Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ που λεγαν οτι ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Ο ΚΛΑΨΟΜΑΛΑΚΑΣ να ειναι σε 2 ομαδες,λενε τωρα οτι ειναι ΑΝΕΝΤΙΜΟ να εχουμε βοηθο προπονητη τον ΝΙΟΜΠΛΙΑ!!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ..

ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΛΑΨΟΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΚΙΟΥΖΗ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΣΗΤΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΩΡΑ...ΑΛΛΑ Ο ΚΛΑΨΑΣ,ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ...
ξεκολλήστε....ο Ομπράντοβιτς και ο Ίβκοβιτς ήταν και είναι σε ομάδες και μετά πάνε στην Εθνική της χώρας τους ή τουλάχιστον αυτό έκαναν μέχρι πριν κάποια χρόνι, μην θυμάστε ό,τι θέλετε.
....
Το γεγονός πως είναι προπονητής στον ΟΣΦΠ δηλαδή πώς επηρέασε τη λογική της εκλογής παικτών για την Εθνική; Για να καταλάβω δηλαδή...
Ποιον παίκτη δεν κάλεσε που έπρεπε να καλέσει κατά τη γνώμη σας;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οι Ισπανοί είναι βλάκες που απαγορεύουν κάτι παρόμοιο?Ο προπονητής της Εθνικής τους δεν επιτρέπεται να δουλεύει ταυτόχρονα ούτε σε ομάδα του εξωτερικού!

Οι Σέρβοι τότε είναι πολύ βλάκες, με τη λογική σου.
Γιατί έχω δει πολλές φορές τον Ίβκοβιτς η τον Ομπράντοβιτς να κοουτσάρουν την Εθνική Σερβίας, ενώ είναι ταυτόχρονα και προπονητές συλλόγων.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Kαλησπέρα αδέλφια!

Ο παραδόπιστος ΠΓ ΔΕΝ έχει θέση στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Έχει γελοιοποιηθεί με τη συμπεριφορά του μέσα στο παρκέ, έξω από τη γραμμή. Όταν ήταν προπονητής σε άλλες ομάδες ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΕΡΘΗΚΕ ΕΤΣΙ. Άρα κάθε απάντηση σε τέτοια υποθετική ερώτηση περισσεύει.  ;)

Αν δεν τούκανε ο αρχηγός (δικαίωμά του φυσικά), έπρεπε να είναι πιο κομψός και ευγενικός στην απάντησή του. Πχ "ανανέωση", " "νέα αγωνιστικά πλάνα" ή κάποια τέτοια μαλακία. Δεν μιλάς σε κάποιον μαλάκα, αλήτη, τυχαίο, ζήτουλα. Στον αρχηγό της Εθνικής μιλάς Κλαψάκη!

Η απάντηση επιπέδου "μπαρμπα-Γιώργου" ή Τρούμπας "ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ", γιατί αυτό λέει στην ουσία, δείχνει ακόμα περισσότερο την ηθική του πτώση στο τέλμα.

:sunglasses:
ρε συ αλφα, ο ανθρωπος μίλησε μαζί του και του είπε πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του. μεταξύ τους μπορεί να είπε περισσοτερα και ο κακιούζης να μην τα είπε στους δημοσιογραφους. Πώς βγάζετε συμπεράσματα από μια δήλωση;
Και στο κάτω κάτω, δεν κατάλαβα...τι έπρεπε να κάνει δηλαδή; Τεμενάδες σε κάποιον παίκτη; Είναι καλύτερα που ο παπαδόπουλος και ο Χατζηβρέττας του είπανε ξερά "δεν ξαναπαίζουμε"; Στην τελική μίλησε μαζί του και του το είπε πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα, θα μπορούσε απλά να μην του στείλει πρόσκληση και πάπ΄λα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γιατί έχω δει πολλές φορές τον Ίβκοβιτς η τον Ομπράντοβιτς να κοουτσάρουν την Εθνική Σερβίας, ενώ είναι ταυτόχρονα και προπονητές συλλόγων.
μόλις το πόσταρα κι εγώ αυτό...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Lastmoican  ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟΥ,ειχε ο κακιουζης..το ειπε κ ο ιδιος..
χαααχαχαχα, το'πε και ο ΙΔΙΟΣ;;;
χαχαχα, ε,τοτε αλλάζει...αφού το παραδέχτηκε μόνος του...πρέπει να τον καλέσει ο Γιαννάκης.
Σόρρυ, αλλά εγώ έχω να τον δω να παίζει μπάσκετ τον Κακιούζη 4 χρόνια και η φετινή συμπεριλαμβάνεται...είναι σαν να μου λες πως πήγε στη Δάφνη και έπαιξε καλά...σε τέτοια ομάδα ήτανε εκεί.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι ρε συ φέθρυ,για εμένα και κάποιους άλλους είναι λάθος!Απαγορεύεται να έχουμε διαφορετική γνώμη?Στο κάτω-κάτω αυτοί που ανέφερες προπονούσαν ομάδα του εξωτερικού ( για εμένα και αυτό δεν είναι σωστό).
Στην τελική ο μοναδικός προπονητής στην Ελλάδα είναι ο Γιαννάκης?Γιαννάκης και μετά το χάος? :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εισαι ο μοναδικος εδω μεσα που εισαι ΤΟΣΟ αντιδραστικος σε καθε θεμα κ παντα παιρνεις την πιο ακραια θεση φιλε μου ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΨΗ..
γενικα σε ολα τα θεματα,οχι μονο εδω..οπως ακομα κ στο θεμα του ΣΥΝ κ της Μακεδονιας

ΗΤΑΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΑΚΗΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

δεν καταλαβαινω γιατι παντα θες να ερχεσαι σε προστιβες με ολους,μας ξερεις κ ξερεις αν θα λεγαμε τα ιδια  σε οποιον ειχε φερθει τοσο ΑΝΕΝΤΙΜΑ?τι προσβολες ειναι αυτες?πως κρινεις την εντιμοτητα μας?μας ξερεις φιλε μου fethry?γιατι επιτιθεσαι ετσι σε οποιον εχει ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ μια διαφορετικη απο εσενα αποψη?

ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΠΙΘΕΣΗ,ΑΠΛΑ ΣΕ ΡΩΤΩ..

Εξαρτάται βέβαια τι εννοείς όταν λες πως εκφράζω την πιο "ακραία" άποψη εδώ μέσα.
Γιατί αν το μέτρο είναι ποιος θα βρίσει πιο πολύ τον Ολυμπιακό π.χ, δεν με αφορά και τόσο το άθλημα.
Δεν πρόκειται ποτέ να δώσω εξετάσεις παναθηναϊκοφροσύνης, σε οποιονδήποτε.
Πόσο μάλλον αν πρόκειται για τύπους σαν τον Όρκα, που εσύ τους θεωρείς "στολίδια", ενώ εγώ σκουπίδια.

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί συσχετίζεται η άποψή μου για τον Παναγιώτη Γιαννάκη με την άποψή μου για το Μακεδονικό.
Αν εσύ θες να το παίξεις Μεγαλέξαντρος και Βουκεφάλας μαζί, είσαι ελεύθερος να το κάνεις.
Όχι όμως και να μου πεις τι είναι σωστό και τι δεν είναι.
Απο πουθενά δεν προκύπτει οτι είσαι ο "γαμάω" εδώ μέσα, να με συμπαθάς.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
fethry  προφανως κ δεν ειμαι,αλλα μην πλασαρεις το 'σεμνο κ δικαιο' προφιλ του 'αντικειμενικου' σε ολα τα θεματα,αν δεν εχεις τα κοτσια να παραδεχθεις τα λαθη σου..εκει κολλαει το μακεδονικο κ ο γιαννακης..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Στην τελική ο μοναδικός προπονητής στην Ελλάδα είναι ο Γιαννάκης?Γιαννάκης και μετά το χάος? :2funny:

Δεν είπα αυτό.
Είπα μόνον να σεβόμαστε τις αξίες και να μην τα βλέπουμε όλα κάτω απο ένα πρόσκαιρο συλλογικό πρίσμα.
Η έκφραση ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΑΚΗΣ για έναν άνθρωπο με το βιογραφικό του Παναγιώτη Γιαννάκη μου φαίνεται τουλάχιστον ΕΜΕΤΙΚΗ.

Η πλάκα είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν πράσινες, κόκκινες η κίτρινες παρωπίδες, μετά κατακεραυνώνουν τα "κομματόσκυλα", όσους έχουν δηλαδή μια συγκεκριμένη πολιτική άποψη.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
fethry  προφανως κ δεν ειμαι,αλλα μην πλασαρεις το 'σεμνο κ δικαιο' προφιλ του 'αντικειμενικου' σε ολα τα θεματα,αν δεν εχεις τα κοτσια να παραδεχθεις τα λαθη σου..εκει κολλαει το μακεδονικο κ ο γιαννακης..

Εγώ λέω και για το Γιαννάκη και για το Μακεδονικό την άποψή μου και μόνο.
Δεν είμαι ο πράσινος οπλονόμος υπηρεσίας.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Δεν είπα αυτό.
Είπα μόνον να σεβόμαστε τις αξίες και να μην τα βλέπουμε όλα κάτω απο ένα πρόσκαιρο συλλογικό πρίσμα.
Η έκφραση ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΑΚΗΣ για έναν άνθρωπο με το βιογραφικό του Παναγιώτη Γιαννάκη μου φαίνεται τουλάχιστον ΕΜΕΤΙΚΗ.

Η πλάκα είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν πράσινες, κόκκινες η κίτρινες παρωπίδες, μετά κατακεραυνώνουν τα "κομματόσκυλα", όσους έχουν δηλαδή μια συγκεκριμένη πολιτική άποψη.

αποψη σου φιλε μου,για εμενα ειναι Ο ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΑΚΗΣ..
τι θα γινει τωρα?θα συζηταμε αν ειναι η δεν ειναι?για σενα ειναι ΓΑΜΑΤΟΣ,ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΑΚΗΣ..τελος αυτο

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αποψη σου φιλε μου,για εμενα ειναι Ο ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΑΚΗΣ..
τι θα γινει τωρα?θα συζηταμε αν ειναι η δεν ειναι?για σενα ειναι ΓΑΜΑΤΟΣ,ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΑΚΗΣ..τελος αυτο

Δείγμα ήθους -δικού σου- είναι και μόνο.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Δείγμα ήθους -δικού σου- είναι και μόνο.

κ ποιος εισαι εσυ για να μιλησεις για το ηθος ΚΑΠΟΙΟΥ?
δεν εξεταζω αυτο που ειπες για εμενα,αλλα ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ που θα επιβαλει σε καποιον ανθρωπο ΠΡΟΤΥΠΑ σαν τον γιαννακη?

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Laplace δεν αξίζει το κόπο, άστο δεν θα βγάλεις άκρη...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γεια σας φίλοι.Λαπλάς φίλε μου χαίρομαι που σε βλέπω μετά από καιρό κ παλι στας επάλξεις.

Στα της ομάδας σας βαζελάκια(sorry alfa).Τελικά εσείς ήσασταν οι ΄΄τυχεροί΄΄ που πήρατε τον Κλέιτον.Δεν λέω καλό παιχτάκι,αλλά όχι κ για τα φράγκα που δώσατε.Πάντως δεν θυμάμαι άλλη τέτοια μεταγραφή στην Ελλάδα,που ένας παίχτης να χει φτάσει τόσο κοντά σε 2 από τις μεγάλες ομα΄δες κ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να χαλάει κ να τον παίρνει η τρίτη.Τέσπα καλή μεταγρφή,αλλά επιμένω σας τον έπιασε τον πωπό ο Πηλαδάκης :grin: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν είπα αυτό.

Δεν διαφωνώ σε αυτό...εγώ το εξετάζω καθαρά αθλητικά!Πιστεύω ότι ο προπονητής της Εθνικής θα πρέπει να είναι αποκλειστικά προπονητής της Εθνικής!Και δεν εννοώ ότι ο Γιαννάκης από κακή  πρόθεση δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί και στα 2 πόστα!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Γεια σας φίλοι.Λαπλάς φίλε μου χαίρομαι που σε βλέπω μετά από καιρό κ παλι στας επάλξεις.

Στα της ομάδας σας βαζελάκια(sorry alfa).Τελικά εσείς ήσασταν οι ΄΄τυχεροί΄΄ που πήρατε τον Κλέιτον.Δεν λέω καλό παιχτάκι,αλλά όχι κ για τα φράγκα που δώσατε.Πάντως δεν θυμάμαι άλλη τέτοια μεταγραφή στην Ελλάδα,που ένας παίχτης να χει φτάσει τόσο κοντά σε 2 από τις μεγάλες ομα΄δες κ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να χαλάει κ να τον παίρνει η τρίτη.Τέσπα καλή μεταγρφή,αλλά επιμένω σας τον έπιασε τον πωπό ο Πηλαδάκης :grin: :grin:
γειασου φιλε..συμφωνω,κοροιδια τοσα λεφτα για αυτον τον παικτη!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Laplace δεν αξίζει το κόπο, άστο δεν θα βγάλεις άκρη...
μα φιλε ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΠΡΑΞΗ κ μου ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΜΟΥ,επειδη δεν γουσταρω εναν  ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ σαν του Γιαννακη!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Για αυτο που συζητατε παιδια,ο Γιαννακης σιγουρα εχει δοξασει το Ελληνικο μπασκετ,με την εθνικη ομαδα,τοσο ως παιχτης της εθνικης,αλλά και ως προπονητης της.Αλλά το να προπονει ταυτοχρονα την εθνικη ομαδα-και να εχει τις τυχες της-αλλά και μια ομαδα,απο τους 2 αιωνιους αντιπαλους στην Ελλαδα,δεν ειναι καθολου σωστο.
Μπορει ευκολα να κατηγορηθει για πολλα,ειτε φταιει,ειτε οχι(σιγουρα σε καποια ζητηματα φταιει κιολας).Και το να εχει προκλητικη συμπεριφορα απεναντι στην κερκιδα του αντιπαλου,που αργοτερα θελει αυτοι να τον υποστηριξουν στην προσπαθεια της εθνικης...Δεν γινεται.
Και μην πει κανεις οτι τον προκαλουν κι αυτον ισως,γιατι αυτος ειναι μισθοφορος επαγγελματιας και αμειβομενος με εκατομμυρια ευρω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom