τελικά πας φιρί φιρί εσύ να σε βρίζουν και οι αριστεροί και οι παναθηναικοί....
δεν εξηγείται αλλιώς.......
Σαν να λέμε, εσύ (ο φίλος του πλέζουρ, μην ξεχνιόμαστε κιόλας) προσυπογράφεις τα περί ΝΕΚΡΩΝ γάβρων που ακούστηκαν;
τελικά πας φιρί φιρί εσύ να σε βρίζουν και οι αριστεροί και οι παναθηναικοί....
δεν εξηγείται αλλιώς.......
βρε εσύ..ξέρεις πολλούς που γράφουν εδώ να είναι μαχαιροβγάλτες ή πιστολάδες?.....πάνω στην μανούρα τα λένε....εσυ να μην πιάνεσαι με το παραμικρό.....θα τσακωνόμαστε τώρα μεταξύ μας?......αρουραίοι θα καταντήσουμε?......ουχί....Δεν μιλάω για τον Λαπλάς.
Μιλάω για το άλλο μπουμπούκι, που με ειρωνεύτηκε κιόλας.
Και μίλησα ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ γι' αυτό που ειπώθηκε για ΝΕΚΡΟΥΣ.
Αν εσύ κάτι τέτοιους τους θες για οπαδούς της ομάδας σου, εγώ ΟΧΙ.
Είμαι Παναθηναϊκός, όχι τελειωμένος.
θαύμα.... Ο φέθρυ αποφάσισε να μπινελικώσει και να βγάλει τα απωθημένα του.......Χου ρε μαλακισμένο, που θα με βρίσεις κι απο πάνω.
Τελειωμένος είσαι αλλά δεν το έχεις καταλάβει...Δεν μιλάω για τον Λαπλάς.
Μιλάω για το άλλο μπουμπούκι, που με ειρωνεύτηκε κιόλας.
Και μίλησα ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ γι' αυτό που ειπώθηκε για ΝΕΚΡΟΥΣ.
Αν εσύ κάτι τέτοιους τους θες για οπαδούς της ομάδας σου, εγώ ΟΧΙ.
Είμαι Παναθηναϊκός, όχι τελειωμένος.
Όποιος ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ σε κάτι πολύ συγκεκριμένο, για μένα είναι καλύτερα να φοράει ταγιεράκια.
Χου ρε μαλακισμένο, που θα με βρίσεις κι απο πάνω.
βρε εσύ..ξέρεις πολλούς που γράφουν εδώ να είναι μαχαιροβγάλτες ή πιστολάδες?.....πάνω στην μανούρα τα λένε....εσυ να μην πιάνεσαι με το παραμικρό.....θα τσακωνόμαστε τώρα μεταξύ μας?......αρουραίοι θα καταντήσουμε?......ουχί....
ο πλέ με πήρες τηλέφωνο απ το γήπεδο και μου είπε ότι αυτός πέταξε το αντικείμενο στον κουκουλεκίδη για να τον σκοτώσει......Σαν να λέμε, εσύ (ο φίλος του πλέζουρ, μην ξεχνιόμαστε κιόλας) προσυπογράφεις τα περί ΝΕΚΡΩΝ γάβρων που ακούστηκαν;
Κριμα το παλληκαρι γιατι αμα τον βρει θα το πλακωσει στ τσιμπουκια.
τον ψαχνει ηδη ολη η 13..
το θεό σου δεν έχεις.....χου ρεεεεεε........θαύμα.... Ο φέθρυ αποφάσισε να μπινελικώσει και να βγάλει τα απωθημένα του.......
Δόξα σοι ο Θεός.........
Λοιπόν οι βάζελοι σήμερα αποφάσισαν να κάνουν ομοιοπαθητική....
Μπινελικώνονται αναμεταξύ τους......
Σοβαρή απάντηση με επιχειρήματα μόνο σε σοβαρούς ανθρώπους, σε τραβελοβλαμενες πάπιες ξέχασέ το, το μόνο που σε σώζει μέχρι τώρα είναι ο ΣΚΑΙ κ WWF
Κριμα το παλληκαρι γιατι αμα τον βρει θα το πλακωσει στ τσιμπουκια.
Ζούμε ιστορικές στιγμές σ αυτό το σάιτ....
Ο φέθρυ είπε ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ..........
Μια απλή ερώτηση έκανα, κι εσύ που είσαι ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ δεν απάντησες.
Απάντησε λοιπόν ρε λεβέντη αν έχεις @@ (πράγμα εξαιρετικά αμφίβολο):
ΘΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΟΧΙ; ΝΑΙ Η ΟΥ;
Ο Λαπλάς, που πρώτος είπε κάτι τέτοιο, προς τιμήν του, κατάλαβε οτι ποστάρισε κάτι λάθος και το πήρε πίσω.
Εσύ ακόμα επιμένεις;
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι σημαίνει ΝΟΜΙΚΑ η προτροπή σε ΕΓΚΛΗΜΑ, μαλάκα, ε μαλάκα.
Άκου πάπια προτροπή σε έγκλημα είναι οι μαλακίες που γράφεις, έχε χάρη που ο θεούλης αγαπά όλα τα ζώα ακόμα κ τα μεταλαγμένα όπως εσύ...
Νταβάι παικταρά μου...Μπορώ και πολύ χειρότερα, να είσαι σίγουρος.
Αν θες να είσαι εσύ που θα τα ξανακούσεις, νο πρόμπλεμ.
Έχουμε και παλιό ιστορικό οι δυο μας...........
λοιπόν εγώ αποχωρώ γιατί τον Νεοκλή τον έχει πιάσει ντελίριο και μπινελικώνει όρι κινείται.........
Μη φάμε και καμμιά σφηνόπουτσα.......
Νεοκλή δε πάμε καλύτερα καμιά τσάρκα στο DP;
Νταβάι παικταρά μου...
χωσε να ξεκαβλώσεις.......
Ρίξε μου μπινελίκια.... Θα νιώσεις καλύτερα.........