Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.331
Πόντοι
28.246
Εγραψε ο roque 5000 για τις συμμετοχες στα Φ4 οτι δεν ειναι τιτλοι πανω εκει του απαντησες εσυ και μετα εγραψα οτι εγραψα δεν το γυρισα σε κανενα μπασκετ απο το πουθενα....
Μπραβο σας για τις κουπες στο μπασκετ αληθεια την συγκριση με εμας αφηστε την ομως γιατι ιστορικα ειστε μια τριχα απο τα αρχιδια μας.Δεν γινεται στην μπαλα να κοροιδευετε το αεκακι που ειναι ολος ο τζορτζεβιτς σε τιτλους και στο μπασκετ να κουνιεστε σε εμας που ειστε ισα με τον αλβερτη απλα πραγματα....
Στο τελευταιο τωρα γενικα στη ζωη οχι μονο στα αθλητικα οταν μιλας με καποιον και θες να συγκρινεις το κανεις με αυτα που εχεις ζησει οχι με αυτα που ονειρευεσαι.....Με αλλα λογια και αφου ειμαστε στο μπου και το γαμησι παιζει πρωταρχικο ρολο στο σαιτ δεν γινεται να εχω κανει π.χ 5 παρτουζες στη ζωη μου και να ερχεσαι εσυ μετα και να μου λες σιγα μωρε μαλακα τι εκανες απο την στιγμη που δεν εχεις κανει....Αν το επιασες καλως αν οχι συνεχισε το ιδιο τροπαριο κανενα θεμα
Συμφωνα με αυτα που εχεις ζησει και μεσα και οι πορειες λοιπον. Οχι μονο οι κουπες. Οπως επιθυμεις.

Εχω ζησει τρεις ευρωπαικες κουπες στο μπασκετ, σε εχω αποκλεισει δυο φορες απο φαιναλ φορ, και συνολικα εχω παει σε 9 (εννεα) τελικους. Αρα ο Μπασκετικος Ολυμπιακος ειναι ανωτερη δυναμη απο τον μπασκετικο Παναθηναικο. Αρα, αυτος που δεν φτανει σε μια απο τριχα απο τα αρχιδια του αλλου ειναι ο Παναθηναικος.
Στο ποδοσφαιρο πηγες αλλα δεν εφερες και τιποτα απλα πηγες. Ουτε εγω εχω φερει τιποτα αρα ειμαστε ισοπαλια ευρωπαικα και επειδη ειμαι καλος ανθρωπος αντε να βαθμολογησω ευρωπαικα παντα, εσενα με 7 και εμενα με 6. Δεν ειναι μεγαλη η αποσταση μεταξυ μας. Στα εγχωρια, εισαι πολυ χαμηλα δεν σε βλεπω

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
βασικα η μεγαλυτερη σφαγη ηταν εκεινο το πρωταθλημα που πηραμε με το λει απ του σπανουλη μεσα στο οακα...
γιατι ξερεις μπορεις να σε σφαζουν και οτι παιρνεις πρωταθληματα...
αλλα που να το καταλαβεις αυτο ρε πρασινο μουνοπανο....
:confused::confused::confused:
Θυμίσου τον ντέγιαν, τον ντέγιαν...σεφ- ντέγιαν-σεφ- ντέγιαν...:priest:

roque5000

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
81
Συμφωνα με αυτα που εχεις ζησει και μεσα και οι πορειες λοιπον. Οχι μονο οι κουπες. Οπως επιθυμεις.

Εχω ζησει τρεις ευρωπαικες κουπες στο μπασκετ, σε εχω αποκλεισει δυο φορες απο φαιναλ φορ, και συνολικα εχω παει σε 9 (εννεα) τελικους. Αρα ο Μπασκετικος Ολυμπιακος ειναι ανωτερη δυναμη απο τον μπασκετικο Παναθηναικο. Αρα, αυτος που δεν φτανει σε μια απο τριχα απο τα αρχιδια του αλλου ειναι ο Παναθηναικος.
Στο ποδοσφαιρο πηγες αλλα δεν εφερες και τιποτα απλα πηγες. Ουτε εγω εχω φερει τιποτα αρα ειμαστε ισοπαλια ευρωπαικα και επειδη ειμαι καλος ανθρωπος αντε να βαθμολογησω ευρωπαικα παντα, εσενα με 7 και εμενα με 6. Δεν ειναι μεγαλη η αποσταση μεταξυ μας. Στα εγχωρια, εισαι πολυ χαμηλα δεν σε βλεπβω
ρε φιλε πραγματικα εντελως φιλικα , εισαι μειωμενης αντιληψης?
πριν κανα μηνα προσπαθουσα να σου εξηγησω οτι ελεγες μαλακιες με τα πεναλτυ του παναθηναικου στη μπαλα...
σου εφερα παραδειγμα τις βολες στο μπασκετ κλπ...
σου λεει το παλικαρι κατι σωστο και τον βγαζεις μαλακα βγαζοντας δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα για να ικανοποιησεις τον εγωισμο σου μαλλον...
αντε παμε παλι να εξηγησω τα αυτονοητα που δεν αμφισβητει ουτε ο τσουκαλας ...
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΙ
6 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ
39 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
20 ΚΥΠΕΛΛΑ

ΓΑΥΡΟΣ ΤΙΤΛΟΙ
3 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ
13 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
11 ΚΥΠΕΛΛΑ

Τωρα εξηγησε μας πως στο διαολο ΜΟΝΟ ΕΣΥ πιστευεις οτι "εισαι ανωτερη δυναμη απο τον μπασκετικο παναθηναικο"...

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21

Στο ποδοσφαιρο πηγες αλλα δεν εφερες και τιποτα απλα πηγες. Ουτε εγω εχω φερει τιποτα αρα ειμαστε ισοπαλια ευρωπαικα και επειδη ειμαι καλος ανθρωπος αντε να βαθμολογησω ευρωπαικα παντα, εσενα με 7 και εμενα με 6. Δεν ειναι μεγαλη η αποσταση μεταξυ μας. Στα εγχωρια, εισαι πολυ χαμηλα δεν σε βλεπω
Ρε φιλε αληθεια τωρα θες απαντηση?Πιες κανα καφε και μπολικο νερο γιατι μαλλον εχεις ξεκινησει τα τσιπουρα απο το μεσημερι και σε εχουν πιασει για τα καλα.....Δεν μας βλεπεις στα εγχωρια της μπαλας και την ιδια ωρα δεν αναφερεις τα εγχωρια στο μπασκετ!!!Ειπαμε να κανεις προπαγανδα αλλα εσυ το τερματισες μεχρι και τον ραοπαο ξεπερασες

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
μαιος με σεπτεμβριος, η καλυτερη εποχη του τρακη...εχει αμολησει και τα πιστα σκυλιά του να γραφουν ολημερις και οληνυχτις αρθρα για την υπερομαδα που θα φτιαξει...
οπως περυσι που φερανε τον παρις λι που ειχε σβησει τον σλουκα και εναν λιθουανο που ηταν η μετενσαρκωση του σαμπόνις...φετος θα φερουν τον βιλανοβα, θα φερουν και κανα ακομα γνωστό όνομα, και θα νομιζουν οτι γινανε γιουγκοπλαστικα...
εχει να παει το κλαρινο συννεφο...
Τακαρε ασε τα σαλια και πες μας.....Τον αλβερτη θα τον περασετε ποτε σας ρε μαλακες ναι η οχι??

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.331
Πόντοι
28.246
ρε φιλε πραγματικα εντελως φιλικα , εισαι μειωμενης αντιληψης?
πριν κανα μηνα προσπαθουσα να σου εξηγησω οτι ελεγες μαλακιες με τα πεναλτυ του παναθηναικου στη μπαλα...
σου εφερα παραδειγμα τις βολες στο μπασκετ κλπ...
σου λεει το παλικαρι κατι σωστο και τον βγαζεις μαλακα βγαζοντας δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα για να ικανοποιησεις τον εγωισμο σου μαλλον...
αντε παμε παλι να εξηγησω τα αυτονοητα που δεν αμφισβητει ουτε ο τσουκαλας ...
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΙ
6 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ
39 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
20 ΚΥΠΕΛΛΑ

ΓΑΥΡΟΣ ΤΙΤΛΟΙ
3 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ
13 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
11 ΚΥΠΕΛΛΑ

Τωρα εξηγησε μας πως στο διαολο ΜΟΝΟ ΕΣΥ πιστευεις οτι "εισαι ανωτερη δυναμη απο τον μπασκετικο παναθηναικο"...

Ρε φιλε αληθεια τωρα θες απαντηση?Πιες κανα καφε και μπολικο νερο γιατι μαλλον εχεις ξεκινησει τα τσιπουρα απο το μεσημερι και σε εχουν πιασει για τα καλα.....Δεν μας βλεπεις στα εγχωρια της μπαλας και την ιδια ωρα δεν αναφερεις τα εγχωρια στο μπασκετ!!!Ειπαμε να κανεις προπαγανδα αλλα εσυ το τερματισες μεχρι και τον ραοπαο ξεπερασες
Μετράνε και οι πορείες παιδιά
ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ. Όπως βαζετέ ως επίτευγμα τις πορείες του Παναθηναϊκού στο ποδοσφαιρο.

Προς roque πεντοχλιαρο. Γαμάτη ομάδα είχες στη μπάλα φέτος. Όταν κοπηκανε τα πέναλτι πήρες αρχιδια για πρωτάθλημα. Σου έκανα παράθεση αλλά ΚΙΟΤΕΨΕΣ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.301
Πόντοι
5.006
ο βιλντοζα ειναι ο ενας μονο...εχει και αλλα παιδια που ερχονται + τον οθωμανο + το γηπεδο.
στα 2 ματς που σε ξεφτιλισαν τα ορτοντοξ μπραδερς φετος θυμασαι τι του εκανε του γουοκαπ ?
τι εγινε ουτε τα προσχηματα?
ο καφετζης ταξιδακι στο καουνας με τσαρτερ ναυλωμενο απο τους αυγουλοματηδες?
αν το ειχε κανει αυτο ο βασιλακο μια φορα στα 30 χρονια θα ειχατε κατεβασει τα τανκς πουτανες...
τωρα ειναι απλα κυριακη...σιχαματα διαμαρτυρεστε κιολας...
καλα και ο παρις λι τα ιδια εκανε περυσι στον σλουκα και νομιζατε οτι φτιαξατε ομαδαρα...
βεβαια τουλαχιστον ο παρις ο λι επαιζε στην 4-5η ομαδα της ευρωλιγκας...οχι στην 10η ομαδα οπως ο βιλανοβα...
αταμαν εχει συνηθισει στα 40 μυρια της εφες...για να δουμε τι θα κανει στα 10 μυρια του τρακη...
γενικα μας εχετε φλομωσει στα θα...ακριβως οπως περυσι που ειχε επιστρεψει η κανονικοτητα γιατι φερατε τον γκριγκονις....:2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.331
Πόντοι
28.246
καλα και ο παρις λι τα ιδια εκανε περυσι στον σλουκα και νομιζατε οτι φτιαξατε ομαδαρα...
βεβαια τουλαχιστον ο παρις ο λι επαιζε στην 4-5η ομαδα της ευρωλιγκας...οχι στην 10η ομαδα οπως ο βιλανοβα...
αταμαν εχει συνηθισει στα 40 μυρια της εφες...για να δουμε τι θα κανει στα 10 μυρια του τρακη...
γενικα μας εχετε φλομωσει στα θα...ακριβως οπως περυσι που ειχε επιστρεψει η κανονικοτητα γιατι φερατε τον γκριγκονις....:2funny:
40 μύρια μπάτζετ θέλει ο Τούρκος για να δουλέψει; Ο πρεζακιας το ξέρει; :grin:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.042
Πόντοι
10.411
αν συνεχισει τις μαλακιες θα φαει γιουχα παλι ο Κοκακιας
HgP0GXp.gif

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
μαιος με σεπτεμβριος, η καλυτερη εποχη του τρακη...εχει αμολησει και τα πιστα σκυλιά του να γραφουν ολημερις και οληνυχτις αρθρα για την υπερομαδα που θα φτιαξει...
οπως περυσι που φερανε τον παρις λι που ειχε σβησει τον σλουκα και εναν λιθουανο που ηταν η μετενσαρκωση του σαμπόνις...φετος θα φερουν τον βιλανοβα, θα φερουν και κανα ακομα γνωστό όνομα, και θα νομιζουν οτι γινανε γιουγκοπλαστικα...
εχει να παει το κλαρινο συννεφο...

Τρέμεις Τάκη;:2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.301
Πόντοι
5.006
τυπε αμα βρεις αρθρο για το μπατζετ της επομενης χρονιας, φερτο να το τοιχοκολλησουμε...
εχουν γραψει για 100 ονοματα μεχρι τωρα...τελικα θα φερουν 1 απο ολους αυτους και θα πουν οτι ανεβασαν το μπατζετ απο τα 5 στα 7 μυρια....αν και ειναι σχεδον αδυνατον να ξεπερασουν το περσυνο μεταγραφικο μπαμ με γκριγκονις... :2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
αμα τοιχοκολλησουμε...
100 ονοματα 1 5 7 μυρια.... μπαμ
που πας ρε καραμηηηηηηηήτροοοοοό ? που ? :2funny:
με μισή ομάδα ,με παγκίτες , με συνταξιούχους ρε μλκα λούζερ σε πήρανε από τα αυτιά πανάθεμα σε ανύπαρκτε στας ΕΥΡΩΠΑΣ :2funny:

έλα πάρε το φαρμακάκι σου να σταματήσεις το παραλήρημα στο νήμα του ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.331
Πόντοι
28.246
που πας ρε καραμηηηηηηηήτροοοοοό ? που ? :2funny:
με μισή ομάδα ,με παγκίτες , με συνταξιούχους ρε μλκα λούζερ σε πήρανε από τα αυτιά πανάθεμα σε ανύπαρκτε στας ΕΥΡΩΠΑΣ :2funny:

έλα πάρε το φαρμακάκι σου να σταματήσεις το παραλήρημα στο νήμα του ΕΞΑΦΑΠΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟΚΡΑΤΟΡΑ
Σου εχω νεα. Ο Καμπατσο, αυτος μωρε που ο Τρακης του εκανε προταση 4 εκατομμυρια καθαρα, υπεγραψε τελικα στην Ρεαλ με 3, εκατομμυρια μικτα.

Σημερα γραφουν για Παντερ. Το δουλεμα συνεχιζεται.

Πως ειπες; Α, ναι... Βαλε αλλη μια το καλαθι του Γιουλ που εδωσε την κουπα στην Ρεαλ.

Εχω σιαξει και το ποστ σου...

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.593
Πόντοι
32.478

Είσαι ο ορισμός του loser. Oι καρπαζοεισπράχτορες της Euroleague. Εννέα τελικούς και έχεις πάρει τρεις. Η χαρά του αντιπάλου. Με ποιον παίζουμε , με τον Ολυμπιακό. Ωραία πάμε να του τραβήξουμε ένα καλό μανίκι. Καλό είναι να πηγαίνεις φάιναλ φορ ή και τελικό, αλλά αν είναι να χάνεις και συνέχεια δεν το λες και επιτυχία.
Έχουμε 7 τελικούς και έχουμε κερδίσει τους 6.
Καμιά ευρωπαϊκή ομάδα δεν έχει τέτοια στατιστικά. Όταν θα πάμε τελικό σχεδόν σίγουρα θα το πάρουμε. Οι αριθμοί το λένε, όχι εγώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom