Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
Φιλε επειδη εχεις μπερδευτει δεν ειναι τι λεω εγω η ο καθενας αλλα τα νουμερα,η ιστορια και τα γεγονοτα....Οσο τα αμφισβητεις τοσο κανεις τον αλλον να μην σε παιρνει στα σοβαρα.....Φιλικα στο λεω
Ε, τα νουμερα λεω και εγω ρε σαλιαρη! Τα νουμερα λενε οτι ο παναθηναικος πηγε στη μπαλα καμποσες φορες ημιτελικους και μια τελικο. Τα νουμερα επισης λενε οτι ο ολυμπιακος εχει παει περισσοτερα φ4 και τελικους ευρωλιγκας σε εχεση με τον παναθηναικο.
Με τα δικα σου ΘΕΛΩ πηγαινω. Που δεν τα βρίσκουμε που να σε παρει;

Και τι αλλο ειπα; Καλπικος ο παναθηναικος στα εγχωρια στο μπασκετ. Οσο θεωρεις καλπικο και τον ολυμπιακο στη μπαλα που του βγάζετε τα 48 απο τα 47 που έχει πάρει καλπικα.
Εγω σου δινω 9 τιμια στο μπασκετ και σου βγαζω τα 30 καλπικα.
Με τα δικα σου θελω παιζω.

Τελευταία τροποποίηση:

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
Το ψευδωνυμο ειναι salieris και οχι σαλιαρης.Στο πα και πριν τα κολπακια σου αλλου.Απο κει και περα και επειδη με μπερδευεις με αλλον ποτε δεν ειπα οτι απο τα 47 του ολυμπιακου στη μπαλα τα 48 ειναι στημενα.Απο την παραγκα σας π.χ απο τα 20 θεωρω οτι τα 14 τα αξιζατε πολυ στα μπαμ χωρις παραπανω αναλυση τετοια ωρα...Σαφως και εγχωρια ειστε πρωτη δυναμη.Απο κει και περα αν εσυ θεωρεις οτι εισαι πιο πανω ευρωπαικα ενω δεν εχεις φτασει ποτε εκει που εχουμε φτασει οκ στα ξαναπα ρε φιλε πιστευε οτι θες....
Ενταξει μπασκετ στα ξαναγραψα ιστορικα δεν υπαρχετε μπροστα μας στα ανελυσα πιο πανω με γεγονοτα μετρα τωρα εσυ και ποσο ιδρωτα χυνουν οι παιχτες

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Να τος και ο τυφλος με τις σποντες του.....μονοι σας καταλαβατε τι μαλακια κανατε με τις συμμετοχες και ξεκρεμασατε τα μπανερ αμα τα θελεις παλι πηγαινε πες του το να τα ξανακρεμασουν
εγω μαζι σου ειμαι τυπε...στους αλλους τους μαλακες πεστα που μας λενε για κατι ματς με τον αγιαξ πριν 30 χρονια ναπουμε...:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
εγω μαζι σου ειμαι τυπε...στους αλλους τους μαλακες πεστα που μας λενε για κατι ματς με τον αγιαξ πριν 30 χρονια ναπουμε...:confused:
Λενε και για Χερενφεν. Αλλα ξεχνανε... Καμπαλες

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
Αφου ρε Τακαρε βουτιες κανατε μεσα στο πασαλιμανι απο την χαρα σας που δεν πηγαμε κανα τελικο τσουλου να παθετε εμφραγματα εκεινο το βραδυ....Ξεχνιουνται αυτα τα πραγματα??Αναφερεις και την λεξη μαλακες τρομαρα σου.....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.261
Πόντοι
6.056
μπουρτζόβλαχοι βαρβαροχουλιγκάνοι του πληκτρολογίου :2funny:
ανάθεμα αν έχετε πατήσει ποτέ σε γήπεδο:2funny:
δείτε κ κάτι άλλο να σας ξεστρίψει το ψεκασμένο, καλομάθατε 20 χρόνια στον ΔΙΟΡΙΣΜΟ,
μου θέλετε και Ευρώπη ψυχοπαθή ΚΑΠΗ :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Αφου ρε Τακαρε βουτιες κανατε μεσα στο πασαλιμανι απο την χαρα σας που δεν πηγαμε κανα τελικο τσουλου να παθετε εμφραγματα εκεινο το βραδυ....Ξεχνιουνται αυτα τα πραγματα??Αναφερεις και την λεξη μαλακες τρομαρα σου.....
τιτλο πηρες τυπε????
γιατι τελικο και εγω πηγα με την ρεαλ φετος, αλλα ολο κατι βιντεακια με τον γιουλ βαζετε....

δεν ειναι κακο να το παραδεχτεις : στο ποδοσφαιρο μετραμε τις πορειες, αλλα στο μπασκετ μονο τους τιτλους...εμεις δεν χαλαμε χατιρι...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.261
Πόντοι
6.056
τιτλο πηρες τυπε????
γιατι τελικο και εγω πηγα με την ρεαλ φετος, αλλα ολο κατι βιντεακια με τον γιουλ βαζετε....
:2funny:
χαλάστηκες με τον Γιούλ εεεέ ?:2funny:
εσύ βιντεάκια με τον τιτανικό δε βάζεις ρε μαλέα ? πήρες τίτλο ? η αεκ τον πήρε:2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
:2funny:
χαλάστηκες με τον Γιούλ εεεέ ?:2funny:
εσύ βιντεάκια με τον τιτανικό δε βάζεις ρε μαλέα ? πήρες τίτλο ? η αεκ τον πήρε:2funny:
Εκει που εχεσες γλείφεις ρε τρομπα; Ποσο πιο χαμηλα θα πεσεις ρε χαζε ακομα;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.261
Πόντοι
6.056
Εκει που εχεσες γλείφεις ρε τρομπα; Ποσο πιο χαμηλα θα πεσεις ρε χαζε ακομα;
πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι ρε πάππι ? δεν υπάρχει ηλιθιόμετρο στα μέτρα σου, να μετρά πιο κάτω από το μείον μηδέν:2funny:

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
τιτλο πηρες τυπε????

δεν ειναι κακο να το παραδεχτεις : στο ποδοσφαιρο μετραμε τις πορειες, αλλα στο μπασκετ μονο τους τιτλους...εμεις δεν χαλαμε χατιρι...
Τιτλο δεν πηρα τυπε οχι.Στην μπαλα οσο εχουμε αλαφουζο ασπρη μερα δεν θα δουμε χρονια το λεω και στο μπασκετ λογικα απο του παραχρονου κατι θα εχει γινει παλι .....
Δεν ειναι κακο να παραδεχτεις οτι στο μπασκετ ειναι ο Παναθηναικος πρωτη δυναμη μακραν απο τους υπολοιπους ξεκινα απο αυτο και τα υπολοιπα τα εχετε μην ανησυχεις ακομα τουλαχιστον

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
Σημασια δεν εχει ο σκοπος αλλα το ταξιδι, θα σου πει τωρα.
Εκει που εχει ταξιδεψει αυτος.
Εισαι μεντουμ εσυ τελικα....
Δεν μου λες και τα νουμερα του τζοκερ να μην τα παιξω?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
Τιτλο δεν πηρα τυπε οχι.
Καλα το πας. Για συνεχισε... Υπαρχει ευρωπαικη ανωτεροτητα του ποδοσφαιρικου Παναθηναικου σε σχεση με την ευρωπαικη του ποδοσφαιρικου Ολυμπιακου;

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
Καλα το πας. Για συνεχισε... Υπαρχει ευρωπαικη ανωτεροτητα του ποδοσφαιρικου Παναθηναικου σε σχεση με την ευρωπαικη του ποδοσφαιρικου Ολυμπιακου;
Υπαρχει ανωτεροτητα μεταξυ δυο αθλητων που τρεχουν τελικο 100 μετρα και ο ενας εχει τερματισει 8ος και ο αλλος 2ος?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
Υπαρχει ανωτεροτητα μεταξυ δυο αθλητων που τρεχουν τελικο 100 μετρα και ο ενας εχει τερματισει 8ος και ο αλλος 2ος?
Παγιδα. Εισαι μεγαλος πουστης! Αλλα δεν θα σου περασει....

Οσο για τυχερα παιχνιδια εμπιστεψου τον (T)ROB(A) ειδικα στο στοιχημα. Δινει σιγουρακια για κουβα...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.261
Πόντοι
6.056
Καλα το πας. Για συνεχισε...
αν θες αναλαμβάνω δια ζώσης να σου λύσω τα ψυχολογικά ,να αλλάξεις παραστάσεις διότι όλο το 24ωρο γυροφέρνεις τα νήματα να πλακώνεσαι...
5 χιλιάρικα το μήνα θα σου αλλάξουν τη ζωή, θα έρχομαι να σου κάνω παρέα με μια κοπέλλα διπλωματούχο σε ψυχολογία-ψυχιατρική , 2 ώρες καθημερινά απόγευμα και μία αργά το βράδυ, κουβεντούλα,βόλτες, ΟΧΙ φάρμακα
Σε 2-3 μήνες άντε 4 θα είσαι ένα αστέρι ,ΑΣΤΕΡΙ !!!!!!. Η απόφαση δική σου ...
:coffee:

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
Παγιδα. Εισαι μεγαλος πουστης! Αλλα δεν θα σου περασει....

Οσο για τυχερα παιχνιδια εμπιστεψου τον (T)ROB(A) ειδικα στο στοιχημα. Δινει σιγουρακια για κουβα...
Δεν ειναι θεμα πουστιας αλλα αληθειας..Τσεκ ματ που λενε..Στο πα θα παραδεχεστε δεν γινεται αλλιως.....
Για τυχερα παιχνιδια αστα τα πηρα απο το αεκακι πρωταθλητρια και μου τα φαγανε στον λοματσενκο αν γνωριζεις.Δεν χρειαζομαι καμια συμβουλη τα χανω και μονος μου δυστυχως

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
αν θες αναλαμβάνω δια ζώσης να σου λύσω τα ψυχολογικά ,να αλλάξεις παραστάσεις διότι όλο το 24ωρο γυροφέρνεις τα νήματα να πλακώνεσαι...
5 χιλιάρικα το μήνα θα σου αλλάξουν τη ζωή, θα έρχομαι να σου κάνω παρέα με μια κοπέλλα διπλωματούχο σε ψυχολογία-ψυχιατρική , 2 ώρες καθημερινά απόγευμα και μία αργά το βράδυ, κουβεντούλα,βόλτες, ΟΧΙ φάρμακα
Σε 2-3 μήνες άντε 4 θα είσαι ένα αστέρι ,ΑΣΤΕΡΙ !!!!!!. Η απόφαση δική σου ...
:coffee:
Βλεπω εσενα που την εχεις δοκιμασει. Χειρότερος γινεσαι καθε μερα. Αστο κρατα την.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom