Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.331
- Πόντοι
- 28.246
Συμφωνα με αυτα που εχεις ζησει και μεσα και οι πορειες λοιπον. Οχι μονο οι κουπες. Οπως επιθυμεις.Εγραψε ο roque 5000 για τις συμμετοχες στα Φ4 οτι δεν ειναι τιτλοι πανω εκει του απαντησες εσυ και μετα εγραψα οτι εγραψα δεν το γυρισα σε κανενα μπασκετ απο το πουθενα....
Μπραβο σας για τις κουπες στο μπασκετ αληθεια την συγκριση με εμας αφηστε την ομως γιατι ιστορικα ειστε μια τριχα απο τα αρχιδια μας.Δεν γινεται στην μπαλα να κοροιδευετε το αεκακι που ειναι ολος ο τζορτζεβιτς σε τιτλους και στο μπασκετ να κουνιεστε σε εμας που ειστε ισα με τον αλβερτη απλα πραγματα....
Στο τελευταιο τωρα γενικα στη ζωη οχι μονο στα αθλητικα οταν μιλας με καποιον και θες να συγκρινεις το κανεις με αυτα που εχεις ζησει οχι με αυτα που ονειρευεσαι.....Με αλλα λογια και αφου ειμαστε στο μπου και το γαμησι παιζει πρωταρχικο ρολο στο σαιτ δεν γινεται να εχω κανει π.χ 5 παρτουζες στη ζωη μου και να ερχεσαι εσυ μετα και να μου λες σιγα μωρε μαλακα τι εκανες απο την στιγμη που δεν εχεις κανει....Αν το επιασες καλως αν οχι συνεχισε το ιδιο τροπαριο κανενα θεμα
Εχω ζησει τρεις ευρωπαικες κουπες στο μπασκετ, σε εχω αποκλεισει δυο φορες απο φαιναλ φορ, και συνολικα εχω παει σε 9 (εννεα) τελικους. Αρα ο Μπασκετικος Ολυμπιακος ειναι ανωτερη δυναμη απο τον μπασκετικο Παναθηναικο. Αρα, αυτος που δεν φτανει σε μια απο τριχα απο τα αρχιδια του αλλου ειναι ο Παναθηναικος.
Στο ποδοσφαιρο πηγες αλλα δεν εφερες και τιποτα απλα πηγες. Ουτε εγω εχω φερει τιποτα αρα ειμαστε ισοπαλια ευρωπαικα και επειδη ειμαι καλος ανθρωπος αντε να βαθμολογησω ευρωπαικα παντα, εσενα με 7 και εμενα με 6. Δεν ειναι μεγαλη η αποσταση μεταξυ μας. Στα εγχωρια, εισαι πολυ χαμηλα δεν σε βλεπω
Τελευταία τροποποίηση: