Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.102
Πόντοι
28.246
το οτι υπαρχουν μαλακες το ξερω. αυτο δεν συμαινει οτι το κανω κ εγω. εδω ομως εσενα ειδα να γραφεις με ειρωνια , κατι που δεν θα δεις ποτε απο εμενα, εγω ειμαι υπευθυνος μονο για εμενα.
ειρωνεύτηκα το αποψινο καραγκιοζιλικι, όχι τους τραυματίες.

Όταν πας και μου γράφεις το εξής στην παρακάτω παράθεση, τι θέλεις να σου απαντήσω; Που θα μου πεις "είσαι Ολυμοιακος"

αλλα απ την αλλη.... εισαι ολυμπιακος..
Μακάρι να ήσουνα κι εσυ Ολυμπιακός και ας σου έλειπε το ένα αρχιδι.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
Αρχίζει ολονυχτία....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.102
Πόντοι
28.246
ΕΣΕΙΣ δεν εχετε δικαιωμα να μιλατε για "πελατειακες"σχεσεις
Έχεις τα μούτρα να μιλάς που ξεκιναγες μέχρι το 2005 το πρωταθλημα με +6 από τον ΟΦΗ...

Η μήπως γεννήθηκες το 2000 και δεν θυμάσαι γιατί ήσουνα μικρός;

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.100
Πόντοι
456
Εδω η αρμαδα του γαυρου σε μια "παλληκαρισια" και φυσικα καθολου "στημενη" θριαμβευτικη νικη με 0-6 στην Λαμια πριν δυο χρονια.Ενα απ τα παμπολα παραδειγματα στην ιστορια σας...
ΕΣΕΙΣ δεν εχετε δικαιωμα να μιλατε για "πελατειακες"σχεσεις και στημενα ρε.Παραδεχτειτε αρχιδατα μια φορα την ανωτεροτητα του αντιπαλου.Αλλα τι λεω,ψιλα γραμματα ετσι...
Ομως απολαμβανουμε τον πονο σας.Μας εχετε ζαλισει τ αρχιδια φετος "Μα παιζει εντος εδρας, μα δεν βαζει γκολ, μα παιρνει πεναλτι". Τωρα βρηκατε το τροπαριο του φιλικου. Εχει παει μεχρι το λαρυγγι σε πολυ κοσμο φετος. Ειχατε συνηθισει να μαστε στην αφανεια τα τελευταια χρονια και σας βολευε.Τωρα θα πονατε και θα το γουσταρουμε οσο γραφετε.
ο βόλος έχει κερδίσει αεκ εκτός και έχει πάρει χ στο καραισκάκη,είναι τρίτος και πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. η λαμία τότε που παραθέτεις τί ήταν?

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Έχεις τα μούτρα να μιλάς που ξεκιναγες μέχρι το 2005 το πρωταθλημα με +6 από τον ΟΦΗ...

Εσυ βγαζεις κομπλεξ και ποσταρεις ασταματητα στο θεμα μας σημερα,πονας και δεν ξερεις τι να πεις.Σας ξερουμε πολυ καλα τοσα χρονια,πουλα την προπαγανδα σου αλλου η σε τιποτα παιδακια.41 εφτασα και εχω δει τα αισχη σας τοσα χρονια.Γραφε κι αλλο,με διασκεδαζεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.102
Πόντοι
28.246
Εσυ βγαζεις κομπλεξ και ποσταρεις ασταματητα στο θεμα μας σημερα,πονας και δεν ξερεις τι να πεις.Σας ξερουμε πολυ καλα τοσα χρονια,πουλα την προπαγανδα σου αλλου η σε τιποτα παιδακια.41 εφτασα και εχω δει τα αισχη σας τοσα χρονια.Γραφε κι αλλο,με διασκεδαζεις.
Δηλαδή έχεις να δεις πρωτάθλημα από τα 29 σου; Σε καταλαβαίνω, είναι μεγάλη στέρηση.
Άντε βρε, φέτος θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.743
Πόντοι
3.446

αφου εισαι κ εσυ μεγαλος, για θυμησε στον κοσμο πια ομαδα εκοψε βαθμους (0-0) απο εμας λιγο πριν το τελος και πηρε πρωταθλημα η Αεκ το '94. οπως επισης πια ομαδα μας εκοψε βαθμους το '97 , εναν αγωνα πριν το τελος δεν βγηκαμε ευρωπη;;

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
ΠΟΥΤΣΑ στα παοκια στο βολλευ,
ΠΟΥΤΣΑ και 5αρα για το 10/10 στην μπάλα
ΠΟΥΤΣΑ στον γαύρο στο βολλευ γυναικών , δεν αντέχω άλλο έχω ξεμείνει σήμερα :bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:

Συνημμένα

• 04AE9D7A-D9F8-4D96-ADE7-9BA000E46E8A.jpeg
    04AE9D7A-D9F8-4D96-ADE7-9BA000E46E8A.jpeg
    258,3 KB · Εμφανίσεις: 24

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Δηλαδή έχεις να δεις πρωτάθλημα από τα 29 σου; Σε καταλαβαίνω, είναι μεγάλη στέρηση.
Άντε βρε, φέτος θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.
Τι εγινε,μας τελειωσαν τα "ατρανταχτα" επιχειρηματα και αρχισαμε τις ειρωνειες;Ρε συνεχισε να γραφεις οπως σου προειπα,με διασκεδαζεις...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
95.867
Πόντοι
46.423
Αν μου επιτρέπετε να πω και εγώ την άποψή μου.

Καταρχήν συγχαρητήρια για την μέχρι τώρα πορεία σας.

10 στα 10 μπράβο σας.

Σήμερα βέβαια δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό από τη νίκη σας.

Παίζατε εντός έδρας ...

Ο Μπέος κατέβασε τα παντελόνια του για να τον πηδήξετε.

10 ... έπρεπε να του χώσετε και όχι 5 μόνο.

Να το ευχαριστηθεί ο άνθρωπος.

Από εκεί και πέρα.

Σύντομα θα παίξουμε μαζί σας και εκεί θα φανεί αν αξίζετε να γίνετε πρωταθλητές.

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
αφου εισαι κ εσυ μεγαλος, για θυμησε στον κοσμο πια ομαδα εκοψε βαθμους (0-0) απο εμας λιγο πριν το τελος και πηρε πρωταθλημα η Αεκ το '94. οπως επισης πια ομαδα μας εκοψε βαθμους το '97 , εναν αγωνα πριν το τελος δεν βγηκαμε ευρωπη;;
Αδερφε τι ψαχνεις να βρεις,αντικειμενικη και αντρικια απαντηση απ αυτους;Τσαμπα κοπος...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.102
Πόντοι
28.246
Παραδεχτειτε αρχιδατα μια φορα την ανωτεροτητα του αντιπαλου
Τι εγινε,μας τελειωσαν τα "ατρανταχτα" επιχειρηματα και αρχισαμε τις ειρωνειες;Ρε συνεχισε να γραφεις οπως σου προειπα,με διασκεδαζεις...
Δες την πρώτη παράθεση που ξέχασα να σου απαντήσω πριν... Και έλα να μου πεις για επιχειρήματα και κομπλεξισμους ξανά.

ΑΠΟ ΤΑ 47 ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΚΑΠΛΙΚΑ. ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΑΜΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΠΆΛΟΥ; ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ!

Άντε νιάου τώρα.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.743
Πόντοι
3.446

10 στα 10 μπράβο σας.

Παίζατε εντός έδρας ...

Από εκεί και πέρα.

Σύντομα θα παίξουμε μαζί σας και εκεί θα φανεί αν αξίζετε να γίνετε πρωταθλητές.
γιατι αν κερδισετε θα συμαινει οτι μεχρι τωρα δεν το αξιζουν να θεωρουνται 1ο φαβορι;;; δηλαδη οταν καναμε 2πλα σε σας και το περνατε δεν το αξιζατε;;

leo1908

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2018
Κριτικές
1
Like
1.117
Πόντοι
201

10 στα 10 μπράβο σας.

Παίζατε εντός έδρας ...

Από εκεί και πέρα.

Το αν αξίζει ο Παναθηναϊκός να πάρει το πρωτάθλημα φέτος δεν θα φανεί από το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό, εξάλλου είναι ένα ντέρμπι και ανεξάρτητα από την κατάσταση των δύο ομάδων, διαχρονικά η ιστορία έχει δείξει ότι όλα τα ντέρμπι είναι αμφίρροπα.Το πρωτάθλημα θα κριθεί στη σταθερότητα των διεκδικητών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom