Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Εδω τα ζησατε εσεις. Εγω δεν θα τα ζησω. Το πιο ευκολο. Το δυσκολοτερο ειναι να φτασεις εσυ τις κουπες του Ολυμπιακου σε πρωταθληματα. Δεν σου βαζω και τα κυπελλα. Μονο πρωτσθληματα. Πως το βλεπεις; Το χεις;

Αλλα και να παω σε ημιτελικό, τελικο η να ξανα παω στους 8 θα εχω να λεω για καμια εβδομαδα και να κουνιεμαι οτι πηγα. Αλλα σημαια δεν θα το κανω!
Δηλαδη ρε παικτη ΠΟΣΕΣ φορες εχεις παει στους 8???
Ακομα το θυμασαι με μια και μονη:hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Εδω θυμασαι εσυ ποτε απεκλεισες την Γιουβε. Ελα ρε Βλασση τωρα.

Εδω θυμασαι εσυ ποτε απεκλεισες την Γιουβε. Ελα ρε Βλασση τωρα.
Μη λες τη λεξη Γιουβε

γιουβε,γιουβε,γιουβε,γιουβε,γιουβε,γιουβε,γιουβε

:rockon:

btw ποια απ ολες τις φορες που την επηδησα????

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
Εδω τα ζησατε εσεις. Εγω δεν θα τα ζησω. Το πιο ευκολο.
Ευκολο ε?Μαλλον εισαι απο τους τυπους που λενε τα 100 πρωτα χρονια ειναι δυσκολα μετα ολα φτιαχνουν γιατι εναν αιωνα ομαδα μια φορα στους 8 ολη και ολη εχεις.....Φτασε και μετα ελα να μας πεις τι και πως μεχρι τοτε αστο καλυτερα
Το δυσκολοτερο ειναι να φτασεις εσυ τις κουπες του Ολυμπιακου σε πρωταθληματα. Δεν σου βαζω και τα κυπελλα. Μονο πρωτσθληματα. Πως το βλεπεις; Το χεις;
Κλασσικα οταν δεν συμφερει κατι το γυρνατε στις κουπες της μπαλας....Ακομα και η σφουγγαριστρα που ξετσουτσουνησε πρωτος για μπαλα και πολο γραφει τωρα.Πλακα που εχετε ρε μπαγασηδες....Εγω ομως επειδη δεν ειμαι γαβρος να λεω οτι με συμφερει σου απαντω οτι οχι δεν θα τα φτασουμε ποτε αλλα μαντεψε εχουμε καμια 20αρια απο δ'αυτες δεν ονειρευομαστε πως ειναι....
Αλλα και να παω σε ημιτελικό, τελικο η να ξανα παω στους 8 θα εχω να λεω για καμια εβδομαδα και να κουνιεμαι οτι πηγα. Αλλα σημαια δεν θα το κανω!
Οχι μωρε δεν κλαιγεστε ακομα για τον αερα 25 χρονια μετα προς θεου μια βδομαδα τοτε το συζητησατε και μετα το εχουμε ξεχασει απαντες....Μαγκες στην Ελλαδα ζουμε και εμεις ειπαμε πειτε τα παραμυθια σας αλλα να στεκουν καπου

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Μη λες τη λεξη Γιουβε

γιουβε,γιουβε,γιουβε,γιουβε,γιουβε,γιουβε,γιουβε

:rockon:

btw ποια απ ολες τις φορες που την επηδησα????
Βλάσση. Συγγνώμη για την ενόχληση αλλά μόλις μου ηρθε στο viber από τον Ολυμπιακό. Μπορείς να με βοηθήσεις στην απάντηση; Κολλησε το μυαλό μου ρε συ

IMG_20230523_195916.jpg

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
αμα ο σπανουλης μας κοψει το 16-0 φετος θα φαει πολυ μπινελικι στο σεφ :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

roque5000

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
81
τυπε απο τα 7 πρωταθληματα που εχεις, τα 3 τελευταια πρωταθληματα ειναι με λαυριο, προμηθεα και ενα στα χαρτια λογω κοβιντ....
ξερεις, εκεινη την χρονια που ακυρωθηκαν ολα τα αθληματα χωρις πρωταθλητη, εκτος απο το μπασκετ που σου εκανε απονομη ο βαζελακοπουλος χωρις καν να εχει ολοκληρωθει η κανονικη διαρκεια!!!!! :2funny:
πριν φυγουμε, τα πρωταθληματα ηταν 6-3 υπερ μας....τιμητικα τα 3 πρωταθληματα, αφου η διαφορα μεταξυ μας ηταν χαωδης.....
ε μετα η ιστορια ειναι γνωστη : αποφασισαμε να φυγουμε και απο εκει που θα διαλυομασταν εμεις, τελικα εφυγε ο βαζελακοπουλος και παιζετε με καλαιτζακηδες...καλα πηγε αυτο...:2funny:
ας ησουνα και συ Α1 να μην το παιρνα με το λαυριο και τον προμηθεα.
και με σενα ομως εκει παλι θα τα εχανες αφου δεν υπηρχε σαλιο !!!
αληθεια εφυγε ο βασιλακο και ο καφετζης εφερε το 50-50?:2funny:
μπουρδελο ειμαστε αλλα και τα 3 ματς που πηγαμε να σας παρουμε
φαγαμε χειρουργειο.
εσυ που το παιζεις παντογνωστης εχεις καταλαβει φανταζομαι οτι απο
το σεπτεμβριο θα σας πηδηξουμε παλι για αλλα 25 χρονια!!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Γιατι εμεις φαιναλ φορ στο μπασκετ οχι απλα εχουμε ζησει αλλα οταν πηγαινουμε τα παιρνουμε κιολας.....Συγκρινε πραγματα που εχεις ζησει οχι αυτα που φανταζεσαι πως θα ειναι οταν και αν τα καταφερεις ποτε

Κλασσικα οταν δεν συμφερει κατι το γυρνατε στις κουπες της μπαλας....Ακομα και η σφουγγαριστρα που ξετσουτσουνησε πρωτος για μπαλα και πολο γραφει τωρα.Πλακα που εχετε ρε μπαγασηδες....Εγω ομως επειδη δεν ειμαι γαβρος να λεω οτι με συμφερει σου απαντω οτι οχι δεν θα τα φτασουμε ποτε αλλα μαντεψε εχουμε καμια 20αρια απο δ'αυτες δεν ονειρευομαστε πως ειναι....
Και εσυ στην παραπανω παραθεση στις κουπες του μπασκετ το γυρισες.
Και πως το ειπες; Εχεις καμια εικοσαρια απο δαυτες στην μπαλα και ξερεις πως ειναι και δεν τις ονειρευεσαι; Ε, και εγω δεν μου λειπουν οι Ευρωπαικες και οι Ελληνικες στο μπασκετ. Εχω και απο αυτες.

Διαλεχτε επιτελους. Θα μιλαμε με κουπες ή πορειες; Εχετε το δικαιωμα της επιλογης αλλα δεν σας δινεται το δικαιωμα του και μονα και ζυγα δικα σας!

Τελευταία τροποποίηση:

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
Και εσυ στην παραπανω παραθεση στις κουπες του μπασκετ το γυρισες.
Και πως το ειπες; Εχεις καμια εικοσαρια απο δαυτες στην μπαλα και ξερεις πως ειναι και δεν τις ονειρευεσαι; Ε, και εγω δεν μου λειπουν οι Ευρωπαικες και οι Ελληνικες στο μπασκετ; Εχω και απο αυτες.

Διαλεχτε επιτελους. Θα μιλαμε με κουπες ή πορειες; Εχετε το δικαιωμα της επιλογης αλλα δεν σας δινεται το δικαιωμα του και μονα και ζυγα δικα σας!
Εγραψε ο roque 5000 για τις συμμετοχες στα Φ4 οτι δεν ειναι τιτλοι πανω εκει του απαντησες εσυ και μετα εγραψα οτι εγραψα δεν το γυρισα σε κανενα μπασκετ απο το πουθενα....
Μπραβο σας για τις κουπες στο μπασκετ αληθεια την συγκριση με εμας αφηστε την ομως γιατι ιστορικα ειστε μια τριχα απο τα αρχιδια μας.Δεν γινεται στην μπαλα να κοροιδευετε το αεκακι που ειναι ολος ο τζορτζεβιτς σε τιτλους και στο μπασκετ να κουνιεστε σε εμας που ειστε ισα με τον αλβερτη απλα πραγματα....
Στο τελευταιο τωρα γενικα στη ζωη οχι μονο στα αθλητικα οταν μιλας με καποιον και θες να συγκρινεις το κανεις με αυτα που εχεις ζησει οχι με αυτα που ονειρευεσαι.....Με αλλα λογια και αφου ειμαστε στο μπου και το γαμησι παιζει πρωταρχικο ρολο στο σαιτ δεν γινεται να εχω κανει π.χ 5 παρτουζες στη ζωη μου και να ερχεσαι εσυ μετα και να μου λες σιγα μωρε μαλακα τι εκανες απο την στιγμη που δεν εχεις κανει....Αν το επιασες καλως αν οχι συνεχισε το ιδιο τροπαριο κανενα θεμα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
Ένα πρωτάθλημα αδικήθηκες.
Σε αυτό με το νον κολ του Πέν.
Σε ολα τα υπόλοιπα είχαμε καλύτερη ομάδα....
Και με το νον κόλ καλύτεροι ήμασταν αλλά και εσείς πολύ καλοί.

Μουνόπανο.

:birdman:
βασικα η μεγαλυτερη σφαγη ηταν εκεινο το πρωταθλημα που πηραμε με το λει απ του σπανουλη μεσα στο οακα...
γιατι ξερεις μπορεις να σε σφαζουν και οτι παιρνεις πρωταθληματα...
αλλα που να το καταλαβεις αυτο ρε πρασινο μουνοπανο....
:confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006

ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΜΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΧΥ ΣΟΥ ΕΝΤΕΡΟ ΜΕΣΑ....ΚΑΙ ΒΙΛΑΝΟΒΑ ΚΑΙ ΒΙΛΑΜΠΑΧΟ ΜΠΟΥΣΤΗ​

μαιος με σεπτεμβριος, η καλυτερη εποχη του τρακη...εχει αμολησει και τα πιστα σκυλιά του να γραφουν ολημερις και οληνυχτις αρθρα για την υπερομαδα που θα φτιαξει...
οπως περυσι που φερανε τον παρις λι που ειχε σβησει τον σλουκα και εναν λιθουανο που ηταν η μετενσαρκωση του σαμπόνις...φετος θα φερουν τον βιλανοβα, θα φερουν και κανα ακομα γνωστό όνομα, και θα νομιζουν οτι γινανε γιουγκοπλαστικα...
εχει να παει το κλαρινο συννεφο...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
μαιος με σεπτεμβριος, η καλυτερη εποχη του τρακη...εχει αμολησει και τα πιστα σκυλιά του να γραφουν ολημερις και οληνυχτις αρθρα για την υπερομαδα που θα φτιαξει...
οπως περυσι που φερανε τον παρις λι που ειχε σβησει τον σλουκα και εναν λιθουανο που ηταν η μετενσαρκωση του σαμπόνις...φετος θα φερουν τον βιλανοβα, θα φερουν και κανα ακομα γνωστό όνομα, και θα νομιζουν οτι γινανε γιουγκοπλαστικα...
εχει να παει το κλαρινο συννεφο...
αν συνεχισει τις μαλακιες θα φαει γιουχα παλι ο Κοκακιας

roque5000

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
81
με τον βιλανοβα τυπε?
:think::confused:
ο βιλντοζα ειναι ο ενας μονο...εχει και αλλα παιδια που ερχονται + τον οθωμανο + το γηπεδο.
στα 2 ματς που σε ξεφτιλισαν τα ορτοντοξ μπραδερς φετος θυμασαι τι του εκανε του γουοκαπ ?
τι εγινε ουτε τα προσχηματα?
ο καφετζης ταξιδακι στο καουνας με τσαρτερ ναυλωμενο απο τους αυγουλοματηδες?
αν το ειχε κανει αυτο ο βασιλακο μια φορα στα 30 χρονια θα ειχατε κατεβασει τα τανκς πουτανες...
τωρα ειναι απλα κυριακη...σιχαματα διαμαρτυρεστε κιολας...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506

ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ 25 ΙΟΥΝΗ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΣ​

ναι θα παω,,,,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom