athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.278
- Πόντοι
- 12.756
ας ερθει καλοδεχουμενος θα ειναιΘέλω να έρθει και ο Βαγγέλας...![]()
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
ας ερθει καλοδεχουμενος θα ειναιΘέλω να έρθει και ο Βαγγέλας...![]()
Τα γραπτά μένουν...ηταν γραφτο, το ελεγαν τα ζωδια, το ελεγαν τα αστρα, υπαρχει ευθυγραμμιση πλανητων, το ειδε μια τσιγγανα στο φλυτζανι , το προφητευσε ο παισιος και η γρια τυφλη μπαμπα βανγκα, ηταν το τσακρα σας :
θα γαμηθειτε 1η φορα απο τον θρυλο φετος....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σου ειπα εγω προσωπικα οτι οσα εχεις παρει ειναι καλπικα;Εχεις βρει πουθενα τετοιο ποστ μου η αναφορα μου;Φυσικα και εχεις παρει πρωταθληματα δικαια.Αλλα αυτο απ το να ειρωνευεσαι για πραγματα που εχεις κανει ο ιδιος στο παρελθον,ε καπου χανεται το μετρο.Επισης οπως σου μιλαω καλα απαιτω κι απο σενα το ιδιο.Δεν με ξερεις και δεν σε ξερω.Εχουμε μια αντιπαραθεση ποδοσφαιρικη ως αντιπαλοι και μιλαμε ως μεγαλοι ανθρωποι.Καλος ο χαβαλες και τα πειραγματα,αλλα νιαου τα γαβ και λοιπες ομορφιες πεστα αλλου.Με καθε σεβασμο και χωρις να χω τιποτα μαζι σου ετσι.Δες την πρώτη παράθεση που ξέχασα να σου απαντήσω πριν... Και έλα να μου πεις για επιχειρήματα και κομπλεξισμους ξανά.
ΑΠΟ ΤΑ 47 ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΚΑΠΛΙΚΑ. ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΑΜΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΠΆΛΟΥ; ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ!
Άντε νιάου τώρα.
ερχομαστε μουνοπανα!!!!Τα γραπτά μένουν...
ηταν γραφτο, το ελεγαν τα ζωδια, το ελεγαν τα αστρα, υπαρχει ευθυγραμμιση πλανητων, το ειδε μια τσιγγανα στο φλυτζανι , το προφητευσε ο παισιος και η γρια τυφλη μπαμπα βανγκα, ηταν το τσακρα σας :
θα γαμηθειτε 1η φορα απο τον θρυλο φετος....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την περασμένη εβδομάδα μόλις σε εσένα προσωπικά, εγώ, πάλι προσωπικά σου έδωσα την αναγνώριση της ανωτερότητας. Σου έδειξα που πρέπει να προβληματιστείς αλλά αναγνώρισα την ανωτερότητα σου ως ομάδα φέτος. Και μου ζητάς και ρέστα;Σου ειπα εγω προσωπικα οτι οσα εχεις παρει ειναι καλπικα;Εχεις βρει πουθενα τετοιο ποστ μου η αναφορα μου;Φυσικα και εχεις παρει πρωταθληματα δικαια.Αλλα αυτο απ το να ειρωνευεσαι για πραγματα που εχεις κανει ο ιδιος στο παρελθον,ε καπου χανεται το μετρο.Επισης οπως σου μιλαω καλα απαιτω κι απο σενα το ιδιο.Δεν με ξερεις και δεν σε ξερω.Εχουμε μια αντιπαραθεση ποδοσφαιρικη ως αντιπαλοι και μιλαμε ως μεγαλοι ανθρωποι.Καλος ο χαβαλες και τα πειραγματα,αλλα νιαου τα γαβ και λοιπες ομορφιες πεστα αλλου.Με καθε σεβασμο και χωρις να χω τιποτα μαζι σου ετσι.
Δε βαζω ρε διπλό, ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑΜου αρέσει που είχες και άγχος για τον αγώνα στον Βόλο... Τρομάρα σου, ρε μαλακα.
Παίξε και βάλε πολλά στο διπλό την επόμενη αγωνιστική στην λεωφόρο, σου λέω.
Και γω σου απαντησα σ εκεινη την κουβεντα οτι δεν εχω λογο να προβληματιστω,σου εξηγησα τους λογους.Διαφωνουμε και ας το αφησουμε εδω καλυτερα,δεν θα βγαλουμε ακρη.Την επομενη εβδομαδα εδω θα μαστε να τα πουμε...Την περασμένη εβδομάδα μόλις σε εσένα προσωπικά, εγώ, πάλι προσωπικά σου έδωσα την αναγνώριση της ανωτερότητας. Σου έδειξα που πρέπει να προβληματιστείς αλλά αναγνώρισα την ανωτερότητα σου ως ομάδα φέτος. Και μου ζητάς και ρέστα;
δεν μπορουσαμε να στηριχτουμε πλεον στην χιπε, αφου μετα τον τραυματισμος της δεν μπορουσε να παιξει σε τετοιο επιπεδο...Τάκη τί έγινε πάλι στο βολει;Έφυγε η Χιπε και διαλύθηκε το συμπαν;
εσείς μιλάτε , εμείς γαμάμεερχομαστε
(μην τραυματιστει ο εμβιλα μονο)
αφηνει μουσι ο ιρβιν γιαλομ του ποδοσφαιρου και βγαζει εμψυχωτικη ομιλια πριν το ματς :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι αν κερδισετε θα συμαινει οτι μεχρι τωρα δεν το αξιζουν να θεωρουνται 1ο φαβορι;;; δηλαδη οταν καναμε 2πλα σε σας και το περνατε δεν το αξιζατε;;
Δεκάρα δεν δίνω αν συμφωνουμε η όχι.Και γω σου απαντησα σ εκεινη την κουβεντα οτι δεν εχω λογο να προβληματιστω,σου εξηγησα τους λογους.Διαφωνουμε και ας το αφησουμε εδω καλυτερα,δεν θα βγαλουμε ακρη.Την επομενη εβδομαδα εδω θα μαστε να τα πουμε...
η μόνη περίπτωση να πάρει χάπια η παιχτούρα Σάλας είναι να διαβάσει τις χοντρομαλακίες που αραδιάζεις κατά ριπάςδεν μπορουσαμε να στηριχτουμε πλεον στην χιπε, αφου μετα τον τραυματισμος της δεν μπορουσε να παιξει σε τετοιο επιπεδο...
πηρανε το ρισκο να στηριξουνε την κουβανη σαλας που ειναι φουλ στα ψυχολογικα και κουμπωνει ενα κουτι ζαναξ καθε πρωι....όταν αποφασιζει να παιξει, τραβαει ολη την ομαδα...οταν ειναι κατατονικη λογω των μουρλοχαπιων, εχουμε προβλημα...
παντως νταξει τα βολευ ανδρων και γυναικων, επειδη ειναι τελειως σε ερασιτεχνικο επιπεδο στην ελλαδα, δεν λεει τιποτα μια νικη και μια ηττα....δηλαδη μπορει να φερεις εναν παιχταρα - μια παιχτουρα τον απριλιο και να σου παρει μονος/μονη το πρωταθλημα (περα απο την 7η σερι επιστροφη, εκει γυρω στον μαρτιο, της κονομη που αποσυρεται τα τελευταια 12 χρονια)...
η Άγκοστ δεν έφυγε ? στη πεντάδα δηλαδή λείπουν οι 2 καλύτερες και έμεινε μόνη κ έρημη η Σάλας να πάρει πρωτάθλημα για τον μυρωδιά φίλο σου , να του το πάει στο καναπέΤάκη τί έγινε πάλι στο βολει;Έφυγε η Χιπε και διαλύθηκε το συμπαν;