Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 25 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    361

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.886
Πόντοι
5.006
Οι Αγγελοπουλαίοι με την τίμια στάση τους κατάφεραν να στείλουν σπίτι του το μεγαλύτερο διοικητικό τοτέμ στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Λίγος σεβασμός δε βλάπτει.
η σταση τους ποια ηταν? επι μια δεκαετια να αφηνουν τον τρακη να κανει ο,τι θελει στην ελλαδα και αυτοι να κανουν μηνυσεις στον ΟΗΕ και στο δικαστηριο της χαγης??? :confused:
μεχρι που πηγε η 7 και τους ειπε μεσες ακρες "ή καντε κατι ή θα σας δειρουμε" και αποφασισαν να ριξουν την ομαδα για να ξεβρωμισει ο τοπος...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.886
Πόντοι
5.006
τοσες μαλακιες μαζεμενες σε λιγες αραδες μονο ο τακαρος θα μπορουσε να συμπυκνωσει

σαν αλλος τζανετακος, του ταρακουνηθηκε ο εγκεφαλος απο τις φαπες που του ριχνει ο σκληρος χυστης με την αστικη ευγένεια και γνωστος ποδοσφαιρανθρωπος γιανναρος αλαφουζαρος
τα ιδια μου ελεγε και ο μπουχος στις εποχες της δοξας του...και τωρα ψαχνει τον τσετσενο πισω απο τα ουραλια ορη...
αλλα εγω τα λεω εκ των προτερων..δεν το παιζω μετα χριστον προφητης...
θελετε, δεν θελετε, θα σας μαθω 5-6 βασικα πραγματα!!!!!

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.637
Πόντοι
3.446
λοιπον, τωρα που ηρεμησαν τα πνευματα απο την χθεσινη σφαγη του θρυλου, ας πουμε καποια δεδομενα κυριως για τους μπουφους βαζελους :
1ον) το πρωταθλημα δεν τελειωσε ακομα, κυριως επειδη δεν κερδισε η αεκουλα στην τριπολη...οσο δεν ξεφευγει η αεκ, ολα παιζονται...εκει πρεπει να εστιασει ο γιγαντας θρυλος και να μην την αφησει να πιστεψει ουτε μια στιγμη οτι μπορει να παρει το πρωταθλημα...
2ον) ο κορακας χθες ηταν εντεταλμενος για να φερει το ματς ισοπαλια και τα καταφερε....η παραγκα του μελισσανιδη τα κανει ολα...απλα τα ακουει ο φουκαρας ο βαζελος, γιατι φετος παιζει τον ρολο του χρησιμου ηλιθιου...
3ον) το φετινο ερειπιο του βαζελου με ολη αυτη την σαβουρα που εχει δεν μπορει να παρει πρωταθλημα ουτε σε 100 χρονια...το ροστερ του ειναι για γελια...απλα εχει κερδισει 11 αγωνιστικες μονο με πεναλντι και ειναι εκει που ειναι...οταν θα αρχισουν τα σφιγγουν τα γαλατα, θα σκασει με κρότο η φετινη πρασινη φουσκα...
4ον) πολυ κολοπαιδο ο γιανναρος...προτιμησε τον κουλη απο την ομαδα της καρδιας του...
5ον) γιατι γινονται ολα αυτα? γιατι ειναι χαμουρες οι παναθηναικοι, γι αυτο...

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.511
Πόντοι
4.096
το προβλημα μου δεν ειναι γιατι δεν χανεις....το προβλημα μου ειναι γιατι κερδιζεις...αεκ και θρυλο τους καθαρισες με μουσαντενια πεναλντι...εχεις κερδισει και κατι ματς στα χασομερια οπως τον αρη, λογω της κολοφαρδιας σου και εδεσε το γλυκο...
το θεμα ειναι αυτο που σου λεω : εχεις χαλια ροστερ, σε σπρωχνει φουλ η διαιτησια γιατι παιζεις το ρολο του χρησιμου ηλιθιου και φυσικα δεν προκειται να παρεις πρωταθλημα, γιατι καποια στιγμη θα μπει χερι και θα κοπει το κολπο "επαφη - βαρ - πεναλντι"...
εισαι ατυχος γιατι ενω εχεις το ιδιο για τον πουτσο ροστερ με του μπαοκ που πηρε το αηττητο πρωταθλημα, δυστυχως δεν εχεις εναν συριζα απο πισω να σε αφηνει να αγοραζεις ομαδες και να σου δινει ενα διορισμενο πρωταθλημα..
καθε αλλο παρα μουσαντενια τυπε
πιστευε οτι θες
Επιτρεψε μου να σου πω οτι θα το παρω ΜΑΡΣ ,εχω ΟΜΑΔΑ με ολη τη σημασια της λεξης
Οσο για ροστερ .....εχεις πολλους Παλασιος,Σποραρ,Τσεριν,Αιτορ στο σαπιοκαραβο σου,που ως την περασμενη αγωνιστικη αν δεν εμπαινε ο μπαρμπα Μαθιος δεν ξεκουναγες
Αλλα ξαναλεω,δεν πειραζει, τσουζει λιγακι αλλα μολις συνηθισετε θα σας αρεσει
Α, και φιλια στους αντιπροεδρους

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.886
Πόντοι
5.006
καθε αλλο παρα μουσαντενια τυπε
πιστευε οτι θες
Επιτρεψε μου να σου πω οτι θα το παρω ΜΑΡΣ ,εχω ΟΜΑΔΑ με ολη τη σημασια της λεξης
Οσο για ροστερ .....εχεις πολλους Παλασιος,Σποραρ,Τσεριν,Αιτορ στο σαπιοκαραβο σου,που ως την περασμενη αγωνιστικη αν δεν εμπαινε ο μπαρμπα Μαθιος δεν ξεκουναγες
Αλλα ξαναλεω,δεν πειραζει, τσουζει λιγακι αλλα μολις συνηθισετε θα σας αρεσει
Α, και φιλια στους αντιπροεδρους
τσεριν, αιτορ και τα αρχιδια μου κουνιουνται...σαν να λεμε κουαλιατα και ελιανσον... :confused:
εχετε 2-3 καλους παιχτες και νομιζετε οτι θα παρετε πρωταθλημα..... με σενκεφελντ, πουγγουρα και το υπολοιπο ροστερ της λαμιας.... :confused:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.511
Πόντοι
4.096
τσεριν, αιτορ και τα αρχιδια μου κουνιουνται...σαν να λεμε κουαλιατα και ελιανσον... :confused:
εχετε 2-3 καλους παιχτες και νομιζετε οτι θα παρετε πρωταθλημα..... με σενκεφελντ, πουγγουρα και το υπολοιπο ροστερ της λαμιας.... :confused:
Ναι τυπε
Δεν εχουμε Ολεγκ ουτε Ντοι και κυριως..... καμμια Πιπα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
εντωμεταξυ οι γαυροι ειναι τοσο ΑΜΕΑ που τα 2-3 πρωταθληματα που χανουν στην στημενη 30ετια τα ονομαζουν βασει της φερομενης αδικιας που υπεστησαν
εχουμε το πρωταθλημα του δουρου, των πρεσπων, το χαρτινο, εφετο θα ειναι το πρωταθλημα του πορτοσαλτε

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
το προβλημα μου δεν ειναι γιατι δεν χανεις....το προβλημα μου ειναι γιατι κερδιζεις...αεκ και θρυλο τους καθαρισες με μουσαντενια πεναλντι...εχεις κερδισει και κατι ματς στα χασομερια οπως τον αρη, λογω της κολοφαρδιας σου και εδεσε το γλυκο...
το θεμα ειναι αυτο που σου λεω : εχεις χαλια ροστερ, σε σπρωχνει φουλ η διαιτησια γιατι παιζεις το ρολο του χρησιμου ηλιθιου και φυσικα δεν προκειται να παρεις πρωταθλημα, γιατι καποια στιγμη θα μπει χερι και θα κοπει το κολπο "επαφη - βαρ - πεναλντι"...
εισαι ατυχος γιατι ενω εχεις το ιδιο για τον πουτσο ροστερ με του μπαοκ που πηρε το αηττητο πρωταθλημα, δυστυχως δεν εχεις εναν συριζα απο πισω να σε αφηνει να αγοραζεις ομαδες και να σου δινει ενα διορισμενο πρωταθλημα..
Απαντησε μου αντρικια και αρχιδατα,αν μπορεις φυσικα.Αν ημουν 0-1 μεσα στο κοτετσι σου και στο 96 εκανε παιχτης μου ακριβως το ιδιο λαθος που εκανε ο δικος σου χθες,θα φωναζες (σωστα) για πεναλτι η οχι;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.886
Πόντοι
5.006
Ναι τυπε
Δεν εχουμε Ολεγκ ουτε Ντοι και κυριως..... καμμια Πιπα
η διαφορα μας ειναι οτι εμεις εχουμε 2-3 σαπακια και 8 παιχταραδες στην ενδεκαδα, ενω εσεις εχετε 2-3 καλους ολους και ολους...ειδαμε και τον παλασιος που και καλα ειναι ο παιχταρας σας απεναντι στο ταγαρι τον ρεαμπτσουκ τι σκατα εκανε χθες.... :confused:
αλλα ετσι ειναι αμα δεν σε αφηνουν να χανεις, τους βλεπεις ολους παιχταραδες...μεχρι τον αιτορ καλατραβα που 2 χρονια στην ελλαδα ηταν με 3 και 7 γκολ και φετος εγινε ξαφνικα ο μεσσι με ενα πεναλντι σε καθε ματς...τα ιδια μας λεγανε περυσι για τον κουρτιτς οι μπουγατσες, και φετος τον βριζουν οι ιδιοι...

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.511
Πόντοι
4.096
Απαντησε μου αντρικια και αρχιδατα,αν μπορεις φυσικα.Αν ημουν 0-1 μεσα στο κοτετσι σου και στο 96 εκανε παιχτης μου ακριβως το ιδιο λαθος που εκανε ο δικος σου χθες,θα φωναζες (σωστα) για πεναλτι η οχι;
οχι βεβαια
τα παιδια με το σπαθι τους

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.089
Πόντοι
12.756
ρε μαλακα τι ειναι τουτοι .... :jerking: :jerking:
2 μερες εδω μεσα ειναι και γραφουν για το Χ , που να χανανε κιολας ..
τι ταλαιπωρία και γκρινια ειναι οι τυποι ..

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.592
Πόντοι
6.536
Έχει κλειδώσει το πρωτάθλημα.....
Πράσινο.....
Εσένα πούτσα σου.....
Άλλος καίγεται και στεναχωριέται...
Pbs Nature Tiger GIF by Nature on PBS

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
οχι βεβαια
τα παιδια με το σπαθι τους
Οχι οτι περιμενα να μου δωσει αντρικια και αρχιδατη απαντηση.Σιγην ιχθυος φυσικα.Στις αμπαλες και προπαγανδιστικες τοποθετησεις ειναι πρωτος.Γνωστο το εργο...

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.511
Πόντοι
4.096
Οχι οτι περιμενα να μου δωσει αντρικια και αρχιδατη απαντηση.Σιγην ιχθυος φυσικα.Στις αμπαλες και προπαγανδιστικες τοποθετησεις ειναι πρωτος.Γνωστο το εργο...

• Χαχα
Αντιδράσεις: kk1980

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
ρε μαλακα τι ειναι τουτοι .... :jerking: :jerking:
2 μερες εδω μεσα ειναι και γραφουν για το Χ , που να χανανε κιολας ..
τι ταλαιπωρία και γκρινια ειναι οι τυποι ..
Γελαει ο κοσμος ρε.Τους φτυνουν και νομιζουν οτι βρεχει :confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.886
Πόντοι
5.006
καταρχην δεν ειναι θεμα αντιπαραθεσης..ειπα οτι δεν ηταν πεναλντι το χθεσινο και τελος...δεν υπαρχει καποιο νοημα να συμφωνησουμε...
παιρνεις τα πεναλντι που παιρνεις φετος και μπραβο σου...οπως και ο μπαοκ πηρε το αηττητοχααχο πρωταθλημα τοτε, οπως το πηρε, και μπραβο του..οπως η αεκ εφτιαξε γηπεδο, οπως το εφτιαξε, και μπραβο της...οπως εγω πηρα το οφσαιτ του κατσουρανη, οπως το πηρα, και μπραβο μου...

αρα ποιο το νοημα να πω τι θα εκανα αν επαιρνα τετοιο πεναλντι στο καραισκακη????εγω θα πανηγυριζα και εσυ θα ζητουσες να επανελθει ο κοντονης και να διακοψει το πρωταθλημα οπως τοτε επι συριζανελ....

οποτε ασε τα "αρχιδατα" και τα κωλοκοτρωνεικα με εμενα, γιατι δεν εχει γεννηθει ακομα στην ελλαδα ο ανθρωπος που θα παραδεχτει οτι πηρε στημενο πρωταθλημα η ομαδα του....αυτα ειναι για παιδακια...

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom