Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ε...μπορεί να παίζουν και τίποτα τέτοια μπουμπούκια αλλά οι περισσότεροι είναι τσαμπουκάδες του πληκτρολογίου...σιγά μην σφαχτώ με κανένα για τις ομάδες...άντε το πολύ πολύ να σκυλοβριστούμε.....έχουμε και καλλίτερα πράγματα να κάνουμε....σωστός?...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ε...μπορεί να παίζουν και τίποτα τέτοια μπουμπούκια αλλά οι περισσότεροι είναι τσαμπουκάδες του πληκτρολογίου...σιγά μην σφαχτώ με κανένα για τις ομάδες...άντε το πολύ πολύ να σκυλοβριστούμε.....έχουμε και καλλίτερα πράγματα να κάνουμε....σωστός?...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Σωστός Τάλε.
Αλλά όταν κάποιος είναι μαλάκας, δεν θα τον καλύψουμε μόνο και μόνο επειδή τυγχάνει Παναθηναϊκός.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φίλε Λαπλάς

Την έχεις εύκολη την ταμπέλα. Και αν συνυπολογίσει κανείς οτι με βάση τις ταμπέλες συνήθως κρίνεις, θα σου πω οτι πέφτεις σε διπλά λάθη, συχνότατα.

Λες ας πούμε τον Πανούτσο ακροδεξιό.
Ο Πανούτσος σατιρίζει και την Αριστερά (και καλά κάνει), γι' αυτό σου φαίνεται δεξιός.
Εγώ όμως δεν ξέρω πολλούς δεξιούς που να έχουν ως σταθερές αναφορές τους τον Μαρκούζε π.χ.

Επίσης, η φράση "χορηγός των δολοφόνων" για το Χελάκη, μου φαίνεται ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ, ιδίως όταν δεν γράφεται εν βρασμώ ψυχής.

Μη λειτουργείς μόνο στο πρώτο επίπεδο, γαμώτο.

Σε αδικεί

Φιλικά στα λέω όλα αυτά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ευτυχώς όχι, γιατί θα είχαμε τα περσινά, και πολύ φοβάμαι, πολύ χειρότερα. Κατά τα άλλα φταίει ο Θανάσης (που όντως ξεφεύγει μερικές φορές και γίνεται φανατικός οπαδός) και όχι ο ΕΘΝΙΚΟΣ προπονητής Π.Γιαννάκης που διαμαρτύρεται σε ΚΑΘΕ σφύριγμα.
ρε παιδιά....ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω με σας. Για ποιο λόγο έχουν οι οπαδοί το δικαίωμα να ξεφεύγουνε, να προκαλούν με συνθήματα,να βρίζουν μάνες ιερά και όσια και δεν έχει ο οποιοσδήποτε προπονητής το δικαίωμα να ξεφεύγει και να διαμαρτύρεται, ειδικά όταν είναι ΜΕΣΑ στον αγώνα και σε φούλ αδρεναλίνη; Τον μπάγεβιτς τον λέγαμε παγοκολώνα και τον Σόλιντ σημειωματαριάκια, τον Γιαννάκη και τον κάθε Γιαννάκη τους λέμε κλάψες και τους κατακρίνουμε που διαμαρτύρονται...ε, νισάφι πια. Όλοι άνθρωποι είναι και στο κάτω κάτω αυτοί δουλεύουνε στον αγωνιστικό χώρο έστω κι αν βγάζουν αρκετά πιο ακριβό ψωμί από το δικό μας.
Τους πρόεδρους όμως όπως τα Γιαννακοπουλάκια, το Σωφέρ, τον Κρόκκαλη και τον Κοντό δεν τους δικαιολογώ με τίποτα. Γιατί αυτοί έχουν τον χρόνο αντίδρασης διαθέσιμο που τους εξασφαλίζει πως μπορούν να ηρεμήσουν πριν να μιλήσουν και να διεγείρουν αντιδράσεις και πνεύματα. Άρα όλοι αυτοί δυναμιτίζουν κλίματα εσκεμμένα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και κάτι ακόμα...για το Γιαννάκη, κανείς δεν είπε πως το σακάκι μπορεί να το πέταξε στον προηγούμενο τελικό επειδή νευρίασε με τους παίκτες του...κι όχι επειδή τα είχε με διαιτητικό λάθος.
Κρίνουμε απέξω λες και παίζουμε μείς και οι δικές μας οι ζωές. Αυτοί παίρνουνε τα λεφτά...μεέις υποτίθεται πως πρέπει να διασκεδάζουμε με το θέαμα.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τους πρόεδρους όμως όπως τα Γιαννακοπουλάκια, το Σωφέρ, τον Κρόκκαλη και τον Κοντό δεν τους δικαιολογώ με τίποτα. Γιατί αυτοί έχουν τον χρόνο αντίδρασης διαθέσιμο που τους εξασφαλίζει πως μπορούν να ηρεμήσουν πριν να μιλήσουν και να διεγείρουν αντιδράσεις και πνεύματα. Άρα όλοι αυτοί δυναμιτίζουν κλίματα εσκεμμένα.

Ποια η γνώμη σου λοιπόν για τις εμπρηστικές κατά καιρούς δηλώσεις του Κόκκαλη για "πελάτες", για το οτι "απεκατεστάθη η τάξη" μετά το 4-0 του Κυπέλλου κλπ;
Και κυρίως, γιατί τα λες σε μας και δεν τα λες στην πλεζουροπαρέα στο κόκκινο θρεντ που δεν είναι και τόσο "λεπτεπίλεπτη" σαν και σένα;
Η απάντηση είναι απλή. Γιατί ξέρεις τι θα ακούσεις αν τολμήσεις να ψελλίσεις κάτι που να υπονοεί κάποια ΑΛΗΤΕΙΑ του Κόκκαλη.
Και το αποφεύγεις.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αδυνατω να πιστεψω οτι ενα ειδησεογραφικο σαιτ αναπαραγει  ΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ...Ειμαι εκπληκτος..
και ποιος σου είπε πως αυτοί λέγονται δημοσιογράφοι; Πληρωμένοι παπαγάλοι είναι συνήθως ή προβοκατόρικες πριμαντόνες.
Και δεν εννοώ για κάποια ομάδα συγκεκριμένοι. Ο καθένας τους είναι εφώ ετάχθη....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι φιλε,γκολ,φως.πρωταθλητης,εξεδρα,σπορντει ειναι του γαβρου..

καποιοι απο αυτους το παιζουν 'αντικειμενικοι' αλλα ειναι του γαβρου...
έχω μια μικρή ένσταση αλλά ας μη το κάνουμε θέμα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
"Αταβιστικά δηλώνω Ολυμπιακός. Λογικά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός πούλησε ένα κομμάτι από την ψυχή του για μερικά κιλά παλιοσίδερα. Γιατί έστω και σαν φαντασίωση από την εποχή του Μαντζαβελάκη με το «βαλιτσάκι», μέχρι τον Καπετάνιο με τους διαιτητές του, οι Ολυμπιακοί γούσταραν να πιστεύουν ότι κάθε Κύπελλο που πήραν, το πήραν με το σύστημα να τους πολεμάει. Αλήθεια; Μη γελάσω. Γιατί ούτε ο βουλευτής της ΕΡΕ και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βασίλης Ανδριανόπουλος ήταν ακριβώς λαϊκός αγωνιστής ούτε ο Νίκος Γουλανδρής λιμενεργάτης. Οι ολυμπιακοί όμως πάντα πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός είναι κάτι άλλο από τους προέδρους του και απλώς τους κάνουν τη χάρη να διαχειρίζονται την ομάδα. Οχι ότι ο πρόεδρος τους κάνει χάρη και για να μένει ευχαριστημένος χρειάζεται πέντε Αλέφαντους και δέκα Σάββες να του λένε πόσο γίγαντας είναι και οι ίδιοι να κάνουν τη χορωδία των πιστών. Οποιος το καταλαβαίνει, το καταλαβαίνει. Οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται να το προσπαθήσουν. Η ψυχή, αντίθετα με τα πρωταθλήματα, δεν μετριέται με αριθμούς. "
Αντώνης Πανούτσος 12-03-2006 Sportday
και αυτό το θεωρείς κόκκινη θέση;; Ειδικά για το συγκεκριμένο και για τον καρπετόπουλο, δεν νομίζωψ να υπάρχουν πιο βαμμένοι κίτρινοι.
Αλλά αυτό είναι άσχετο, όλοι κάποια ομάδα υποστηρίζουνε. Και με το να τους βαφτίζουμε κόκκινους πράσινουσ κίτρινους κοκ, δεν λέει τίποτα. Η ουσία είναι αν λένε αλήθειες ή όχι.
Πολύ απλό.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ε ρε γλέντια που ετοιμάζονται την τετάρτη...και ειδού το μενού της δεξίωσης...

ορεκτικα....λαχανάκια βρυξελλών,φουά γκρά στρασβούργου
κυρίως γεύμα...σφυρίδα με ντοματακια ή ψητή
επιδόρπιο....μιλφέιγ και παγωτό στρατσιατέλα
κρασί....βουργουνδίας
πούτσα....πράσινη 25cm

μετά το γεύμα θ ακολουθήσει χοροεσπερίδα στο κέντρο ΟΑΚΑ με την ορχήστρα του παναθηναικού και διευθυντή τον κ.ζέλικο ομπράντοβις.....

οι προσκλήσεις θα σταλούν ονομαστικά........
τον έλεγχο των προσκλήσεων στην πόρτα θα έχει ο κ.περσονανονγκράτα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στον ενιαίο και αδιαίρετο ΠΑΟ θα έρθει και ο Τζίγγερ στο ΟΑΚΑ για να γιορτάσει;;
το ξαναλέω από τώρα....τελευταια φορά...
κοιτάχτε του χρόνου πως θα αλλάξει η ομάδα σας που ο Παυλίτο μπαίνει στο ποδόσφαιρο...είναι πολλά τα λεφτά Άρη...αλλά πάνε μονόπατα προς την άσπρη μπάλα...

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια τους 2 νεους κλωνους κ τον σφινοπουτσα σφινομπομπ πως τον λενε,δεν θα τους μαζεψει καπως?πρεπει να εχουμε παλι τα ιδια?

αφου κανει μπαμ οτι ειναι ο κρις κ ο πλεζουρας κ ο θεος,οι γνωστες κοτες..
Tελικά για τον κλώνο hades7 είχες δίκιο laplace... Κλωνοποιήθηκε κι αυτός... Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.. Ρε μπείτε με τα κανονικά nick σας. Άκου christidis και hades7.. Hades θα πας γήπεδο την Τετάρτη;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποια η γνώμη σου λοιπόν για τις εμπρηστικές κατά καιρούς δηλώσεις του Κόκκαλη για "πελάτες", για το οτι "απεκατεστάθη η τάξη" μετά το 4-0 του Κυπέλλου κλπ;
Και κυρίως, γιατί τα λες σε μας και δεν τα λες στην πλεζουροπαρέα στο κόκκινο θρεντ που δεν είναι και τόσο "λεπτεπίλεπτη" σαν και σένα;
Η απάντηση είναι απλή. Γιατί ξέρεις τι θα ακούσεις αν τολμήσεις να ψελλίσεις κάτι που να υπονοεί κάποια ΑΛΗΤΕΙΑ του Κόκκαλη.
Και το αποφεύγεις.
Εμένα και τον τάλο που τους μπινελικώνουμε στο γαυροθρεντ γιατί δε μας τα χώνουν;
Ο κάθε ένας θέλει τα κόζια του. Είσαι αρκετά ακραίος πολλές φορές για αριστερός, και αρκετά επιθετικός για φιλαθλος...
Ολοι έχουν τις ώρες τους, όλοι είναι λίγο πολύ περίεργοι....
Ειλικρινά και χωρίς παρεξήγηση, είσαι καλλιεργημένος, γνωρίζεις ιστορία, έχει μυαλό.
Αλλά ρε αδερφέ σε όσα γαμημένα ποστ σε έχω διαβάσει δεν το έχεις ρίξει ποτέ στο χαβαλέ...
Κούλαρε λίγο... Στον μπουρδέλα τελεία κομ είμαστε.
Οχι στον Αρειο Πάγο.........

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και το αποφεύγεις.
ρε συ Φέθρυ...την τελευταία φορά που μου είπες πως δεν τα λέω στο άλλο θρεντ σου έκανα παράθεση...τράβα 12-13 σελίδες πίσω και κοίτα την. Και τώρα σου λέω, δες τα σημερινά μου ποσταρίσματα στο γαυροθρεντ μας και θα δεις. Όσο για τον κόκκαλη, ξαναδιάβασε το ποστάρισμα που μου παράθεσες και θα δεις πως τον αναφέρω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εμένα και τον τάλο που τους μπινελικώνουμε στο γαυροθρεντ γιατί δε μας τα χώνουν;
Ο κάθε ένας θέλει τα κόζια του. Είσαι αρκετά ακραίος πολλές φορές για αριστερός, και αρκετά επιθετικός για φιλαθλος...
Ολοι έχουν τις ώρες τους, όλοι είναι λίγο πολύ περίεργοι....
Ειλικρινά και χωρίς παρεξήγηση, είσαι καλλιεργημένος, γνωρίζεις ιστορία, έχει μυαλό.
Αλλά ρε αδερφέ σε όσα γαμημένα ποστ σε έχω διαβάσει δεν το έχεις ρίξει ποτέ στο χαβαλέ...
Κούλαρε λίγο... Στον μπουρδέλα τελεία κομ είμαστε.
Οχι στον Αρειο Πάγο.........
μα έχω βαρεθεί να του κάνω παράθεση τα ποσταρίσματά μου, ούτε ο διορθωτής σε βιβλίο μου να ήτανε ο κιαρατάς...άσε που ποτέ δεν διαβάζει τα ποσταρίσματά μου...όλο μου λέει πως δεν τα λέω εκεί αλλά δεν μπαίνει να διαβάσει τι γράφω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μα έχω βαρεθεί να του κάνω παράθεση τα ποσταρίσματά μου, ούτε ο διορθωτής σε βιβλίο μου να ήτανε ο κιαρατάς...άσε που ποτέ δεν διαβάζει τα ποσταρίσματά μου...όλο μου λέει πως δεν τα λέω εκεί αλλά δεν μπαίνει να διαβάσει τι γράφω...

ρε μοικάνε... όταν αποφάσισα να τον πάρω στα σοβαρά και να διαφωνήσουμε τον μπινελίκωσα στο τέλος. Και όχι τίποτα άλλο το μετάνιωσα κιόλας.......
Ενώ με τον πούστη τον πλε γουστάρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πουτσααααααααααααααααααααααααααααααα και ξυλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
πολλή σωστή άποψη και ανάλυση περί του ματσακίου....θα πρόσθετα και ψήσιμο στα κάρβουνα....μην κάνουμε μισές δουλειές.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Είσαι αρκετά ακραίος πολλές φορές για αριστερός, και αρκετά επιθετικός για φιλαθλος...

Ρε περσόνα, θα με τρελάνεις;
Είμαι ακραίος αριστερός ΣΤΟ ΓΑΒΡΙΚΟ ΘΡΕΝΤ, γι' αυτό και μου τα χώνουν;
Η μήπως είμαι πιο επιθετικός απο σένα όταν τα πάρεις στο κρανίο;
Μεταξύ του πλέζουρα (η του δωρητή) και εμένα, εγώ είμαι ο "επιθετικός" φίλαθλος;

Στο έχω ξαναπεί, κι αν θες πάρτο κάποτε υπόψη σου.
Μου τα χώνουν γιατί δεν τους κολακεύω όπως εσύ (τον πλέζουρα που γουσταααααάρεις, ας πούμε).
Και χιούμορ έχω, και χαβαλέ κι απ' όλα.
Δεν γουστάρω όμως τη χυδαιότητα.
Και την κράζω στα ίσα.
Με τους Τσουκαλάδες (ΟΛΩΝ των ομάδων) δεν πίπτει διάλογος.
Εσύ τους ανέχεσαι -και τους σαπορτάρεις- αρκετές φορές.
Εκεί είναι η διαφορά μας.
Και μόνο.

Julian_LaCroix

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειναι τπτ ρε παιδια, απλα τους δινουμε ελπιδες πως μπορουν να το παρουν....  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom