Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ενω εσυ εισαι ο υπασπιστης του Γιαννακη?

Είμαι ένας απο τα εκατομμύρια Έλληνες που με έκανε ΠΕΡΗΦΑΝΟ με την πορεία του σαν αθλητής και σαν προπονητής, και δεν γουστάρω να βλέπω ανθρωπάκια με συλλογικές παρωπίδες να τα ξεχνάνε όλα αυτά και να τον βλέπουν μόνο σαν προπονητή του γάβρου, που σήμερα είναι αύριο δεν είναι.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Μα γ αυτό σου έγραψα γιατί θα διαβάσεις πολλές μαλακίες ακόμη κ στο τέλος θα χάσεις την μπάλα...  :S :S :S :S

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Για τον Κλειτον είχα γράψει σχετικά πριν μέρες,όταν είχε αρχίσει ο πλειστηριασμός, στο κίτρινο thread. Tα ίδια έγραφα: οι μεγάλοι πιάνονται μαλάκες.

Πανάθες σκοτεινότατε!  :tickedoff:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Είμαι ένας απο τα εκατομμύρια Έλληνες που με έκανε ΠΕΡΗΦΑΝΟ με την πορεία του σαν αθλητής και σαν προπονητής, και δεν γουστάρω να βλέπω ανθρωπάκια με συλλογικές παρωπίδες να τα ξεχνάνε όλα αυτά και να τον βλέπουν μόνο σαν προπονητή του γάβρου, που σήμερα είναι αύριο δεν είναι.

εσαι ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..τελος..

αφου επικροτεις αυτη την κινηση μονο κ μονο επειδη το εκανε ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, εισαι ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ κ μην μου παριστανεις τον τιμιο κ ηθικο!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Και εγω αισθανομαι εθνικη περηφανεια,για τα εκατομμυρια ευρω,που τον κανουν να ξεπερναει τα εσκαμμενα!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σας το είχα πει βαζελάκια ότι ο Πηλαδάκης περιμένει να "μαδήσει" τους πολυμετοχικούς!
Πάντως είναι καλή μεταγραφή...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εσαι ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..τελος..

αφου επικροτεις αυτη την κινηση μονο κ μονο επειδη το εκανε ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, εισαι ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ κ μην μου παριστανεις τον τιμιο κ ηθικο!

Είσαι απλώς βλάκας, και μάλιστα βλάκας εν συγχύσει.

Θυμήσου όμως τι μου έλεγες για το ίνδαλμά σου τον Παύλο Γιαννακόπουλο, που κάποτε ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ στον Νίκο Γκάλη.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Είσαι απλώς βλάκας, και μάλιστα βλάκας εν συγχύσει.

Θυμήσου όμως τι μου έλεγες για το ίνδαλμά σου τον Παύλο Γιαννακόπουλο, που κάποτε ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ στον Νίκο Γκάλη.

μπορει να ειμαι βλακας,αλλα ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ δεν ειμαι..

σταματω να σου μιλοω εδω μεσα,εισαι πολυ ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ...

δεν περιμενα ποτε ενας 'δικαιος κ σεμνος κ ταπεινος' αριστερος να υπερασπιζεται κ να επικροτει μια τοσο ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΑΞΗ μονο κ μονο επειδη την εκανε ο Γιαννακης..

αντε γεια

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ο κλειτον καλή μεταγραφή είναι, αλλά στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ αυτός ο παίκτης είναι γι αλλαγή κ όχι βασικός, οπότε περιμένουμε πολύ καλύτερες μεταγραφές.  

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

δεν περιμενα ποτε ενας 'δικαιος κ σεμνος κ ταπεινος' αριστερος να υπερασπιζεται κ να επικροτει μια τοσο ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΑΞΗ μονο κ μονο επειδη την εκανε ο Γιαννακης..

αντε γεια

Όλο και πιο πολύ μιλάς σαν τον Τάκη Τσουκαλά, που υποτίθεται μισείς.
Εύγε!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Ο πολυμετοχικος εδειξε ηδη αλλαγη πλευσης!!! Παλτα-Παλτα-Παλτα καθε χρονο ενω ειμαστεηλιουλουστη χωρα οποτε πηρε μια τεντα για σκιαση

Ανακοινώθηκε ο ενθουσιασμένος Τεν Κάτε

http://[URL unfurl="true"]www.tencate.gr/images/logo2.jpg[/img[/URL]]

Αραγε θα βγαλει primavera???? (ανοιξη αλλα και ονομασια αλλων τεντόπανων)

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
πω πω πω αυτο το θρεντ πνιγηκε στο ηθος :2funny: :2funny: :2funny: ρε κατι  :jerking:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν διαφωνώ σε αυτό...εγώ το εξετάζω καθαρά αθλητικά!Πιστεύω ότι ο προπονητής της Εθνικής θα πρέπει να είναι αποκλειστικά προπονητής της Εθνικής!Και δεν εννοώ ότι ο Γιαννάκης από κακή  πρόθεση δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί και στα 2 πόστα!
εγώ εξακολουθώ να μην έχω πάρει απάντηση για ένα ερώτημα που θέτετε.
1. θα λέγατε τα ίδια αν ήταν προπονητής του Πανιωνίου ας πούμε; Τι διαφορά έχει αν είναι του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟ αν δεν παίρνει παίκτες μούφες για να μην πάρει του αντιπάλου; Αν δηλαδή οι επιλογές του δεν είναι λάθος;
2. Πού διαφωνείτεσ τις επιλογές; Ούτε τον Πελεκάνο δεν τον πήρε παρόλο που τον έκανε μεταγραφή στον Ολυμπιακό!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

αντε γεια
για ποια βρώμικη πράξη μιλάς λαπλάς;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Μοικανε με κοροιδευεις?τι λεμε τοση ωρα ρε φιλε?για οσα δηλωσε ο Κακιουζης δεν λεμε?για τις δηλωσεις κ για το οτι δεν τον πηρε στην εθνικη αν κ αρχηγος,επειδη ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΓΑΒΡΟ δεν λεμε?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
για ποια βρώμικη πράξη μιλάς λαπλάς;

Ό,τι και να κάνει ο Γιαννάκης, Μοϊκάνε, θα είναι βρώμικο για μερικούς.
Αν βέβαια ήταν προπονητής του βάζελου και έκανε τα ίδια, θα ήταν Θεός.....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εγώ εξακολουθώ να μην έχω πάρει απάντηση για ένα ερώτημα που θέτετε.
1. θα λέγατε τα ίδια αν ήταν προπονητής του Πανιωνίου ας πούμε; Τι διαφορά έχει αν είναι του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟ αν δεν παίρνει παίκτες μούφες για να μην πάρει του αντιπάλου; Αν δηλαδή οι επιλογές του δεν είναι λάθος;
2. Πού διαφωνείτεσ τις επιλογές; Ούτε τον Πελεκάνο δεν τον πήρε παρόλο που τον έκανε μεταγραφή στον Ολυμπιακό!!

1. Οχι δεν θα λέγαμε τα ίδια γιατί ποιος ασχολείται με τον πανιώνιο, μαρούσι κλπ??? Αλλά από την στιγμή που δουλεύει για τον οσφπ εσύ τα βλέπεις όλα ρόδινα, αλήθεια δεν σου έχει προκαλέσει καμία απορία η συμπεριφορά του κ οι κινήσεις του???
2. Δεν θα σου πω που διαφωνώ γιατί έχει γραφτεί ήδη κ είναι κ αυτονόητα. Αλλά απάντησε μου σε κάτι, εαν αυτό το σκουλίκι ήταν υπάλληλος του Παναθηναικού εσείς δεν θα είχατε αντιρρήσεις (δικαιολογήμενα)????  

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
εκτος απο το ηθος,αυτο το θρεντ εχει πνιγει και στην εντιμοτητα,ολοι οι ηθικοι και οι εντιμοι εδω εχουν μαζευτει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom