Julian_LaCroix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αδελφε καλως ηλθες..
εισαι ετοιμος να γαμησεις κωλαρακια κοκκινα στρουμπουλα?
Πάντα αδερφέ μου...
Καλώς σε βρήκα κι εδώ!
αδελφε καλως ηλθες..
εισαι ετοιμος να γαμησεις κωλαρακια κοκκινα στρουμπουλα?
Πάντα αδερφέ μου...
Καλώς σε βρήκα κι εδώ!
Εννοείται ρε μαλάκα... 10 Πρωταθλήματα σε 11 Χρόνια δεν είναι και αμελητέα ποσότητα... Γαμησάκι μεθαύριο και έξαλλοι πανηγυρισμοί.. Εγώ έχω ρίξει και σύρμα πως έρχεται ο Στόλος το Σ/Κ που έρχεται... Οχι τπτ αλλο, αλλα να προλαβουν να ενημερωσουν γυναίκες, μανάδες και κόρες...![]()
Nα τονιστεί τέλος ότι μετά το δείπνον θα υπάρξει ΚΑΙ χοροεσπερίδα σε γνωστό στριπτηζάδικο με λάιβ σεξ, λεσβιακό και ειδική προσφορά ένα χάπι βιάγκρα δωρεάν για κάθε πρασινοπούλι. Η τελευταία προσφορά έγινε από τα αδέρφια Γιαννακόπουλου και την εταιρεία τους οι οποίοι απεφάσιαν να μετονομάσουν την εταιρεία τους από Lavifarm, σε СHeLaVieFARM τιμώντας έτσι τα επί δωδεκαετίας πειραματόζωα της εταιρείας, τα οποία αν και έχουν λάβει επανηλλειμένως κοκτέιλ φαρμάκων, δεν λένε με κανένα τρόπο να αντιδράσουν στη φαρμακευτική αγωγή που τους χορηγείται.....
Υ.Γ.
Ο αγαπητός Νεοκλής θα αναθέσει σε κορασίδες του Στριπ Κλαπμ την διαρκή και χωρίς αναστολές διασκέδαση των φίλων που θα δεξιωθεί ο Σύλλογός μας αμέσως μετά την έσχατη δοσολογία γνωστού κοκτέηλ απαλλαγής απ τη μιζέρια που θα χορηγηθεί στα εξαντλημένα πλέον πειραματόζωα που περιμένουν υπομονετικά την έξοδο από τη Θλιβερή και ανούσια ζωή τους.
Μετά Τιμής
P.R. manager
1personanongrata
on behalf of
C.P.O.
Dr. Talos43.
Laplace τον στόχο που είχες βάλει φαίνεται να τον πετυχαίνεις σιγά σιγά, αλλά ρε φίλε δεν έχει κ πολύ πλάκα πλέον, αισθάνομαι σαν να κάνουμε ντου 10 με 1 πλέον.
Ο LaCroix comeback έκανε ή πρόκειται για φρέσκο μέλος???
Απρίλης, Μάης κοντά...........ο Σεπτέμβριος.....Laplace τον στόχο που είχες βάλει φαίνεται να τον πετυχαίνεις σιγά σιγά, αλλά ρε φίλε δεν έχει κ πολύ πλάκα πλέον, αισθάνομαι σαν να κάνουμε ντου 10 με 1 πλέον.
Απρίλης, Μάης κοντά...........ο Σεπτέμβριος.....
Τι θές να λέμε τώρα??? Για τις μετεγραφές?
Κάτσε να φάτε πάλι καμία τεσσάρα.........
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
Βρές τους άλλους επιστήμονες γιατί το βαριέμαι το μπάσκετΑπό Σεπτέμβρη????? Έχουμε έναν τελικό την Τετάρτη αλλά μάλλον ήδη ξέρετε το αποτέλεσμα...
Καντε λιγο υπομονη ποσταρω στουsLaplace τον στόχο που είχες βάλει φαίνεται να τον πετυχαίνεις σιγά σιγά, αλλά ρε φίλε δεν έχει κ πολύ πλάκα πλέον, αισθάνομαι σαν να κάνουμε ντου 10 με 1 πλέον.
Ηρέμησε φίλε Hristidi. Δεν χρειάζεται να βάζουμε λάδι στη φωτιά. Κατσε καλύτερα στο δικό σας θρεντ. Δεν βγαίνει άκρη, έτσι κι αλλοιώς.Καντε λιγο υπομονη ποσταρω στουs![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θεικουS ΚΩΛΟΥΣ και ερχομαι.Ολοι σαs [οπωs παντα]και ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ
Καντε λιγο υπομονη ποσταρω στουs![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καντε λιγο υπομονη ποσταρω στουs![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλώς ήλθες φίλε τζούλιαν......και μακρυά απο τον λαπλάς...είναι εκμαυλιστής γαύρων....θα σε οδηγήσει στην αμαρτία.....Πάντα αδερφέ μου...
Καλώς σε βρήκα κι εδώ!