Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βρες μου το ποστ που γράφω οτι θέλω νεκρούς την τετάρτη. Τελικά η μαλακία δεν έχει ταβάνι όπως λένε, φτέρα έχει σαν του φεθρυ κ φτάνει ψηλά πολύ ψηλά...

Πολύ ευχαρίστως.
Δες λοιπόν -και ας δουν και όλοι- το δικό μου ποστ υπ' αριθμ. 10057 σ' αυτό το θρεντ, και τη δική σου (10059) απάντηση. Και όλα τα υπόλοιπα απο κει και πέρα.
Εγώ δεν είμαι ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ να μην απαντάω όταν με ρωτάνε κάτι.
Και όταν κάνω μια μαλακία, έχω τα αρχίδια να το παραδεχτώ.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πολύ ευχαρίστως.
Δες λοιπόν -και ας δουν και όλοι- το δικό μου ποστ υπ' αριθμ. 10057 σ' αυτό το θρεντ, και τη δική σου (10059) απάντηση. Και όλα τα υπόλοιπα απο κει και πέρα.
Εγώ δεν είμαι ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ να μην απαντάω όταν με ρωτάνε κάτι.
Και όταν κάνω μια μαλακία, έχω τα αρχίδια να το παραδεχτώ.

Αυτό το λες επειδή δεν έχεις αρχίδια????

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Απόγονε, ΔΕΝ είμαι ο Ηλιοπουλος, άρα μην φοβάσαι. Εκτός κ αν ήσουν από εκείνους τους μαγκίτες...
Ρε πουστη μου ελεοs.Τη γαμημενη την πλακα δεν την αντεχετε?Ξεκολλα ρε απο τιs μαγκιεs και απαντα με χιουμορ .Ρε εμενα δεν με ξερειs.Αμα με ηξερεs μπορει να ειμασταν γαμω τουσ κολλητουs.Γιατι τρελλενεσε ρε?ΕΛΕΕΕΕΟΟΟΟΣ. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ποιο ράδιο μετέδωσε την είδηση, και πότε;

....αυτη την στιγμη δημοσιευεται η ειδηση στο εγκυροτατο ειδησεογραφικο   οτι αυτο που εκτοξευτηκε ηταν μολοτωφ.....επισης το μπουκαλι που βρηκε τον Κουκουλεκιδη εμπεριειχε ουζο!!!!!!!
Στο ρεπορταζ αναφερεται οτι ριχνανε κερματα και μπουκαλια ακομα και στην προθερμανση και οτι αλλαξανε ρακετα οι δικοι μας για να κανουν προθερμανση....ο δημοσιογραφος εκφραζει την απορια του γιατι εβαλαν τους φανατικους πισω απο τον παγκο του ΠΑΟ και πανω απο την  φυσουνα....το σιγουρο ειναι οτι με τετοια καραγκιοζιλικια που θυμιζουν εποχη Ιωαννιδη δεν εχουν πιθσνοτητα ουτε μια στο εκατομμυριο να διεκδικησουν κατι καλυτερο στο ΟΑΚΑ...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ρε πουστη μου ελεοs.Τη γαμημενη την πλακα δεν την αντεχετε?Ξεκολλα ρε απο τιs μαγκιεs και απαντα με χιουμορ .Ρε εμενα δεν με ξερειs.Αμα με ηξερεs μπορει να ειμασταν γαμω τουσ κολλητουs.Γιατι τρελλενεσε ρε?ΕΛΕΕΕΕΟΟΟΟΣ. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Την πλάκα με τον Ηλιοπουλο που την είδες??? Ας έκανες με κάτι άλλο. Στο δικό σας θρεντ είδες αν μπορώ να κάνω πλάκα...
Πλάκα κάνε με τον φεθρυ που είναι κ επίσημα το ηλίθιο πτηνό του site k προστατευόμενο είδος. Εαν θες σου δίνω κ μερικά tips...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Την πλάκα με τον Ηλιοπουλο που την είδες??? Ας έκανες με κάτι άλλο. Στο δικό σας θρεντ είδες αν μπορώ να κάνω πλάκα...
Πλάκα κάνε με τον φεθρυ που είναι κ επίσημα το ηλίθιο πτηνό του site k προστατευόμενο είδος. Εαν θες σου δίνω κ μερικά tips...
Ποιον Ηλιοπουλο ρε.Ειπα εγω τιποτα γιαυτον?Διαβασε καλα τι γραφω και θα δειs οτι βιαστηκεs :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτό το λες επειδή δεν έχεις αρχίδια????

Για να τελειώνουμε, τη μάζεψες πίσω αυτή την παπαριά που έλεγες για νεκρούς την Τετάρτη η όχι;
Ας απαντήσεις μια φορά σαν άντρας και τί στον κόσμο!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
....αυτη την στιγμη δημοσιευεται η ειδηση στο εγκυροτατο ειδησεογραφικο   οτι αυτο που εκτοξευτηκε ηταν μολοτωφ.....επισης το μπουκαλι που βρηκε τον Κουκουλεκιδη εμπεριειχε ουζο!!!!!!!
Στο ρεπορταζ αναφερεται οτι ριχνανε κερματα και μπουκαλια ακομα και στην προθερμανση και οτι αλλαξανε ρακετα οι δικοι μας για να κανουν προθερμανση....ο δημοσιογραφος εκφραζει την απορια του γιατι εβαλαν τους φανατικους πισω απο τον παγκο του ΠΑΟ και πανω απο την  φυσουνα....το σιγουρο ειναι οτι με τετοια καραγκιοζιλικια που θυμιζουν εποχη Ιωαννιδη δεν εχουν πιθσνοτητα ουτε μια στο εκατομμυριο να διεκδικησουν κατι καλυτερο στο ΟΑΚΑ...

Εαν ήταν μολώτοφ η φωτιά θα απλωνόταν κ δεν θα έσβηνε έυκολα. Τεσπα από την τηλεόραση μπορεί να μην μας τα έδειξαν όλα οπότε οι μαρτυρίες είναι πιο ισχυρές.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Μην ασχολείστε με κλώνους-απόγονους αδέλφια  :sunglasses:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τελευταία φορά παρακαλώ σταματήστε!!!!!!!! ΟΛΟΙ.........

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Με ΠΜ ότι θέλετε, τα χοντρά θα διαγραφούν.....ήμαρτον!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Να ρίξω ένα τελευταίο μπινελίκι στη πάπια, please, και θα πέσω για ύπνο μετά :grin:

Μπινελίκια ρίχνεις.
Αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ απαντάς σε όσα σε ρωτάνε.
Πολύ αντρικό φέρσιμο!
Και ιδίως Παναθηναϊκό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom