρα κάνει λάθος ο «Σουπερ-Μαριο» αλλά του γίνεται και φαουλ (δες στην παρακάτω φώτο τα χέρια του Κεϊτα)... για το 3ο ούτε κουβέντα ? τουλάχιστον αστείο ? προφανώς για μια ακόμα φορά μπλόκαρε το μυαλό του Βύντρα, ο Κεϊτα ήταν κλεισμένος από 3-4 δικούς μας και δεν είχε καν φορά προς το τέρμα...

Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, μπορεί οι Γάλλοι να έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα...

Για την ομαδάρα του μπάσκετ... «Τα λόγια είναι περιταααααά...» όπως λεει και το άσμα...

Συνημμένα

• Foul.jpg
    Foul.jpg
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 17

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πεθαμένος θα είσαι ούτως ή άλλως,την Κυριακή,οπότε 2 μέρες νωρίτερα κακό δεν κάνει.

''ΠΡΑΣΙΝΕ ΘΕΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ'' ΄χωρίς monimo είναι σαν το φαί χωρίς αλάτι.

Μούτσος χωρίς monimo είναι σαν τον Αστερίξ χωρίς τον Οβελίξ.

Πάντως την τριαρούλα σας ,χαλαρά μέσα στο νερό όπως πέρσι.

ΕΛΑ,ΕΛΑ,ΕΛΑ :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

[move]ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ MONIMO :helpplea:[/move]

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα χανουμακο  :boobies:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Θα σας παρει μονος του ο Νιινης  :dancing:

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Κάποιος κύριος παραθέτει μια φωτογραφία πρωτοσέλιδο της εφημεριδας GOAL η οποία σαφώς και είναι παραπλανητική. ο σουπερ μάριο πηδάει σε λάθος χρόνο ξεκάθαρα για όσους έχουν ή δεν έχουν παίξει μπάλα κια ο ποδοσφαιρστής της γαλλικής ομάδας πηδάει παράλληλα με τον τερματοφύλακα.Το στιγμιοτυπο αποτυπωνει ένα χρόνο μετά αφ'ότου ο μάριο έχει κάνει βουτιά θαλάσσης και ο εγχρωμος ποδοσφαιριστής κοιτάει με υπερένταση την μπάλα προτού καταλήξει στον επερχόμενο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της γαλλικής ομάδος και το όβερ γίνεται γεγονός μαζί με τον ασο που επανήλθε ως σημείο του αγώνα οπως και παρέμεινε και πληρώθηκε όλος ο κοσμος .

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και τι θα γινόταν αν έβαζε τον αράπη? Θα καιγόταν και αυτός. Χειρότερος του κροάτη είναι και θα μέναμε με @@ για τέρμα. Θεωρητικά λέει ο Μουνιόθ, βάζω τον Γκαλίνοβιτς ώστε να τον στηρίξω και να μην τον κάψω οριστικά αλλά να έχω και τον μαύρο σε ετοιμότητα.
Πάντως δεν θεωρώ γκέλα το 2ο γκολ, αν δείτε την φάση χτυπάει στον Νίλσον η μπάλα και παίρνει ύψος, αν έμενε στο ίδιο που ξεκίνησε, στα χέρια του κροάτη κατέληγε.
Αυτό που θεωρώ δώρο και μεγάλη μαλακία είναι το πέναλτυ στο 90... Σε αυτή την φάση. Αίσχος!
Κατά τ'άλλα, ενώ τους κλείσαμε στο α', δεν είχαμε κυκλοφορία, ο Ρομέρο τον έπαιζε για άλλη μια φορά και μόνο ο Ίβα έβγαζε την μπάλα μπροστά. Ο Λεοντίου αντί να βελτιώνεται κάνει βήματα προς τα πίσω... ο Παπ ήταν πάρα πολύ καλός αλλά με τον Σάλπι δεν...
Με το που μπήκε ο ψηλός, πήρε μπρος ο κοντός. Πρέπει να είμαστε η μόνη ομάδα που ο ψηλός κατεβαίνει να κάνει παιχνίδι ώστε να βγει ο κοντός φάτσα τέρμα...
Επίσης, παλιά δεν κάναμε τόσες φάσεις και εννοώ τόσες κατεβασιές. Κάναμε 2-3 αλλά η μία έμπαινε μέσα στάνταρ. Τώρα είδα 5-6 καλά κατεβάσματα και τζίφος! Τι να πεις... Κρίμα από τέτοιο λάθος να σου γαμάει το ΣΚ και την ρεβάνς. Με τι διάθεση να δω ντέρμπυ και με τι διάθεση να πάω στη ρεβάνς... Στα @@ μου.

Συγχαρητήρια στους NBAers μας. Τρένο πάλι. Να 'ναι καλά οι άνθρωποι.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
:tickedoff: Mα ουτε λεξη για τον ΜΕΓΑΛΟ μπασκετικο Παναθηναικο???  :idiot:     
63505643zz7.gif
                                                                                            Euroleague
Παναθηναϊκός - Εφές Πίλσεν: 84-57 (40-22)

Το ιδανικότερο ξεκίνημα στην β΄ φάση της Ευρωλίγκα έκανε απόψε ο Παναθηναϊκός με την νίκη του επί της Εφές Πίλσεν με 84-57! Για ντέρμπι έκαναν λόγο οι ειδικοί πριν το ματς, όμως στην εξέλιξη του μόνο με ντέρμπι δεν έμοιαζε η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με τη ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μετατρέπει το παιχνίδι σε παράσταση για ένα ρόλο, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι είναι το μεγάλο αφεντικό του ομίλου του (και όχι μόνο?) Ειδικά μέχρι το 30΄ ο Παναθηναϊκός ήταν εκρηκτικός με την άμυνα του να «σπάζει κόκαλα» και τους παίκτες του να έχουν εύκολο καλάθι εκμεταλλευόμενοι την άριστη επιθετική τους βραδιά.
περισσότερα » (απο :
www.paobc.gr/index.asp]paobc[/url] )

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Κάποιος κύριος παραθέτει μια φωτογραφία πρωτοσέλιδο της εφημερλιδας GOAL η οποία σαφώς και είναι παραπλανητική. ο σουπερ μάριο πηδάει σε λάθος χρόνο ξεκάθαρα για όσους έχουν ή δεν έχουν παίξει μπάλα κια ο ποδφαιρστής της γαλλικής ομάδας πηδάει παράλληλα με τον τερματοφύλακα.Το στιγμιοτυπο αποτυπωνει ένα χρόνο μετά αφότου ο μάριο έχει κάνει βουτιά θαλάσσης και ο εγχρωμος ποδοσαφαιριστής κοιτάει με υπερένταση την μπάλα προτού καταλήξει στον επερχόμενο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της γαλλικής ομάδος και το όβερ γίνεται γεγονός μαζί με τον ασο που επανήλθε ως σημείο του αγώνα οπως και παρέμεινε και πληρώθηκε όλος ο κοσμος .
Μαλιστα... βλεπω τη φιλοσοφησες πολυ τη φαση!!!
Ναι, χθες πληρωθηκε πολυς κοσμος!!! Ας ειναι καλα ο Μαριο και ο βυντρα.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Και όλα αυτά με 7/25, έτσι..? Μόνο ο Βούγιανιτς είχε 0/4 και ο Μπετσίροβιτς 0/3.. Που να μπαίναν και τα σουτ, θα είχαν διακόψει το παιχνίδι για λόγους ακαταλληλότητας της τηλεοπτικής μετάδοσης  :P

Όσο για την μπάλα, τα πράγματα είναι απλά.. Με τον ερχομό του Μουνιόθ, η ομάδα απέκτησε μια νοοτροπία και τουλάχιστον άρχισε να δείχνει σαν ομάδα. Αλλά..

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΤΣΙ ΕΞΩ, ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΣΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ??
Ο Βύντρα είχε ξεκινήσει σαν μεγάλη ελπίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου και λοιπές παπαριές, ως κεντρικό μπακ. Επειδή ο Σουμ πριν από μερικά χρόνια ήθελε δεξί μπακ για το ματς με την ΑΕΚ τον έβαλε εκεί να παίξει , και από τότε δεν έφυγε. ΓΙΑΤΙ, μου λέτε?? Τί αμαρτίες??

Δεν διαφωνώ ότι ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις, αλλά τον Λεοντίου τί τον ήθελε χθες? Τέλος, σίγουρα, ας μην δημιουργήσουμε ψυχολογικά στον Μάριο και τρελαθεί από την απομόνωση και γίνει μια σύγχρονη Αστέρω, αλλά 3 γκέλες συνεχόμενες δεν είναι αρκετές? Καλό δεν είναι να αποφύγουμε τις επόμενες??

Το χειρότερο είναι ότι από πάγκο έρχονται κάτι Σέριτς, κάτι Δάρλες..

ΑΑΑΑΑΑΑ ρε καύλα πανάθα, πάλι καλά που πήραμε εισιτήρια για το F4.. Εκεί θα γίνει της τρελής   ;)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αν ήταν οι ομάδες μας στο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη όπως είναι στο μπάσκετ...................ποιός μας έπιανε!!!!!! Μεγάλη νίκη και ΠΑΟ και ΟΣΦΠ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom