Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
εσυ μπορει να το "αγοραζεις" σαν μεταγραφη.Ας τον έβαζε στο επιτελείο.
Ισχύουν όσα λες αλλά είναι πρώην παίκτης.
Όσο συμπαθής και αν είναι,αυτή είναι η αλήθεια φίλε.
Μας το πουλάει σαν μεταγραφή....
40 μύρια μπάτζετ σε Λεκ?εσυ μπορει να το "αγοραζεις" σαν μεταγραφη.
200 χιλιαρικα ειναι για καποιον που καποτε ηταν σημαια της ομαδας. Δεν ειναι οτι θα σου πιασει χωρο στον παγκο.... Τι να εχεις το ζεκα τι να εχεις ενα σπυριαρη αμπαλο 18χρονο που θα τον διωξεις κλοτσιδον στο τελος της σεζον.
Αν παρολα αυτα τον βλεπουμε βασικο να σερνεται σε σοβαρα ματς ή αν βγαλει ολη την χρονια τραυματιας, τοτε ναι κραξτον. Μεχρι τοτε ομως ας αραξουμε, μπορει να μπει αλλαγη σε καποια "ησυχα" ματσακια να ξεκουρασει τα αλλα χαφ, μπορει να μπει στα ευκολα ματς του κυπελλου να μοιραζει μπαλες. Εμπειρος παικτης ειναι. Ολες οι ομαδες παιρνουν τετοιους παικτες, μην το κανεις δα και θεμα.
40μυρια μπατζετ και μου κλαιγεσαι για 0.5% αποκλιση; Λιγος σεβασμος νεαρε μεχρι και υπηκοοτητα πηρε
40 μύρια μπάτζετ σε Λεκ?
Τι να τον κάνουμε τον Λεμπρόν?στο μπασκετ εχουν σχεδον κλεισει γιοκιτς απο ντενβερ, λεμπρον απο λεικερς και ζησης σαρικοπουλος απο καρδιτσα βιολογικο χωριο....
ποδοσφαιρο στασιμοτητα, γιατι παιζει η ομαδα της τσεπης τους σημερα....
Πέστα στο δικό σας μουνόπανο που μας τρολάρει και χασκογελάει από πίσω....(σε βλέπω μουνί τρίφτουλα)40 μυρια ολος ο όμιλος μαζι...μαζι με σκαι και σια κοσιωνη...
αν εχεις πιο αξιοπιστη πηγη για το μπατζετ σας, ποσταρε την μουΠέστα στο δικό σας μουνόπανο που μας τρολάρει και χασκογελάει από πίσω....(σε βλέπω μουνί τρίφτουλα)
40εκ σε αλβανικά Λεκ εννοούσε μάλλον.
Τύπε για παίκτες μιλάμε.αν εχεις πιο αξιοπιστη πηγη για το μπατζετ σας, ποσταρε την μου
Panathinaikos Athens - Club profile
All information about Panathinaikos (Super League 1) ➤ current squad with market values ➤ transfers ➤ rumours ➤ player stats ➤ fixtures ➤ newswww.transfermarkt.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ας ειστε και στα 20 μυρια ρε φιλε, 1% αυτων θα πανε στον ζεκα.
ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ παιζει να εχεις χειροτερους παικτες στο ροστερ σου.
δεν ειστε και για παραπανωΤύπε για παίκτες μιλάμε.
Ο Ζέκα θέλει Πί....
Μακάρι να βγω άκυρος.εμεις δινουμε 800Κ το χρονο στο φορτουνη κι ας ηταν σαραβαλο. τιμης ενεκεν.
Τελος παντων στα παπαρια μου για τον Ζεκα, αλλα ρε μουνη, μη σε δω να πανηγυρισεις μιση ασσιστ του ζεκα θα σε κυνηγαω
Νομιζεις οτι το πρωκταθλημα μας ειναι επιστημη, οταν οι μισες (μικρες) ομαδες εχουν μονο παικτες σαν τον Ζεκα μεσα
Με αυτόν τον πρόεδρο και χωρίς γήπεδο πάλι καλά.....δεν ειστε και για παραπανω
παλι καλά να λες
μπορει να βγεις πρωταθλητης νοτιου Αιγαιου .. ποτε δεν ξερειςΜε αυτόν τον πρόεδρο και χωρίς γήπεδο πάλι καλά.....
Μέχρι εδώ ήταν.
Θα διαπρέψουμε στην Ευρώπη λένε οι δικοί μας....
Μπούστημπορει να βγεις πρωταθλητης νοτιου Αιγαιου .. ποτε δεν ξερεις
απόλαυσε ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑστας ευρωπας.
.ποτέ δεν θα σου απαντησω επανω στο θεμα που μου μιλας γιατι ΕΙΜΑΙ ΜΑΙ ΖΩΗ ΚΟΤΑ πςντα θα σου αλλαζω κουβεντα.
μη υστεριάζεις σαν γριά φαφούτα με μούσι
Βγήκαν πρωταθλητές χειμώνα φέτος,δεν είναι και λίγομπορει να βγεις πρωταθλητης νοτιου Αιγαιου .. ποτε δεν ξερεις