Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Kαλα δεν σημαίνει ότι επειδή θα πάει ο Μπάγεβιτς στον Παναθηναικό θα πάρει και το πρωτα΄θλημα κατευθείαν ο ΠΑΟ.... Και στην ΑΕΚ όταν πήγε την τελευατάι φορά ότι ήθελε το είχε αλλά την Κούπα δεν την σήκωσε...
Αν οΤζίγγερ του κάνει τα χατίρια και του πληρώνει και τις μίζες των Σέρβων που θα ναι σίγουρα, όπως πάντα τρεις και του παρει και τους άλλους που θα θέλει ο ΝΤΟΎΣΚΟ ΚΑΙ δέσει η ομάδα και καταφέρει να κερδΊσει τον Ολυμπιακό ΤΌΤΕ ΜΠΟΡΕΊ...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Oι βατραχοπληροφορίες, νομίζω, συμφωνούν με τις ενδείξεις (πχ Μη μεταγγραφές Γενάρη). Επίσης συμφωνούν και με δικές μου πληροφορίες.....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ... Το ξέρω από πρώτο χέρι...Επίσης ακούγεται έντονα πως αν ο Νίνης συνεχίσει έτσι και έρθει η καλή πρόταση από το εξωτερικό ο Τζίγγερ δεν θα πει όχι.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ... Το ξέρω από πρώτο χέρι...Επίσης ακούγεται έντονα πως αν ο Νίνης συνεχίσει έτσι και έρθει η καλή πρόταση από το εξωτερικό ο Τζίγγερ δεν θα πει όχι.

Υποθέτω όταν λες πρώτο χέρι εννοείς ότι η πληροφόρηση είναι μέσα από την οικογένεια Βαρδινογιάννη;

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Είσαστε φιλαράκια με τον Πρίγκηπα; Μπράβο ρε συ! Τότε έχεις έγκυρες πληροφορίες.

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Ειναι φίλος πολύ φίλος μου, δήμαρχος πόλης της Θεσσαλίας που είναι κουμπάρος του Ντούσαν και τους πέτυχα μαζί πάνω (Θεσσαλία μεριά) αυτες τις μέρες.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εεε τότε εσύ είσαι μέσα στα πράγματα. Στον πυρήνα των εξελίξεων!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πρόσεξε μη διαψευστείς όμως. Αλλά και να διαψευστείς θα μου πεις, άλλο τι ισχύει τον Φεβρουάριο και άλλο τι θα ισχύει τον Ιουλιο. Οπότε και πάλι μέσα είσαι! Μάλλον!!!

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μην τσιμπατε με τις ραδιο-αρβυλες...Χαρειτε για την ομαδα και μην ασχολειστε με τους ευσεβεις ποθους του καθενος...Τζιγγερ λεβεντη μου φωναξε τον Ισπανο και δωσ'του ενα κλειστο 3ετες...Δεν θα βγεις χαμενος...Τα καλα δεν εχουν ερθει ακομα...
Οσο για σας "παλιοπαιδα" (Νινη,Ιβανσιτς,Σαλπι και λοιποι) το νου σας στους Γαλλους και στο ματς της Πεμπτης...Εκει ειναι το ταξιδι λεβεντιες μου και εμεις οι Παναθηναικοι το ξερουμε καλα...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Ρε βαζελοι ήμαρτον, ξεχασατε το διτερμα με τον ΟΦΗ που σας εδωσαν 2 πεναλτι (το 1ο μουσι) και παλι Χ φερατε. στην ευρωπη 2 σοβαρα παιχνιδια παιξατε 8 γκολ εχετε μαζεψει. Ποιος Μουνιοθ και κουραφεξαλα. Ο νινης εχει δωσει μια φρεσκαδα στην ομαδα. Το γκολ που εβαλε ηταν ενα τεχνικοτατο σουτ (οχι βαραμε και οτι γινει) και δεν πιανοτανε. δυστυχως ο νινης καλυτερα να πουλαγε την ψυχη του στο διαολο παρα να κανει συμβολαιο με τον καπετανιο απο τον διαολο ξεμπλεκεις σε 2000 χρονια απο τον καπετανιο ποτε. θα φυγει και αυτος σαν τον Μπασινα καραφλος και γερασμενος.
Την Πεμπτη θα φατε 2 εσεις 4 εμεις.
Στον ντερμπυ με τους αιωνιους συνεργατες θα φερετε Χ και θα πάτε CL. Αν δεν φερετε κανα Ντουσαν παλι μιας 5αρας νιατα βλέπω και του χρόνου.
αντε ρε και νομιζα οτι οι βαζελοι εβλεπαν και λίγο μπαλα, χειροτεροι απο το γαβρο ειστε

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μουνιτσοκυνηγές καλα με τον βάτρχαο,αυτο με τον Νίνη ειναι εντελώς αρβυλα...16 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36

Όπως βιάστηκε να πουλήσει και τον Σώτο τον Κυργιάκο και χάσαμε το (αλλιώς) σίγουρο πρωτάθλημα το 2004-05...

Ταιριάζει στον άθλιο χαρακτήρα, στην ανύπαρκτη αγάπη για την ομάδα και στη μηδενική διορατικότητα του σωφέρ....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Ρε παιδια μην πυροβολατε...
Εγώ απλά είπα πως ξέρω (επειδή ανήκω και εγώ, δυστυχώς, στο τομέα μιας εργασίας που είναι τσατσοδουλειά, στην δημοσιογραφία, εννοω) ότι ο μΠάγεβιτς θα παέι στον Παναθηναικό το καλοκαίρι εκτός απροόπτου...
Τι εννοώ με αυτό? Να πειστεί ο Τζίγγερ και να κρατήσει τον Μουνιόθ, κάτι που η πλευρά του Ντούσαν δεν το βλέπει να γίνεται. Από εκεί και πε΄ρα αυτό που είπα για τον Νίνη, όσο και αν είναι στην ηλικία το παιδί, δεν νομ'ιζω πως θα πρέπει να παραξενεύει κανέναν και ειδικά όσους είναι οπαδοί του Παναθηναικού. Πρωτη φορά θα ναι που θα δώσει καποιον ποδοσφαιριστή ο Τζίγγερ και θα τα αρπάξει?
Και να μην έρθει φέτος η πρόταση αλλά και να ρθει, ένα είναι το σίγουρο. Πως αμα είναι καλή ο μικρός θα την κάνει.....
Δύσκολα ο Τζίγγερ κάνει τους παίκτες σημαίες στην ομάδα του....
Το έχει πει και ο ίδιος...
"Δεν θέλουμε παίκτες-σημαίες, αλλά παίκτες που να σηκώνουν την σημαία μας"
Μην ξεχνάτε πως τον έδεσε με ενα πολύ καλό συμβόλαιο εκεί που το παιδί έπαιρνε 3,000 ευρώ τον χρόνο.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Πεθαμένος θα είσαι ούτως ή άλλως,την Κυριακή,οπότε 2 μέρες νωρίτερα κακό δεν κάνει.

''ΠΡΑΣΙΝΕ ΘΕΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ'' ΄χωρίς monimo είναι σαν το φαί χωρίς αλάτι.

Μούτσος χωρίς monimo είναι σαν τον Αστερίξ χωρίς τον Οβελίξ.

Πάντως την τριαρούλα σας ,χαλαρά μέσα στο νερό όπως πέρσι.

ΕΛΑ,ΕΛΑ,ΕΛΑ :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

[move]ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ MONIMO :helpplea:[/move]
χε....χε....χε....χε.....4χε...... :cheesy:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως έτσι και είναι να έρθει ο βάτραχος στην ΠΑΝΑΘΑ ν' αρχίσω να βρίζω από τώρα....όξω πούστη απ' την παράγκαααααα....... :uzi:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Δεν θα είσαι ο μόνος.....     ;)    :sunglasses:

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
πάντως έτσι και είναι να έρθει ο βάτραχος στην ΠΑΝΑΘΑ ν' αρχίσω να βρίζω από τώρα....όξω πούστη απ' την παράγκαααααα....... :uzi:

Δεν ειναι αναγκη να φωναζεις αδερφε...Η ευχη σου εχει ΗΔΗ εισακουστει...Τον εχει βγαλει δις "οξω απο την παραγκα" (απολυοντας τον) ο πρακτορας ονοματι Κροκους...

panathas2

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά,
εάν δεν φύγει ο σωφέρ, ομάδα δεν φτιάχνουμε.

ΠΑΥΛΟ, ΠΑΡΕ, ΤΗΝ ΠΑΕ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom