αφορμη ψαχνει για βγαλει το κομπλεξ του παντου, σε ολα τα νηματα, ο αχρηστος της κοινωνιας.
Τρεφεται απο την γκρινια και την δυστυχια γυρω του, με διαφορα ο πιο πεσιμιστης και πιο αξιολυπητος πιθηκος του σαιτ.
Κλοτσιδων τον πετανε απο παντου, μετα κλαιγεται πως ειναι παρθενος ετων 45
μονη λυση πλεον να φτιαχτει γηπεδο 95.000 θεσεων στον βοτανικο και να ανεβει η χρηματοδοτηση στα 4,5 δις....
δεν της αξιζουν τετοιες ηττες της παναθας!!!!
αφορμη ψαχνει για βγαλει το κομπλεξ του παντου, σε ολα τα νηματα, ο αχρηστος της κοινωνιας.
Τρεφεται απο την γκρινια και την δυστυχια γυρω του, με διαφορα ο πιο πεσιμιστης και πιο αξιολυπητος πιθηκος του σαιτ.
Κλοτσιδων τον πετανε απο παντου, μετα κλαιγεται πως ειναι παρθενος ετων 45
Ρε φιλε μου κακως του απανταω του αγαμητου ναυαγιου,τον ξερω πολυ καλα τι ειναι,τον χρονο μου χαλαω το ξερω.Καλη η καζουρα και ο χαβαλες μεταξυ αντιπαλων εδω,αλλα ειμαι αλλεργικος στους κομπλεξικους και τους μαλακες...Και αυτος ειναι και τα δυο...
μονη λυση πλεον να φτιαχτει γηπεδο 95.000 θεσεων στον βοτανικο και να ανεβει η χρηματοδοτηση στα 4,5 δις....
ελα πουτανα τραβα κυνηγα κανα 16χρονο να σου τρεξουν τα σαλια και να "κρατηθεις" μη το γαμησεις και ασε τα αθλητικα νηματα για τους αντρες. Αντε πηρες θαρρος πανιβλακα
δυστυχως ειμαστε χεσμεντεν οταν παιζουμε εκτος εδρας. και εντος οχι οτι ειμαστε λιονταρια, αλλα καπως ο κοσμος κατι η εδρα βοηθαει. θελουμε παιχτες με μπαλακια, οπως τζειμς, γενικα παιχτες που να δημιουργουν.
ενταξει για το αποψινο με αλμπα τι να πεις, λες και πηγαμε για τουρισμο, τραγικο. και βλεπεις γαυρο να ειναι στον ποντο με ρεαλ