Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
Καποιος απορησε πριν απο πολλες σελιδες για τον τροπο που πανηγυρισε ο νοκερτ του βολου. Ισως απαντηθηκε, δεν ειδα μια και οι σελιδες γεμιζουν αβερτα για παναθα, τεσπα παρτε αυτο

Εντάξει αν το λέει το αντικειμενικό sdna το πιστεύουμε..

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
όχι ρε φίλε δε σε ξέρω..η λογική που χρησιμοποιείς στα σχόλια σου όμως είναι αυτή που αναφέρω..και μιλάω για όλους τους οπαδούς..κόψτε τα οπαδιλίκια, υποστηρίξτε την ομάδα σας αλλά δε χρειάζεται κάθε φορά να φταίει ο αντίπαλος..
Φιλε στους καφρους εδω απανταω με καφριλα.Γιατι ειναι η μονη γλωσσα που καταλαβαινουν...Οταν μπαινει ενας "φιλαθλος" σας εδω για να λασπολογησει το να του μιλησεις με λογικα επιχειρηματα ειναι ανωφελο.Οποτε χρειαζεται καζουρα και καφριλα σε τετοιες περιπτωσεις.Δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα.Εφ οσον λοιπον εισαι φιλαθλος οπως λες (δεν εχω λογο να αμφιβαλλω) ξερεις πολυ καλα ποιοι ειναι οι δικοι σας καφροι εδω.Και τι τερατα μπαινουν και γραφουν.Αν εισαι αντικειμενικος θα το ξερεις.
Με ειδες πολλες φορες να μπαινω στο θεμα της ομαδας σου και να λασπολογω;Τελοσπαντων,αφηνω αυτη την ανουσια "αντιπαραθεση" εδω,δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει.

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
ξέρω ποιά είναι. δηλαδή τι;; έχει την ίδια αξία μια ήτα από δορυφόρο που δεν έχει κανένα αντίκρισμα στο πρωτάθλημα από το να είναι στο τέλος και να πέρνει άλλος τον τίτλο η την έξοδο;;; καλά.... οκ...
2007-2008. Ισοβαθμία στο γνωστό πρωτάθλημα Βάλνερ (μην εξετάσουμε την υπόθεση αλλού το πάω). Το παράρτημα Αστέρας Τρίπολης που λέτε σε δυο αγώνες με ΟΣΦΠ έχει μια νίκη και μια ισοπαλία..Σε πρωτάθλημα που κρίθηκε στους 2 βαθμούς λόγω της υπόθεσης..Εντάξει τώρα?

Πες μας και ποια ομάδα είναι αφού ξέρεις..

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
Φιλε στους καφρους εδω απανταω με καφριλα.Γιατι ειναι η μονη γλωσσα που καταλαβαινουν...Οταν μπαινει ενας "φιλαθλος" σας εδω για να λασπολογησει το να του μιλησεις με λογικα επιχειρηματα ειναι ανωφελο.Οποτε χρειαζεται καζουρα και καφριλα σε τετοιες περιπτωσεις.Δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα.Εφ οσον λοιπον εισαι φιλαθλος οπως λες (δεν εχω λογο να αμφιβαλλω) ξερεις πολυ καλα ποιοι ειναι οι δικοι σας καφροι εδω.Και τι τερατα μπαινουν και γραφουν.Αν εισαι αντικειμενικος θα το ξερεις.
Με ειδες πολλες φορες να μπαινω στο θεμα της ομαδας σου και να λασπολογω;Τελοσπαντων,αφηνω αυτη την ανουσια "αντιπαραθεση" εδω,δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει.
Στους δικούς σας κάφρους με τι απαντάς? Στα τέρατα που γράφουν οι δικοί σου? Φαντάζομαι είσαι αναγνώστης και του sdna σωστά?

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.743
Πόντοι
3.446
2007-2008. Ισοβαθμία στο γνωστό πρωτάθλημα Βάλνερ (μην εξετάσουμε την υπόθεση αλλού το πάω). Το παράρτημα Αστέρας Τρίπολης που λέτε σε δυο αγώνες με ΟΣΦΠ έχει μια νίκη και μια ισοπαλία..Σε πρωτάθλημα που κρίθηκε στους 2 βαθμούς λόγω της υπόθεσης..Εντάξει τώρα?

Πες μας και ποια ομάδα είναι αφού ξέρεις..
το πηρες ναι η οχι;; πες εσυ...

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Στους δικούς σας κάφρους με τι απαντάς? Στα τέρατα που γράφουν οι δικοί σου? Φαντάζομαι είσαι αναγνώστης και του sdna σωστά?
Σου αντιστρεφω την ερωτηση.Εσυ στους δικους σου καφρους μπαινεις να κραξεις και να τους αποκαλεσεις "ασβερκους οπαδους";Εκει μοκο...
Και ναι το βρηκες,διαβαζω φανατικα sdna... :jerking:

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
το πηρες ναι η οχι;; πες εσυ...
Ρε είσαι καθυστερημένος? το πήρα λόγω της απόφασης, το "παράρτημα" όμως θα μου έκοβε το πρωτάθλημα...Πλει οφ 2009-2010 ο Άρης δεν πετά τον ΟΣΦΠ εκτός Ευρώπης?

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.743
Πόντοι
3.446
Ρε είσαι καθυστερημένος? το πήρα λόγω της απόφασης, το "παράρτημα" όμως θα μου έκοβε το πρωτάθλημα...Πλει οφ 2009-2010 ο Άρης δεν πετά τον ΟΣΦΠ εκτός Ευρώπης?
καθυστερημενο να πεις οτι αγαπας. ο Αρουλης 2-3 χρονια ειναι γκομενακι σας. τελος

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
Σου αντιστρεφω την ερωτηση.Εσυ στους δικους σου καφρους μπαινεις να κραξεις και να τους αποκαλεσεις "ασβερκους οπαδους";Εκει μοκο...
Και ναι το βρηκες,διαβαζω φανατικα sdna... :jerking:
Όχι γιατί σε αντίθεση με εσένα μπαίνω σπάνια εδώ..Ήμουν σίγουρος ότι θα είσαι αναγνώστης sdna..

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
καθυστερημενο να πεις οτι αγαπας. ο Αρουλης 2-3 χρονια ειναι γκομενακι σας. τελος
Σώπα,, με την ίδια λογική και ο ΟΦΗ ήταν γκομενάκι σας όλα τα χρόναι εκτός από εκείνα που αναφέρεις..Βλέπεις ότι δεν υπάρχει λογική σε αυτά που λες...αφού είσαι καθυστερημένος ΟΠΑΔΟΣ κάφρος και άσβερκος..

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.743
Πόντοι
3.446
Σώπα,, με την ίδια λογική και ο ΟΦΗ ήταν γκομενάκι σας όλα τα χρόναι εκτός από εκείνα που αναφέρεις..Βλέπεις ότι δεν υπάρχει λογική σε αυτά που λες...αφού είσαι καθυστερημένος ΟΠΑΔΟΣ κάφρος και άσβερκος..
οτι πεις φιλαθλε.... οτι πεις. γαυρος αφου...

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.743
Πόντοι
3.446
δεν είμαι γαύρος....είμαι φίλαθλος του ΟΣΦΠ..εντάξει κάφρε ΟΠΑΔΕ, αναγνώστη του sdna?
θα σε στεναχωρησω.... δεν διαβαζω αθλητικα σαιτ κ ραδιο ακουω ερα σπορ. θες πιστεψε το θες οχι. για πες μου ενα αντικημενικο σαιτ να διαβαζω.... αν υπαρχει...

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.743
Πόντοι
3.446

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
εχω πιο συμαντικα πραγματα να κανω αλλα εγω ειμαι καφρος κ εσυ εισαι φιλαθλος..... αφου εσυ τα ξερεις ολα
Και εγώ έχω πιο σημαντικά πράγματα..εγώ πχ δεν ακούω έρα απλά τυγχάνει να διαβάζω 2-3 sites. Όμως την άποψη μου την έχω και δεν επηρεάζομαι από αυτά που διαβάζω ακόμα και αν "με συμφέρουν"..Οπότε το ότι ασχολούμε πχ 15 λεπτά παραπάνω από εσένα την ημέρα δεν μου αφαιρεί τον τίτλο του φίλαθλου..Και εγώ έχω οικογένεια, φίλους, σχέση και μια πολύ σημαντική θέση σε Όμιλο εταιρειών..Απλά όπως σιχαίνομαι αυτούς που πάντα φταίει ο άλλος πχ στη δουλεία μου, έτσι σιχαίνομαι και τους οπαδούς που πάντα φταίει ο αντίπαλος. Νομίζω είμαι κατανοητός..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
Και αν τους κάνεις και καζούρα που η ειρωνεία περισσεύει, σου την λένε και σου απαντάνε... λογικό... Ολυμπιακός είσαι...
Μονά ζυγά δικά τους ρε συ. Μόνο αυτοί να κάνουν καζούρα και κοροιδία... όταν έρχεται η σειρά τους αμέσως τους πιάνει το παράπονο.
δεν πειραζει τυπε, ολα καλα....τους εχει τιμωρησει ηδη η ιστορια... η τιμωρια τους ειναι να πηγαινουν 10χιλιαδες κοσμο σε ενα ματς στον βολο επειδη ειναι στην 1η θεση οκτωβρη μηνα....αυτη ειναι η τιμωρια τους...να μην μπορουν ουτε οι ιδιοι να το πιστεψουν οτι ειναι 1η τον οκτωβρη....δηλαδη ιδιο συναισθημα με του λαμιωτες αν ηταν η λαμια 1η τον οκτωβρη...
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
Που να ασχολιοσασταν κιολας :tooth::tooth::tooth::tooth:
ποιος σοβαρος ολυμπιακος ασχολειται με τα στημενα ματς τυπε???
μονο κατι βαζελογαυροι απολογουνται για το χερι του μανιατη πχ....ολοι οι υπολοιποι ξερουμε οτι ηταν καθαρη η φαση και παμε παρακατω...οπως και ολοι οι σοβαροι μπαοκτζηδες ξερουν οτι πηραν ενα πεντακαθαρο αηττητο πρωταθλημα και πανε παρακατω...οπως ολοι οι σοβαροι βαζελοι ξερουν οτι δεν ειχαν επι 25 χρονια παραρτημα τον οφη....
μονο παιδακια καθονται και απολογουνται για το οφσαιτ του κατσουρανη, το οποιο ηταν καθαρο οφσαιτ...οριακο μεν, οφσαιτ δε....

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.743
Πόντοι
3.446
Και εγώ έχω πιο σημαντικά πράγματα..εγώ πχ δεν ακούω έρα απλά τυγχάνει να διαβάζω 2-3 sites. Όμως την άποψη μου την έχω και δεν επηρεάζομαι από αυτά που διαβάζω ακόμα και αν "με συμφέρουν"..Οπότε το ότι ασχολούμε πχ 15 λεπτά παραπάνω από εσένα την ημέρα δεν μου αφαιρεί τον τίτλο του φίλαθλου..Και εγώ έχω οικογένεια, φίλους, σχέση και μια πολύ σημαντική θέση σε Όμιλο εταιρειών..Απλά όπως σιχαίνομαι αυτούς που πάντα φταίει ο άλλος πχ στη δουλεία μου, έτσι σιχαίνομαι και τους οπαδούς που πάντα φταίει ο αντίπαλος. Νομίζω είμαι κατανοητός..
δεν διαφερουμε πολυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom