Ο «δράκος» κατάπιε τον αρχηγό!
Με άκομψο τρόπο έδειξε την πόρτα της εξόδου της Εθνικής στον Μιχάλη Κακιούζη ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Η νέα Εθνική του ομοσπονδιακού που θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου φαίνεται πως δεν έχει… χώρο για τον φυσικό της αρχηγό, ο οποίος όχι μόνο δεν είναι στην 12άδα, αλλά ούτε στην 18άδα ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά! «Παραμένω στρατιώτης της Εθνικής...», ξεκαθάρισε ο φόργουορντ της Κάχασολ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπους στην οποία εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Μιχάλης Κακιούζης θα ολοκλήρωνε με τον πλέον ιδανικό τρόπο την προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, θεωρώντας δεδομένη τη συμμετοχή του στο προολυμπιακό τουρνουά της Αθήνας, ο Γιαννάκης αποφάσισε να «κόψει» τον αρχηγό της Εθνικής!
«Η συμμετοχή μου στο προολυμπιακό τουρνουά είναι αναμφίβολη! Δεν μπορώ να πάω διακοπές, πρέπει να είμαι εκεί! Ειλικρινά ελπίζω να πάμε στους Ολυμπιακούς, γιατί η απουσία από τους αγώνες δεν θα είναι καθόλου καλή για την Ελλάδα», δήλωνε πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής λίγκας ο Κακιούζης, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει την πεποίθησή του ότι, αν η Εθνική προκριθεί στο Πεκίνο θα διεκδικήσει μετάλλιο! Ο έμπειρος φόργουορντ είχε επισημάνει κατά το παρελθόν ότι σκόπευε να βάλει τους τίτλους τέλους στην πλούσια καριέρα στην Εθνική μετά την Ολυμπιάδα, ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε αντίθετη γνώμη…
«Δεν επαρκούν οι εξηγήσεις του»
Ο Κακιούζης αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο επήλθε το «διαζύγιο» με την Εθνική, υπογραμμίζοντας ότι ο Γιαννάκης του κοινοποίησε την πρόθεσή του να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή από το... τηλέφωνο! «Ο Γιαννάκης μου τηλεφώνησε χθες και μου είπε ότι δεν είμαι στα πλάνα του! Δεν μου είναι επαρκείς οι εξηγήσεις, αλλά εγώ παραμένω στρατιώτης της Εθνικής και όποτε κληθώ, θα πάω», δήλωσε σχετικά ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ο οποίος δεν έκλεισε την πόρτα στους δευτεραθλητές κόσμου.
απο gazzetta.gr
Συνέντευξη Τύπου σε αθηναϊκό ξενοδοχείο έδωσε το μεσημέρι ο Νίκος Ζήσης για να ανακοινώσει ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης τον πληροφόρησε πως δεν τον περιλαμβάνει στα πλάνα του για το προολυμπιακό τουρνουά!Το καλύτερο όμως το φύλαγε για τη συνέχεια ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ, καθώς όπως είπε, όταν ρώτησε τον κ. Γιαννάκη τι πρέπει να κάνει, που πρέπει να βελτιωθεί για να αλλάξει την άποψη του, ο τελευταίος του είπε ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει με τίποτα!
«Θα με κλείσουν μέσα»
Στη συνέχεια, ο Ζήσης απαντώντας σε ερώτηση σχετική για το λόγο που πιστεύει ότι γίνεται αυτό, τόνισε ότι αν αποκαλύψει την πιο έντονη σκέψη θα τον... κλείσουν μέσα, περνώντας τον για τρελό!
ΔΙΩΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ!
που φοραει την μασκα του σοβαρου κ εντιμου ανθρωπου κ ειναι διπροσωπος υποκριτης ..ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ?????ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΚΤΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Κ ΤΟΝ ΖΗΣΗ ΕΚΤΟΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ!!!!ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΗ Η ΣΑΥΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ!!