Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    360

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
sxsite αρχοντα παρε την παε και γινε moderator ρε ....!

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γουσταρω την ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ "ευαισθησια" των υπευθυνων του site...Το να αποκαλεις καποιον "σιχαμενη λαγοκοτα" προφανως δεν ειναι κατι το μεμπτον και απτεται εντος του πλαισιου "καλης συμπεριφορας" του φορουμ...

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
363
Πόντοι
21
Εσεις τα δοκιμαζετε 10 χρονια τωρα,σας εχει γινει το κωλαρακι σαν γερμανικο κρανος που λεει και ο Γεωργιου,μη μιλατε λοιπον,γιατι ετσι κι αλλιως το φιναλε το ξερετε ποιο θα ειναι.Περαστε πρωτα απιο τα αρειανα στα play off και εχει ο θεος..

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
προς το παρον ρουφα το αυγο σου και κατι ακομα που πιθανοτατα ειναι και μαυρο και μη μιλας για σερι.αν θες σερι δες το σερι μας στο ποδοσφαιρο σιχαμενη λαγοκοτα

Τα σερι των παπουτσελομπριακοκασναφερομποροβιλοτσαγκαρακηδων δεν εχω αναγκη να τα δω σιχαμενε αρουραιε...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Αδελφέ septic έχουμε δικό μας threadάκι πλέον.
ʼστο αυτό που βρωμάει... βαζελίνη...

Μην χαλιέσαι με αστείους.

[move]ΕΛΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ[/move]

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
πεοκλη το ονομα σου ταιριαζει γαντι για σημερα στην ομαδα σου!

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ πλάκα πράγματι. Ειδικά οι κοντοί που ήταν ένα βήμα πριν το έμφραγμα. Αλήθεια εκτελούν και χρέη φροντιστών;

Οι κοντοι ΧΡΟΝΙΑ τωρα οντως εκτελουν χρεη ...φροντιστων...
Σας ...φροντιζουν με τροπο μοναδικο και στοργικο οι ατιμοι...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.646
Πόντοι
42.697
O Π.Α.Ο. (που άραγε) ηταν σήμερα μέσα στο κλίμα της αποκριάς και του καρναβαλίου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η φάτσα του Πάυλου τα έλεγε όλα.
Αυριο ολοκληρώνεται το καρναβάλι στο ΟΑΚΑ.....

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ουτε και γω εχω ορεξη να δω το σερι του βασιλακοπουλε πόντικα της φαπας
sxsite ποιο ειναι ρε το δικο μας θρεντ?γραψε εκει αν ειναι να ανοιξει και παλι κουβεντα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μετα απο 8 ΧΡΟΝΙΑ,μας κέρδισαν στην κανονική περιοδο στο γηπεδο μας...
ΡΟΥΦΑΤΕ,ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΓΑΒΡΟΙΙΙΙ

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το σερι του ...Βασιλακοπουλου εχει 3 (ΤΡΙΑ) ευρωπαικα εν αντιθεσει με το σερι του κοκκαλισταν που το μονο που εχει να επιδειξει ειναι 12626543764875875 μεταμοσχευσεις νεφρων λογω γελωτα απο τις παραστασεις του περιοδευοντος θιασου ανα τας ευρωπας... 0-7-24 νομιζω ειναι ο τιτλος της (ομολογουμενως) επιτυχημενης παραστασης της θεατρικης ομαδος απο τον πειραια αγαπητε οπαδε της χλεπας και της ομαδας του μπαρμπη...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Κάτι ξέρει που λέει Βασιλακόπουλος...
ʼστο καλύτερα.

ronj

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Οντως ξέρεις φίλε μου.....

3

αυτά που πήρες απόψε δηλαδή ....

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
οκ ΤΡΙΤΕ...Μεσα επεσες...Σημερα πηρα τρια εγω...Μην μπεις στον κοπο ομως να δεις ποσες "τριαδες" σου εχω δωσει ολα αυτα τα χρονια γιατι θα στεναχωρηθεις με την εικονα "βαρελιου" που εχει ο δεκτης των ..."τριαδων"....
Κατα τα αλλα ετσι σας θελω...Ενεργους φιλαθλους...Μονο μην εξαφανιστειτε παλι εκει κατα τον Μαη ε...Ξερετε εσεις...
Σας θελω παροντες και μαχιμους ΚΑΙ τοτε...

ronj

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Βρε φιλαράκο , μετά την τάπα που σου έριξα , με αυτό βρήκες να επιστρέψεις ?????

""οκ ΤΡΙΤΕ...Μεσα επεσες...Ση μερα πηρα τρια εγω...Μην μπεις στον κοπο ομως να δεις ποσες "τριαδες" σου εχω δωσει ολα αυτα τα χρονια γιατι θα στεναχωρηθεις με την εικονα "βαρελιου" που εχει ο δεκτης των ..."τριαδων"""

Τελοσπάντων , σταματώ εδώ γιατί δεν έχεις ενδιαφέρον . Πάντως φρόντισε να νικήσετε τους πεθαμένους αύριο γιατί ...άσχημα τα πράγματα.
Α , και μην χρησιμοποείς την λέξη "ΤΡΙΤΕ" ... με πιάνεις έτσι ?

darknovy

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Υ.Γ 1 Ετοιμαστείτε για χοντρά γέλια τις επόμενες μέρες. Θα μάθουμε για αυτοκρατορίες (των...εννιά πρωταθλημάτων) που θα ξανασταθούν όρθιες στα πόδια τους. Για παικταράδες που άλωσαν το ΟΑΚΑ και θα καταπιούν την Ευρώπη (καλά θα κάνουν να τοιχοκολήσουν τα αποκόμματα Μπαρλοχαρίσηδες και σία, γιατί δεν βλέπω πως μπορεί να τα ξαναδιαβάσουν στη πορεία της χρονιάς). Όταν καταλαγιάσει ο αχός της...μάχης, θα δουν πάλι στον πίνακα της Α1 πρώτο τον Παναθηναϊκό κι έτσι ο big Σόφο (έκανε ματσάρα και μπράβο του, πάντως) θα κληθούν να ξαναπεράσουν στα πλέι-οφ απ' το ΟΑΚΑ. Ωχ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom