You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ωραιο ματι εχειs ρε.Τα ψαρια εχουν ξευτιλιστει.Φαε λιγα.
..ρε μαγκα , πλακα μας κανεις ?? Αθλια παιξαμε και σημερα το χασαμε στο buzzer-beater το πρωταθλημα....
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ο σπανουλης οπως παντα:ικανος η για το καλυτερο η για το χειροτερο...
ο μπετσιροβιτς τι εγινε,ξεχαστηκε?
πόσοι περιφερειακοί να παίξουν ρε συ;
πρωτάθλημα εμεις αλλιως ΝΕΚΡΟΙ απο το γηπεδο,..
οσα καναν σημερα οι κοτες θα τ απληρωσουν,..
ΑΥΤΟ, μάλλον ήταν άστοχο.
Η κάνω λάθος;
Η κάνω λάθος;
Λάθος κάνεις, όπως πάντα...
Την Τετάρτη δεν θα έχει πιθήκια???
προφανως κ ΟΧΙ φιλε..αλλιως ποιο το νοημα της κανονικης περιόδου?
Η κάνω λάθος;
δικιο εχεις αλλα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με την 20χρονη κοτα του πουστοθρεντ
ναι ρε φιλε,απορω κ εγω ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ?μαγια του καναν?τι εχσει παθει ρε πουστη μου?πάντως η τελευταία επίθεση ήταν ερασιτεχνική...δεν επιτρέπονται σε τέτοιο επίπεδο τέτοια πράγματα....πρέπει να έχουν σχεδιαστεί 2-3 λύσεις και όποια κάτσει.....ενιγουέι....πάμε για άλλα.....
ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ
Λάθος κάνεις, όπως πάντα...
Οκ.
Τότε να μου εξηγήσετε (εσείς που δεν κάνετε λάθος) ποιους θέλετε ΝΕΚΡΟΥΣ.
Συγκεκριμένα όμως.
Άντε λοιπόν, πράσινα μαλακιστήρια, μιλείστε!
ΥΓ Λαπλάς δεν εννοώ εσένα, αν και εσύ έγραψες την πατάτα περί νεκρών.
προφανως κ ΟΧΙ φιλε..αλλιως ποιο το νοημα της κανονικης περιόδου?
Ρωτάω γιατί οι περιβαντολλογικές οργανώσεις έχουν γίνει χειρότερες κ από τους εισαγγελείς, άσε που η κτηνοβασία είναι ποινικό αδίκημα
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ωχ ρε φέθρυ...πάνω στην τσαντίλα του τόπε...δεν το πίστευε κιόλας...όλοι έχουμε πει απίθανα πράγματα πάνω στα νεύρα μας....ξέρεις πόσους γαύρους έχω θάψει εγώ?....ίσα με 1000...και άλλες τόσες γκόμενες...αλλά για 5 λεπτά....μην πιάνεσαι με το παραμικρό....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Άντε λοιπόν, πράσινα μαλακιστήρια, μιλείστε!.
τελικά πας φιρί φιρί εσύ να σε βρίζουν και οι αριστεροί και οι παναθηναικοί....
δεν εξηγείται αλλιώς.......
Ρωτάω γιατί οι περιβαντολλογικές οργανώσεις έχουν γίνει χειρότερες κ από τους εισαγγελείς, άσε που η κτηνοβασία είναι ποινικό αδίκημα
χαχαχαχαχαχαχα ΓΑΜΑΤΟ ΦΙΛΕ!!πολυ καλο!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μετά την άνανδρη δολοφονία στη Λαυρίου ΔΕΝ υπάρχει μετακίνηση οπαδών στον 5ο τελικό. Με βάση την προκύρηξη του πρωταθλήματος
Μόνο άνθρωποι στο ΟΑΚΑ.
Οι γκρίζοι τους κράτησαν στον αγώνα. Έπαιζαν κατς και βάρεσαν 34 βολές. Εμείς 17.
Και στο τέλος τους το χάρισαν: Πεντακάθαρο φάουλ του Μπουρούση στον Μπατίστ δε δίνεται, δίνεται ανύπαρκτο στον Μητσάρα.
Παίξαμε καλύτερα από το 2ο παιχνίδι, ενώ οι άμπαλοι φάνηκε να μένουν από δυνάμεις προς το τέλος.
Μπάλα είναι (πόρνη) αλλά λογικά θα το πάρουμε. Πιο εύκολα από τα άλλα 2. ;)
Μόνο άνθρωποι στο ΟΑΚΑ.
Οι γκρίζοι τους κράτησαν στον αγώνα. Έπαιζαν κατς και βάρεσαν 34 βολές. Εμείς 17.
Και στο τέλος τους το χάρισαν: Πεντακάθαρο φάουλ του Μπουρούση στον Μπατίστ δε δίνεται, δίνεται ανύπαρκτο στον Μητσάρα.
Παίξαμε καλύτερα από το 2ο παιχνίδι, ενώ οι άμπαλοι φάνηκε να μένουν από δυνάμεις προς το τέλος.
Οκ.
Τότε να μου εξηγήσετε (εσείς που δεν κάνετε λάθος) ποιους θέλετε ΝΕΚΡΟΥΣ.
Συγκεκριμένα όμως.
Άντε λοιπόν, πράσινα μαλακιστήρια, μιλείστε!
ΥΓ Λαπλάς δεν εννοώ εσένα, αν και εσύ έγραψες την πατάτα περί νεκρών.
Φέθρυ αντε κ γαμήσου που ρωτάς κιόλας σιχαμένη πάπια. Κ ο ντόναλντ ρε πούστη μου πιο πολύ μυαλό έχει ρε ξεπουπουλιασμένο πτηνό. Ουστ τραβελόπαπια...
Μετά την άνανδρη δολοφονία στη Λαυρίου ΔΕΝ υπάρχει μετακίνηση οπαδών στον 5ο τελικό. Με βάση την προκύρηξη του πρωταθλήματος
Μόνο άνθρωποι στο ΟΑΚΑ.
κ αν δεν παιξουμε καλα,θα παιξει μπασκετ η 13..
ωχ ρε φέθρυ...πάνω στην τσαντίλα του τόπε...δεν το πίστευε κιόλας...όλοι έχουμε πει απίθανα πράγματα πάνω στα νεύρα μας....ξέρεις πόσους γαύρους έχω θάψει εγώ?....ίσα με 1000...και άλλες τόσες γκόμενες...αλλά για 5 λεπτά....μην πιάνεσαι με το παραμικρό....
Δεν μιλάω για τον Λαπλάς.
Μιλάω για το άλλο μπουμπούκι, που με ειρωνεύτηκε κιόλας.
Και μίλησα ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ γι' αυτό που ειπώθηκε για ΝΕΚΡΟΥΣ.
Αν εσύ κάτι τέτοιους τους θες για οπαδούς της ομάδας σου, εγώ ΟΧΙ.
Είμαι Παναθηναϊκός, όχι τελειωμένος.
Φέθρυ αντε κ γαμήσου που ρωτάς κιόλας σιχαμένη πάπια. Κ ο ντόναλντ ρε πούστη μου πιο πολύ μυαλό έχει ρε ξεπουπουλιασμένο πτηνό. Ουστ τραβελόπαπια...
Όποιος ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ σε κάτι πολύ συγκεκριμένο, για μένα είναι καλύτερα να φοράει ταγιεράκια.
Χου ρε μαλακισμένο, που θα με βρίσεις κι απο πάνω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K