εμενα λες σκοτεινε?Κάποιοι ολυμπιακούληδες εδώ μέσα,δε νομίζω ότι δεν τους βλέπεις;;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ΟΧΙ αδερφέ, εγώ δεν καταλαβαίνω ΚΑΝΕΝΑΝ. Και πολύ περισσότερο δεν καταλαβίνω γιατί όλοι αυτοί που χτυπούν ανθρώπους, αφαιρούν ζωές, διαλύουν περιουσίες δημόσιες και ιδιωτικές κλπ. δεν μπαίνουνε φυλακή. Αλλά βλέπεις, και ο Ντέμης που πήγε να το ξεκινήσει....έκανε κωλοτούμπα πάλι...τώρα έχει γίνει φιλαράκος μαζί τους.
Η κόντρα Νικολαϊδη-ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ καλά κρατεί ακόμα,και για το κυνήγι που έφαγαν από τον Ντέμη.Τα ξέρω γιατί τα ζω.ΑΝ δεν τα ξέρετε καλά ,καλύτερα να μην τα αναφέρετε.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σορρυ σκοτεινέ, αλλά πραγματικά δεν βλέπω πρόκλση από τους "ολυμπιακούληδες" εδώ και τρεις τουλάχιστον σελίδες.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
εμενα λες σκοτεινε?
Τώρα δεν αναφέρθηκα σένα.Ξέρουν αυτοί
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
σορρυ σκοτεινέ, αλλά πραγματικά δεν βλέπω πρόκλση από τους "ολυμπιακούληδες" εδώ και τρεις τουλάχιστον σελίδες.
Τις έσβησε μοντ κατόπιν παρέμβασης τους.Μπήκες λίγο αργά.
Επισκέπτης
τι λες μωρη αρχιψευτρα φωτεινουλα παλι???παλι λασπη???ποσο ρομπα εισαι τελικα???
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καταρχάς εσύ σκάσε κ άντε τράβα να ρίξεις κανα υπνάκο γιατί μεσημέριασε παρτάλι.Αντε μπράβο γιατί μου κουράστηκες.
Επισκέπτης
κλαψε μικρη κατατρεγμενη προσφυγοτσιμπουκοπνιχτρα..κλαψε & παρακαλα να χαρεις με ξενα αρχιδια μιας & τα δικα σου τα εχεις χασει κατω απο το λιπος εδω & 10ετιες..
κλαψε μικρη κατατρεγμενη προσφυγοτσιμπουκοπνιχτρα..κλαψε & παρακαλα να χαρεις με ξενα αρχιδια μιας & τα δικα σου τα εχεις χασει κατω απο το λιπος εδω & 10ετιες..
βρε πλεζουρα γιατι τον προσβαλεις επι προσωπικου τον φιλο τον DARK?
εσενα σου εχει επιτεθει καποιος με τετοιες εκφρασεις κ σχολιαζοντας τα χαρακτηριστικα σου?
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
χαλαρώστε........κλαψε μικρη κατατρεγμενη προσφυγοτσιμπουκοπνιχτρα..κλαψε & παρακαλα να χαρεις με ξενα αρχιδια μιας & τα δικα σου τα εχεις χασει κατω απο το λιπος εδω & 10ετιες..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
βρε πλεζουρα γιατι τον προσβαλεις επι προσωπικου τον φιλο τον DARK?
εσενα σου εχει επιτεθει καποιος με τετοιες εκφρασεις κ σχολιαζοντας τα χαρακτηριστικα σου?
Αστον ρε συ σε παρακαλώ.Με διασκεδάζει πολύ.Με ξέρει κ τόσο καλά που λέει ότι έχω κ λίπος(που δεν έχει άδικο,έφτασα 115 κιλά με 1,68 μπόι).
Τουλάχιστον εγώ δουλεύω κ λίγο στην ζωή μου,δεν είναι η ζωή μου να ανεβάζω τσόντες σε ένα σάιτ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ποιος θα με βοηθήσει να χάσω κανά κιλό;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Hremoi είμαστε ρε.Απλά μιας κ έβγαλε ο φίλτατος πλέζουρας το πρόβλημά μου προς τα έξω ας με βοηθήσει κ κάποιος ρε παιδιά.Εχω μεγάλο πρόβλημα,δεν μπορώ να περπατήσω,να γαμήσω ,να τρέξω κ.λ.π.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
επειδή είσαι καλό παιδί και φίλος θα...σου κάνουμε την χάρη αυριο......για να κοιμηθείς ήρεμος.....Μια παράκληση στους φίλους μου τους βάζελους εδώ μέσα(που είναι κ πολλοί).
Βλέπετε ότι κάποιοι επιστήμονες πάνε να δημιουργήσουν κατάσταση,την ημέρα της τελευτάίας τους ψωλ....στο μπάσκετ.Μην τους απαντάτε στις προκλήσεις τους(εξάλλου πάντα μικροί ήταν) και απλά το βράδυ κάντε ότι κάνατε ΠΑΝΤΑ:
Ξ Ε Σ Κ Ι Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ
Ευχαριστώ.
ο.....σπάρτακος.....Ποιος θα με βοηθήσει να χάσω κανά κιλό;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε ο βόθρος είσαι;;;;;;;;;;;Αστον ρε συ σε παρακαλώ.Με διασκεδάζει πολύ.Με ξέρει κ τόσο καλά που λέει ότι έχω κ λίπος(που δεν έχει άδικο,έφτασα 115 κιλά με 1,68 μπόι).
Τουλάχιστον εγώ δουλεύω κ λίγο στην ζωή μου,δεν είναι η ζωή μου να ανεβάζω τσόντες σε ένα σάιτ.
ΑΥΤΟΣ ο άνθρωπος που ποστάρισε εδώ έχει το ΘΡΑΣΟΣ κιόλας να μας συνιστά ψυχραιμία και να διαμαρτύρεται απο πάνω στους Μοντς.
Ο άνθρωπος νεάτερνταλ!
Άντε ποστάρισε κανένα χέσιμο και καμμιά τσοντούλα.
Αλλά βέβαια, αύριο τέτοια ώρα θα είσαι εξαφανισμένος, όπως πάντα!
ΑΥΤΟΣ ο άνθρωπος που ποστάρισε εδώ έχει το ΘΡΑΣΟΣ κιόλας να μας συνιστά ψυχραιμία και να διαμαρτύρεται απο πάνω στους Μοντς.
Ο άνθρωπος νεάτερνταλ!
Άντε ποστάρισε κανένα χέσιμο και καμμιά τσοντούλα.
Αλλά βέβαια, αύριο τέτοια ώρα θα είσαι εξαφανισμένος, όπως πάντα!
....προφανως για να εκφραζεται ετσι και να βριζει τους παντες καποια καβατζα θα εχει στο site....ισως να ξερει οτι οι mods τον σιγονταρουν....
εαν ηταν κανενας Παναθηναικος θα ειχαμε warn , ban και αλλες τρομοκρατικες ενεργειες...
Και μια απορια : που θα χωρεσει ολος αυτος ο λαος αυριο ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K