DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κ τώρα φίλοι μου αγαπημένοι,πολυαγαπημένα μου βαζελάκια & λαγουδάκια,ΞΕΘΑΒΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
+1000
Βαλε και τη μαλακια του Γκαλινοβιτς...
Στις 5 φασεις προς την εστια που εγιναν...οι 2 πηγαν μεσα...Αυτή ισοφαρίζεται με 2-3 πολύ καλές αποκρούσεις που έκανε.
Καλημέρα βαζέλια.Είμαστε εμείς ,αλλά είστε κ εσείς αδερφάκι μου.Για τον π.....καβάλα.Την κριτική μου την έγραψα χθες το βράδυ.Από σήμερα είμαστε σε πόλεμο.
[move] [/move]
Κ τώρα φίλοι μου αγαπημένοι,πολυαγαπημένα μου βαζελάκια & λαγουδάκια,ΞΕΘΑΒΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
Θα σας παρει μονος του ο Νιινης
Μαλιστα... βλεπω τη φιλοσοφησες πολυ τη φαση!!!Κάποιος κύριος παραθέτει μια φωτογραφία πρωτοσέλιδο της εφημερλιδας GOAL η οποία σαφώς και είναι παραπλανητική. ο σουπερ μάριο πηδάει σε λάθος χρόνο ξεκάθαρα για όσους έχουν ή δεν έχουν παίξει μπάλα κια ο ποδφαιρστής της γαλλικής ομάδας πηδάει παράλληλα με τον τερματοφύλακα.Το στιγμιοτυπο αποτυπωνει ένα χρόνο μετά αφότου ο μάριο έχει κάνει βουτιά θαλάσσης και ο εγχρωμος ποδοσαφαιριστής κοιτάει με υπερένταση την μπάλα προτού καταλήξει στον επερχόμενο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της γαλλικής ομάδος και το όβερ γίνεται γεγονός μαζί με τον ασο που επανήλθε ως σημείο του αγώνα οπως και παρέμεινε και πληρώθηκε όλος ο κοσμος .
Mα ουτε λεξη για τον ΜΕΓΑΛΟ μπασκετικο Παναθηναικο???
[/quote]
Καλως τον!!!!!!!!!!
Δεν ειδες καλα!!!! Για κοιτα στην προηγουμενη σελιδα
ΕΛΑ,ΕΛΑ,ΕΛΑ,ΕΛΑ
[move] [/move]