Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
ενα συγκινητικο βιντεο - αφιερωμα στην φετινη πορεια του βαζελου....:cry::grouphug:

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
Μιας και το ανέφερες να απαντησω και σε σενα αλλα και στον @salieris που μου ειπε οτι δεν εκανα αναφορα για την χαώδης διαφορα στα εγχωρια. Αυτα τα 25 χρονια που λες οτι μας κανατε πλακα ειναι και τα καλπικα πρωταθληματα σας. Ο κομπλελξισμος των Γιαννακοπουλων για την 35αρα κινησε θεους και δσιμονες για να την ξεπλυνει. Δεν το καταφερε ποτε αλλα φροντισε να καταστρεψει τον Ολυμπιακο και να εχει το παρασκηνιο με βαζελακοπουλο. Αυτος ειναι ο πρωτος στην Ελλαδα μπασκετικος παναθηναικος. ΚΑΛΠΙΚΟΣ!
Φιλε μου στα εγραψα και τις προαλλες και κανεις πως δεν καταλαβαινεις.Δεν γινεται στη μπαλα να κοροιδευετε το αεκακι που ειναι ολος ο τζορτζεβιτς και στο μπασκετ που ειστε ολος ο Αλβερτης να μας κουνιεστε...Σας εχει κανει ο τσουκαλας 20 χρονια τωρα σαν τα μουτρα του με αυτα που λετε γελαει ο κοσμος....Δυστυχως ομως για εσας υπαρχει η ιστορια και τα γεγονοτα που ειναι ξεκαθαρα....
Ειστε ομαδα μιας πενταετιας (92-97) και δυο διετιων (12-13 και 22-23) σε ενα αθλημα που ξεκινησε στην Ελλαδα το 1927 (οπως και το ποδοσφαιρο) αλλα κανετε πως δεν το θυμαστε.Απο το 1927 μεχρι το 1992 ειχατε 4 πρωταθληματα ρε μεγαθηρια του αθληματος....Το 14ο που θα σηκωσετε φετος το σηκωσαμε το 1975!!Και ολα αυτα χωρις βασιλακοπουλο που σκουζετε....Ευρωλιγκες αστο μην σε παω καλυτερα γιατι η κωλονοσκοπηση του δοκτορ Σερχιο ηταν χωρις μεθη και σε λυπαμαι....Για την ιστορια εκει ειστε πιο κατω απο τον Αλβερτη ακομα!Απλα να στο θυμισω....
Απο κει και περα παντα μεσα στο προγραμμα ειναι και η καζουρα του παροντος περσι,φετος αντε και του χρονου ειστε εσεις,μετα κλασσικα για καμποσα χρονια παλι θα ειμαστε εμεις (δεν το λεω εγω η ιστορια και τα γεγονοτα το δειχνουν) οποτε γραψτε για το 13-0 σερι στις νικες ,κολληστε και το κλασσικο 73-38,πειτε για τις περισσοτερες ψωλ...εεε συμμετοχες που εχετε στα φαιναλ φορ,ριξτε και το βαρυ πυροβολικο με τις μεταξυ μας νικες στην ευρωπη και ολα καλα....Μεχρι εκει ειστε ουτως η αλλως δεν εχετε να πειτε τιποτα παραπανω απεναντι μας το ξερετε και οι ιδιοι....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.261
Πόντοι
6.056
ενα συγκινητικο βιντεο - αφιερωμα στην φετινη πορεια του βαζελου....:cry::grouphug:
πάρε και ένα καυλερό να ξαναχύσουμε :wanker:για να κοιμηθούμε χαλαρωμένοι σαν πουλάκια :sopase::grouphug:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
Φιλε μου στα εγραψα και τις προαλλες και κανεις πως δεν καταλαβαινεις.Δεν γινεται στη μπαλα να κοροιδευετε το αεκακι που ειναι ολος ο τζορτζεβιτς και στο μπασκετ που ειστε ολος ο Αλβερτης να μας κουνιεστε...Σας εχει κανει ο τσουκαλας 20 χρονια τωρα σαν τα μουτρα του με αυτα που λετε γελαει ο κοσμος....Δυστυχως ομως για εσας υπαρχει η ιστορια και τα γεγονοτα που ειναι ξεκαθαρα....
Ειστε ομαδα μιας πενταετιας (92-97) και δυο διετιων (12-13 και 22-23) σε ενα αθλημα που ξεκινησε στην Ελλαδα το 1927 (οπως και το ποδοσφαιρο) αλλα κανετε πως δεν το θυμαστε.Απο το 1927 μεχρι το 1992 ειχατε 4 πρωταθληματα ρε μεγαθηρια του αθληματος....Το 14ο που θα σηκωσετε φετος το σηκωσαμε το 1975!!Και ολα αυτα χωρις βασιλακοπουλο που σκουζετε....Ευρωλιγκες αστο μην σε παω καλυτερα γιατι η κωλονοσκοπηση του δοκτορ Σερχιο ηταν χωρις μεθη και σε λυπαμαι....Για την ιστορια εκει ειστε πιο κατω απο τον Αλβερτη ακομα!Απλα να στο θυμισω....
Απο κει και περα παντα μεσα στο προγραμμα ειναι και η καζουρα του παροντος περσι,φετος αντε και του χρονου ειστε εσεις,μετα κλασσικα για καμποσα χρονια παλι θα ειμαστε εμεις (δεν το λεω εγω η ιστορια και τα γεγονοτα το δειχνουν) οποτε γραψτε για το 13-0 σερι στις νικες ,κολληστε και το κλασσικο 73-38,πειτε για τις περισσοτερες ψωλ...εεε συμμετοχες που εχετε στα φαιναλ φορ,ριξτε και το βαρυ πυροβολικο με τις μεταξυ μας νικες στην ευρωπη και ολα καλα....Μεχρι εκει ειστε ουτως η αλλως δεν εχετε να πειτε τιποτα παραπανω απεναντι μας το ξερετε και οι ιδιοι....
:blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1:

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
....Και παλι χεσιμο οταν εγινε το πεσιμο στη τουαλεταααααααα
Εδω δεν απαντας και δεν μου παραδεχεσαι ενα μηνυμα που γραφει αληθειες μου μαθες και το πεσιμο?Και στους μαντ κιολας??Αστο δεν πειθεις.....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
Εδω δεν απαντας και δεν μου παραδεχεσαι ενα μηνυμα που γραφει αληθειες
Ποσο ανωτερος ειναι σε σχεση με τον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο ο ποδοσφαιρικος Παναθηναικος Ευρωπαικα. Υπαρχει ανωτεροτητα της μια η της αλλης σε συγκριση μεταξύ τους; ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
Ποσο ανωτερος ειναι σε σχεση με τον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο ο ποδοσφαιρικος Παναθηναικος Ευρωπαικα. Υπαρχει ανωτεροτητα της μια η της αλλης σε συγκριση μεταξύ τους; ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.
Οχι φιλε τα παιχνιδακια σου αλλου.Με παραθετεις σε κατι σου απανταω θα απαντησεις....Μπλα μπλα και να θεωρειται απαντηση δεν υφισταται.Θα απαντησεις η θα παραδεχτεις και μετα οτι θες....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
Οχι φιλε τα παιχνιδακια σου αλλου.Με παραθετεις σε κατι σου απανταω θα απαντησεις....Μπλα μπλα και να θεωρειται απαντηση δεν υφισταται.Θα απαντησεις η θα παραδεχτεις και μετα οτι θες....
Σου εχω ηδη απαντησει. Οσο θεωρεις ανωτερη ομαδα τον Παναθηναικο ποδοσφαιρικα ο Μπασκετικος Ολυμπιακος ειναι ανωτερη δυναμη απο τον Παναθηναικο στο μπασκετ ευρωπαικα για τους λόγους που εξηγησα.

Οσο θα με θεωρεις καπλικο ανωτερο στο ποδόσφαιρο εγχωρια τοσο θα εισαι καλπικος ανωτερος στο μπασκετ σε εγχωρια.

Σειρα σου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Σου εχω ηδη απαντησει. Οσο θεωρεις ανωτερη ομαδα τον Παναθηναικο ποδοσφαιρικα ο Μπασκετικος Ολυμπιακος ειναι ανωτερη δυναμη απο τον Παναθηναικο στο μπασκετ ευρωπαικα για τους λόγους που εξηγησα.

τυπε στο ποδοσφαιρο μετρανε οι πορειες...στο μπασκετ δεν μετρανε τα φαιναλ φορ, μονο οι τιτλοι...
:woldman::coffee:

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21

Οσο θα με θεωρεις καπλικο ανωτερο στο ποδόσφαιρο εγχωρια τοσο θα εισαι καλπικος ανωτερος στο μπασκετ σε εγχωρια.

Σειρα σου.
Φιλε επειδη εχεις μπερδευτει δεν ειναι τι λεω εγω η ο καθενας αλλα τα νουμερα,η ιστορια και τα γεγονοτα....Οσο τα αμφισβητεις τοσο κανεις τον αλλον να μην σε παιρνει στα σοβαρα.....Φιλικα στο λεω

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
Προς @ROB. C δηλαδη στον (T)ROB(A)

Ρε βλσμμενο, ρε ζαβο, με το κο κο κο κοριδευουμε εσας τους βαζελους ρε αγαθοχαζουλη. Και εσυ του πατησες και like?

Ελα, χαζουλη, επειδη εισια ανικανος βαλε κανενα βιντεο με τον γιουλ κανενα gif να σε κοροιδευει περισσπτερο ολο το φορουμ

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
τυπε στο ποδοσφαιρο μετρανε οι πορειες...στο μπασκετ δεν μετρανε τα φαιναλ φορ, μονο οι τιτλοι...
:woldman::coffee:
Να τος και ο τυφλος με τις σποντες του.....μονοι σας καταλαβατε τι μαλακια κανατε με τις συμμετοχες και ξεκρεμασατε τα μπανερ αμα τα θελεις παλι πηγαινε πες του το να τα ξανακρεμασουν

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Τι ωραία θρεντ τα αθλητικά ότι θες διαβάζεις :tooth:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.261
Πόντοι
6.056
Προς @ROB. C δηλαδη στον (T)ROB(A)

Ρε βλσμμενο, ρε ζαβο, με το κο κο κο κοριδευουμε εσας τους βαζελους ρε αγαθοχαζουλη. Και εσυ του πατησες και like?

Ελα, χαζουλη, επειδη εισια ανικανος βαλε κανενα βιντεο με τον γιουλ κανενα gif να σε κοροιδευει περισσπτερο ολο το φορουμ
μετά τις 12 δεν γηροκομώ μωρή ηλίθια φαφουτόγρια που σε έχουν μουρλάνει στη φάπα οι αεκτζήδες κρετίνε :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

το φαλίρισες το ΕΣΥ με τα τρελόχαπα, έσπασες το πληκτρολόγιο πάλι,
έλα μια ακόμη δοσούλα το δωρεάν φαρμακάκι σου :smiling-face-with-heart-eyes::rose:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom