Το πέναλτι περισυ στον τελικό με τον ΠΑΟΚ το έκανες γάργαρα.ιδια φάση είναι όπως τώρα με τον γαύρο.εκεινα τα ξεχναμε
ρε τυπε δεν εχει νοημα να προσπαθεις να απαντησεις "αντρικια και αρχιδατα" αν αυτος που σου κανει την ερωτηση δεν ειναι αντρικιος και αρχιδατος...
οταν ο ιδιος δεν παραδεχεται οτι αν εγω ειχα παρει τετοιο πεναλντι στο καραισκακη, θα ειχαν βγει ολοι σε δρομους, ραδιοφωνα και καναλια να λενε για την παραγκα του μαρινακη...αυτο δεν το βγαζω απο το μυαλο μου...το ξερω, γιατι εχω παρει πολλα τετοια πεναλντι στο καραισκακη και εχω δει και τις αντιδρασεις των αλλοθρησκων...
αλλα ο τυπος ρωταει για την δικη μου αντιδραση αν γινοταν κατι τετοιο στο καραισκακη, αλλα δεν παραδεχεται την δικη του αντιδραση αν γινοταν αυτο που ρωταει...
συμπερασμα : τα στημενα αφορουν μονο τους αλλους...ολα ειναι στημενα, μεχρι να βρεις κανεναν φραγκατο προεδρο να αγοραζει προπονητηρια αλλης ομαδας μεσω σερβιτορου....μεχρι να βγαλεις πρωτο σκορερ τον κουρτιτσς και τον αιτορ με την κλασικη τακτικη "επαφη-βαρ-πεναλντι" κτλ....
εμεις τα λεγαμε δεκαετιες αυτα, απλα δεν μας πιστευε κανεις...μεχρι που ηρθε η εξυγιανση και ειδε ολος ο κοσμος οτι δεν ειμαστε μονο εμεις οι κακοι...οτι τελικα δεν ειναι μονο ο τζορτζεβιτς που βαρουσε 15 πεναλντι την σεζον....υπαρχει και ο κουρτις ή ο αιτορ...αρκει να εχεις εξυγιανση...η διαφορα ειναι απλα οτι στον τζορτζεβιτς ειχαμε επαφη και βουτια, ενω τωρα εχουμε επαφη και πεντακαθαρα πεναλντι....γνωστα ολα αυτα...