ρε πήγαινε στο νήμα της αεκ να σε κατουρήσουν ,ανύπαρκτε μου θες και ευρώπη τυρόγαλοΣιαχτηκε.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
αν σου βάλω βίντεα από τα 25 χρόνια που σας κάναμε πλάκα θα πέσει ο σέρβερ
![Τσώπα :sopase: :sopase:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sopase.gif)
ρε πήγαινε στο νήμα της αεκ να σε κατουρήσουν ,ανύπαρκτε μου θες και ευρώπη τυρόγαλοΣιαχτηκε.
βλεποντας ΜΠΟΥΣΤΗ @mpouxos τωρα απορω αυτα τα ΚΥΡΙΖΙΑ πως δεν τα κερδισαμε και χασαμε το πρωταθλημαρε πήγαινε στο νήμα της αεκ να σε κατουρήσουν ,ανύπαρκτε μου θες και ευρώπη τυρόγαλο
αν σου βάλω βίντεα από τα 25 χρόνια που σας κάναμε πλάκα θα πέσει ο σέρβερ![]()
δεν θέλουν να βάλουν γκολ οι μπουγάτσες, τα άχαστα χάνουνε ..για να δούμε ...μαύρα χάλια οι χανούμες...βλεποντας ΜΠΟΥΣΤΗ @mpouxos τωρα απορω αυτα τα ΚΥΡΙΖΙΑ πως δεν τα κερδισαμε και χασαμε το πρωταθλημα
Τι τσιμπησες?δεν θέλουν να βάλουν γκολ οι μπουγάτσες, τα άχαστα χάνουνε ..για να δούμε ...μαύρα χάλια οι χανούμες...
Μόνοι μας το χάσαμε..από οφη βόλο ιωνικό ....
μεσημέρι φακές με παστές σαρδέλες, ελιές καλαμώνΤι τσιμπησες?
μεσημέρι φακές με παστές σαρδέλες, ελιές καλαμών
τώρα κάτι τσιπς κ λίγο τα μπουτάκια της σερβιτόρας στη καφετέρια τσιμπάω
Μιας και το ανέφερες να απαντησω και σε σενα αλλα και στον @salieris που μου ειπε οτι δεν εκανα αναφορα για την χαώδης διαφορα στα εγχωρια. Αυτα τα 25 χρονια που λες οτι μας κανατε πλακα ειναι και τα καλπικα πρωταθληματα σας. Ο κομπλελξισμος των Γιαννακοπουλων για την 35αρα κινησε θεους και δσιμονες για να την ξεπλυνει. Δεν το καταφερε ποτε αλλα φροντισε να καταστρεψει τον Ολυμπιακο και να εχει το παρασκηνιο με βαζελακοπουλο. Αυτος ειναι ο πρωτος στην Ελλαδα μπασκετικος παναθηναικος. ΚΑΛΠΙΚΟΣ!ρε πήγαινε στο νήμα της αεκ να σε κατουρήσουν ,ανύπαρκτε μου θες και ευρώπη τυρόγαλο
αν σου βάλω βίντεα από τα 25 χρόνια που σας κάναμε πλάκα θα πέσει ο σέρβερ![]()
Στο εσαξα ΜΑΛΑΚΑ!Στο καρνέισον μονο εγω ο μαλακακος παναθηναικος εχω παιξει και ο παοκ.
Εσυ ρε ΓΑΥΡΕ ποτε!![]()
σύρε κ πέσε από το μπαλκόνι ρε ψυχοπαθή κωλόγερεΣτο εσαξα ΜΑΛΑΚΑ!
Υπομονη, μεχρι τον Αυγουστο. Μπορει να κανω τσαφ. Τπτε θα ξερεις και τι ομαδα/ες θα υποστηριζεις.
Τσολιαδακι!
Σκασε, ΚΑΛΠΙΚΕ!σύρε κ πέσε από το μπαλκόνι ρε ψυχοπαθή κωλόγερε
Δε φτάνει που είσαι ηλίθιος , "τι είπε ο σαλιέρι,τι είπε ο τάδε ,τι είπε ο δείνα στο νήμα της αεκ-παο-παοκ-αρη"
είσαι κ βρωμόπουστας![]()
τα χάπια σου παράλυτε σε νού και σώμαΣκασε, ΚΑΛΠΙΚΕ!
Σκασε, 73-38τα χάπια σου παράλυτε σε νού και σώμα![]()
χτύπα το κεφάλι σου στο νιπτήρα να δούμε κάτι ,βρωμόγριαΣκασε, 73-38
Σκασε 13-0χτύπα το κεφάλι σου στο νιπτήρα να δούμε κάτι ,βρωμόγρια![]()
Σκασε, γιαλαντζι εξαστερε!
Σκασε, στερημενε απο πρωταθλημα! Σκασε Τζανετακο του Ελληνικου πρωταθληματος.
Ρε τζανετακηδες του ελληνικού ποδοσφαίρου πήγατε στο σπίτι προέδρου του συλλόγου σας χουλιγκανοι της φακής σπρειτζηδες και σας ξεφτιλίσε και του γλύφατε μετά την κωλοτρυπιδα να μην σας παρατήσει και τρώτε φαπες από το γαυρο παντού πετάξατε υστερόγραφο στην κατσαρόλα μαντ γκερλςισχυει, το ακουσα κι εγω
![]()
Θύρα 13 Χανίων: “Κάποιος σήμερα έπαιξε πολύ άσχημα με την νοημοσύνη μας”
Το παρον κείμενο δεν αποτελεί ανακοίνωση… Επειδή με τις δηλώσεις Αλαφούζου σήμερα νιώσαμε ότι κάποιος παίζει πολύ άσχημα με τη νοημοσύνη μας και η πίκρα μας για το πώς χάθηκε το πρωτάθλημα φέ…leoforos1908.gr