η ιστορια με τα λεφτα στο μπασκετ παει να ξεφυγει παλι...θα γινει οπως το βολλευ καποτε θυμασαι?2 ομαδες φταναμε φαιναλ φορ και ερχοταν ο χαρουλης ο αλευρπουλος με το τρομαγμενο βλεμμα και ελεγε ενα φοβερο καρφι του βουλοοοοοοοοοοο(τι λεω ο πουστης παλι) και ως εκει....εχω τρελλα με το μπασκετακι ρε συ εχω πανω απο 12 χρονια διαρκειας επαιζα κιολας...εχω και φιλους προπονητες και μεσα απο ολυμπιακο ξερω τι γινεται απο πρωτο χερι...τωρα για τα μπλογκς τι να πεις...χουντα εχουμε ακριβεια εχουμε κεφαλλογιαννηδες εχουμε πρακτορες αμερικανων να απαγαγουν πακιστανους εχουμε υποκλοπες εχουμε οτι θες εχουμε ...διαλεχτεεεεεεεε.για κραξιμο ναι συμφωνω και εγω πρωτος..αλλωστε για τον δικο μας τα λεω ξανα και ξανα....να δουμε ποσο θα αντεξει ο βασκος..η μαλλον ψευτοβασκος ειναι (εξτρεμαδουρα).η γυναικα του ειναι απο βασκονια...αν και αυτος επαιξε μπιλμπαο πιο παλια...και οσοι καταλαβαν καταλαβαν...
ακουγα χθες στον διογο στον σπορ φμ οτι οπως τα λες ψευτοβασκος,αλλα με νοοτροπια βασκου..
για νδ τα εχουμε πει..για κεφαλλογιαννη,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ οτι ειναι κουμπαρος του Βαρδινογιαννη..ας μην πουμε περισσότερα..στην υγεια των κοροιδων,εμας δηλαδη..
ναι με μπασκετ φιλε θα ξαναξεφυγει η κατασταση,ΑΛΛΑ ετσι δεν γινεται τπτ..αν δεν κανουν μια κλειστη λιγκα ευρωπαικη αλλα ΝΒΑ,τι να το κανεις?να παιζουν παο με γαβρο μονο κ οι αλλου απλα να συμπληρωνουν?κοροιδια θα καταντησει,ΗΔΗ ειναι κοροιδια γιατι ο παο το εχει κανει χουντα το θεμα..
πρεπει να σκεφτουν το καλο τους,αν γινει μια κλειστη λιγκα θα χαρουμε ξανα το μπασκετ,οπως παλια που περιμενες να παιξει ο αρης για να δεις μπασκετ,ενω τωρα βλεπεις 2412412412 ματς απλά επειδη εισαι μπροστα στην tv κ οχι επειδη 'καιγεσαι'..