athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 12.756
ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗκαι επαιζε με την αναπληρωματικη ομαδα η αλμπα....με το κανονικο της ροστερ θα ετρωγε τουλαχιστον 140 ποντους στο κεφαλι ο ευρωκαρναβαλος....
ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗκαι επαιζε με την αναπληρωματικη ομαδα η αλμπα....με το κανονικο της ροστερ θα ετρωγε τουλαχιστον 140 ποντους στο κεφαλι ο ευρωκαρναβαλος....
Μη βρίζεις μανΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
με επνιξε το δικιο αγαπητε μου συνδικτυεΜη βρίζεις μαν
με επνιξε το δικιο αγαπητε μου συνδικτυε
και επαιζε με την αναπληρωματικη ομαδα η αλμπα....με το κανονικο της ροστερ θα ετρωγε τουλαχιστον 140 ποντους στο κεφαλι ο ευρωκαρναβαλος....
μονη λυση πλεον να φτιαχτει γηπεδο 95.000 θεσεων στον βοτανικο και να ανεβει η χρηματοδοτηση στα 4,5 δις....Ο Λαμόνικα φταίει Τάκη
Ρε φιλε μου κακως του απανταω του αγαμητου ναυαγιου,τον ξερω πολυ καλα τι ειναι,τον χρονο μου χαλαω το ξερω.Καλη η καζουρα και ο χαβαλες μεταξυ αντιπαλων εδω,αλλα ειμαι αλλεργικος στους κομπλεξικους και τους μαλακες...Και αυτος ειναι και τα δυο...αφορμη ψαχνει για βγαλει το κομπλεξ του παντου, σε ολα τα νηματα, ο αχρηστος της κοινωνιας.
Τρεφεται απο την γκρινια και την δυστυχια γυρω του, με διαφορα ο πιο πεσιμιστης και πιο αξιολυπητος πιθηκος του σαιτ.
Κλοτσιδων τον πετανε απο παντου, μετα κλαιγεται πως ειναι παρθενος ετων 45
μονη λυση πλεον να φτιαχτει γηπεδο 95.000 θεσεων στον βοτανικο και να ανεβει η χρηματοδοτηση στα 4,5 δις....
δεν της αξιζουν τετοιες ηττες της παναθας!!!!
αλλα ειμαι αλλεργικος στους κομπλεξικους και τους μαλακες...
Παρε μια χρηματοδοτησημονη λυση πλεον να φτιαχτει γηπεδο 95.000 θεσεων στον βοτανικο και να ανεβει η χρηματοδοτηση στα 4,5 δις....
δεν της αξιζουν τετοιες ηττες της παναθας!!!!
Μπραβο μαλακα,τραβα να παιξεις το πουλακι σου τωραΚι εγώ το ίδιο
Και στους αυτιστικους επισης
Κι εγώ το ίδιο
Και στους αυτιστικους επισης
δεν υπάρχει ομάδα στο μπάσκετ και δεν είναι θέμα προπονητή. Παίκτες δεν υπάρχουν !!!δυστυχως ειμαστε χεσμεντεν οταν παιζουμε εκτος εδρας. και εντος οχι οτι ειμαστε λιονταρια, αλλα καπως ο κοσμος κατι η εδρα βοηθαει. θελουμε παιχτες με μπαλακια, οπως τζειμς, γενικα παιχτες που να δημιουργουν.
ενταξει για το αποψινο με αλμπα τι να πεις, λες και πηγαμε για τουρισμο, τραγικο. και βλεπεις γαυρο να ειναι στον ποντο με ρεαλ
''ουτε σαν αντιπαλος του γαβρου'' τι λες αδερφε? γαυρος πρωτος και παει για πλεονεκτημα τετραδα, κι εμεις τελευταιοι, τι συγκρινεις??δεν υπάρχει ομάδα στο μπάσκετ και δεν είναι θέμα προπονητή. Παίκτες δεν υπάρχουν !!!
Μην ακούτε παπαγαλάκια ότι η ομάδα είναι νέα, θα στρώσει κ μπλα μπλα Δεν έχει τύχη αυτή η ομάδα στην ευρωλίγκα ,ούτε σαν αντίπαλος του γάβρου μπορεί να σταθεί.-
Προφανως ρε τι να σταθει , ο γαυρος εχει φτιαξει ομαδα. Εμεις ολοι οι ελληνες ειναι για α2 και εχουμε και 8 ξενους. Οτι να ναι σχεδιασμοςδεν υπάρχει ομάδα στο μπάσκετ και δεν είναι θέμα προπονητή. Παίκτες δεν υπάρχουν !!!
Μην ακούτε παπαγαλάκια ότι η ομάδα είναι νέα, θα στρώσει κ μπλα μπλα Δεν έχει τύχη αυτή η ομάδα στην ευρωλίγκα ,ούτε σαν αντίπαλος του γάβρου μπορεί να σταθεί.-
''ουτε σαν αντιπαλος του γαβρου'' τι λες αδερφε? γαυρος πρωτος και παει για πλεονεκτημα τετραδα, κι εμεις τελευταιοι, τι συγκρινεις??
ναι, μολις εληξε. κι ελεγα να το παιξω ρε πουστη μου μαζι με αλμπα αλλα εδινε συνδυαστικα μικρη αποδοση καπου 4.Ο γαύρος κέρδισε και τη Ρεαλ
Τράκη βλέπε τα...
Πολυ απλο τυπε , αφησαν εναν καλο προπονητη να δουλεψει και εφτιαξε ομαδα. Απετυχε την πρωτη φορα και τον κρατησαν.ναι, μολις εληξε. κι ελεγα να το παιξω ρε πουστη μου μαζι με αλμπα αλλα εδινε συνδυαστικα μικρη αποδοση καπου 4.
ειλικρινα δεν καταλαβαινω πως ο γαυρος φτιαχνει παντα καλες ομαδες, κι εμεις για τον πουτσο. να πεις οτι εχει φιρμες, δεν εχει. εκτος απο σλουκα, οι υπολοιποι αγνωστοι. τι σκατα ρε ??