Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κρίμα,πολύ κρίμα.Στο Α' ημίχρονο ο ΠΑΟ μου θύμισε κάτι από την εποχή Κυράστα.Στο Β' πλήρωσε την ανυπαρξιά 2 παιχτών που καιρό το λέω κ το βλέπετε κ εσείς,του Γκαλί κ του Βύντρα,παρόλο που κ στο 2ρο έπαιξε καλά. ;) ;)

Πάντως τίποτα δεν τελείωσε.

Κύριε Σέρα,είδατε;κ ο ΠΑΟ παίζει την Κυριακή στο ντέρμπι της χρονιάς. :rolleyes:

Καληνύχτα.Από αύριο έχουμε πόλεμο βαζέλια.

:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6

Καληνύχτα.Από αύριο έχουμε πόλεμο βαζέλια.
ψεκαστε-σκουπιστε-σκοτωστε!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τι είναι αυτός ο Βύντρα και ο Γκαλίνοβιτς.................έβλεπα το παιχνίδι μαζί με κάτι βάζελους, μόνο που δε σπάσανε την τηλεόραση. Πολύ πίκρα. Το στρουμφάκι πάντως έβαλε πολύ ωραίο γκολ.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έγινε dark , από αύριο σφαγή...... :ak: :knuppel:  και την δευτέρα μπύρες μαζί... :grouphug:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι τον έβαλε μέσα τον πούστη τον ρούφογλου,τον μανταλάκια μην λέει του ρίξει το ηθικό και μας έριξε νεκρούς ο καριόλης, εμ ο άλλος ο βύντρα-μπρίντρα-τρίντρα σε όλο το παιγνίδι καλός ήταν και στο τέλος είπε....ε ας κάνω και μια μαλακία να με θυμούνται....έξω πούστη απ' την παράγκααααα......... :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
έγινε dark , από αύριο σφαγή...... :ak: :knuppel:  και την δευτέρα μπύρες μαζί... :grouphug:

Τρίτη.Δευτέρα έχει κούλουμα.Κ θα λείψω 4 μέρες κ θα μου λείψει κ ηπαλιοπαρέα.Πάω Καρπενήσι.ούτε το ματς δεν θα δω στο ΟΑΚΑ.Καληνύχτα σε όλους.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
τι τον έβαλε μέσα τον πούστη τον ρούφογλου,τον μανταλάκια μην λέει του ρίξει το ηθικό και μας έριξε νεκρούς ο καριόλης, εμ ο άλλος ο βύντρα-μπρίντρα-τρίντρα σε όλο το παιγνίδι καλός ήταν και στο τέλος είπε....ε ας κάνω και μια μαλακία να με θυμούνται....έξω πούστη απ' την παράγκααααα......... :headbang:

Όλοι περιμένανε να ξεκινήσει ο Έμπεντε απόψε!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ο.κ τρίτη, έκανα λάθος και εγώ θα κάνω κούλουμα στο περτούλι.....θα φάω και πολύ χαλβά για να θυμάμαι τον χαλβά τον γκάλι.......τον ψαλιδοχέρη  :tickedoff:

carter usm

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας μάγκες! Ωραία η Πανάθα! Γιατο το μπάσκετ δεν το συζητώ! Γαμάνε Παύλος και Θανάσης. Για τη μπάλα έχω να πω ότι πα'ιξαμε καλά και οτι θα τους γαμήσουμε στο τέλος: έχω κλάσει κιόλας κι όολα ωραία! :grin: :2funny: :birdman: :idiot: :rolleyes: :o >:( :grin: :cheesy: ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα βαζέλια.Είμαστε εμείς ,αλλά είστε κ εσείς αδερφάκι μου.Για τον π.....καβάλα.Την κριτική μου την έγραψα χθες το βράδυ.Από σήμερα είμαστε σε πόλεμο. :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak:

[move] :uzi: :ak: :uzi: :ak:[/move]

Επισκέπτης
Εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟ έπαιξε από αρκετά έως πολύ καλά. Αν δεν είχε κάνει και την μαλακία ο Βύντρα στο τέλος... θα έδινα πολλές πιθανότητες πρόκρισης.

Τουλάχιστον έχασε αξιοπρεπώς.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟ έπαιξε από αρκετά έως πολύ καλά. Αν δεν είχε κάνει και την μαλακία ο Βύντρα στο τέλος... θα έδινα πολλές πιθανότητες πρόκρισης.

Τουλάχιστον έχασε αξιοπρεπώς.
+1000
Βαλε και τη μαλακια του Γκαλινοβιτς...

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ο αντιπαλος τις μαλακιες του αλλου περιμενη για να στην κανει.Οι μεγαλη παικτες εκει ξεχωριζουν.Η ομαδα θελει πολυ δουλεια ακομα μεχρι να στρωση.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν μάγκες για να έχουμε καλό ρώτημα  σύμφωνα με τις εφημερίδες και τα κανάλια αλλά και σύμφωνα με την δική σας γνώμη όπως κατάλαβα εχθές και βέβαια αν όπως δείχνουν το χθεσινό και προχθεσινό παιχνίδι του παο και της αεκ αντίστοιχα

Ο Ολυμπιακός αποκλείσθηκε στους 32 του champions league

Ο παο αποκλείσθηκε στους 32 του uefa

Η αεκ αποκλείσθηκε στους 32 του champions league αλλά και στους 32 του uefa

Παρ΄όλα αυτά ο παο (εννοείται) αλλά και η αεκ έκαναν καλύτερη πορεία στην Ευρώπη φέτος και είναι πιο «ευρωπαίοι» από τον Ολυμπιακό

Μάλιστα τώρα κατάλαβα γιατί έχουμε πάρει 10 σε 11 χρόνια (θρύλε θεέ μου Ολυμπιακέ μου)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Ο αντιπαλος τις μαλακιες του αλλου περιμενη για να στην κανει.Οι μεγαλη παικτες εκει ξεχωριζουν.Η ομαδα θελει πολυ δουλεια ακομα μεχρι να στρωση.
καποιοι παιχτες πρεπει να παρουν το πουλο...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Λοιπόν μάγκες για να έχουμε καλό ρώτημα  σύμφωνα με τις εφημερίδες και τα κανάλια αλλά και σύμφωνα με την δική σας γνώμη όπως κατάλαβα εχθές και βέβαια αν όπως δείχνουν το χθεσινό και προχθεσινό παιχνίδι του παο και της αεκ αντίστοιχα

Ο Ολυμπιακός αποκλείσθηκε στους 32 του champions league

Ο παο αποκλείσθηκε στους 32 του uefa

Η αεκ αποκλείσθηκε στους 32 του champions league αλλά και στους 32 του uefa

Παρ΄όλα αυτά ο παο (εννοείται) αλλά και η αεκ έκαναν καλύτερη πορεία στην Ευρώπη φέτος και είναι πιο «ευρωπαίοι» από τον Ολυμπιακό

Μάλιστα τώρα κατάλαβα γιατί έχουμε πάρει 10 σε 11 χρόνια (θρύλε θεέ μου Ολυμπιακέ μου)
Ασε μας ρε φιλε...με τον ολυμπιακο σου...  :idiot:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Τα συγχαρητηρια στην ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ που πατησε τους τουρκους.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ΡΕ ΟΥΣΤ όψιμοι ποδοσφαιρόφιλοι....Καρπαζοεισπράκτορες...ΠΑΠΑΤΡΕΧΕΣ! ΖΗΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom