Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ποσο παρολιγο ηταν το ξερει η καρδουλα του ξεβαμμενου.ΧΑ ΧΑ ΧΑ μεσα στο ΟΑΚΑ ρε πουστημου.Η απολυτη ξευτιλα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εντάξει μεγάλε...μαζί σου....μπουκέτο ο σκυλάραψ.....+11 στο λιμάνι...και μάλλον πρωτάθλημα...τι μετράει περισσότερο?....

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
κιρονα...το έχω ξαναγράψει, αλλά η επαναληψη μήτηρ μαθήσεως. Το είχα γράψει πριν καν τελειώσει η κανονική διάρκεια, το είχα γράψει και στην αρχή των πλέυ οφφ.
Όλα καλά αυτά που λέτε για την ομάδα σας και συνήθως παίρνει το κατεστημένο σφυρίγματα, όπως παίρνουμε εμείς στο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια, έτσι και ο ΠΑΟ στο μπάσκετ τόσα χρόνια.
Αλλά φέτος το να πανηγυρίζετε που θα πάρετε το πρωτάθλημα που παίζει με προπονητή που ήρθε μετά το μέσο της κανονικής περιόδου και ΔΕΝ έχει διαλέξει το ρόστερ, όταν εσείς έχετε αν δεν κάνω λάθος 7 χρόνια τον ίδιο με ό,τι παίκτη βάλει στην γκλάβα του να πάρει, εμένα δεν μου λέει τίποτα.
Ο Ολυμπιακός είναι (και) φέτος πάλι μια καινούργια ομάδα. Που θα αλλάξει σίγουρα πάλι το καλοκαίρι, αλλά που τουλάχιστον θα έχει τον ίδιο προπονητή για όλη τη χρονιά του χρόνου. Του χρόνου λοιπόν, αν το πάρετε από το Γιαννάκη, μπράβο σας...αλλά φέτος και μόνο που σας κοντράρουμε στον τελικό, σόρρυ αλλά εγώ γελάω με τα χάλια σας....
Και δεν πα να λέτε ό,τι θετε, .... όσο σας αφήνουμε να παίζετε μόνοι σας το παίρνετε...αλλά τα κόζια αλλάζουνε με το Γιαννάκη από φέτος. Και αυτό το ξέρετε μέσα σας...κι ας μην το παραδέχεστε. Όπως εμείς ξέρουμε πως αν σας βγει η πολυμετοχικότητα του ποδοσφαίρου, φυσιολογικά θα φτιάξετε καλή ομάδα και θα μας κοντράρετε στα ίσια.
Και κάτι τελευταίο...τώρα που οι Γιαννακόπουλοι μπήκανε στο ποδόσφαιρο .... να δούμε τι λεφτάκια θα δώσουνε στο μπάσκετ. Γιατί και ο Κρόκους το άφησε το μπάσκετ στο έλεος του θεού για το χατήρι του ποδοσφαίρου. Για να δούμε τώρα το καλοκαίρι πόσο πολύ θα ασχοληθούνε οι Γιαννακοπουλαίοι με το μπάσκετ...
Ούτε να το συζητάς μεγάλε. Καταρχάς, ο Παυλάρας δεν έχει καμια σχέση με τον κρόκους που βάζει λεφτά για να βγάλει λεφτά. Το μπάσκετ μας κράτησε ζωντανούς όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια με τίτλους που κατακτήθηκαν ΔΙΚΑΙΑ μέσα στα γήπεδα και όχι με τους γνωστούς τρόπους του κατεστημένου Κόκκαλη στο ποδόσφαιρο. Απο κει και πέρα, ναι η ομάδα μας δεν είναι στο επίπεδο που θα θέλαμε φέτος, κυρίως γιατί έφυγε ο Σίσκα και δεν βγήκαν κάποιες άλλες επιλογές, αλλά παραμένει η ΚΑΛΥΤΕΡΗ. Να είστε όλοι σίγουροι οτι του χρόνου η ομάδα μπάσκετ θα είναι πολύ καλύτερη και το μπάτζετ θα ξεπέράσει και πάλι τα 10 εκ. ευρώ.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Την πλακα την ειχε εναs παραξενοs στη φυσουνα που εκανε HI-5 με τον ξεβαμενο.καλα δεν ειχε παρει χαμπαρι ο μαλακαs  τα μπουνιδια? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και γιατί να μην τα βάλει με το σύλλογο ο Πολίτης; Ποιος βγήκε από το σύλλογο να πει πως τον Γκάλη τον έφαγαν τα Γιαννακοπουλάκια;
Άσχετο....μεγάλο φάουλ αυτό...και δείχνει τρομερή αγνωμοσύνη, το να έχεις φάει το μεγαλύτερο παίκτη του ελληνικού μπάσκετ...να του έχεις κόψει το μπάσκετ.
Ντροπή....

Είμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω.
Κι ας μην τρέφω την παραμικρή συμπάθεια για την ομάδα-συρφετό του Πειραιά.
Παναθηναϊκός είμαι, όχι κάφρος

Κατά τα άλλα, βλέπω πολύ κλάψα στην κόκκινη κερκίδα.      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
μεγαλο λαθος του Ζοτς που δεν ειχαμε εναν καλο σεντερ φετος χιλιες φορες να ειχαμε κρατησει τον Γιαβτοκας καλυτερα θα ειμασταν παρα που παιξαμε περισσοτερο απο το μισο πρωταθλημα και ευρωπη χωρις ψηλο. Του χρονου ο Πεκοβιτσ ειναι μαστ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως του χρόνου μάγκες ...αυτή η ομάδα με 2 ψηλούς βαρβάτους δεν θα παίζεται...η ελλειψή τους φάνηκε φέτος...ελπίζω νάβαλε μυαλό ο ζότς......

το περιμέναμε πάντως σήμερα το γαυριστάν να προκαλέσει όσο γίνεται μπας και τιμωρηθεί το ΟΑΚΑ....απο το πρωί το γράφουν οι κωλοφυλλάδες...γνωστό κόλπο απο τα παλιά....καλα που κράτησαν την ψυχραιμία τους παίκτες και κόσμος........

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εντάξει μεγάλε...μαζί σου....μπουκέτο ο σκυλάραψ.....+11 στο λιμάνι...και μάλλον πρωτάθλημα...τι μετράει περισσότερο?....
Πιστευω οτι οι πιο πολλοι εδω μεσα εχουμε πρωτη προτεραιοτητα μουνια κωλουs και βυζια.Τα αλλα ειναι για να κανουμε χαβαλε.Εξαλλου αμα προσεξεs τα ποστμου παροτι εφαγα καναδυο πεσιματα δεν εβρισα κανεναν. :thumbsup:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
πάντως του χρόνου μάγκες ...αυτή η ομάδα με 2 ψηλούς βαρβάτους δεν θα παίζεται...η ελλειψή τους φάνηκε φέτος...ελπίζω νάβαλε μυαλό ο ζότς......

το περιμέναμε πάντως σήμερα το γαυριστάν να προκαλέσει όσο γίνεται μπας και τιμωρηθεί το ΟΑΚΑ....απο το πρωί το γράφουν οι κωλοφυλλάδες...γνωστό κόλπο απο τα παλιά....καλα που κράτησαν την ψυχραιμία τους παίκτες και κόσμος........
Να σαs τιμωρησει ποιοs?Ο Βασιλακοπουλοs?ωραιο ανεκδοτο.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ δεν βρίζω εδώ και 2 χρόνια....εκτός σπανίων περιπτώσεων που μου γυρνάει το μάτι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
καλά εγώ δεν ξέρω και πολλά. Ούτε φυσικά και μπορώ να καταλάβω πώς μπορείτεεσείς να γνωρίζετε τι είναι ο καθένας από τα γεννοφάσκια του, αλλά ήμαρτον, χαχαχα, όλους Παναθηναϊκούς του κάνατε...
Αλλά ακόμα κι ετσι να είναι, εσύ δηλαδή δεν θα αντιδρούσες αν σου χρεώνανε ένα λάθος ή ένα φιάσκο που ΞΕΡΕΙΣ πως δεν φταις και φταίει ακριβώς αυτός που σου το χρεώνει; Και γιατί να μην τα βάλει με το σύλλογο ο Πολίτης; Ποιος βγήκε από το σύλλογο να πει πως τον Γκάλη τον έφαγαν τα Γιαννακοπουλάκια;
Άσχετο....μεγάλο φάουλ αυτό...και δείχνει τρομερή αγνωμοσύνη, το να έχεις φάει το μεγαλύτερο παίκτη του ελληνικού μπάσκετ...να του έχεις κόψει το μπάσκετ.
Ντροπή....
Καλά, μιλάς σοβαρά; Αν τελικά περνούσε του Γκάλη, τότε όλοι θα έλεγαν ότι ο ΠΑΟ δε στήριξε τον εθνικό προπονητή και ότι ο Νικ έκανε ότι γούσταρε στον Παναθηναικό. Ο Παύλος έκοψε το μπάσκετ στο Γκάλη ή ο Πολίτης που είχε πάρει και το Γιαννάκη εκείνη τη χρονιά (μέγα λάθος); Οποιος είναι αντικειμενικός και δεν έχει εμπάθεια ενάντια στο Γιαννακόπουλο, δεν μπορεί να τον κατηγορεί επειδή έβαλε πάνω από το Νικ τον Παναθηναικό και ουσιαστικά σεβάστηκε τον Πολίτη.Τώρα, αν ο Παύλος του χρεώνει ότι δεν έκανε προσπάθεια για να τα βρουν με το Γκάλη, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Καλησπέρα!

Με τον CHRIStidi και άλλους αστείους και προβληματικούς μην ασχολείστε αδέλφια.

Μπασκετικά:

Ο παραδόπιστος ΠΓ κατέβασε την ομάδα για να παίξει ξυλίκι. Και τα κατάφερε για 1 ημίχρονο με το αντιμπάσκετ. Επίσης τους κατέβασε για να προκαλέσουν. Δε θεωρώ το θέατρο Τεοντόσιτς και την ενέργεια του Γουντς εκτός προγράμματος. Μαλακία των παικτών μας που τσίμπησαν.

Βήματα και φάουλ του Σόφο χαρίστηκαν πολλές φορές, όπως και τεχνικές ποινές στο φαιδρό ΠΠΓ. Με το που παίχτηκε μπάσκετ φύγαμε και καθαρίσαμε ουσιαστικά τον αγώνα στην αρχή της Γ' περιόδου.

Μπασκετικά ερωτήματα:

Ο ΠΓΓ ήταν τόσο απασχολημένος να κλαίει και δε σκέφτηκε τα βάλει καθόλου τον Γκριρ στο Β'?

Ο Ζοτς δε σκέφτηκε έναν από τους καλύτερους σουτέρ (Σάνιμπόι) για να σπάσει την αντιμπασκετική ζώνη των άμπαλων?

Αυτά που λέει ο Laplace για τους παίκτες αλήθεια είναι. Προσθέστε και Καυκή. Η πλειοψηφία των νέων παικτών Παναθηναϊκοί είναι. Ή (αλλιώς) η ΠΑΝΑΘΑ είναι το όνειρό τους, αλλά μόνο 10 το πολύ χωράνε στην ομάδα....

Αυτοί δεν είχαν ΠΟΤΕ μεγάλη σχέση με το μπάσκετ, σε αντίθεση με ΠΑΟ, ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟΚ, Πανελλήνιο κλπ.

Αλλά και πολλοί γενίτσαροι Έλληνες ήταν (στην καταγωγή)  ;)

Είναι πάντως πρόκληση να φέρεται έτσι στο γήπεδο ο προπονητής της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ :sunglasses:

ΥΓ: τον Β' αγώνα δεν τον είδα και δεν έχω άποψη, γι αυτό και δεν έγραψα τίποτα ;)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καλά, μιλάς σοβαρά; Αν τελικά περνούσε του Γκάλη, τότε όλοι θα έλεγαν ότι ο ΠΑΟ δε στήριξε τον εθνικό προπονητή και ότι ο Νικ έκανε ότι γούσταρε στον Παναθηναικό. Ο Παύλος έκοψε το μπάσκετ στο Γκάλη ή ο Πολίτης που είχε πάρει και το Γιαννάκη εκείνη τη χρονιά (μέγα λάθος); Οποιος είναι αντικειμενικός και δεν έχει εμπάθεια ενάντια στο Γιαννακόπουλο, δεν μπορεί να τον κατηγορεί επειδή έβαλε πάνω από το Νικ τον Παναθηναικό και ουσιαστικά σεβάστηκε τον Πολίτη.Τώρα, αν ο Παύλος του χρεώνει ότι δεν έκανε προσπάθεια για να τα βρουν με το Γκάλη, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Η ερώτηση είναι απλή:
Έκοψε η δεν έκοψε το μπάσκετ στο ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ Νίκο Γκάλη ο Γιαννακόπουλος;
ΝΑΙ η ΟΧΙ;
Το γιατί το έκανε με αφήνει παγερά αδιάφορο, ιδίως αν το έκανε -όπως λες- για το καλό του Παναθηναϊκού.
Είναι σαν να έκοψε τη μπάλα η Σάντος απο τον Πελέ, προφασιζόμενη το ...καλό του σωματείου.
Και μου θυμίζει την περίπτωση που κάποιοι -με τα μυαλά τα δικά σου εν προκειμένω- κάποτε βάλανε φυλακή τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.
Κι αυτοί τις ίδιες σαχλαμάρες με σένα λέγανε, να με συμπαθάς.

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Κι εγώ ανεξάρτητα από το αν με εξοργίζει η συμπεριφορά του Γιαννάκη, αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναικού βρίζουν αυτόν και κάποιους παίκτες του και ειδικά κι αυτούς που είναι παναθηναικών αισθημάτων. Μόνο το Γουντς, που τον αποθεώνουν οι γαύροι για το δήθεν μπουκέτο, τον έβρισα χοντρά...

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Η ερώτηση είναι απλή:
Έκοψε η δεν έκοψε το μπάσκετ στο ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ Νίκο Γκάλη ο Γιαννακόπουλος;
ΝΑΙ η ΟΧΙ;
Το γιατί το έκανε με αφήνει παγερά αδιάφορο, ιδίως αν το έκανε -όπως λες- για το καλό του Παναθηναϊκού.
Είναι σαν να έκοψε τη μπάλα η Σάντος απο τον Πελέ, προφασιζόμενη το ...καλό του σωματείου.
Και μου θυμίζει την περίπτωση που κάποιοι -με τα μυαλά τα δικά σου εν προκειμένω- κάποτε βάλανε φυλακή τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.
Κι αυτοί τις ίδιες σαχλαμάρες με σένα λέγανε, να με συμπαθάς.
Αυτά είναι συνθήματα και κορώνες. Τι σχέση έχει ο Κολοκοτρώνης με το μπάσκετ και το Γκάλη; Για μένα, δεν έκοψε ο ΠΑΟ το μπάσκετ στο Γκάλη (στο κάτω κάτω της γραφής ο Νικ αν ήθελε μπορούσε να γυρίσει στον Αρη να κλείσει την καριέρα του, ως όφειλε, απλά δεν ήθελε γιατί ήξερε ότι δεν ήταν πια ανίκητος) Οτι ακολούθησε αποδεικνύει ότι ο Γκάλης δεν θεωρεί υπεύθυνο τον Παναθηναικό. Με τον Πολίτη τα έχει και για αυτό δε γουστάρει τις επετείους για την εθνική του 87 και δεν πάει. Αντίθετα, ο Παναθηναικός τον έχει τιμήσει κατ επανάληψη και ήταν πέρυσι στο φάιναλ 4 του ΟΑΚΑ προσκεκλημένος σε περίοπτη θέση, σε αντίθεση με τους Πολίτη και Γιαννάκη που πέρασαν σχεδόν απαρατήρητοι στα επίσημα (καθόμουν ακριβώς από πάνω τους στο άνω διάζωμα)
Μετά από αυτά, νομίζω ότι είναι φανερό ποιός λέει σαχλαμάρες...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
marky σορρυ αδερφέ, αλλά εγώ δεν πρόκειται να κρατήσω τα κόζια κανενός. Ο καθένας από τους Πολίτη - Γιαννακόπουλους προφανώς έχει μέσα του τη δική του εκδοχή του πώς έγιναν τα πράγματα. και φυσικά εμείς που είμαστε τρίτοι και απέξω δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έγινε. Εγώ σου είπα "όταν μέσα σου νιώθεις αδικημένος" δεν μπορείς να μην το βγάλεις έξω σου, σε τρώει.
Από εκεί και πέρα για μένα όπως και να έχει ο ΠΑΟ έφαγε τον Γκάλη, τέλος. Εγώ δεν ξεχωρίζω προέδρους από ομάδες και προπονητές. Γιατί όσο καλά και να ξέρω πραγματα (και πίστεψέ με ειδικά για το ποδόσφαιρο του ΠΑΟ ξέρω παααααααααρα πολλά), παρόλαυτά όταν πρόκειται για ιστορία μεταξύ δύο αντρών και κόντρα τους, ό,τι και να ξέρεις είναι μόνο η μισή αλήθεια.
Στο τέλος της γραφής παραμένει πως ο ΠΑΟ έφαγε τον Γκάλη.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτά είναι συνθήματα και κορώνες. Τι σχέση έχει ο Κολοκοτρώνης με το μπάσκετ και το Γκάλη; Για μένα, δεν έκοψε ο ΠΑΟ το μπάσκετ στο Γκάλη (στο κάτω κάτω της γραφής ο Νικ αν ήθελε μπορούσε να γυρίσει στον Αρη να κλείσει την καριέρα του, ως όφειλε, απλά δεν ήθελε γιατί ήξερε ότι δεν ήταν πια ανίκητος) Οτο ακολούθησε αποδεικνύει ότι ο Γκάλης δεν θεωρεί υπεύθυνο τον Παναθηναικό. Με τον Πολίτη τα έχει και για αυτό δε γουστάρει τις επετείους για την εθνική του 87 και δεν πάει. Αντίθετα, ο Παναθηναικός τον έχει τιμήσει κατ επανάληψη και ήταν πέρυσι στο φάιναλ 4 του ΟΑΚΑ προσκεκλημένος σε περίοπτη θέση, σε αντίθεση με τους Πολίτη και Γιαννάκη που πέρασαν σχεδόν απαρατήρητοι στα επίσημα (καθόμουν ακριβώς από πάνω τους στο άνω διάζωμα)

Στο ξαναλέω, είμαι Παναθηναϊκός και όχι κάφρος για κρίνω τα πάντα σύμφωνα με το καλό του σωματείου που υποστηρίζω.
Αν εσύ θες να το βλέπεις έτσι, δικαίωμά σου.
Αλλά ξέρεις πολύ καλά οτι το πολύ- πολύ να πείσεις τίποτα πράσινους κολλημένους, όχι κανένα σοβαρό άνθρωπο.
Το να λες χαιρέκακα οτι "πέρασε απαρατήρητος" ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο δευτεραθλητής κόσμου και πρωταθλητής Ευρώπης ως προπονητής και δις πρωταθλητής Ευρώπης ως παίκτης (μία ως αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας και μία ως αρχηγός ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ), δείχνει απλώς έλλειψη κουλτούρας.
Σε συμβουλεύω επίσης να μην πιάνεις στο στόμα σου τους παίκτες της σημερινής ομάδας του Παναθηναϊκού, τον Διαμαντίδη π.χ.
Γιατί αν αύριο αποφασίσει οτι δεν είναι υποχρεωμένος να συμπεριφέρεται έτσι ώστε να είναι αρεστός στην πράσινη κερκίδα (και μόνο σ' αυτήν), θα τον βρίζεις κι αυτόν.

Μάθετε λοιπόν πρώτα να σέβεστε και αφήστε τα υπόλοιπα, παίδες.

Υ.Γ. Εύχομαι να είσαι πιτσιρικάς, ας πούμε τότε οτι κάπως δικαιολογείσαι.
Αν δεν είσαι, τόσο το χειρότερο για σένα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όταν θα μπορούμε να πάμε γήπεδο και να μη βρίζουμε χωρίς λόγο και να μην προκαλούμε, τότε θα δούμε και ωραίους αγώνες.
Σόρρυ, αλλά εμένα με αφήνουν αδιάφορο εντελώς αγώνες, στους οποίους οι φίλαθλοι ασχολούνται με τις μανάδες των αντιπάλων, με τις αντοχές των προπονητων κλπ...εμένα μου αρέσουν αγώνες που βλέπεις τους φιλάθλους να υποστηρίζουν ΜΟΝΟ την ομάδα τους. Και γι'αυτό μου αρέσει να βλέπω ευρωπαϊκούς.
Εδώ μόνο βρισιές τριτοκοσμικές είναι.
Δηλαδή με το να βρίζεις τη μάνα του άλλου πώς ακριβώς ανεβάζεις την ψυχολογία της δικής σου ομάδας;
Δηλαδή στο EURO θα πάμε και θα βρίζουμε τις μανάδες των Ρώσων και έτσι θα βγάλουνε φτερά τα πόδια των διεθνών μας;;;
Μην τρελαθούμε κιόλας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom