Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Κ γω είμαι έκπληκτος, τα πιθήκια τόσα αντικείμενα πέταξαν κ μόνο ένα βρήκε στόχο, μα τόσο άμπαλοι πια :grin:

σημερα ακουγα κοκοκοτρωνη,τον ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΚΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ..

και ειπε:ΟΣΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ (ΑΘΗΝΩΝ ΚΛΠ)Κ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ,ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΟ Κ ΓΑΒΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ 200.000 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ..

και απο τα μμε του κροκους ακους για 5 εκατομμυρια λαγους..

αντε βρες φιλε..

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
σημερα ακουγα κοκοκοτρωνη,τον ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΚΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ..

και ειπε:ΟΣΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ (ΑΘΗΝΩΝ ΚΛΠ)Κ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ,ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΟ Κ ΓΑΒΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ 200.000 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ..

και απο τα μμε του κροκους ακους για 5 εκατομμυρια λαγους..

αντε βρες φιλε..

Καλημέρα σε όλους...Μα φυσικά και είναι έτσι. Οι γαύροι είναι περισσότεροι στη Νότια Ελλάδα και κυρίως Πελοπόννησο. Στη Βόρεια Ελλάδα τα ποσοστά τους είναι πάρα πολύ χαμηλά, ενώ ο Παναθηναικός έχει αρκετό κόσμο. Σε πανελλάδικό επίπεδο, με βάση μια δημοσκόπηση για λογαριασμό της Σουπερλίγκα, ο Ολυμπιακός έχει 27% και ο Παναθηναικός 25%, με τρίτη την ΑΕΚ κοντά στο 12% και πολύ κοντά τον ΠΑΟΚ.Η προπαγάνδα περί μισής ερυθρόλευκης Ελλάδας καλά κρατεί...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Καλημέρα  :)

Έτσι είναι αδελφέ  ;)

Aπλά σκούζουν σα γουρούνια που τα σφάζουν και έτσι ακούγονται περισσότερο. :sunglasses:

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μην ξεχνάτε ότι στις νέες γενιές το ποσοστό των Ολυμπιακών θα αυξηθεί δραματικά και όσο θα παίρνει πρωταθλήματα και κύπελλα ο Θρύλος η κατάσταση θα χειροτερεύει...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Καλα ρε παιδια ονλαιν περιγραφη του αγωνα κανατε χθες στο τοπικ; Χθες ειδα τον δευτερο αγωνα μπασκετ μεσα στο 2008, μετα τον τελικο της ευρωλιγκας. Καποια συμπερασματα απο εναν αδαη (το λεω απο πριν)
1. Ο ΠΑΟ ειναι κλασεις ανωτερη ομαδα
2. Ο Οσφπ απορω πως κερδισε αυτο το ματς. Με τα ψεματα εβαζε καλαθι
3. Ο Διαμαντιδης θεωρω οτι κρεμασε την ομαδα. Εβαλε ενα - δυο τριποντα και μετα βαραγε  συνεχεια
4. Ουτε οι Σπανουλης μου αρεσε. Ναι μεν ηταν ο πρωτος σκορερ αλλα επαιρνε και τις πιο πολλες προσπαθειες
5. Τεραστιο προβλημα στους ψηλους. Αν περναγε ο Ολυμπιακος την μπαλα μεσα τοτε δυσκολα εχανε το καλαθι
6. Προβλεπω το Οακα να γινεται Κοσυφοπεδιο την Τεταρτη  :grin:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Μετά από καταγγελία του Παναθηναϊκού συνελήφθη ένας ένστολος πυροσβέστης, ο οποίος σύμφωνα με τους πράσινους περίμενε στη φυσούνα και κλώτσαγε τους παίκτες της ομάδας κατά τη διάρκεια της εξόδου τους από το παρκέ.

αναλυτικα δειτε κ απο αλλη πηγη

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Μην ξεχνάτε ότι στις νέες γενιές το ποσοστό των Ολυμπιακών θα αυξηθεί δραματικά και όσο θα παίρνει πρωταθλήματα και κύπελλα ο Θρύλος η κατάσταση θα χειροτερεύει...

συμφωνα με ερευνες ΕΠΙΣΗΜΕΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ κλπ η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ που εχει μετρηθει ειναι 200.000

2,8 εκατομμυρια απογονοι
2,6 εκατομμυρια ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ Κ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ..

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΡΕ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
΄Οπως τα λέει ο laplace είναι.
2,8 γαύροι
2,6 βάζελοι
1,5 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά έπεσε μολότωφ στον παγκο του ΠΑΟ χθες στο ΟΑΚΑ;

Πάντως με αυτόν Ολυμπιακό δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα αύριο φίλοι βάζελοι(φίλοι Παναθηναϊκοί καλύτερα,όπως λέει ο φίλος μου ο alfa)

Επισκέπτης
τη τεταρτη μετα απο αυτα που κανανε θα τους φταει η διαιτησια το γηπεδο ο βασιλακοπουλος και η φυσουνα που δε θα ανοιγει. Α και ο γιαννακης να κλαιει και να πεταει το σακακι του ταχα οτι αδικηθηκε!!!! :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
edit:ΚΑΝΩ copy paste ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΧΕΛΑΚΗ,ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ,ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ Κ ΟΠΑΔΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΝΔΡΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ..

Άκρως επιβαρυντικό για τον Ολυμπιακό είναι το φύλλο αγώνος που συντάχθηκε. Σε αυτό καταγράφονται όσα έγιναν στο ΣΕΦ και θεωρείται δεδομένη η τιμωρία της έδρας των γηπεδούχων, την οποία όμως θα εκτίσουν την επόμενη σεζόν. Αναλυτικά:

«15 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, οπαδοί του ΟΣΦΠ έριξαν στο χώρο προθέρμανσης του ΠΑΟ σωρεία αντικειμένων (πλαστικά μπουκάλια, αναπτήρες, κινητά τηλέφωνα, κ.λπ.). Ταυτόχρονα πολλές κροτίδες κρότου και λάμψης έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο. Αποφασίστηκε η αλλαγή χώρου προθέρμανσης των ομάδων.

2 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, έπεσε κροτίδα στον πάγκο του ΠΑΟ με πολύ πολύ δυνατό θόρυβο και λάμψη, η οποία στη συνέχεια έπιασε φωτιά, που σβήστηκε σχεδόν αμέσως. Ταυτόχρονα, πολλά αντικείμενα (κέρματα, αναπτήρες, εμφιαλωμένα νερά, κινητά τηλέφωνα) έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο. Γυάλινο μπουκάλι ούζου 50 gr κτύπησε τον Α’ διαιτητή κ . Κουκουλεκίδη στο στήθος (χωρίς τραυματισμό). Στο σημείο αυτό έγινε διακοπή του αγώνα για περίπου 30 λεπτά, με ταυτόχρονο απόσυρση των διαιτητών και των ομάδων στα αποδυτήρια. Μετά από διαβουλεύσεις στο παραπάνω χρονικό διάστημα, με εκπρόσωπους των ομάδων και της αστυνομίας, αποφασίστηκε η συνέχιση του αγώνα.

Στη διάρκεια του αγώνα σημειώθηκαν τρεις επίσημες έγγραφες παρατηρήσεις για υβριστικά συνθήματα στην ομάδα του Ολυμπιακού, γιατί οι οπαδοί του φώναζαν επαναλαμβανόμενα τα εξής.

1η) 2΄30’’ πριν τη λήξη του Α’ δεκαλέπτου «Σπανούλη μπινέ, πουτάνας γιε, γαμήστε τον πούστη τον Παναθηναϊκό». 2η) 0: 04 πριν από τη λήξη του Β’ Δεκαλέπτου «Σφύρα καλά πουτάνας γιε – Γαμιέται ο ΠΑΟ κι η Λεωφόρος». 3η) 1’ 47’’ πριν από τη λήξη του 4ου δεκαλέπτου, «Αλβέρτη, μπινέ πουτάνας γιε – πουτάνας γιοι Παναθηναϊκοί».

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα έπεσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο πολλές κροτίδες με δυνατό θόρυβο, λάμψη και καπνό. Επίσης, αναπτήρες, κέρματα και πλαστικά μπουκάλια 500 gr με νερό. Ένα απ’ αυτά κτύπησε στο πρόσωπο (χωρίς τραυματισμό) τον Α’ κομισάριο του αγώνα. 5 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα, όλοι μαζί παίκτες και παράγοντες των δύο ομάδων και οι διαιτητές, πήγαν στα αποδυτήρια με την προστασία αστυνομικής δύναμης, ενώ έπεφταν επάνω τους μικροαντικείμενα.

ΤΟ ΚΑΝΩ COPY PASTE ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ..
ΚΑΙ ΡΩΤΩ: ΕΙΝΑΙ 'ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ' SITE,ΣΩΣΤΑ?
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ SITE ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ??
ΜΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ???δεν υπαρχει καποιο ΕΣΡ,κατι να επεμβει?

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΚΟΥΕΙ GAY-FM ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ SPORTGAY,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ,ΤΕΛΟΣ..

Υ.Γ.αδελφε σκοτεινε καλημερα..ετσι οπως τα εγραψες ειναι

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Καλά έπεσε μολότωφ στον παγκο του ΠΑΟ χθες στο ΟΑΚΑ;

Πάντως με αυτόν Ολυμπιακό δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα αύριο φίλοι βάζελοι(φίλοι Παναθηναϊκοί καλύτερα,όπως λέει ο φίλος μου ο alfa)

ΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ κ παρολα αυτα ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ..μιλαμε για  ΟΥΤΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ,ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΑ..

Επισκέπτης
παντως περα απο τη πλακα αυτοι οι γαυροι δε παιζονται κερδιζανε και τα σπαγανε δηλαδη αν εμπαινε το τριποντο τι θα γινοταν θα το ανατιναζαν το γηπεδο!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Yπαρχει σχετικο λινκ

Η τελευτια ερευνα χρονολογικα

'Published in 2008 (Reproduced by Goal News on March 5, 2008 [8])

Conducted by Sport + Markt

Team Percentage (fans)
Olympiacos 37%
Panathinaikos 29%
AEK 14%
PAOK 13%'

Φιλε το wiki γραφει οτι θελει κ αν διαβασεις λεει ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ..μηπως να βαλω ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ ή της ΕΝΩΣΗΣ?εγω μιλω για ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ή σοβαρες εταιριες δημοσκοπησεων
φιλικά στο λέω,μην το παρεις σαν επιθεση

Καλημέρα laplace.Δεν μου ρθες κ στενοχωρήθηκα.

αδελφε κ εγω στενοχωρηθηκα,ειχα φυγει ολλανδια εκεινες τις μερες,δεν φταιω  κ εγω περιμενα να ειμαι εδω,δεν τα ξερω νωριτερα ποτε με στελνουν :(

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Εγω πολυ γουσταρω 1 δευτερολεπτ0 πριν το τελος και ενω το σκορ θα ειναι 15 ποντους υπερ του ΠΑΟ, 10 φωτοβολιδες στον παγκο του γαβρου, διακοπη του αγωνα, και κατοχυρωση του παιχνιδιου στον μεγαλυτερο συλλογο της ελλαδος με 20 ποντους διαφορα και κατακτηση, ΚΑΙ του πρωταθληματος μπασκετ στα χαρτια... και μετα να καει ο πειραιας
Η μεγαλυτερη ζημια που μπορει να γινει στη νεα γενια των εκκολαπτομενων φιλαθλων του μεγαλυτερου συλλογου της χωρας..
Να γραφτει στην ιστορια οτι το 2008 ο ΟΣΦΠ κατεκτησε στα χαρτια ολα τα πρωταθληματα της χωρας.. να γινει και αφιερωμα να μαθουν και στην ευρωπη ποιος ειναι ο ολιμπιλαγος!!!

Λεμε τωρα.....  αλλα θα αξιζε να καταλαβουμε με ποιους ασχολουμαστε και ποιους βριζουμε τοσα χρονια. αυτους που πανυγηριζουν την κλεψια,την αδικια και το εγκλημα!

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Φιλε το wiki γραφει οτι θελει κ αν διαβασεις λεει ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ..μηπως να βαλω ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ ή της ΕΝΩΣΗΣ?εγω μιλω για ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ή σοβαρες εταιριες δημοσκοπησεων
φιλικά στο λέω,μην το παρεις σαν επιθεση
Εχει και του Ντερμπι μεσα. Το Γκολ ειναι του Οσφπ ;  :think:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Εχει και του Ντερμπι μεσα. Το Γκολ ειναι του Οσφπ ;  :think:

ναι φιλε,γκολ,φως.πρωταθλητης,εξεδρα,σπορντει ειναι του γαβρου..

καποιοι απο αυτους το παιζουν 'αντικειμενικοι' αλλα ειναι του γαβρου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom