baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
φιλε απο την προηγουμενη βδομαδα εδωσε κατευθηνση ο μπεος εισαι ευπροσδεκτοι ελατε ΟΣΟΙ θελετε,τους πελατες συνηθως τους ευχαριστουμε.Μόνο κώλο?
φιλε απο την προηγουμενη βδομαδα εδωσε κατευθηνση ο μπεος εισαι ευπροσδεκτοι ελατε ΟΣΟΙ θελετε,τους πελατες συνηθως τους ευχαριστουμε.Μόνο κώλο?
Μην κάνει καμιά μαλακια ο Μαρινάκης και πάρει εισητηρια για εκεί. Ο Μπέος θα του πει έλα να παρεις εγώ σου δίνω...φιλε απο την προηγουμενη βδομαδα εδωσε κατευθηνση ο μπεος εισαι ευπροσδεκτοι ελατε ΟΣΟΙ θελετε,τους πελατες συνηθως τους ευχαριστουμε.
για να δουμε παοκτζηδες θα πανε?Μην κάνει καμιά μαλακια ο Μαρινάκης και πάρει εισητηρια για εκεί. Ο Μπέος θα του πει έλα να παρεις εγώ σου δίνω...
ο μπέος έχει ειδικότητα σ αυτά τα σκορ στα στημένα...πριν 10 χρόνια αεκ-ολυμπιακός βόλου που ήταν καραστημένο για το στοίχημα ήρθε 0-4 ενώ φαβορί ήταν η αεκΑκου κει 1-5...λες και επαιζε με ομαδα 4ης κατηγοριας...
Τα νευρα μου μαλακα δε μπορω
Θελω να γλυψω μουνι απο μαυρη να συνελθω.
Θα πάνε και θα παιχτει μπαλιτσα χωρις σκοπιμοτητες. Να χαρεί ο κόσμος. Άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι γιορτή...για να δουμε παοκτζηδες θα πανε?
Εννοείται ρε συ,αφού τον Ιγκνατίεβιτς τον έχει πάνω από το κεφάλι του εικόνισμαγια να δουμε παοκτζηδες θα πανε?
κλείσε ραντεβουδάκι για αύριο βράδυ μια και καλή , μετά το αμφίρροπο ντέρμπυ με τη ΛαμίαΑκου κει 1-5...λες και επαιζε με ομαδα 4ης κατηγοριας...
Τα νευρα μου μαλακα δε μπορω
Θελω να γλυψω μουνι απο μαυρη να συνελθω.
το οτι υπαρχουν μαλακες το ξερω. αυτο δεν συμαινει οτι το κανω κ εγω. εδω ομως εσενα ειδα να γραφεις με ειρωνια , κατι που δεν θα δεις ποτε απο εμενα, εγω ειμαι υπευθυνος μονο για εμενα. οπως κ εγω εχω ακουσει μπραστα μου σκουπιδι να γελαει με τον φονο του παιδιου πριν λιγα χρονια, αυτο δεν συμαινει οτι το κανουν ολοι οι γαυροι. κανω λαθος;;Ο τίτλος του ασεβαστου ανήκει σε εσάς. Έχουμε ακούσει πολλάκις να βρίζετε θύματα της 7. Και πριν δύο χρόνια στα μούτρα μου μπροστά άκουσα Βαζελο να λέει, υπάρχει Θεός! Επιτέλους ψόφησε ο πουστης ο Σάββας! Μην στερείς τίτλους από τον εαυτό σας, στερημένοι...
Ιρβίν Γιαλόμ ετοίμασε κωλοτρυπίδι...
κουμπούρες μεταξεταστέοι οι μαθητές του βαζελόγαβρου Hell ,ούτε με σκονάκι δεν προβιβάζονταιΕΧΟΥΜΕ 10 ΣΤΑ 10 ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΒΛΑΚΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΣΤΗΣΕ ΚΩΛΟ Ο ΜΠΕΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
ειρωνεύτηκα το αποψινο καραγκιοζιλικι, όχι τους τραυματίες.το οτι υπαρχουν μαλακες το ξερω. αυτο δεν συμαινει οτι το κανω κ εγω. εδω ομως εσενα ειδα να γραφεις με ειρωνια , κατι που δεν θα δεις ποτε απο εμενα, εγω ειμαι υπευθυνος μονο για εμενα.
Μακάρι να ήσουνα κι εσυ Ολυμπιακός και ας σου έλειπε το ένα αρχιδι.αλλα απ την αλλη.... εισαι ολυμπιακος..
Έχεις τα μούτρα να μιλάς που ξεκιναγες μέχρι το 2005 το πρωταθλημα με +6 από τον ΟΦΗ...ΕΣΕΙΣ δεν εχετε δικαιωμα να μιλατε για "πελατειακες"σχεσεις
ο βόλος έχει κερδίσει αεκ εκτός και έχει πάρει χ στο καραισκάκη,είναι τρίτος και πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. η λαμία τότε που παραθέτεις τί ήταν?Εδω η αρμαδα του γαυρου σε μια "παλληκαρισια" και φυσικα καθολου "στημενη" θριαμβευτικη νικη με 0-6 στην Λαμια πριν δυο χρονια.Ενα απ τα παμπολα παραδειγματα στην ιστορια σας...
ΕΣΕΙΣ δεν εχετε δικαιωμα να μιλατε για "πελατειακες"σχεσεις και στημενα ρε.Παραδεχτειτε αρχιδατα μια φορα την ανωτεροτητα του αντιπαλου.Αλλα τι λεω,ψιλα γραμματα ετσι...
Ομως απολαμβανουμε τον πονο σας.Μας εχετε ζαλισει τ αρχιδια φετος "Μα παιζει εντος εδρας, μα δεν βαζει γκολ, μα παιρνει πεναλτι". Τωρα βρηκατε το τροπαριο του φιλικου. Εχει παει μεχρι το λαρυγγι σε πολυ κοσμο φετος. Ειχατε συνηθισει να μαστε στην αφανεια τα τελευταια χρονια και σας βολευε.Τωρα θα πονατε και θα το γουσταρουμε οσο γραφετε.
Θα την ξενυχτισεις;Αρχίζει ολονυχτία....
Εσυ βγαζεις κομπλεξ και ποσταρεις ασταματητα στο θεμα μας σημερα,πονας και δεν ξερεις τι να πεις.Σας ξερουμε πολυ καλα τοσα χρονια,πουλα την προπαγανδα σου αλλου η σε τιποτα παιδακια.41 εφτασα και εχω δει τα αισχη σας τοσα χρονια.Γραφε κι αλλο,με διασκεδαζεις.Έχεις τα μούτρα να μιλάς που ξεκιναγες μέχρι το 2005 το πρωταθλημα με +6 από τον ΟΦΗ...
Η μήπως γεννήθηκες το 2000 και δεν θυμάσαι γιατί ήσουνα μικρός;
Δηλαδή έχεις να δεις πρωτάθλημα από τα 29 σου; Σε καταλαβαίνω, είναι μεγάλη στέρηση.Εσυ βγαζεις κομπλεξ και ποσταρεις ασταματητα στο θεμα μας σημερα,πονας και δεν ξερεις τι να πεις.Σας ξερουμε πολυ καλα τοσα χρονια,πουλα την προπαγανδα σου αλλου η σε τιποτα παιδακια.41 εφτασα και εχω δει τα αισχη σας τοσα χρονια.Γραφε κι αλλο,με διασκεδαζεις.