Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εχεις καταντησει γραφικος
μαλλον πρεπει νασαι μαζοχας για να την βρισκεις ετσι
Α και αν θεs βγαλε τον αντιτουριστικο τον γκιοζη απο το avatar .Εδω ειμαστε για να ανεβαινουμε.ΦΙΛΑΚΙΑ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

Julian_LaCroix

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλώς ήλθες φίλε τζούλιαν......και μακρυά απο τον λαπλάς...είναι εκμαυλιστής  γαύρων....θα σε οδηγήσει στην αμαρτία..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χαχαχαχα θα πρεπει να κοντραριστουμε να δουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη (την ροπη στην αμαρτια) χαχαχαχ

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Θα παρακαλέσω να σταματήσουν οι προκλήσεις εκατέρωθεν!!!! Ότι άσχετο θα διαγράφεται.

Επισκέπτης
Θα παρακαλέσω να σταματήσουν οι προκλήσεις εκατέρωθεν!!!! Ότι άσχετο θα διαγράφεται.
σε μονιμη & διαρκη βαση διαφορα παρλιακα ριχνουν αβερτα λασπη..επειδη ξεκαθαριζω την θεση μου,προκαλω???συνεχιζουν & υφιστανται μυνηματα που προτρεπουν & ευχονται να εχουμε νεκρους στο αυριανο ματς & εσβησες το δικο μου???ελεος με την αντικειμενικοτητα σας κυριε mod..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
σε μονιμη & διαρκη βαση διαφορα παρλιακα ριχνουν αβερτα λασπη..επειδη ξεκαθαριζω την θεση μου,προκαλω???συνεχιζουν & υφιστανται μυνηματα που προτρεπουν & ευχονται να εχουμε νεκρους στο αυριανο ματς & εσβησες το δικο μου???ελεος με την αντικειμενικοτητα σας κυριε mod..

βρε πηγαινε στο θρεντ σου που σε πειραξε ο Mod, 'ΑΓΙΕ' που ειπαμε για νεκρους κ εσυ λες για   
φιλανθρωπικο εργο...

κ ασε τον Mod ησυχο,σε χαλαει ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ MOD,νοσταλγεις εποχες που ειχες δικα σου παιδια για Mods τον ζερο κ τον παπα κ τους διεταζες να τιμωρησουν οποιον πρασινοκιτρινο σου απαντουσε?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
βρε πηγαινε στο θρεντ σου που σε πειραξε ο Mod, 'ΑΓΙΕ' που ειπαμε για νεκρους κ εσυ λες για   
φιλανθρωπικο εργο...

κ ασε τον Mod ησυχο,σε χαλαει ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ MOD,νοσταλγεις εποχες που ειχες δικα σου παιδια για Mods τον ζερο κ τον παπα κ τους διεταζες να τιμωρησουν οποιον πρασινοκιτρινο σου απαντουσε?

Laplace δεν νομίζω σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ότι κάποιος μοντ από δω λειτουργούσε ή λειτουργεί βάση εντολών, οπότε και δεν ισχύει αυτό που λες. Απλά επειδή εγώ προσωπικά είχα εξεφράσει τη ομάδα είμαι δεν μπορούσαν κάποιοι να δεχτούν παρατηρήσεις. Επίσης θα έχετε δει ότι πλέον απέχω τελείως από τα οπαδικά προς γενικό συμφέρον!!!! Αυτά από μένα και ξαναλέω ότι δεν υπάρχει λόγος να μπινελικώνεστε από δω ούτε να παρακινούν κάποιοι για νεκρούς και άλλες μαλακίες!!!!!!

Επισκέπτης
φιλανθρωπικο εργο...

εσυ κλαις καθε 3 & λιγο για την παιανια & απο προχτες ευχεσαι να εχουμε νεκρους καραγκιοζακο..αν βρεις εστω & ενα ποσταρισμα μου που να προτρεπει σε βια θα δικαιουσαι να λες οτι θελεις..ισα-ισα που εχω παρει ξεκαθαρη θεση καταδικαζοντας τετοια γεγονοτα..οσο για τις προσοχες,μην αυτοξεφτιλιζεσαι τοσο ευκολα μαγκακο του πληκτρολογιου & χουλιγκανακο των σπρευ..

Επισκέπτης
Αυτά από μένα και ξαναλέω ότι δεν υπάρχει λόγος να μπινελικώνεστε από δω ούτε να παρακινούν κάποιοι για νεκρούς και άλλες μαλακίες!!!!!!
και γιατι τα ανεχεσαι οταν γινονται παρουσια σου οπως εγινε την κυριακη το βραδυ???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυριο φυσιολογικά θα νικήσει ο ΠΑΟ.
Αλλά όπως έχω ξαναπεί...στο μπάσκετ πολλά αλλάζουνε του χρόνου...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
και γιατι τα ανεχεσαι οταν γινονται παρουσια σου οπως εγινε την κυριακη το βραδυ???

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα χωρίς εντάσεις. Συνήθως αφήνω το PC ανοικτό όλη μέρα οπότε θα με βλέπετε αρκετές ώρες στο site αλλά κάποιες περίεργες ώρες δεν είμαι μέσα. Ότι πέσει στην αντίληψη μου εδώ και καιρό το σβήνω. Αν αυτό πέσει καθηστερημένα σβήνεται εκ'των υστέρων όπως κάνω και τώρα με τις ιστορίες για τους νεκρούς κλπ στο συγκεκριμένο thread.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αυριο φυσιολογικά θα νικήσει ο ΠΑΟ.
Αλλά όπως έχω ξαναπεί...στο μπάσκετ πολλά αλλάζουνε του χρόνου...

φιλε αυριο υπαρχει εντολη απο τον κουντουρη στον αγγελοπουλο κ απο αυτον στον γιαννακη αυριο να ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ για να το παρετε στα χαρτια..

ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ να υπαρχει βιντεο απο τον Κουντουρη που δινει εντολες στον αγγελοπουλο για το τι πρεπει να γινει στο ΣΕΦ την ωρα των επεισοδιων..Ισως το εχω εντος 2 ημερων..

επισης: ΧΘΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του σεφ,επαιρναν κ εκλαιγαν στα ραδια γιατι ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ τους πεταξε απο τις θεσεις τους(στην φισουνα) κ εβαλε ΚΑΦΡΟΥΣ /..Αυτα για τους διπροσωπους που λενε οτι ο αγγελοπουλος δεν ειναι γιαννακοπουλος..κ μετα ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ειχε παρει το μικροφωνο ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ..

αν θες παρε Πρασινη κ διαβασε το ρεπορταζ..εχει βουηξει ο τοπος..

και κατι ακομα: ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ?

Και μια φρεσκια πληροφορια:χθες το βραδυ ο Γιαννακης τις εφαγε απο αγανακτησμενους πρασινους οπαδους στον χολαργο που ειχε παει για καφε..

Και κατι ακομα:ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕΡ..παει ο Ματος αδελφια,...

Επισκέπτης
Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα χωρίς εντάσεις. Συνήθως αφήνω το PC ανοικτό όλη μέρα οπότε θα με βλέπετε αρκετές ώρες στο site αλλά κάποιες περίεργες ώρες δεν είμαι μέσα. Ότι πέσει στην αντίληψη μου εδώ και καιρό το σβήνω. Αν αυτό πέσει καθηστερημένα σβήνεται εκ'των υστέρων όπως κάνω και τώρα με τις ιστορίες για τους νεκρούς κλπ στο συγκεκριμένο thread.
ησουν online την ωρα που τα εγραφαν & η παπια τους εβαζε χερι..ξερω τι λεω..μπορει να μην γραφω(οπως & εσυ),ομως συνηθως διαβαζω τι εχει γραφτει..γιατι λοιπον δεν το εκανες εκεινη την ωρα???

Range

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
...παντως εγω μαγκες φοβαμαι πολυ το αυριανο ματς κι ας ειναι μεσα μονο οι δικοι μας οπαδοι....φοβαμαι πολυ την προβοκατσια....ποιος αποκλειει το ενδεχομενο να βρεθει αναμεσα σε χιλιαδες Παναθηναικους ενας μπινες πληρωμενος γαβρος και να πεταξει μπουκαλι στον διαιτητη για να διακοπει εις βαρος μας ο αγωνας ?
Η γνωμη μου ειναι οποιος απο εμας ειναι μεσα αυριο και δει καποιο τσογλανι να πεταει κατι-εστω και με πρασινο κασκολ-να τον πιασει και να του γαμησει οτι εχει η δεν εχει....δεν μας συμφερουν τα επεισοδια καθως στο γηπεδο μας θα θελουμε να τρεξουμε και να επιβαλλουμε τον ρυθμο μας....και προπαντων να μην απανταμε στις  προκλησεις του Γιαννακη.....ας τον αφησουμε μονο του να καταστρεφει την υστεροφημια του....Ας απαντησουμε με τραγουδια και διαφορα 20 ποντων για να μην σηκωσουν ποτε ξανα κεφαλι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλε αυριο υπαρχει εντολη απο τον κουντουρη στον αγγελοπουλο κ απο αυτον στον γιαννακη αυριο να ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ για να το παρετε στα χαρτια..

ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ να υπαρχει βιντεο απο τον Κουντουρη που δινει εντολες στον αγγελοπουλο για το τι πρεπει να γινει στο ΣΕΦ την ωρα των επεισοδιων..Ισως το εχω εντος 2 ημερων..

επισης: ΧΘΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του σεφ,επαιρναν κ εκλαιγαν στα ραδια γιατι ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ τους πεταξε απο τις θεσεις τους(στην φισουνα) κ εβαλε ΚΑΦΡΟΥΣ /..Αυτα για τους διπροσωπους που λενε οτι ο αγγελοπουλος δεν ειναι γιαννακοπουλος..κ μετα ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ειχε παρει το μικροφωνο ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ..

και κατι ακομα: ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ?

Και μια φρεσκια πληροφορια:χθες το βραδυ ο Γιαννακης τις εφαγε απο αγανακτησμενους πρασινους οπαδους στον χολαργο που ειχε παει για καφε..

Και κατι ακομα:ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕΡ..παει ο Ματος αδελφια,...
η Πράσινη σόρρυ αλλά ποτέ δεν μου φάνηκε για αντικειμενική εφημερίδα.
οπότε κρατάω μεγάλη απόσταση από αυτό που λές και που λέει και η φυλλάδα
Για το οτι έφαγε ξύλο ο Γιαννάκης..το λες για συγχαρητηρια;;
οι "αγανακτισμένοι" οπαδοί, γιατί αγανακτίσανε; ήταν αγανακτισμένοι και δεν ήτανε τραμπούκοι αυτοί δηλαδή;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

δηλαδη ο κουντουρης δινει εντολες στον αγγελοπουλο ε?α καλα τοσο σοβαρα μιλαμε...και αυτος που μιλαγε σε αγγελοπουλο προχθες δεν ηταν ο μιχαλης...γι αυριο τα μαθε ο λαπλας ολα...δεν μας λες και το σκορ να το παιξουμε να κονομησουμε?πολλα απ αυτα που γραφεται να το ξερετε ειναι μηνυσιμα...δεν μπορει να βγαινετε και να ονομαζεται ατομα και να λετε θα κανει αυτο και το αλλο...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δηλαδη ο κουντουρης δινει εντολες στον αγγελοπουλο ε?α καλα τοσο σοβαρα μιλαμε...και αυτος που μιλαγε σε αγγελοπουλο προχθες δεν ηταν ο μιχαλης...γι αυριο τα μαθε ο λαπλας ολα...δεν μας λες και το σκορ να το παιξουμε να κονομησουμε?πολλα απ αυτα που γραφεται να το ξερετε ειναι μηνυσιμα...δεν μπορει να βγαινετε και να ονομαζεται ατομα και να λετε θα κανει αυτο και το αλλο...

φιλε να μηνυσουν ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ,δες κ το πρωτοσελιδο τι γραφει κ τι λεει μεσα..

και κατι αλλο:λες οτι ειναι ψεμα οτι ο κουντουρης εδινε εντολες σε αγγελοπουλο στο σεφ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom