Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
Δεν το πες εσυ,το ειπαν πολλοι ομοιδεατες σου εδω και μας τα εχουν ζαλισει απο χθες.Μιλανε χωρις αποδειξεις...Εσυ γιατι θιγεσαι;Αναφερθηκα σε σενα προσωπικα;Επισης το αν κραζουμε η οχι δικους μας ασε να το ξερουμε καλυτερα οι ιδιοι...Και θες να μου πεις οτι κραζετε ολοι τον Τσουκαλα και δεν υπαρχει μια μεγαλη μεριδα οπαδων σας που τον υποστηριζει τυφλα;Εγινεεεε οκ...Το ποιοι ειναι πιο προβατα απ τους αλλους το ξερουμε,αστο δεν θα βγαλουμε ακρη...
Προφανώς δε θα βγάλουμε άκρη γιατι σε αντίθεση με μένα, εσύ είσαι κάφρος άσβερκος ΟΠΑΔΟΣ

• Χαχα
Αντιδράσεις: kk1980

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.625
Πόντοι
6.056
στημενο, στημενα στημενο
ενω εμεις κουλ.... στημενα καν...

ΝΑ ΚΕΡΔΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Κ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

giphy14.gif

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
Εγινε ΑΓΝΕ ΦΙΛΑΘΛΕ,με συγχωρεις...
Είμαι φίλαθλος ρε φίλε τι να κάνουμε..ξέρω να αναγνωρίζω τα κακά και τα καλά της ομάδας μου..Έχω να πάω στο γήπεδο χρόνια γιατί θεωρώ ότι η διοίκηση του ΟΣΦΠ δε θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω..Αλλά δεν μπορώ σε όμοιες περιπτώσεις να ακούω διαφορετικά πράγματα..Όταν πέρνεις εσύ πρωτάθλημα είναι καθαρό, όταν πέρνει ο αντίπαλος όχι..Όταν ρίχνεις 5αρα εσύ είσαι ομαδάρα όταν ρίχνει ο αντίπαλος είναι στημένο..Μάθε λοιπόν να αναγνωρίζεις τον αντίπαλο για να αναγνωρίζεσαι και από αυτόν..

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.102
Πόντοι
28.246
αν στα 20 χρονια, τους πεις 1 φορα οτι το ταδε ματς τους ηταν στημενο, θα αρχιζουν να σκιζουν τα ρουχα τους, να διαμαρτυρονται και να γραφουν για το ποσο αγνοι και τιμιοι ειναι...
Και αν τους κάνεις και καζούρα που η ειρωνεία περισσεύει, σου την λένε και σου απαντάνε... λογικό... Ολυμπιακός είσαι...
Μονά ζυγά δικά τους ρε συ. Μόνο αυτοί να κάνουν καζούρα και κοροιδία... όταν έρχεται η σειρά τους αμέσως τους πιάνει το παράπονο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.278
Πόντοι
12.756
Και αν τους κάνεις και καζούρα που η ειρωνεία περισσεύει, σου την λένε και σου απαντάνε... λογικό... Ολυμπιακός είσαι...
Μονά ζυγά δικά τους ρε συ. Μόνο αυτοί να κάνουν καζούρα και κοροιδία... όταν έρχεται η σειρά τους αμέσως τους πιάνει το παράπονο.
ελα ρε ωραια ειναι και η καζουρα και ο χαβαλες κλπ..ποιος την αρνειται;

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.012
Πόντοι
8.236
timothee chalamet smoking GIF by A24
:coffee:
Ενδιαφεροντα τα τελευταια ποστ , τα διαβαζω με προσοχη :2funny: :2funny:
Υ.Γ. Μου αρεσουν αυτες οι οπαδικες συζητησεις που δεν εχουν κανενα απολυτος νοημα αλλα οκ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Είμαι φίλαθλος ρε φίλε τι να κάνουμε..ξέρω να αναγνωρίζω τα κακά και τα καλά της ομάδας μου..Έχω να πάω στο γήπεδο χρόνια γιατί θεωρώ ότι η διοίκηση του ΟΣΦΠ δε θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω..Αλλά δεν μπορώ σε όμοιες περιπτώσεις να ακούω διαφορετικά πράγματα..Όταν πέρνεις εσύ πρωτάθλημα είναι καθαρό, όταν πέρνει ο αντίπαλος όχι..Όταν ρίχνεις 5αρα εσύ είσαι ομαδάρα όταν ρίχνει ο αντίπαλος είναι στημένο..Μάθε λοιπόν να αναγνωρίζεις τον αντίπαλο για να αναγνωρίζεσαι και από αυτόν..
Πουθενα δεν σε ειρωνευτηκα.Αντιθετα εσυ με αποκαλεσες ασβερκο οπαδο και αρχισες μια επιθεση χωρις να γνωριζεις τι εχω πει και τι εχω κανει οταν εβλεπα τα κακως κειμενα στην ομαδα μου τοσα χρονια.Την αγαπη μου για τον Παναθηναικο και για τον αθλητισμο δεν μπορεις καν να την ξερεις.Αυτο δεν σημαινει οτι φοραω παρωπιδες η οτι θα κατσω στην μουγκα σε οποιαδηποτε λασπη εναντιον μας.Οποτε οι χαρακτηρισμοι "ασβερκος οπαδος" καλο θα ηταν να απουσιαζουν.Φιλικα παντα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.102
Πόντοι
28.246

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.102
Πόντοι
28.246

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
Πουθενα δεν σε ειρωνευτηκα.Αντιθετα εσυ με αποκαλεσες ασβερκο οπαδο και αρχισες μια επιθεση χωρις να γνωριζεις τι εχω πει και τι εχω κανει οταν εβλεπα τα κακως κειμενα στην ομαδα μου τοσα χρονια.Την αγαπη μου για τον Παναθηναικο και για τον αθλητισμο δεν μπορεις καν να την ξερεις.Αυτο δεν σημαινει οτι φοραω παρωπιδες η οτι θα κατσω στην μουγκα σε οποιαδηποτε λασπη εναντιον μας.Οποτε οι χαρακτηρισμοι "ασβερκος οπαδος" καλο θα ηταν να απουσιαζουν.Φιλικα παντα
Είδα σχόλια σου και κατάλαβα..Και όχι δε θα απουσιάζουν..Θα σταματήσουν όταν αποβάλεις από τα σχόλια σου την τοξικότητα, την καφρίλα, την φανατίλα..Και όχι δεν αγαπάς τον αθλητισμό..αγαπάς μόνο την ομάδα σου.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.743
Πόντοι
3.446
Κάτσε να σε ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα..Ο Πανιώνιος που ήταν παράρτημα μας θυμάσαι με ποιον έφερε ισοπαλία 1-1 τη χρονιά που έπεσε και ενώ παλεύαμε με ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα..Ο Άρης σε ποιον έκοψε το αήττητο και ποιον κέρδισε φέτος? Ο Αστέρας Τρίπολης πόσες φορές έχει κόψει βαθμούς από ΟΣΦΠ? Και bonus ερώτηση ποια είναι η μοναδική ομάδα που στον ισολογισμό της έχει δάνεια προς άλλες ΠΑΕ? Μάντεψε?
Σας έκοψε καμία ομάδα (δορυφόρος) βαθμούς στο τέλος πρωταθλήματος που ήταν αιτία να χαθεί πρωτάθλημα η έξοδος για ευρωπαϊκά;; ειλικρινά δεν θυμάμαι, αν ναι θα ήθελα να μου θυμίσει πια. εμάς 2 φορές ο Οφη 4 κ 2 αγωνιστικές πριν το τέλος. οχι 6η 10η η 17η σε 30φευγα αγώνες

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Είδα σχόλια σου και κατάλαβα..Και όχι δε θα απουσιάζουν..Θα σταματήσουν όταν αποβάλεις από τα σχόλια σου την τοξικότητα, την καφρίλα, την φανατίλα..Και όχι δεν αγαπάς τον αθλητισμό..αγαπάς μόνο την ομάδα σου.
Α σοβαρα,απο καποια σχολια μου εδω εβγαλες αυτο το συμπερασμα;Με ξερεις κι απο χθες;Μπραβο σου που το καταλαβες...Δεν πειραζει,ας ειμαι εγω καφρος οπαδος και να ειστε εσεις οι αγνοι φιλαθλοι που προαγετε τα ιδεωδη του αθλητισμου...Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα...

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
Σας έκοψε καμία ομάδα (δορυφόρος) βαθμούς στο τέλος πρωταθλήματος που ήταν αιτία να χαθεί πρωτάθλημα η έξοδος για ευρωπαϊκά;; ειλικρινά δεν θυμάμαι, αν ναι θα ήθελα να μου θυμίσει πια. εμάς 2 φορές ο Οφη 4 κ 2 αγωνιστικές πριν το τέλος. οχι 6η 10η η 17η σε 30φευγα αγώνες
Είναι καινούργιο αυτό..αν δεν είναι αγώνας που κρίνει πρωτάθλημα δεν έχει σημασία ε? Στην ερώτηση δεν απαντάς βλέπω..Μαντεύεις ποια είναι?

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.076
Πόντοι
4.180

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
Α σοβαρα,απο καποια σχολια μου εδω εβγαλες αυτο το συμπερασμα;Με ξερεις κι απο χθες;Μπραβο σου που το καταλαβες...Δεν πειραζει,ας ειμαι εγω καφρος οπαδος και να ειστε εσεις οι αγνοι φιλαθλοι που προαγετε τα ιδεωδη του αθλητισμου...Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα...
όχι ρε φίλε δε σε ξέρω..η λογική που χρησιμοποιείς στα σχόλια σου όμως είναι αυτή που αναφέρω..και μιλάω για όλους τους οπαδούς..κόψτε τα οπαδιλίκια, υποστηρίξτε την ομάδα σας αλλά δε χρειάζεται κάθε φορά να φταίει ο αντίπαλος..

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.743
Πόντοι
3.446
Είναι καινούργιο αυτό..αν δεν είναι αγώνας που κρίνει πρωτάθλημα δεν έχει σημασία ε? Στην ερώτηση δεν απαντάς βλέπω..Μαντεύεις ποια είναι?
ξέρω ποιά είναι. δηλαδή τι;; έχει την ίδια αξία μια ήτα από δορυφόρο που δεν έχει κανένα αντίκρισμα στο πρωτάθλημα από το να είναι στο τέλος και να πέρνει άλλος τον τίτλο η την έξοδο;;; καλά.... οκ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom