Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μοικανε με κοροιδευεις?τι λεμε τοση ωρα ρε φιλε?για οσα δηλωσε ο Κακιουζης δεν λεμε?για τις δηλωσεις κ για το οτι δεν τον πηρε στην εθνικη αν κ αρχηγος,επειδη ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΓΑΒΡΟ δεν λεμε?
ωπα ρε λαπλάς...και πού ξέρεις εσύ πως γι'αυτό δεν τον κάλεσε; Οι λόγοι που σου ανέφερα δηλαδή δεν σου φτάνουνε; Πες μου ΕΝΑΝ από αυτούς που κάλεσε που θα τον έβγαζες για να βάλεις τον καμμένο Κακιούζη.
by the way, ελπίζω πραγματικά να μην του έκανε πρόταση να έρθει ο κακιούζης στο λιμάνι. τον θεωρώ χαλαρά καμμένο παίκτη.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ωπα ρε λαπλάς...και πού ξέρεις εσύ πως γι'αυτό δεν τον κάλεσε; Οι λόγοι που σου ανέφερα δηλαδή δεν σου φτάνουνε; Πες μου ΕΝΑΝ από αυτούς που κάλεσε που θα τον έβγαζες για να βάλεις τον καμμένο Κακιούζη.
by the way, ελπίζω πραγματικά να μην του έκανε πρόταση να έρθει ο κακιούζης στο λιμάνι. τον θεωρώ χαλαρά καμμένο παίκτη.

αυτα τα ειπε ο κακιουζης φιλε μου,που να το ξερω εγω?
αν δεν ξερεις ενα θεμα μην το σχολιαζεις φιλε,ο κακιουζης δηλωσε οτι αν πει τον λογο,θα τον περασουν για τρελο κ of the record ειπε αυτο που λεω κ το ειπαν αρκετοι δημοσιογραφοι

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ένας μεθύστακας ανακατεύεται εκεί που δεν τον σπέρνουνε...  

:sunglasses:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1. Οχι δεν θα λέγαμε τα ίδια γιατί ποιος ασχολείται με τον πανιώνιο, μαρούσι κλπ??? Αλλά από την στιγμή που δουλεύει για τον οσφπ εσύ τα βλέπεις όλα ρόδινα, αλήθεια δεν σου έχει προκαλέσει καμία απορία η συμπεριφορά του κ οι κινήσεις του???
2. Δεν θα σου πω που διαφωνώ γιατί έχει γραφτεί ήδη κ είναι κ αυτονόητα. Αλλά απάντησε μου σε κάτι, εαν αυτό το σκουλίκι ήταν υπάλληλος του Παναθηναικού εσείς δεν θα είχατε αντιρρήσεις (δικαιολογήμενα)????  
μια ςκαι με ρωτάς όχι, δεν θα είχα αντίρρηση, αν δεν έκανε λάθος επιλογές. Εγώ πραγματικά δεν βλέπω πού εχει αδικήσει κάποιον παίκτη του ΠΑΟ, που έπρεπε να τον πάρει και ΔΕΝ τον πήρε.
Ανανέωση βλέπω. Ακόμα και τον ντικούδη που φέτος ήταν ψιλοχάλια τον πήρε παρότι ΠΑΟ.
Κάτσε δες τους παίκτες. ΔΕΝ βλέπω πραγματικά ποιος ο λόγος να διαμαρτύρεσαι!!!
Ποιον παίκτη του ΠΑΟ έπρεπε να πάρει και δεν πήρε; Τον Μπατίστ;;;Ή μήπως το Γιασικεβίτσιους;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτα τα ειπε ο κακιουζης φιλε μου,που να το ξερω εγω?
αν δεν ξερεις ενα θεμα μην το σχολιαζεις φιλε,ο κακιουζης δηλωσε οτι αν πει τον λογο,θα τον περασουν για τρελο κ of the record ειπε αυτο που λεω κ το ειπαν αρκετοι δημοσιογραφοι
off the record και μετά το είπανε οι δημοσιογράφοι; Τι να πιστέψω....το off the record ή το τι λένε οι δημοσιογράφοι;; να γελάσω τώρα ή να περιμένω;; μα τι λέτε ρε γμτ; τι διαβάζετε; τι πιστεύετε;
Δεστο λίγο αντικειμενικά. Να στο πω διαφορετικά...εσύ θα τον ήθελες τον Κακιούζη στα 32 του και καμμένο στον ΠΑΟ;
Εγώ πάντως στον ΟΣΦΠ με τίποτα!!! Ούτε στην Εθνική.
Αλλά και αυτό να είναι το λάθος του, πού σε πειράζει που είναι ΚΑΙ προπονηής του ΟΣΦΠ;; Επειδή κάλεσε τον Πρίντεζη;; Δεν έβγαλε μάτια 2 χρονιές τώρα; Δεν κάλεσε και το Βουγιούκα και τον Κουφό και τον Ξανθόπουλο; Πότε δηλαδή πρέπει να κάνει ανανέωση;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λοιπον, σας αφήνω....έχω να κάνω παιδομάζωξη...
καλή συνέχεια...και χαλαρώστε....δεν θα βγάλουμε και έρπη επειδή δεν κάλεσε τον Κακιούζη, στο κάτω κάτω, όπως ο δράκος έτσι και ο Κακιούζης...τα τσέπωσε αρκετά τόσα χρόνια από την Εθνική...εμείς πότε θα δούμε τέτοια λεφτάκια δεν ξέρω...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
μια ςκαι με ρωτάς όχι, δεν θα είχα αντίρρηση, αν δεν έκανε λάθος επιλογές. Εγώ πραγματικά δεν βλέπω πού εχει αδικήσει κάποιον παίκτη του ΠΑΟ, που έπρεπε να τον πάρει και ΔΕΝ τον πήρε.
Ανανέωση βλέπω. Ακόμα και τον ντικούδη που φέτος ήταν ψιλοχάλια τον πήρε παρότι ΠΑΟ.
Κάτσε δες τους παίκτες. ΔΕΝ βλέπω πραγματικά ποιος ο λόγος να διαμαρτύρεσαι!!!
Ποιον παίκτη του ΠΑΟ έπρεπε να πάρει και δεν πήρε; Τον Μπατίστ;;;Ή μήπως το Γιασικεβίτσιους;;

Για τον Μπατίστ "ψήνεται"  η ελληνοποίηση :grin: :grin:
Ο Κακιούζης είναι 31 ετών, αρχηγός της εθνικής κ ο γιαννάκης ξεκινάει ανανέωση από αυτόν???? Είναι λογικό αυτό έτσι??

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τη μια κατηγορούν το Γιαννάκη επειδή ΔΕΝ κάλεσε τον Κακιούζη στην Εθνική.
Την άλλη επειδή "ξεκινά την ανανέωση απ' αυτόν".

Τι να πιστέψουμε;

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τη μια κατηγορούν το Γιαννάκη επειδή ΔΕΝ κάλεσε τον Κακιούζη στην Εθνική.
Την άλλη επειδή "ξεκινά την ανανέωση απ' αυτόν".

Τι να πιστέψουμε;

Πιστεύουμε ότι είσαι ηλίθιος κ γράφεις ότι μαλακία σου κατεβαίνει στο βοθρατζίδικο που έχεις για εγκέφαλο (vothre μη το πάρεις προσωπικά!!!).

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πιστεύουμε ότι είσαι ηλίθιος κ γράφεις ότι μαλακία σου κατεβαίνει στο βοθρατζίδικο που έχεις για εγκέφαλο (vothre μη το πάρεις προσωπικά!!!).

Δεν πας να πάρεις καμμιά πίπα στον Εθνικό Πουστάρ, ηλίθιε, να ξελαμπικάρεις;

Ούτως η άλλως, τα ίδια μυαλά έχετε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φίλοι βάζελοι(sorry alfa)νομίζω ότι δεν έχετε ανάγκη τους εμετικούς για να γίνετε κώλος.Κρατήστε τις δυνάμεις σας για τον επερχόμενο χειμώνα.ΗΡΕΜΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε που κατάντησα.Να επιφέρω την ηρεμία κ την τάξη,στα θρεντ των άλλων ομάδων. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν πάω καλάαααααααααααααα :headbang: :headbang: :headbang:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δεν πας να πάρεις καμμιά πίπα στον Εθνικό Πουστάρ, ηλίθιε, να ξελαμπικάρεις;

Ούτως η άλλως, τα ίδια μυαλά έχετε.

Πουστρόπαπια, το CG του γιαννάκη, του τσίπρα κ του αλαβάνου. Τρως καλά μωρή πουτάνα κ τιμάς το μεροκάματο που παίρνεις από τα αφεντικά σου. Την ημέρα το παίζεις συνδικαλίστρια πάπια κ το βράδυ γαμιέσαι ασύστολα. ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ!!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το οτι υποστηρίζω την ίδια ομάδα με κάποιους, φίλτατε Νταρκ, δεν σημαίνει οτι έχω και τα ίδια μυαλά μαζί τους.
Πόσο μάλλον όταν η αγαμία (αναφέρομαι στα πρωταθλήματα που ΔΕΝ παίρνουν, ούτε θα πάρουν, έτσι όπως το πάνε) τους έχει κάνει να καίνε λάδια.
Δεν θα βγει κανένα μαλακιστήρι να με βρίσει αναίτια, επειδή έτσι νομίζει οτι κάνει καλό στην παναθηναϊκή υπόθεση.
Εγώ όταν λέω οτι σιχαίνομαι τους Τσουκαλάδες, δεν το λέω μόνον επειδή υποστηρίζουν άλλη ομάδα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πουστρόπαπια, το CG του γιαννάκη, του τσίπρα κ του αλαβάνου. Τρως καλά μωρή πουτάνα κ τιμάς το μεροκάματο που παίρνεις από τα αφεντικά σου. Την ημέρα το παίζεις συνδικαλίστρια πάπια κ το βράδυ γαμιέσαι ασύστολα. ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ!!!!

Γεια σου πράσινε ...επιστήμονα.
Που τραγουδάς τα βράδια;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά παιδιά κάντε ότι καταλαβαίνετε.Καλοκαιράκι είναι,χαλαρώστε,πιείτε κανά ουζάκι-εγώ για εκεί την κάνω σε λίγο,και γενικώς μην τα παίρνετε καποια πράγματα τόσο βαρεώς

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ετσι μπράβο φιλαράκια μου καλά.Την κάνω σε λιγο.Καλό βραδυ κ καλό τριήμερο σε όλους. :cool2:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Καλά να περάσεις σκοτεινέ ;) κ λίγα με τον alfa έτσιιιιιιι, είπαμε όχι "βαζελοι" αλλά παναθηναικοί :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom