You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
τι πμ και μμ ρε...Με τα πμ δεν έχει πλάκα...
εάν σας αφήσουν εσάς θα μπινελικώνεστε μέχρι να πεθάνετε....
Είμαι της γνώμης από παλιά ο κάθε οπαδός ας γράφει ότι θέλει στα της ομάδας του.........για να τα διαβάσεις, πρέπει να μπεις εκεί. Σωστά?
Σωστά.
Αλλά δεν είναι και απαραίτητο όλοι όσοι υποστηρίζουν την ίδια ομάδα να έχουν και την ίδια προσωπική κουλτούρα.
Εσύ, ας πούμε, που είσαι ΑΕΚτζής, δεν είναι απαραίτητο να σου χρεώσω την κάθε μαλακία που θα κάνει η Ορίτζιναλ η κάποιος μεμονωμένος ομοϊδεάτης σου.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Ξέρεις που μπορείς να με βρεις![]()
![]()
Σε ΠΡΟΚΑΛΩ:
Κόντρα σε άσπρους πάτους![]()
![]()
![]()
πω πω της πουτάνας γίνεται σήμερα στο θρεντ μας.....
Ιπτάμενες πούτσες πέρα δώθε.....
Είμαι της γνώμης από παλιά ο κάθε οπαδός ας γράφει ότι θέλει στα της ομάδας του.........για να τα διαβάσεις, πρέπει να μπεις εκεί. Σωστά?
Ολόσωστα!
Που χάθηκες ρε συ?
τι πμ και μμ ρε...
εάν σας αφήσουν εσάς θα μπινελικώνεστε μέχρι να πεθάνετε....
Ποιος μιλάει τώρα!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Στάλθηκε από: sonyp900
Εισαγωγή παράθεσης
Είμαι της γνώμης από παλιά ο κάθε οπαδός ας γράφει ότι θέλει στα της ομάδας του
Ασφαλώς, αλλά επειδή τα πνεύματα είναι οξυμένα, ας σταματήσουμε ΟΛΟΙ τις προκλήσεις, γιατί κάποιοι ξεφεύγουν και θεωρούν μαγκιά τα κάθε λογής έκτροπα.
Εισαγωγή παράθεσης
Είμαι της γνώμης από παλιά ο κάθε οπαδός ας γράφει ότι θέλει στα της ομάδας του
Ασφαλώς, αλλά επειδή τα πνεύματα είναι οξυμένα, ας σταματήσουμε ΟΛΟΙ τις προκλήσεις, γιατί κάποιοι ξεφεύγουν και θεωρούν μαγκιά τα κάθε λογής έκτροπα.
Ολόσωστα!
Που χάθηκες ρε συ?
Απέχω από τα οπαδικά για διάφορους λόγους. Έχω ΑΠΟΛΥΤΗ ψυχική ηρεμία έτσι!!!!
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74.418
- Πόντοι
- 12.056
Ξέρεις που μπορείς να με βρεις![]()
![]()
Σε ΠΡΟΚΑΛΩ:
Κόντρα σε άσπρους πάτους![]()
![]()
![]()
Εμαθα οτι εγινε τσαμπουκας και ηρθα να συνεισφερω... ;) ;) ;)
Μπινελίκια ρίχνεις.
Αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ απαντάς σε όσα σε ρωτάνε.
Πολύ αντρικό φέρσιμο!
Και ιδίως Παναθηναϊκό!
Απαντάω αλλά η παπιομαλακία σε έχει τυφλώσει...
Τεσπα επειδή είμαι εργαζόμενος κ όχι συνδικαλιστής (ληστής????) να κωλοβαράω όλη την ημέρα σαν το βλαμμένο τον τσίπρα καληνύχτα...
Υ.Γ. Με τον ντοναλντ έχεις καμιά συγγένεια????
Εμαθα οτι εγινε τσαμπουκας και ηρθα να συνεισφερω... ;) ;) ;)
Και σοφότατα έπραξες ;) ;) ;)
Απαντάω αλλά η παπιομαλακία σε έχει τυφλώσει...
Τεσπα επειδή είμαι εργαζόμενος κ όχι συνδικαλιστής (ληστής????) να κωλοβαράω όλη την ημέρα σαν το βλαμμένο τον τσίπρα καληνύχτα...
Υ.Γ. Με τον ντοναλντ έχεις καμιά συγγένεια????
Εγώ σου απάντησα συγκεκριμένα.
Ποστ 10057 και 10059.
Εσύ ακόμα να απαντήσεις αν όντως θες νεκρούς την Τετάρτη π.χ.
Κάτι μου λέει οτι για μια ακόμα φορά έκανες γαργάρα τους λεονταρισμούς σου, έτσι;
Ωπα.Νova cinema 3Ρε σεις είπαμε τέλος!!!!!!!!! Δείτε κάνα φιλμνετ2 να ηρεμήσετε!!!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Εγώ σου απάντησα συγκεκριμένα.
Ποστ 10057 και 10059.
Εσύ ακόμα να απαντήσεις αν όντως θες νεκρούς την Τετάρτη π.χ.
Κάτι μου λέει οτι για μια ακόμα φορά έκανες γαργάρα τους λεονταρισμούς σου, έτσι;
Thn Τετάρτη θέλω ενα καφασι μπύρες, σουβλάκια κ φυσικά το πρωτάθλημα. Ελπίζω να ήμουν σαφής κ να μην μου πρήξεις άλλο τα παπάρια. Αν κ θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει από την αρχή αλλά με το μυαλό πάπιας τι να περιμένει κανείς (εκτός από το να ψηφίζεις τσίπρα
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
(εκτός από το να ψηφίζεις τσίπρα![]()
![]()
![]()
)
αυτο τα λεει ολα.......
Thn Τετάρτη θέλω ενα καφασι μπύρες, σουβλάκια κ φυσικά το πρωτάθλημα. Ελπίζω να ήμουν σαφής κ να μην μου πρήξεις άλλο τα παπάρια. Αν κ θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει από την αρχή αλλά με το μυαλό πάπιας τι να περιμένει κανείς (εκτός από το να ψηφίζεις τσίπρα![]()
![]()
![]()
)
Άλλα έλεγες στο ποστ 10059 βέβαια, αλλά χαιρετίζω την έστω και ύστατη προσπάθειά σου να το παίξεις πολιτισμένος.
Μικρόνους είσαι ούτως η άλλως.
Εσύ τι ψηφίζεις είπαμε;
Εκτός αν κωλώνεις να το πεις, δεν θα εκπλαγώ.
Άκρως επιβαρυντικό για τον Ολυμπιακό ήταν το φύλλο αγώνος που συντάχθηκε. Σε αυτό καταγράφονται όσα έγιναν στο ΣΕΦ και θεωρείται δεδομένη η τιμωρία της έδρας των γηπεδούχων, την οποία όμως θα εκτίσουν την επόμενη σεζόν. Αναλυτικά:
«15 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, οπαδοί του ΟΣΦΠ έριξαν στο χώρο προθέρμανσης του ΠΑΟ σωρεία αντικειμένων (πλαστικά μπουκάλια, αναπτήρες, κινητά τηλέφωνα, κ.τ.λ). Ταυτόχρονα πολλές κροτίδες κρότου και λάμψης έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο. Αποφασίστηκε η αλλαγή χώρου προθέρμανσης των ομάδων.
2 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, έπεσε κροτίδα στον πάγκο του ΠΑΟ με πολύ πολύ δυνατό θόρυβο και λάμψη, η οποία στη συνέχεια έπιασε φωτιά, που σβήστηκε σχεδόν αμέσως. Ταυτόχρονα, πολλά αντικείμενα (κέρματα, αναπτήρες, εμφιαλωμένα νερά, κινητά τηλέφωνα) έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο. Γυάλινο μπουκάλι ούζου 50 gr κτύπησε τον Α’ Διαιτητή κ . Κουκουλεκίδη στο στήθος (χωρίς τραυματισμό). Στο σημείο αυτό έγινε διακοπή του αγώνα για περίπου 30 λεπτά, με ταυτόχρονο απόσυρση των διαιτητών και των ομάδων στα αποδυτήρια. Μετά από διαβουλεύσεις στο παραπάνω χρονικό διάστημα, με εκπρόσωπους των ομάδων, της αστυνομίας αποφασίστηκε η συνέχιση του αγώνα.
Στη διάρκεια του αγώνα σημειώθηκαν τρεις επίσημες έγγραφες παρατηρήσεις για υβριστικά συνθήματα στην ομάδα του Ολυμπιακού , γιατί οι οπαδοί του φώναζαν επαναλαμβανόμενα τα εξής.
1η) 2΄30’’ πριν τη λήξη του Α’ δεκαλέπτου «Σπανούλη μπινέ, πουτάνας γιε, γαμήστε τον πούστη τον Παναθηναϊκό». 2η) 0: 04 πριν από τη λήξη του Β’ Δεκαλέπτου «Σφύρα καλά πουτάνας γιε – Γαμιέται ο ΠΑΟ κι η Λεωφόρος». 3η) 1’ 47’’ πριν από τη λήξη του 4ου δεκαλέπτου, «Αλβέρτη, μπινέ πουτάνας γιε – πουτάνας γιοι Παναθηναϊκοί».
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα έπεσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο πολλές κροτίδες με δυνατό θόρυβο, λάμψη και καπνό. Επίσης αναπτήρες, κέρματα και πλαστικά μπουκάλια 500 gr με νερό. Ένα απ’ αυτά κτύπησε στο πρόσωπο (χωρίς τραυματισμό) τον Α’ κομισάριο του αγώνα. 5 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα, όλοι μαζί παίκτες και παράγοντες των δύο ομάδων και οι διαιτητές, πήγαν στα αποδυτήρια με την προστασία αστυνομικής δύναμης, ενώ έπεφταν επάνω του μικροαντικείμενα.
αδυνατω να πιστεψω οτι ενα ειδησεογραφικο σαιτ αναπαραγει ΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ...Ειμαι εκπληκτος..
«15 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, οπαδοί του ΟΣΦΠ έριξαν στο χώρο προθέρμανσης του ΠΑΟ σωρεία αντικειμένων (πλαστικά μπουκάλια, αναπτήρες, κινητά τηλέφωνα, κ.τ.λ). Ταυτόχρονα πολλές κροτίδες κρότου και λάμψης έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο. Αποφασίστηκε η αλλαγή χώρου προθέρμανσης των ομάδων.
2 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, έπεσε κροτίδα στον πάγκο του ΠΑΟ με πολύ πολύ δυνατό θόρυβο και λάμψη, η οποία στη συνέχεια έπιασε φωτιά, που σβήστηκε σχεδόν αμέσως. Ταυτόχρονα, πολλά αντικείμενα (κέρματα, αναπτήρες, εμφιαλωμένα νερά, κινητά τηλέφωνα) έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο. Γυάλινο μπουκάλι ούζου 50 gr κτύπησε τον Α’ Διαιτητή κ . Κουκουλεκίδη στο στήθος (χωρίς τραυματισμό). Στο σημείο αυτό έγινε διακοπή του αγώνα για περίπου 30 λεπτά, με ταυτόχρονο απόσυρση των διαιτητών και των ομάδων στα αποδυτήρια. Μετά από διαβουλεύσεις στο παραπάνω χρονικό διάστημα, με εκπρόσωπους των ομάδων, της αστυνομίας αποφασίστηκε η συνέχιση του αγώνα.
Στη διάρκεια του αγώνα σημειώθηκαν τρεις επίσημες έγγραφες παρατηρήσεις για υβριστικά συνθήματα στην ομάδα του Ολυμπιακού , γιατί οι οπαδοί του φώναζαν επαναλαμβανόμενα τα εξής.
1η) 2΄30’’ πριν τη λήξη του Α’ δεκαλέπτου «Σπανούλη μπινέ, πουτάνας γιε, γαμήστε τον πούστη τον Παναθηναϊκό». 2η) 0: 04 πριν από τη λήξη του Β’ Δεκαλέπτου «Σφύρα καλά πουτάνας γιε – Γαμιέται ο ΠΑΟ κι η Λεωφόρος». 3η) 1’ 47’’ πριν από τη λήξη του 4ου δεκαλέπτου, «Αλβέρτη, μπινέ πουτάνας γιε – πουτάνας γιοι Παναθηναϊκοί».
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα έπεσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο πολλές κροτίδες με δυνατό θόρυβο, λάμψη και καπνό. Επίσης αναπτήρες, κέρματα και πλαστικά μπουκάλια 500 gr με νερό. Ένα απ’ αυτά κτύπησε στο πρόσωπο (χωρίς τραυματισμό) τον Α’ κομισάριο του αγώνα. 5 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα, όλοι μαζί παίκτες και παράγοντες των δύο ομάδων και οι διαιτητές, πήγαν στα αποδυτήρια με την προστασία αστυνομικής δύναμης, ενώ έπεφταν επάνω του μικροαντικείμενα.
αδυνατω να πιστεψω οτι ενα ειδησεογραφικο σαιτ αναπαραγει ΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ...Ειμαι εκπληκτος..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 95