Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Το χα ποσταρει την προηγουμενη εβδομαδα,το βαζω και τωρα μηπως δεν το ειδαν καποιοι.Εγκυκλοπαιδικες γνωσεις καθαρα,μη νομισετε τιποτε αλλο...

"Πόνος​

Ο πόνος είναι η δυσάρεστη αίσθηση που συνήθως προκύπτει από ένα πολύ έντονο ή καταστροφικό σωματικό ερέθισμα. Ο πόνος βιώνεται υποκειμενικά καθώς επηρεάζεται από την κατάσταση του εγκεφάλου μέσα στον οποίο σχηματίζεται η αίσθηση και ο πόνος ως προέκτασή της. Η συνήθεια, η ψυχική κατάσταση, το αν βρίσκεται κανείς σε ύπνωση, αν τελεί υπό ουσίες που επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα κλπ κάνουν την αίσθηση του πόνου υποκειμενική. "​

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.102
Πόντοι
28.246
θα μπορουσες να μην ησουν ειρωνικος με ανθρωπους που επαθαν ζημια, και να το σεβοσουν, αλλα απ την αλλη.... εισαι ολυμπιακος..
Ο τίτλος του ασεβαστου ανήκει σε εσάς. Έχουμε ακούσει πολλάκις να βρίζετε θύματα της 7. Και πριν δύο χρόνια στα μούτρα μου μπροστά άκουσα Βαζελο να λέει, υπάρχει Θεός! Επιτέλους ψόφησε ο πουστης ο Σάββας! Μην στερείς τίτλους από τον εαυτό σας, στερημένοι...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
το χα βαλει και την προηγουμενη βδομαδα.
θα στησει κωλο ο μπεος.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
Ο τίτλος του ασεβαστου ανήκει σε εσάς. Έχουμε ακούσει πολλάκις να βρίζετε θύματα της 7. Και πριν δύο χρόνια στα μούτρα μου μπροστά άκουσα Βαζελο να λέει, υπάρχει Θεός! Επιτέλους ψόφησε ο πουστης ο Σάββας! Μην στερείς τίτλους από τον εαυτό σας, στερημένοι...
πες και για την προπαγανδα με νουρ 1 παραγκες στημενα κλπ και ολα στο τελος καθαρα και καταπιαν την γλωσσα τους οι θωμαιδηδες. :tooth: :tooth: :tooth:

• Like
Αντιδράσεις: Zebu
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Ακου κει 1-5...λες και επαιζε με ομαδα 4ης κατηγοριας...
Τα νευρα μου μαλακα δε μπορω
Θελω να γλυψω μουνι απο μαυρη να συνελθω.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.102
Πόντοι
28.246
φιλε απο την προηγουμενη βδομαδα εδωσε κατευθηνση ο μπεος εισαι ευπροσδεκτοι ελατε ΟΣΟΙ θελετε,τους πελατες συνηθως τους ευχαριστουμε. :hi:
Μην κάνει καμιά μαλακια ο Μαρινάκης και πάρει εισητηρια για εκεί. Ο Μπέος θα του πει έλα να παρεις εγώ σου δίνω...

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.100
Πόντοι
456
ο μπέος έχει ειδικότητα σ αυτά τα σκορ στα στημένα...πριν 10 χρόνια αεκ-ολυμπιακός βόλου που ήταν καραστημένο για το στοίχημα ήρθε 0-4 ενώ φαβορί ήταν η αεκ

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.609
Πόντοι
6.056
κλείσε ραντεβουδάκι για αύριο βράδυ μια και καλή , μετά το αμφίρροπο ντέρμπυ με τη Λαμία :D:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.743
Πόντοι
3.446
το οτι υπαρχουν μαλακες το ξερω. αυτο δεν συμαινει οτι το κανω κ εγω. εδω ομως εσενα ειδα να γραφεις με ειρωνια , κατι που δεν θα δεις ποτε απο εμενα, εγω ειμαι υπευθυνος μονο για εμενα. οπως κ εγω εχω ακουσει μπραστα μου σκουπιδι να γελαει με τον φονο του παιδιου πριν λιγα χρονια, αυτο δεν συμαινει οτι το κανουν ολοι οι γαυροι. κανω λαθος;;

Τελευταία τροποποίηση:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Εδω η αρμαδα του γαυρου σε μια "παλληκαρισια" και φυσικα καθολου "στημενη" θριαμβευτικη νικη με 0-6 στην Λαμια πριν δυο χρονια.Ενα απ τα παμπολα παραδειγματα στην ιστορια σας...
ΕΣΕΙΣ δεν εχετε δικαιωμα να μιλατε για "πελατειακες"σχεσεις και στημενα ρε.Παραδεχτειτε αρχιδατα μια φορα την ανωτεροτητα του αντιπαλου.Αλλα τι λεω,ψιλα γραμματα ετσι...
Ομως απολαμβανουμε τον πονο σας.Μας εχετε ζαλισει τ αρχιδια φετος "Μα παιζει εντος εδρας, μα δεν βαζει γκολ, μα παιρνει πεναλτι". Τωρα βρηκατε το τροπαριο του φιλικου. Εχει παει μεχρι το λαρυγγι σε πολυ κοσμο φετος. Ειχατε συνηθισει να μαστε στην αφανεια τα τελευταια χρονια και σας βολευε.Τωρα θα πονατε και θα το γουσταρουμε οσο γραφετε.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
The Ten Animation GIF by Augenblick Studios

Ιρβίν Γιαλόμ ετοίμασε κωλοτρυπίδι...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.609
Πόντοι
6.056
ΕΧΟΥΜΕ 10 ΣΤΑ 10 ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΒΛΑΚΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΣΤΗΣΕ ΚΩΛΟ Ο ΜΠΕΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ :coffee:
κουμπούρες μεταξεταστέοι οι μαθητές του βαζελόγαβρου Hell ,ούτε με σκονάκι δεν προβιβάζονται :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: kk1980

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom