Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
"Είναι ένα δύσκολο Ευρωπαϊκό ματς. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια καθώς η πρόκριση είναι σημαντική για τον Παναθηναϊκό. Η Λανς είναι σε καλή φόρμα αλλά έχει αδυναμίες τις οποίες πρέπει να τις εκμεταλευτούμε. Ξέρουμε πολύ καλά τι λάθη έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, σε Ευρώπη και Ελλάδα. Κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φθάσει ο Παναθηναϊκός στην διοργάνωση ίσως και στον τελικό", είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ομάδας.

δημ.παπαδοπουλος!!!!
μα καλα τι πινουνε?

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
"Είναι ένα δύσκολο Ευρωπαϊκό ματς. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια καθώς η πρόκριση είναι σημαντική για τον Παναθηναϊκό. Η Λανς είναι σε καλή φόρμα αλλά έχει αδυναμίες τις οποίες πρέπει να τις εκμεταλευτούμε. Ξέρουμε πολύ καλά τι λάθη έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, σε Ευρώπη και Ελλάδα. Κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φθάσει ο Παναθηναϊκός στην διοργάνωση ίσως και στον τελικό", είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ομάδας.

δημ.παπαδοπουλος!!!!
μα καλα τι πινουνε?

λιγμένα φίλε μου

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλο απόγευμα κ καλή επιτυχία ΟΛΟΨΥΧΑ για σήμερα κ στα 2. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

nikes

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
δεν λέω καλή τύχη , εγώ θέλω να φανεί η πραγματικότητα του Ελληνικού πδοσφαίρου ΚΑΙ σήμερα .... για να ξυπνήσουν αυτοί που πρέπει .....να ξυπνήσουν ....κάποτε....Ας παίρνουμε οτι αξίζουμε.μέχρι τότε..γιατι παραμυθιαζόμαστε και  οτι εχουμε πετύχει στο ποδοσφαιρο το καναμε μονο με καλή τύχη ....

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
^Υπήρχαν και αγάπη, ψυχή, πάθος, πόδια, γνώση, ομοψυχία. Τίποτα ποτέ δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της τύχης.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
αχαστο ασσος σημερα,μαζευουμε και τα χθεσινα και παμε ταμειο.αν καποτε οι ελληνικες ομαδες μαθουν μπαλα συζηταμε...

Range

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0

δημ.παπαδοπουλος!!!!
μα καλα τι πινουνε?

Aν οντως τα δηλωσε αυτα τοτε αποδεικνυεται για αλλη μια φορα οτι τα παλλικαρια βρισκονται εκτος τοπου και χρονου. Αλλα δεν φταινε αυτοι.Το ψαρι  βρωμαει απο το κεφαλι.
        Σημερα στις 20:00 ολοι στο ΟΑΚΑ με Εφες Πιλσεν.Παιζει η μπασκετικη ομαδα που μας κανει περηφανους.Θυμιζω οτι περσι  οι Τουρκοι μας ειχαν κερδισει μεσα στο ΟΑΚΑ ενω και φετος εμφανιζονται ισχυροι.Μαλιστα σε δηλωσεις τους αναφερουν οτι ερχονται για την νικη.
        Ολοι στο ΟΑΚΑ για το πρωτο sold out της χρονιας!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Aν οντως τα δηλωσε αυτα τοτε αποδεικνυεται για αλλη μια φορα οτι τα παλλικαρια βρισκονται εκτος τοπου και χρονου. Αλλα δεν φταινε αυτοι.Το ψαρι  βρωμαει απο το κεφαλι.
        Σημερα στις 20:00 ολοι στο ΟΑΚΑ με Εφες Πιλσεν.Παιζει η μπασκετικη ομαδα που μας κανει περηφανους.Θυμιζω οτι περσι  οι Τουρκοι μας ειχαν κερδισει μεσα στο ΟΑΚΑ ενω και φετος εμφανιζονται ισχυροι.Μαλιστα σε δηλωσεις τους αναφερουν οτι ερχονται για την νικη.
        Ολοι στο ΟΑΚΑ για το πρωτο sold out της χρονιας!!!

δεν νομιζω οτι χασατε απο τους τουρκους μεσα!!!
ο οσφπ εχασε με 51 ποντους διαφορα στο σεφ!!!!
καλη τυχη και στα δυο ματς και γεμιστε το οακα το αξιζει ο κοντος

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ πάντως θα πώ οτι και εχθές με τα άμοιρα χανουμάκια:

ΒΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΛΙΤΑΝΕΙΑ.....

δε κάνει κακό......
:grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κρίμα για τα χανουμάκια χθές,α ρε dark έφαγες πίκρα άσχημη, όπως βλέπω να τρώμε και εμείς απόψε......και λέω και αν συμβεί και βγο΄ύνε και πούνε ότι κράταγαν δυνάμεις και παίκτες για το ντέρμπυ τότε και εσείς και εμείς μαζι πρέπει να τος πηδήξουμε...στην ευρ'ωπη δηλαδή πως παίζουν τετάρτη - κυριακή και αντέχουν? εδώ στην προετημασία μην τυχόν και κουράσουμε τα καυμένα τα παιδιά...... πολύ το φοβάμαι το αποψινό και με τέτοια άμυνα.....:tickedoff:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
δεν νομιζω οτι χασατε απο τους τουρκους μεσα!!!
ο οσφπ εχασε με 51 ποντους διαφορα στο σεφ!!!!
καλη τυχη και στα δυο ματς και γεμιστε το οακα το αξιζει ο κοντος

Καλησπέρα φίλε!

Είχαμε χάσει με 3 πόντους μέσα (νομίζω 73-76), αλλά είχαμε κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά στην Πόλη. Για την ίδια φάση (16-->8).

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλησπέρα φίλε!

Είχαμε χάσει με 3 πόντους μέσα (νομίζω 73-76), αλλά είχαμε κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά στην Πόλη. Για την ίδια φάση (16-->8).

ρε μαγκα νομιζω οτι τους πετυχατε στο χιαστη και χασατε εξω ενα ματσ και πηρατε μεσα τα αλλα δυο(τοτε που ειχε τσακωθει ο καλαιτζης με τον σολομον)!!
μπορει ομως να κανω και λαθος

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
any way γαμηστε τα τουρκακια το βραδυ!!!!!!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Πέρσυ στο χιαστί μας έβγαλε έξω Τούρκος, ο Ερτογάν, αλλά έπαιζε στην Ταού και είχε βάλει νομίζω 7 τρίποντα....

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Επειδη σημερα νιωθω αισιοδοξια υπολογιζω να φαμε μεχρι 3.Ενα σιγουρα απο γκελα του Μορρις και αλλο ενα απο μαλακια του τερματοφυλακα.Ενα θα βαλουν και με την αξια τους.Σας τα λεω εγω που βλεπω Παναθα 25 χρονια και εχω ζησει αμετρητες χαρες στην Ευρωπη :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Η ομάδα απο το ΝΒΑ, ο αγαπημένος σε όλους τους ευρωπαίους ΠΑΟ έδωσε ενα γερό μάθημα στους δήμιους-βιαστες του οσφπ...

στο ποδόσφαιρο εχουμε ακομα μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ βραδια στην Ευρωπαικη ιστορία αυτης της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ομάδας...Βλεπετε ευρώπη δεν σφυρίζει ο Κασναφέρης και η παρέα του.

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Επειδη σημερα νιωθω αισιοδοξια υπολογιζω να φαμε μεχρι 3.Ενα σιγουρα απο γκελα του Μορρις και αλλο ενα απο μαλακια του τερματοφυλα κα.Ενα θα βαλουν και με την αξια τους.Σας τα λεω εγω που βλεπω Παναθα 25 χρονια και εχω ζησει αμετρητες χαρες στην Ευρωπη

Το ένα μόνο πέτυχες.

alnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
0
στο ποδόσφαιρο εχουμε ακομα μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ βραδια στην Ευρωπαικη ιστορία αυτης της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ομάδας...Βλεπετε ευρώπη δεν σφυρίζει ο Κασναφέρης και η παρέα του.

κατι σφυριζει τωρα...αλλα δεν ξερω τι.....χαχαχαχαχαχαχ

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
ελλαδα ευρωπη παναθηναικος!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom