Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Δεν απαξιώνω το Γιαννάκη, απλά η συμπεριφορά του (τη στιγμή που ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ προπονητής της Εθνικής ομάδας) είναι επιεικώς προκλητική τη στιγμή που όπως κι ΕΣΥ λες έχει φορέσει τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας στο μπάσκετ. Μιλάω με κόσμο στο γήπεδο και όλοι συμφωνούμε ότι δεν πιστεύουμε στα μάτια μας με αυτό που εισπράττουμε από τον ΠΓ στο γήπεδο. Υπάρχουν άνθρωποι που μεγάλωσαν με την αφίσα του Γιαννάκη στο δωμάτιο. Με ποιό δικαίωμα γκρεμίζει και απαξιώνει την εικόνα του ?

Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λεει ο φιλος απο πανω....και στους 2 τελικους στο ΟΑΚΑ ειδα ανθρωπους μεγαλης ηλικιας να λενε για τον Γιαννακη
" κριμα , αδικει τον εαυτο του "......Δυστυχως αποκαθηλωνεται , δεν σεβεται την υστεροφημια του και ακολουθει τον δρομο του μεγαλυτερου καραγκιοζη στην ιστορια του ελληνικου μπασκετ(καταλαβατε οτι αναφερομαι στον κλοουν που παριστανει τον Υφυπουργο αθλητισμου)...αλλα τι περιμενεις απο εναν ανθρωπο που διαφημιζει την Vodafone την στιγμη που σειεται ο τοπος απο το σκανδαλο των υποκλοπων και την "αυτοκτονια" Τσαλικιδη ?
   Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ντρεπομαι για καποιους φιλαθλους του ΠΑΟ εστω κι αν αυτα ειναι 14χρονα που δεν ξερουν τι κουβαλανε αναμεσα στα ποδια τους....η επιθεση στον Σοφοκλη Σχορτσιανιτη ηταν ανηθικη , χυδαια και απροκλητη...ξεχασαν πολυ ευκολα πως χαρη σε αυτον κυριως η Ελλαδα ηταν πρωτοσελιδο στις μεγαλυτερες εφημεριδες του κοσμου οταν νικησε την Dream Team....  

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Θα με υποχρέωνες λοιπόν αν μας έδειχνες ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σου ποστ που τα βάζεις με τους προαναφερθέντες.
Μπορεί να σε αδικώ τώρα (και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν ισχύει), αλλά είμαι πολύ καχύποπτος με γάβρους που στο δικό μας θρεντ το παίζουν φραγκοπαναγιές, ενώ στο κόκκινο συνεχίζουν τα ...γνωστά.
ρε φεθρυ, έχω 1425 ποστ, λυπήσου με. Αν γνωρίζεις ενα τρόπο να ξεδιαλύνω τα ποστ μου που αφορούν μόνο το κόκκινο θρεντ, πεστο μου και να το κανω ευχαρίστως. Αν και δεν νομίζω πως το θέμα είναι αυτό, δεν είναι ανάγκη να το αποδείξω δηλαδή. Όταν έχω δίκιο σε κάτι, δεν έχει σημασία νομίζω πού θα ο γράψω.
Παρόλαυτά, αν είναι να ηρεμήσεις...πες μου εσύ το σύντομο τρόπο και θα το κάνω παράθεση μόλις το βρω

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λεει ο φιλος απο πανω....και στους 2 τελικους στο ΟΑΚΑ ειδα ανθρωπους μεγαλης ηλικιας να λενε για τον Γιαννακη
" κριμα , αδικει τον εαυτο του "......Δυστυχως αποκαθηλωνεται , δεν σεβεται την υστεροφημια του και ακολουθει τον δρομο του μεγαλυτερου καραγκιοζη στην ιστορια του ελληνικου μπασκετ(καταλαβατε οτι αναφερομαι στον κλοουν που παριστανει τον Υφυπουργο αθλητισμου)...αλλα τι περιμενεις απο εναν ανθρωπο που διαφημιζει την Vodafone την στιγμη που σειεται ο τοπος απο το σκανδαλο των υποκλοπων και την "αυτοκτονια" Τσαλικιδη ?
    Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ντρεπομαι για καποιους φιλαθλους του ΠΑΟ εστω κι αν αυτα ειναι 14χρονα που δεν ξερουν τι κουβαλανε αναμεσα στα ποδια τους....η επιθεση στον Σοφοκλη Σχορτσιανιτη ηταν ανηθικη , χυδαια και απροκλητη...ξεχασαν πολυ ευκολα πως χαρη σε αυτον κυριως η Ελλαδα ηταν πρωτοσελιδο στις μεγαλυτερες εφημεριδες του κοσμου οταν νικησε την Dream Team.... 
οταν νικησαμε την ντριμ τιμ ποιος ηταν προπονητης?την εθνικη ποιος την ξανακανε ομαδα?αλλος ηταν?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε φεθρυ, έχω 1425 ποστ, λυπήσου με. Αν γνωρίζεις ενα τρόπο να ξεδιαλύνω τα ποστ μου που αφορούν μόνο το κόκκινο θρεντ, πεστο μου και να το κανω ευχαρίστως. Αν και δεν νομίζω πως το θέμα είναι αυτό, δεν είναι ανάγκη να το αποδείξω δηλαδή. Όταν έχω δίκιο σε κάτι, δεν έχει σημασία νομίζω πού θα ο γράψω.
Παρόλαυτά, αν είναι να ηρεμήσεις...πες μου εσύ το σύντομο τρόπο και θα το κάνω παράθεση μόλις το βρω
δεν ξερω αν αυτό σου κάνει...είμαι σίγουρος πως αν ψάξω παλιότερα θα βρω κι άλλα:

Παράθεση από: pleasuregiver στις 26/05/08, 11:11
καλημερα & καλη εβδομαδα χαρτινοπετσινοι υπαλληλοι..
τι ζορια τραβατε ρε με τον προπονητη???
τι ζορια τραβατε με ποιους πληρωσε-πληρωνει ο θειος???
τι ανακατευεστε???
οποιον προπονητη-παιχτες & να εχουμε,εμεις ΘΡΥΛΟΣ θα φωναζουμε & οτι & να γινει εμεις θα πανυγηριζουμε & τον Μαη του 09..
κουλαρετε λιγακι καλοκαιριατικα..

Απάντηση
το οτι θα φωνάζουμε ΘΡΥΛΟΣ ειναι άσχετο. Το έχουμε ξαναπει πως δεν είμαστε Κοκκαλιακός αλλά Ολυμπιακός, ό,τι και να λένε οι αντίπαλοι που νομίζουν πως μας ξέρουν.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κάνουμε κριτική. Δηλαδή δεν θα ασχολούμαστε με την ομάδα μας λες;;
και φυσικά δεν με νοιάζει το ποιούς πληρώνει και πόσα τους πληρώνει (περίπτωση Καστίγιο που είχα ξελαρυγγιαστεί να φωνάζω να μην ασχολείστε), αλλά με ενδιαφέρει να έχουμε ομάδα που να μου αρέσει να τη  βλέπω να παίζει μπάλα.
Γιατί δεν σου κρύβω αδερφέ, πως εμένα προσωπικά δεν μου λέει και πολλά πράγματα το να ΜΗΝ αντέχω να βλέπω μια ομάδα να παίχζει μπάλα αλλά στο τέλος να τη βλέπω να παίρνει πρωτάθλημα.

Και φυσικά γνώμη θα έχω και θα την εκφράζω όπως κάθε νοήμων άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα του.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
οταν νικησαμε την ντριμ τιμ ποιος ηταν προπονητης?την εθνικη ποιος την ξανακανε ομαδα?αλλος ηταν?

...ασε ρε φιλε , μην ξεκινησουμε τετοια κουβεντα γιατι εχουν ειπωθει πολλα για τον Γιαννακη  ως κοουτς...μεγαλος ψυχολογος ναι αλλα σαν κοουτς.....να μην μιλησουμε για τον Βασιλακοπουλο που του εδωσε την Εθνικη χαριστικα χωρις να εχει εμπειρια σε συλλογο...και παλι κανεις δεν αμφισβητησε την προσφορα του , οι τωρινες αντιδρασεις του στον παγκο του ΟΣΦΠ ειναι που εχουν απογοητευσει πολλους....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Και επειδή ο Γιαννάκης πρόσφερε στην Εθνική τόσο σαν παίχτης όσο και σαν προπονητής θα πρέπει να του δικαιολογούμε την οποιαδήποτε συμπεριφορά από εδώ και πέρα? :think:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
...ασε ρε φιλε , μην ξεκινησουμε τετοια κουβεντα γιατι εχουν ειπωθει πολλα για τον Γιαννακη  ως κοουτς...μεγαλος ψυχολογος ναι αλλα σαν κοουτς.....να μην μιλησουμε για τον Βασιλακοπουλο που του εδωσε την Εθνικη χαριστικα χωρις να εχει εμπειρια σε συλλογο...και παλι κανεις δεν αμφισβητησε την προσφορα του , οι τωρινες αντιδρασεις του στον παγκο του ΟΣΦΠ ειναι που εχουν απογοητευσει πολλους....
εγω τα χω πει απο πριν τον παρουμε...πολλα εχω πει και συν και πλην...την εθνικη φυσικα δεν την πηρε χαριστικα,και να μιλανε οι παναθηναικοι για βασιλακοπουλο...ελεος...αν θυμασαι η αν δεν ξερεις πηγαινε ο δρακος το μαρουσακι τοτε σουπερ...για μπασκετ μιλα σε καναν αλλο που δεν ξρει οχι σε εμενα γιατι ασχολουμαι 28 χρονια....

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Και επειδή ο Γιαννάκης πρόσφερε στην Εθνική τόσο σαν παίχτης όσο και σαν προπονητής θα πρέπει να του δικαιολογούμε την οποιαδήποτε συμπεριφορά από εδώ και πέρα? :think:
φιλε γατε εχεις δει πολλες φορες τον γιαννακη να συμπεριφερεται ετσι?αγανακτησε ο ανθρωπος με αυτα που βλεπει να γινονται...ας φυγει απ την εθνικη και ας ξαναπαρουν κανα κιομουρτζογλου να γελαμε

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
φιλε γατε εχεις δει πολλες φορες τον γιαννακη να συμπεριφερεται ετσι?αγανακτησε ο ανθρωπος με αυτα που βλεπει να γινονται...ας φυγει απ την εθνικη και ας ξαναπαρουν κανα κιομουρτζογλου να γελαμε
Δεν είπα να τον πυροβολήσουμε!Αλλά θα τον κρίνουμε όπως κρίνουμε π.χ. και τον Ομπράντοβιτς όταν συμπεριφέρεται ανάλογα!
Εσύ πιστεύεις ότι είναι εφικτό ένας προπονητής να είναι ταυτόχρονα στην Εθνική και σε κάποια μεγάλη ομάδα?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Δεν είπα να τον πυροβολήσουμε!Αλλά θα τον κρίνουμε όπως κρίνουμε π.χ. και τον Ομπράντοβιτς όταν συμπεριφέρεται ανάλογα!
Εσύ πιστεύεις ότι είναι εφικτό ένας προπονητής να είναι ταυτόχρονα στην Εθνική και σε κάποια μεγάλη ομάδα?
δες το ποστ μου μηνες πισω...απανταει σε ολα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Κολλητός μου ο Γιαννάκης;
Απο πότε;
Απλά είπα να σεβόμαστε τις αξίες και να μην είμαστε κάφροι.
Και σ΄ αυτό η "μεγάλη παναθηναϊκή οικογένεια" με απογοητεύει οικτρά.

είσαι οπορτουνίστας και παίρνεις το μέρος και γλείφεις γαύρους.....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εμένα το μπάσκετ δεν μου αρέσει.
Βαριέμαι να το βλέπω.
Και πιο πίσω σας έγραψα την γνώμη μου για την Εθνική, την όποια Έθνική.

Ερώτηξις,
Άμα κάνει καμιά καλή πορεία η Έθνική και φέρει το Διαγαλαξιακό, με αυτούς τους παίκτες και αυτόν τον προπονήτη, τι θα λέτε του χρόνου??

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Εμένα το μπάσκετ δεν μου αρέσει.
Βαριέμαι να το βλέπω.
Και πιο πίσω σας έγραψα την γνώμη μου για την Εθνική, την όποια Έθνική.

Ερώτηξις,
Άμα κάνει καμιά καλή πορεία η Έθνική και φέρει το Διαγαλαξιακό, με αυτούς τους παίκτες και αυτόν τον προπονήτη, τι θα λέτε του χρόνου??
Ότι λέμε και φέτος...ότι είσαι πράκτορας! :grin:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
εγω τα χω πει απο πριν τον παρουμε...πολλα εχω πει και συν και πλην...την εθνικη φυσικα δεν την πηρε χαριστικα,και να μιλανε οι παναθηναικοι για βασιλακοπουλο...ελεος...αν θυμασαι η αν δεν ξερεις πηγαινε ο δρακος το μαρουσακι τοτε σουπερ...για μπασκετ μιλα σε καναν αλλο που δεν ξρει οχι σε εμενα γιατι ασχολουμαι 28 χρονια....

...Ασε ρε φιλε , ρεζιλι γινεσαι με αυτα που λες....ποια 28 χρονια ασχολεισαι με το μπασκετ ?

Ο Γιαννακης πηρε της Εθνικη Ομαδα σκανδαλωδως το 1996 και ηταν η πρωτη ομαδα που κοουτσαρισε....το Μαρουσι το ανελαβε πολυ αργοτερα το 2003...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ρε παιδιά ψάχνω στο internet να βρω το βίντεο από το τελευταίο σουτ στο ματς ΟΣΦΠ-Μαρούσι (το σουτ που μπήκε και βγήκε). Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για τους παιχτες του γαυρου
με την ιδια λογικη που βριζετε εσεις τον καραγκουνη οταν το βαλε στην πορτογαλια πανηγυριζατε ομως

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Aν ειχαν κρατησει τον εβραιο για προπονητη σιγουρα θα παιρναμε τον σοφοκλη το καλοκαιρι στον Παναθηναικο. Προτεινω να μην τον βριζουμε γιατι το παιδι ειναι καταπρασινο και θα τον κανουμε σαν τον γιαννακοπουλο
κοβεις τον ζοτς να γουσταρει τετοιους παιχτες?
καλα καναν και τον βριζανε
οποιος δεν γουσταρει να μην βλεπει ελλαδα
να δει nba και πρωταθλημα βελγιου
οι βαλκανιοι ειναι εκδηλωτικοι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

την εθνικη την κανανε ομαδα φιλε μου ο μητσαρας ο τσαρτσα ο χατζηβεττας και λοιποι
ο γιαννακης απλα εβγαλε 2-3 συστηματα αντιγραφη απο ζοτς
μαγκια του ομως και καλα εκανε
απορω που δεν σας πειραζει ναβριζουνε αλλους παιχτες η προπονητες που εχουν προσφερει και σας πειραζει ειδικα για τον δρακο βροχοπουλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom