Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όταν θα μπορούμε να πάμε γήπεδο και να μη βρίζουμε χωρίς λόγο και να μην προκαλούμε, τότε θα δούμε και ωραίους αγώνες.
Σόρρυ, αλλά εμένα με αφήνουν αδιάφορο εντελώς αγώνες, στους οποίους οι φίλαθλοι ασχολούνται με τις μανάδες των αντιπάλων, με τις αντοχές των προπονητων κλπ...εμένα μου αρέσουν αγώνες που βλέπεις τους φιλάθλους να υποστηρίζουν ΜΟΝΟ την ομάδα τους. Και γι'αυτό μου αρέσει να βλέπω ευρωπαϊκούς.
Εδώ μόνο βρισιές τριτοκοσμικές είναι.
Δηλαδή με το να βρίζεις τη μάνα του άλλου πώς ακριβώς ανεβάζεις την ψυχολογία της δικής σου ομάδας;
Δηλαδή στο EURO θα πάμε και θα βρίζουμε τις μανάδες των Ρώσων και έτσι θα βγάλουνε φτερά τα πόδια των διεθνών μας;;;
Μην τρελαθούμε κιόλας...

Σωστός.
Αλλά πέστο πρώτα κατάμουτρα στον πλέζουρ, τον δωρητή (που πανηγυρίζει για το σημερινό μπουκέτο του μαύρου) και τα άλλα μπουμπούκια του κόκκινου θρεντ.
Τότε -και μόνο τότε- θα σε παραδεχτώ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ασχετη ερωτηση....οι δικοί σας παίκτες...οι έλληνες ...κι αυτοί παναθηναϊκοί από τα γενοφάσκια τους; Κι αν ήταν παναθηναϊκός ο Βασιλόπουλος γιατί δεν ήρθε στον ΠΑΟ που τον ήθελε όπως δήλωσε ο ίδιος;;
Απλά απορία. Προσωπικά δεν πιστεύω πως ως επαγγελματίας καταλαβαίνεις από χρώματα.
και το λέω γιατί ως Ολυμπιακός περισσότερες δουλειές έχω κάνει με ΠΑΟ παρά με ΟΣΦΠ.

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Παράθεση από Lastmoican
marky σορρυ αδερφέ, αλλά εγώ δεν πρόκειται να κρατήσω τα κόζια κανενός. Ο καθένας από τους Πολίτη - Γιαννακόπουλους προφανώς έχει μέσα του τη δική του εκδοχή του πώς έγιναν τα πράγματα. και φυσικά εμείς που είμαστε τρίτοι και απέξω δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έγινε. Εγώ σου είπα "όταν μέσα σου νιώθεις αδικημένος" δεν μπορείς να μην το βγάλεις έξω σου, σε τρώει.
Από εκεί και πέρα για μένα όπως και να έχει ο ΠΑΟ έφαγε τον Γκάλη, τέλος. Εγώ δεν ξεχωρίζω προέδρους από ομάδες και προπονητές. Γιατί όσο καλά και να ξέρω πραγματα (και πίστεψέ με ειδικά για το ποδόσφαιρο του ΠΑΟ ξέρω παααααααααρα πολλά), παρόλαυτά όταν πρόκειται για ιστορία μεταξύ δύο αντρών και κόντρα τους, ό,τι και να ξέρεις είναι μόνο η μισή αλήθεια.
Στο τέλος της γραφής παραμένει πως ο ΠΑΟ έφαγε τον Γκάλη.

Για να το κλείσουμε, θα πω ότι μου αρέσει η προσέγγισή σου και σίγουρα υπάρχουν λεπτομέρειες γύρω από το θέμα Γκάλη που παραμένουν άγνωστες. Ωστόσο, η δική μου αίσθηση είναι ότι ο Γκάλης δεν κρατάει κακία στον Παύλο, αλλά στον Πολίτη. Και σε τελική ανάλυση, ο Γκάλης δεν έκοψε το μπάσκετ στα 30 του ή στα 25, ήταν πιά 37, απλά δεν ήταν ωραίος ο τρόπος που έγινε. Ούτε μοιάζει η περίπτωσή του με αυτή του Γεωργακόπουλου που του έκοψε τη μπάλα ο Βαρδινογιάννης

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σωστός.
Αλλά πέστο πρώτα κατάμουτρα στον πλέζουρ, τον δωρητή (που πανηγυρίζει για το σημερινό μπουκέτο του μαύρου) και τα άλλα μπουμπούκια του κόκκινου θρεντ.
Τότε -και μόνο τότε- θα σε παραδεχτώ.
τα λέω διαρκώς.
σημερα βεβαια δεν είπα τίποτα...βαρέθηκα να γράψω και να κουρασω τα δάχτυλά μου. Και όπως είδες πόσταρα μόνο σε σχέση με τον προπονητή μας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καληνυχτα σας

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τα λέω διαρκώς.
σημερα βεβαια δεν είπα τίποτα...βαρέθηκα να γράψω και να κουρασω τα δάχτυλά μου. Και όπως είδες πόσταρα μόνο σε σχέση με τον προπονητή μας.

Θα με υποχρέωνες λοιπόν αν μας έδειχνες ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σου ποστ που τα βάζεις με τους προαναφερθέντες.
Μπορεί να σε αδικώ τώρα (και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν ισχύει), αλλά είμαι πολύ καχύποπτος με γάβρους που στο δικό μας θρεντ το παίζουν φραγκοπαναγιές, ενώ στο κόκκινο συνεχίζουν τα ...γνωστά.

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Στο ξαναλέω, είμαι Παναθηναϊκός και όχι κάφρος για κρίνω τα πάντα σύμφωνα με το καλό του σωματείου που υποστηρίζω.
Αν εσύ θες να το βλέπεις έτσι, δικαίωμά σου.
Αλλά ξέρεις πολύ καλά οτι το πολύ- πολύ να πείσεις τίποτα πράσινους κολλημένους, όχι κανένα σοβαρό άνθρωπο.
Το να λες χαιρέκακα οτι "πέρασε απαρατήρητος" ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο δευτεραθλητής κόσμου και πρωταθλητής Ευρώπης ως προπονητής και δις πρωταθλητής Ευρώπης ως παίκτης (μία ως αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας και μία ως αρχηγός ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ), δείχνει απλώς έλλειψη κουλτούρας.
Σε συμβουλεύω επίσης να μην πιάνεις στο στόμα σου τους παίκτες της σημερινής ομάδας του Παναθηναϊκού, τον Διαμαντίδη π.χ.
Γιατί αν αύριο αποφασίσει οτι δεν είναι υποχρεωμένος να συμπεριφέρεται έτσι ώστε να είναι αρεστός στην πράσινη κερκίδα (και μόνο σ' αυτήν), θα τον βρίζεις κι αυτόν.

Μάθετε λοιπόν πρώτα να σέβεστε και αφήστε τα υπόλοιπα, παίδες.

Υ.Γ. Εύχομαι να είσαι πιτσιρικάς, ας πούμε τότε οτι κάπως δικαιολογείσαι.
Αν δεν είσαι, τόσο το χειρότερο για σένα.

Ούτε πιτσιρικάς είμαι και ούτε θα μου στερήσεις το δικαίωμα να έχω διαφορετική άποψη από τη δική σου. Παρακολουθώ μπάσκετ πάνω από 30 χρόνια και συνεπώς δικαιούμαι να έχω άποψη. Δεν απαξιώνω το Γιαννάκη, απλά η συμπεριφορά του (τη στιγμή που ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ προπονητής της Εθνικής ομάδας) είναι επιεικώς προκλητική τη στιγμή που όπως κι ΕΣΥ λες έχει φορέσει τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας στο μπάσκετ. Μιλάω με κόσμο στο γήπεδο και όλοι συμφωνούμε ότι δεν πιστεύουμε στα μάτια μας με αυτό που εισπράττουμε από τον ΠΓ στο γήπεδο. Υπάρχουν άνθρωποι που μεγάλωσαν με την αφίσα του Γιαννάκη στο δωμάτιο. Με ποιό δικαίωμα γκρεμίζει και απαξιώνει την εικόνα του; Σε ένα μήνα έχουμε Προολυμπιακό, με τους μισούς παίκτες μας να είναι στην εθνική. Πως θα τον δουν με το ίδιο μάτι όπως παλιά;
Από την άλλη, όπως ίσως πρόσεξες, δεν εγκρίνω τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του (κακό στον ΠΑΟ κάνουν) ούτε την πολιτική της ΚΑΕ ΠΑΟ με τα καραγκιοζοτράγουδα και άλλα γραφικά.Δυστυχώς, όμως, η ακραία συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναικού, έχει την πηγή της στο ποδόσφαιρο και τη δικτατορική νοοτροπία Κόκκαλη, όπου η αλητεία και ο τραμπουκισμός θεωρείται μαγκιά και εξοργίζει όλους μας (άλλο καπέλο οι ευθύνες Βαρδινογιάννη, αλλά τελικά ένα από τα μεγαλύτερα κατηγορώ είναι ότι δεν μπόρεσε να κοντράρει την προκλητική συμπεριφορά του κρόκους)
Οσο για το Διαμαντίδη, που το είδες ότι τον έπιασα στο στόμα μου; Οτι και να γίνει στο μέλλον, μου έχει χαρίσει τόσο μεγάλες στιγμές, τον λατρεύω σαν παίκτη και σα χαρακτήρα και ακόμα και στον Ολυμπιακό να πήγαινε (που πιθανολογώ ότι μπορεί και να είχε στο παρελθόν ερυθρόλευκα αισθήματα) δεν θα έλεγα κουβέντα. Πάντως, είμαι σίγουρος ότι ποτέ δεν θα προκαλούσε την απέχθεια των παναθηναικών...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κρατάω αυτό που είπες.
Οτι καταδικάζεις τα υβριστικά συνθήματα των παναθηναϊκών οπαδών, μόνο και μόνο ...επειδή κάνουν κακό στην ομάδα.
Αν δεν ετίθετο δηλαδή θέμα τιμωρίας του ΟΑΚΑ μπορεί και να μη τα καταδίκαζες δηλαδή.
Κάτι σου είπα για προσωπική κουλτούρα, αλλά ουδόλως ασχολήθηκες μ' αυτό.

Δικαίωμά σου λοιπόν να λες όποια άποψη θες.
Δικαίωμα επίσης δικό μου να την θεωρώ παιδαριώδη.

Δεν είναι δικαίωμά σου όμως να -νομίζεις οτι- μιλάς εξ ονόματος ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών.

Καληνύχτα.

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Κρατάω αυτό που είπες.
Οτι καταδικάζεις τα υβριστικά συνθήματα των παναθηναϊκών οπαδών, μόνο και μόνο ...επειδή κάνουν κακό στην ομάδα.
Αν δεν ετίθετο δηλαδή θέμα τιμωρίας του ΟΑΚΑ μπορεί και να μη τα καταδίκαζες δηλαδή.
Κάτι σου είπα για προσωπική κουλτούρα, αλλά ουδόλως ασχολήθηκες μ' αυτό.

Δικαίωμά σου λοιπόν να λες όποια άποψη θες.
Δικαίωμα επίσης δικό μου να την θεωρώ παιδαριώδη.

Δεν είναι δικαίωμά σου όμως να -νομίζεις οτι- μιλάς εξ ονόματος ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών.

Καληνύχτα.
Και πάλι αγαπητέ ερμηνεύεις τα γραφόμενά μου όπως σε συμφέρει και με εμπάθεια. Δεν είπα ότι καταδικάζω τα συνθήματα επειδή κάνουν κακό στον Παναθηναικό. Είπα ότι δε μου αρέσουν (προσωπικά αηδιάζω και ας διαφωνούν κάποιοι από τους φανατικούς) και διαπίστωσα ότι κακό κάνουν γενικά.
Οσο για την κουλτούρα, αν πρέπει να αποθεώνω αυτούς που βλάπτουν την ομάδα μου και να τρώω καρπαζιά για να έχω προσωπική κουλτούρα, τότε ευτυχώς που είμαι ...κατώτατης κουλτούρας.
Καληνύχτα αγαπητέ και νάσαι καλά (βλέπεις εγώ που δεν έχω κουλτούρα δε χρησιμοποιώ τις διάφορες σαχλάμάρες περί πάπιας και άλλες μπούρδες που σου γράφουν κάποιοι γαύροι για να σου την πουν. Αντιθέτως, το ψευδώνυμό σου το θεωρώ ευρηματικό και πρωτότυπο)

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Στο μεταξύ, ενώ εμείς ασχολούμαστε με το πόσο ...σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και την προσωπική κουλτούρα που λέει και ο fethry, οι άλλοι βάζουν στο θρεντ τους φωτογραφίες από το μπουκέτο που έριξε το πιθηκοειδές του Ολυμπιακού στον Τόμο και πανηγυρίζουν. Εκεί να δεις επίπεδο. Αλλα ο ξεπλυμένος, όπως τον αποκαλούν, τους γράφει στα π@@@άρια του και απέδειξε απόψε οτι παραμένει ένας μεγάλος παίκτης. Οσο για το πιθήκι, τσαμπουκάδες στη ζούγκλα. Αλλα αν ήταν καλύτεροι στο λιμάνι, θα τον είχαν διώξει απόψε κιόλας. Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο τύπος διοργανωνε αν δεν κάνω λάθος σκυλομαχίες στις ΗΠΑ και δε στεριώνει πουθενά, αφού είναι προβληματικός.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.074
Πόντοι
22.785
Βαζελος Θεος Παναθηναικος :rockon: :rockon:

Διαμαντιδη δωσε κανενα ηρεμιστικο στον Σοφο να ηρεμηση. :2funny: :2funny: :2funny:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
....Μιλάω με κόσμο στο γήπεδο και όλοι συμφωνούμε ότι δεν πιστεύουμε στα μάτια μας με αυτό που εισπράττουμε από τον ΠΓ στο γήπεδο. Υπάρχουν άνθρωποι που μεγάλωσαν με την αφίσα του Γιαννάκη στο δωμάτιο. Με ποιό δικαίωμα γκρεμίζει και απαξιώνει την εικόνα του; Σε ένα μήνα έχουμε Προολυμπιακό, με τους μισούς παίκτες μας να είναι στην εθνική. Πως θα τον δουν με το ίδιο μάτι όπως παλιά;
.....

τι εισπραττεις δηλ??? Οτι καθεται στην καρεκλα του ολυμπιακου? Οτι προσπαθει να εμψυχωσει την ομαδα/τους παιχτες του?

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Το αποκορυφωμα της υποκρισιας το διαβασα σε ανακοινωση της θυρας 7 που μιλαει για μεροληπτικη απο τους εισαγγελεις αντιμετωπιση των γαυρων και επαθα την πλακα μου. Ξεχνανε οι γελοιοι πως ακομα ειναι εξω οι δολοφονοι και ολα ανδρεικελα που εχουν κανει τοσα αισχη και εχουν παραπονα για μεροληπτικη μεταχειριση :jerking: :jerking: :jerking:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Βαζελομαγκιτες οποιος θελει ξυλο να ρθει να τα βαλει μαζι μου,θα σας σκισω!!!!!!!!!!
Ως γνωστο 1,68 υψος,92 πια μπυροκιλα,εχω δεκα νταν στο Μασατε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τρεμετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για ραντεβου θανατου σε οποιαδηποτε ουζομπυροφροντηστηριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειδικα για σενα φιλε Λαπλασακο(F=Bil)
Πρωπονητη θα παρετε ?????
Ειμαι αιπειστημονας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
36 23 13!!!!!!!!!!!!!!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλησπέρα ΠΑΝΑΘΕΣ...έχω δει και έχω ακούσει αλλά ανθρώπους να έχουν φάει την .........να χάνουν το πρωτάθλημα μάλλον, και να πανηγυριζουν επειδή παίκτης τους 'εριξε μπουκέτο σε άλλο παίκτη..ε...αυτό αν δεν χρήζει παρακολουθήσεως απο ψυχίατρο , δείχνει μάλλον iq........τι να πεις...και τι να συζητήσεις...τόσες παρωπίδες ρε γαμώτο....μετά παραπονιούνται γιατί τους λέμε ..γαύρους...ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά...βάλτε λίγο να δουλέψει το...ακατοίκητο.... :think: :think: :think: :think: :think: :think:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εξαιρούνται ορισμένοι... απο αυτά που έγραψα παραπάνω....

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
στον Τόμο  Αλλα ο ξεπλυμένος, όπως τον αποκαλούν,
Ρε σεις πράγματι πως έχει ξεβάψει έτσι ο Τομάσεβιτς; :2funny: :2funny: :2funny: Με χλωρίνη πλένεται; :2funny: :2funny: :2funny: (Μπλακ χιούμορ)!!!

Υ.Γ. Fethrino μας έχεις πρήξει με τον κολλητό σου το Γιαννάκη... :tickedoff:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Υ.Γ. Fethrino μας έχεις πρήξει με τον κολλητό σου το Γιαννάκη... :tickedoff:

Κολλητός μου ο Γιαννάκης;
Απο πότε;
Απλά είπα να σεβόμαστε τις αξίες και να μην είμαστε κάφροι.
Και σ΄ αυτό η "μεγάλη παναθηναϊκή οικογένεια" με απογοητεύει οικτρά.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Κολλητός μου ο Γιαννάκης;
Απο πότε;
Απλά είπα να σεβόμαστε τις αξίες και να μην είμαστε κάφροι.
Και σ΄ αυτό η "μεγάλη παναθηναϊκή οικογένεια" με απογοητεύει οικτρά.
fethry γερα παρτους τα μυαλα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom