Λεωφορο ναι θα ηθελα και εγω αδερφε,οπως και Γουδη,αλλα ΟΑΚΑ απο που κι ως που;Ενα (οχι ποδοσφαιρικο) γηπεδο που εχουν παιξει ολοι και εχουν χρησιμοποιησει ως εδρα και οι 2 αλλοι μεγαλοι της Αθηνας;Οχι δεν θα θελα αναπροσαρμογη του σε ποδοσφαιρικο γηπεδο...Το οτι το χουμε χρησιμοποιησει δεν σημαινει οτι συμβολιζει κατι για την ομαδα.
Εμενα ως Παναθηναικο οχι φυσικα δεν με χαλαει ο Βοτανικος.Ειμαστε πιο κοντα απο καθε αλλη φορα σε κατι που επρεπε να χε γινει εδω και πολλα χρονια και γκρινιαζουμε;Εφ οσον γινει θα μιλαμε για ενα στολιδι της ομαδας και του Ελληνικου αθλητισμου γενικοτερα.Μου θυμιζει την φραση "Μας χαριζαν γαιδαρο και τον κοιταγαμε στα δοντια".Μη τρωγομαστε και μεταξυ μας ρε παιδια...
στο οακα έχει χώρο να στεγασθούν όλα τα τμήματα μαζί και είναι πανεύκολο να φτιαχτεί νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο
Φίλε δεν σου λέει τίποτα ο χώρος στο οακα κ απο την άλλη δεν σε χαλάει ο βοτανικός ?
Τίποτα δεν σου χαρίζουνε, είναι σα να μου λες ότι σου χαρίζουνε ένα τράβελο γιατί σε πιάσανε κορόιδο και σου κρύψανε τις γκόμενες ,μείνε χάπυ με τράβελο
Εαν υπάρχει θέληση ο Παναθηναικός να είναι πάνω απο συμφέροντα ανθρώπων που σήμερα είναι κ ΑΥΡΙΟ δεν θα είναι
πρέπει να επιλεχθεί άλλη λύση ,στη τελική δεν είμαστε στο δρόμο άστεγοι ,
στη Λεωφόρο δεν θα σηκώσουμε φέτος το νταμπλ ?