nikos231
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 2.251
- Πόντοι
- 456
Ειναι φαβορι για να κανει 3/12 φαιναλ4Τι τετράδα ρε τύπε,πρώτο φαβορί για να το πάρει είναι
Ειναι φαβορι για να κανει 3/12 φαιναλ4Τι τετράδα ρε τύπε,πρώτο φαβορί για να το πάρει είναι
Πολυ απλο τυπε , αφησαν εναν καλο προπονητη να δουλεψει και εφτιαξε ομαδα. Απετυχε την πρωτη φορα και τον κρατησαν.
Οχι σαν εμας που τους αλλαζουμε σαν τα πουκαμισα. Ειχαμε τον πασκουαλ που ειναι απο τους καλυτερους στην Ευρωπη και τον διωξαμε γιατι ο τρακης ξυπνησε στραβα
Βεβαια εφυγε 1μιση χρονο μετα το πουλμανΝαι,θα καθόταν ο Πασκουαλ να γυρνάει με τα πουλμαν επειδή ο άλλος ξυπνάει στραβά
ναι, μολις εληξε. κι ελεγα να το παιξω ρε πουστη μου μαζι με αλμπα αλλα εδινε συνδυαστικα μικρη αποδοση καπου 4.
ειλικρινα δεν καταλαβαινω πως ο γαυρος φτιαχνει παντα καλες ομαδες, κι εμεις για τον πουτσο. να πεις οτι εχει φιρμες, δεν εχει. εκτος απο σλουκα, οι υπολοιποι αγνωστοι. τι σκατα ρε ??
πονιτκα εν τω μεταξυ τα σπασε, ουτε να βαλει κορμι να κοντραριστει τιποτα.Όταν τα σανοαρδ σας παρουσιάζουν τον Παπαγιάννη κορυφαίο ψηλό της ευρωλίγκας ή τον Ποντίκα και τον Λιθουανό σαν Τζορνταν και Λεμπρον,αναμενόμενο
ρε συ μυστήριε δεν είμαστε Τακηδες να τρώμε και να διαδίδουμε το σανό , μη πετάς συνέχεια τούβλαΌταν τα σανοαρδ σας παρουσιάζουν τον Παπαγιάννη κορυφαίο ψηλό της ευρωλίγκας ή τον Ποντίκα και τον Λιθουανό σαν Τζορνταν και Λεμπρον,αναμενόμενο
ρε συ μυστήριε δεν είμαστε Τακηδες να τρώμε και να διαδίδουμε το σανό , μη πετάς συνέχεια τούβλα
για δείξε μου ,απόδειξε αυτό που λες !!Το σανό που τρώτε εσεις απ'τους τρακογλείφτες,δεν το'χει φαει κανένας
Μη χανεις τον χρονο σου με το ναυαγιο αδερφε,τσαμπα κοπος...για δείξε μου ,απόδειξε αυτό που λες !!
Δείξε μου ποστ εδώ μέσα ,ΕΝΑ που να δείχνει ότι τρώμε σανό
Απιστευτο χαλι αδερφε,καθε περσι και καλυτεραειναι κριμα να εχει καταντησει ετσι το μπασκετ μας πραγματικα
δυστυχως ετσι....Απιστευτο χαλι αδερφε,καθε περσι και καλυτερα
Εφτασε ο Παναθηναικος του Αλαφουζο να ειναι πιο υγιείς απο το μπασκετ μας....
Δεν πατάω κλικ στο βίδεο να ακούσω σιχαμένο ράφλα.αυτός που ακούγεται να λέει το αυτονόητο ήταν ο Αλαφούζος ?
Σταμάτα κορμοράνε....βεβαίως έγιναν λάθη , τεράστιο λάθος όταν ο Βενιζέλος έσπρωχνε τη λύση Γουδή και οι διοικούντες απέρριψαν. και άλλες πολλές λύσεις προτάθηκαν . όμως επειδή έγιναν λάθη στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει ένα ακόμη και να μετοικήσουμε στο βοτανικό . Θα ξέρεις σίγουρα ότι κ η Λεωφόρος γίνεται νέα, βύθιση αγωνιστικού χώρου ,νέες κ πρόσθετες εξέδρες κτλπ Νομίζω ότι είμαστε επηρεασμένοι απο το γήπεδο της αεκ και μας έχει πιάσει φούρια, επιπολαιότητα
Ο κάθε παράγοντας μπίζνεσμαν όπως ο κάθε βλαχοδήμαρχος , το κοιτάνε απο τη δική τους πλευρά την εφήμερη ,το συμφέρον τους , ο Παναθηναικός είναι πάνω απο αυτούς κ θα υπάρχει ακόμη κ όταν θα έχουν αποδημήσει όσοι προτάσουν βοτανικό. Θα υπάρχει μπακογιάννης ή μητσοτάκης ή τσιπροκορμοράνος όταν κοπεί η κορδέλα εγκαινίων στο βοτανικό ? σίγουρα ? Το λέω γιατί υπάρχουν μαλάκες που νομίζουν ότι προσφέρουν υπηρεσία ταυτιζόμενοι με τις επιλογές αλαφούζου , πράσινοι ραοπαο και χωρίς 20ευρο
Τι ασχολείσαι με τον παρθένο 45αρη?για δείξε μου ,απόδειξε αυτό που λες !!
Δείξε μου ποστ εδώ μέσα ,ΕΝΑ που να δείχνει ότι τρώμε σανό
Σκάσε βρε Χαρούλα...και επαιζε με την αναπληρωματικη ομαδα η αλμπα....με το κανονικο της ροστερ θα ετρωγε τουλαχιστον 140 ποντους στο κεφαλι ο ευρωκαρναβαλος....
το σκουλαρικάκι σου και γρήγορα να σερβίρεις δεκατιανό πιλάφι στα αγόρια της "δομής" στο βοτανικό,Σταμάτα κορμοράνε....
Κούρασες.
Δεν μπορώ,την έχει καπαρώσει ροπάο.....το σκουλαρικάκι σου και γρήγορα να σερβίρεις δεκατιανό πιλάφι στα αγόρια της "δομής" στο βοτανικό,
πάρε και τη Χαρούλα μαζί